NederlandReview

    Ervaringen Dressinn

    Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe outfit, dan zijn er vele online aanbieders te vinden. Vooral wanneer je van de echte merken houdt, ben je meestal al snel een flink bedrag kwijt. Eén van de webshops die zegt dat zij de beste online prijzen te bieden hebben op dit gebied is Dressinn. Op deze pagina kun je lezen wat de ervaringen van anderen met deze webshop zijn.

    Over Dressinn


    Dressinn is één van 13 webshops die behoort bij het grote concern Tradeinn. Tradeinn is een Spaans bedrijf dat zich voornamelijk toelegt op het online verkopen van sportartikelen. Het grote verschil is echter dat Dressinn geen sportartikelen verkoopt, maar zich heeft gespecialiseerd in kleding. Je kunt bij hen sandalen, jurken, broeken, tassen etc. bestellen van internationaal bekende merken, een aantal daarvan zijn: Wrangler, Kipling, Calvin Klein, Hugo Boss, Lacoste, etc.

    IS THAT WEBSITE SELLING REAL OR FAKE AIR JORDANS? (THE TRUTH)

    Diensten


    Je vindt in de webshop van Dressinn de volgende productcategorieën:

    • Dames accessoires
    • Dames cosmetica en parfums
    • Dameskleding
    • Damesschoenen
    • Herenaccessoires
    • Heren cosmetica en parfums
    • Herenkleding
    • Herenschoenen
    • Jongenskleding
    • Kinder accessoires
    • Kinder cosmetica en parfums
    • Kinderschoenen
    • Koffers
    • Make-up
    • Meisjeskleding

    Je kunt ook producten in de webshop zoeken op ‘Merk’, ‘Speciale Aanbiedingen’ of bij de afdeling ‘Outlet’, waar de prijzen extra scherp zijn. Ze zeggen zelf gegarandeerd de laagste prijzen te bieden, er is over deze bewering echter verder geen uitleg te vinden op de site. Wanneer je vragen hebt dan kun je terecht op de uitgebreide pagina met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Staat jouw vraag daar niet bij, dan kun je ze een e-mail sturen met jouw vraag. Je ontvangt dan op werkdagen meestal binnen 12 uur een antwoord. Je kunt ze ook telefonisch bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 13.30 uur en van 15.00 tot 22.00 uur.

    Betaling en verzending


    Je kunt bij Dressinn betalen met PayPal, Creditcard en iDeal. Hoe hoog de verzendkosten zijn hangt af van de grootte van het pakket en dergelijke, en van welke koeriersdienst je kiest. Bij het bestellen zie je in je virtuele winkelmand meteen wat de verzenkosten voor deze bestelling zullen zijn. Wanneer je hebt besteld en betaald krijg je een e-mail met daarin de informatie over hoe je je bestelling kunt volgen. Omdat de goederen uit het buitenland verzonden worden, moet je wel rekening houden met een langere levertijd (ongeveer een week).

    Klachten


    Mocht je je bedenken aangaande je bestelling, dan mag je deze binnen 30 dagen terugsturen zonder een reden op te geven. Bij de pagina ‘Retouren’ kun je zelf een retourlabel afdrukken, het pakket met dit label terugsturen, en als je bestelling door Dressinn ontvangen en akkoord bevonden is, storten zij het aankoopbedrag terug. Omdat de webshop van Dressinn bij het concern Tradeinn uit Spanje hoort, valt dit onder het rechtsgebied van de rechtbanken in Spanje voor wat betreft het oplossen van geschillen. Je kunt wel gewoon een klacht indienen via het ODR platform van de Europese commissie.

    Schrijf hier jouw review over Dressinn!


    Heb jij ervaring in het doen van aankopen bij Dressinn? Vertel hier dan over wat jij goed of eventueel minder goed vond. Zo kunnen anderen meer te weten komen over wat ze te wachten staat als zij hier ook willen bestellen!

    Wat ervaren mensen bij het bestellen van kleding bij Dressinn, hebben ze een positieve indruk gekregen of zouden ze hier nooit meer iets gaan kopen?

    Dressinn
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

    5
    43% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Superdry blouse

    Erg tevreden! Reviews pas gelezen nadat ik besteld had, naar reviews gezocht omdat de kwaliteit van de afbeeldingen op de hoofdpagina's niet zo goed leek dus ik twijfelde aan de site. Had ik de reviews eerst gelezen dan had ik waarschijnlijk niet besteld en dat zou zonde zijn geweest want heb nu een hele mooie blouse voor de helft van het geld.
    Geen ervaring met de serviceverlening. Als je even doorzoekt op de site zie je idd dat het een Spaanse webshop is, dat wist ik voor ik bestelde. Levertijd is wat langer maar werd keurig aangegeven binnen bestelproces. Op 25 sept besteld, zou tussen 1 okt en 4 okt geleverd worden, en werd vandaag de 4e netjes bezorgd.

    Door: Stefanie Koolhof04-10-2019
    Iliyana Angelova04-07-2020

    Heel slecht, ik krijg mijn bestelling niet en contact opnemen met hun kan niet! Oplichterij! Ze liegen over de leveringsdata! Ik wil mijn geld terug!

    Heel erg slecht 25-12-2020

    Ik heb vaak contact met hun via WhatsApp ieder keer iemand anders Oplichterssssssssssssssss ????????????????????? ???

    Laila11-01-2021

    Oplichten Contact met hen opnemen is onmogelijk of je zit heel lang aan de telefoon en de andere verbind je door naar de andere maar daarna word het stil Een deel van de bestelling terug gestuurd maar het bedrag is niet terug betaald

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Rains rugtas en Rains jas

    Tas en regenjas besteld voor een afscheid van een collega. Prijzen zijn een stuk goedkoper. De levertijd was 5 dagen langer dan aangegeven dus bestel op tijd als het een cadeau is. Voor ons kwam het daardoor te laat maar het kwam wel.

    Als ik de recensies lees dan krijgen veel niet eens hun bestelling. Wij dus wel. En per mail steeds prima contact gehad over de levering. Jammer dat het te laat was voor het afscheid maar ik zou er wel nog eens bestellen alleen dan meer tijd nemen dat het binnen kan komen. Nu met Corona duurt het overal wat langer. Dan valt 5 dagen later weer mee.

    Door: Annegien15-07-2020
    Ilona Kok Vd Hoven30-09-2020

    Zou ik van u hun e-mailadres mogen? Deze kan ik niet vinden op hun site nl.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Diesel boots

    Prima ervaring! Het item wat ik zocht was alleen nog te verkrijgen op Dressinn. De negatieve reviews op internet hielden me 99% tegen. Maar de hebberigheid won en ik kan alleen maar zeggen dat ik 100% tevreden ben! Donderdag de order geplaatst, zojuist (de woensdag erop) kwam het al binnen. Goed verpakt en keurig het item wat ik wilde hebben. Superblij en ik ga zeker weer hier bestellen. Ik schrijf nooit reviews, maar omdat het mij zo tegenhield toch besloten de positieve ervaring te delen (gekocht: Diesel boots in de sale).

    Door: AA07-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2x Only Spijkerbroek

    Na het lezen van de recensies had ik spijt van mijn bestelling. Maar blijkbaar heb ik geluk, kreeg een keurige bevestigingsmail en de levering zou plaats vinden tussen 16-11 en 20-11. Broeken zijn op 17-11 bij de benedenburen geleverd. Precies zelfde product en ruim 20 euro goedkoper,Ik ben dus gelukkig wel erg tevreden over mijn gedane bestelling!

    Door: T Flipse17-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dr. Martens schoenen

    16-01-2021 schoenen besteld. Tot op de dag van vandaag (24-02-2021 niets ontvangen. Veel chat en app contact gehad met de verkoper. Eerst kregen we ge horen dat de zending vertraagt was en dat we moesten afwachten tot de status veranderde. Maar de status s blijft staan op dat de zending was aan gemaakt. Later kregen we te horen dat de zending was geretourneerde door de vervoerder en dat we het geld terug krijgen als de zending weer bij hun terug is, maar nu krijg ik niemand meer voor een contract en het geld blijft ook uit.

    SUPER SLECHT IK ZOU HIER NIET WAT BESTELLEN!!!!

    Door: Gert-Jan 24-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Levi’s broek

    Eerder geleverd als verwacht
    Was er een beetje bang voor aangezien ik na mijn bestelling pas de reviews had gelezen.
    Maar keurig geleverd zelf een dag eerder 😊

    Door: Chantal18-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Napapjiri Rainforest Jas

    Ik bestelde een Napapjiri Rainforest Jas een donderdag en de volgende dinsdag werd het afgeleverd. In het begin was er een gebrek aan communicatie met waar het pakket was, maar zodra het Nederland binnenkwam, hield Post NL me op de hoogte wanneer het zou worden bezorgd! Goede deals met snel bezorgen!

    Door: Mike 03-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    superveel aanbiedingen maar niet mijn maat

    Ik weet niet of dat alleen nu is, maar ik vond hier superveel aanbiedingen voor dingen die ik net nodig had, zoals goede sterke schoenen en jurkjes. Best leuke winkel!
    Alleen jammer dat van veel mijn maat niet meer op voorraad is en dan moet je echt lang wachten voor het er is :(

    Door: Meike Steenhoven22-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Superdry winterjas

    Had niet veel hoop dat ik mijn bestelling zou krijgen toen ik de reviews las. Maar niets was minder waar.. de jas afgelopen maandag besteld en donderdag al gekregen! ? vlugge levering en wel 70 euro voordeel op de prijs van de jas in Nederland

    Door: Hellen Steneker04-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    jurkje voor de kerstdagen

    erg schattig kerstjurkje besteld voor de kerstdagen. gelukkig zat hij perfect en was deze op tijd in huis. hij is wel typisch kerst vind ik dus ik bewaar m een jaartje in de kast voor volgend jaar.

    Door: Sandra29-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Kinderschoenen

    Kinderschoenen na 2,5 maand nog niet ontvangen. Ze reageren bijna niet op mijn berichten, alleen dat ze er mee bezig zijn en dat ze er zo snel mogelijk op terug komen. Geld terug gevraagd, maar geen reactie.

    Door: Esther10-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 shirts

    1 shirt was niet meer leverbaar, kreeg hierover laat bericht van en terugbetaling kreeg ik wel maar dat duurde ook lang. Het andere shirt nooit ontvangen ze zouden me ook terug betalen, geld NOOIT terug gehad. SLECHT!

    Door: len09-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Napapijri jas

    Wow!!
    Wow!!! Vrijdag besteld en vandaag al ontvangen. € 65 bespaard! Echt top! Over contact met klantenservice kan ik dus niet oordelen. Met deze ervaring echte een aanrader.

    Door: Sabine01-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Jas

    Bestelling 19 oktober geplaatst en betaald. Nog steeds geen jas ontvangen. Track & Tracé tot 26 oktober bij gewerkt met status afgeleverd bij postnl. Postnl weet van niets. En ik heb mijn jas niet. Hoelang gaat dit nog duren??

    Door: Gerjo Fernhout01-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Eastpak rug tas

    Twijfel erg aan originaliteit van product. Dacht goedkoper uit te zijn maar wist niet dat je voor retourneren moest betalen. Bij elkaar opgeteld was ik goedkoper uitgekomen als ik via Eastpak had besteld en dan had ik zeker originele tas. Retourneren zal ik maar niet doen want lees dat ze moeite hebben met terug betalen. Eens en nooit meer

    Door: Katy26-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Armani t shirt

    Hier de 1e keer en nooit meer. Bestelling geplaatst 28 dagen gewacht en nog steeds niks geleverd. Geannuleerd en ik heb mijn geld nog steeds niet.
    Kl cervice onbereikbaar. Chat medewerker 30 min wachten tot je aan de beurt bent.
    Nooit meer DRESSINN.

    Door: André 01-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Timberland boots

    Op 30 november 2019 besteld , zou op 2 december verzonden zijn.

    nu is het 2 januari en de order staat nog steeds op "Shipment is expected, but not yet in sorting process"

    Ik heb contact opgenomen maar er word niet inhoudelijk op mijn vragen ingegaan.

    ik zou mensen afraden om hier te bestellen.


    Edit 13-5-2020 15:04

    het is nu bijna een half jaar geleden dat ik besteld heb.

    ik heb mijn bestelde product niet binnen , mijn geld niet terug en dressinn lijkt mijn vragen naar informatie te negeren en heeft de order op hun site simpel als "geleverd"gezet terwijl er duidelijk bij de
    pakket bezorgdienst staat deze nog niet eens aangemeld is...

    Ik ben zwaar teleurgesteld in dressinn en vind het schandalig hoe ze met een betalende klant omgaan.

    Hoe nu verder Dressinn...?
    Ordernummer 15329120.
    Tracking number 3SDOKC000106909

    Door: Bart Kers13-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schoenen

    Met terug betalen ze zijnen niet goed ?

    Door: Annie 03-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Jeans

    Op 8-3-2020 een jeans besteld, ik wachtnog steeds op mijn pakket!

    Door: Caroline Depestel 10-04-2020
    Silvana11-05-2020

    Ik wacht ook al 6 weken op een jurk gaat denk ik niet meer bezorgt worden en je kan ze ook niet bereiken

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Marketing

    The worst customer service

    Door: Vica Karyadi03-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Dressinn

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Dressinn een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 42 ervaringen geplaatst over Dressinn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Dressinn actief?

    Dressinn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dressinn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.