NederlandReview

  Ervaringen Snowinn

  De nieuwste trend in Hollywood lijkt op dit moment de rampenfilms in wintergebieden te zijn. Denk aan The Mountain Between Us, 6 Below: Miracle on the Mountain of de iets oudere film Everest. En dat zijn de films die ik nu snel kan bedenken. Wat deze films ons willen leren is hoe gevaarlijk het is om op wintersportvakantie te gaan. Dat is waarschijnlijk niet echt de boodschap, maar er is wel duidelijk een verbintenis. Extreem koud weer en mensen gaan blijkbaar niet goed samen. Als je op wintersport gaat, moet je dus goed voorbereid zijn. Je wilt betrouwbare winterkleding en een veilig snowboard waar je op kunt vertrouwen. Bij Snowinn beloven ze de beste kwaliteit artikelen voor de wintersportvakantie, maar wat vinden hun klanten? Je leest hier de reviews!

  Over Snowinn

  De webshop van Snowinn is voor alle avonturiers die elke winter weer op zoek gaan naar de sneeuw. De webshop is gespecialiseerd in producten voor de wintersport, zodat jij makkelijk thuis alles kunt bestellen voor je volgende reis. Bij Snowinn is expertise belangrijk, dat zie je terug bij alle zusterwebshop van Snowinn, zoals Diveinn Scubastore of Trekkinn. De medewerkers van de webshop zijn allemaal ervaren wintersporters en hebben de kennis om klanten advies te geven. Alle merken die in de webshop verkocht worden, zijn door de medewerkers getest en gekeurd. Zo kan de webshop klanten kwaliteit garanderen. Ze hebben bijvoorbeeld topmerken als Salomon, The North Face, Atomic, Odlo, Spyder, Head, Columbia, Roxy en K2.


  Ook deze Yooner ski is bij Snowinn te koop!

  Diensten Snowinn

  Je kunt bij Snowinn alles vinden voor je wintersportvakantie. Ze hebben in de webshop skikleding, skischoenen en helmen om altijd veilig de berg op te kunnen gaan. Ze hebben ook snowboards, ski’s, skistokken en snowboots om ook keihard de berg weer af te gaan. Voor accessoires kun je ook bij Snowinn terecht. Of je nu zoekt naar hoofdlampen of een EHBO-doos. Je kunt het vinden in de webshop. Mocht er toch iets niet goed zijn met de producten, dan kun je ze altijd binnen 30 dagen retourneren.

  Klachten Snowinn

  Er kan natuurlijk altijd iets foutgaan met de levering. Neem dan altijd eerst contact op met Snowinn. Op de website kun je alle contactgegevens van de webshop vinden. Ze hebben hier ook alle veelgestelde vragen, die je verder kunnen helpen. Mocht je toch de oplossing nog niet gevonden hebben, dan kun je het bedrijf mailen door middel van het contactformulier. Je kunt ook direct met een medewerker spreken met de chat op de website of door te bellen op het telefoonnummer. Hou er wel rekening mee dat de chat offline kan zijn en dat de klantenservice niet altijd telefonisch bereikbaar is. Voor al het laatste nieuws kun je Snowinn ook volgen op Twitter, Facebook en Instagram.

  Wat vind jij van Snowinn?

  Ben je helemaal klaar voor je volgende wintersportvakantie door de producten van Snowinn? Of ben jij de berg al afgeskied met je nieuwe ski’s? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met de webshop. Nieuwe klanten willen jouw mening horen, of die nu positief of negatief is.

  Veilig op wintersport met artikelen van Snowinn? Is de webshop betrouwbaar? Wat vinden klanten van de skikleding en accessoires? Lees hun recensies.

  Snowinn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Snowinn

  Uw beoordeling

  Ski schoenen besteld

  Op 16 januari heb ik ski schoenen besteld bij Snowinn. Na wat googelen kwam ik bij Snowinn. Scheelde mij €100 dus meteen bestellen. Toen ik betaald had kreeg ik te zien dat het een Spaans bedrijf was. Dit was totaal niet zichtbaar toen ik de website aan het browsen was. Dat vond ik wel een beetje vreemd dus ben ik reviews gaan zoeken. Wat ik las maakte mij wel bezorgd en ik was bang dat ik zojuist €400 lichter was zonder dat ik er iets voor terug kreeg. Ik heb meteen gebeld met hun klantenservice en verteld waar ik bang voor was. Ze hebben mij goed geholpen. Mijn skischoenen hebben er een week over gedaan maar ik heb ze de 24ste binnen gekregen. Ben wel opgelucht dat ze er zijn. Volgende keer zou ik weer bestellen maar dan met creditcard of PayPal. Dan ben je tenminste verzekerd.

  Door: Fenna Gijswijt25-01-2019
  Hugo12-03-2020

  Skis besteld en voor de beste verzend optie gekozen. Helaas niet aangekomen en na vele malen het contactformulier te hebben gebruikt wordt er niet antwoord gegeven op mijn vraag en een gepaste oplossing. Het betreft een Spaanse organisatie maar er spreekt niemand Engels (of Nederlands). Erg spijtig want ze hebben wel een Nederlandse website en een Nederlands telefoonnummer. Maar een antwoord (in het Engels), laat staan een oplossing wordt er niet gegeven. Ik heb de hoop dan ook opgegeven en het advies is om hier zeker niet te bestellen, mochten er problemen zijn worden deze niet opgelost.

  Theo13-04-2020

  Hallo Hugo, Ik heb juist hetzelfde meegemaakt : geen skischoenen en geen geld terug. Ik correspondeert al weken met robots, die altijd dezelfde boodschap doorsturen. Trustpilot.? Zij sturen weer dezelfde nietszeggende boodschap, en vinden het spijtig dat ik niet tevreden ben over het product. Dit is oplichterij in mijn ogen, en ben niet van plan mij daar bij neer te leggen. Hoeveel mensen zijn er al bedrogen? Kunnen wij samenspannen? Mijn emailadres is theovolkaerts@outlook.be Bedankt voor uw reactie

  Marsha ter Horst04-02-2021

  Ik heb 2 plastic sleetjes besteld en er stonden er 3. Ik wil graag 1 blauwe en 1 gele. Groet Marsha

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Snelle levering

  Ski's besteld. Ik ws positief verrast over de snelle levering, binnen 5 dagen vanuit Spanje geleverd...

  Uiteraard was de prijs goed, anders had ik het niet gewaagd een bestelling bij een spaans bedrijf te plaatsen.

  Kortom tevreden...

  Door: S.C. van Eldik15-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  CMP Ski Jas

  Jas besteld in december en nog steeds niet geleverd! (Meer dan 3 maanden ondertussen) Ze steken de schuld op POST NL maar volgens track en trace is de jas nooit aangekomen bij POST NL. Ze zeggen dit te onderzoeken maar blijven ons aan het lijntje houden. Puur oplichting!

  Door: Leen13-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Ski’s

  Skis besteld en voor de beste verzend optie gekozen. Helaas niet aangekomen en na vele malen het contactformulier te hebben gebruikt wordt er niet antwoord gegeven op mijn vraag en een gepaste oplossing. Het betreft een Spaanse organisatie maar er spreekt niemand Engels (of Nederlands). Erg spijtig want ze hebben wel een Nederlandse website en een Nederlands telefoonnummer. Maar een antwoord (in het Engels), laat staan een oplossing wordt er niet gegeven.

  Ik heb de hoop dan ook opgegeven en het advies is om hier zeker niet te bestellen, mochten er problemen zijn worden deze niet netjes opgelost.

  Door: Hugo12-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Zending niet ontvangen

  Zending niet ontvangen, zoeken ze uit maar kan weer 10-15 dagen duren, dus prijs te hoog service slecht, levering nooit.

  Door: Henk Post02-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Retourneren niet goed

  Heb een shirt besteld, best goedkoop bij hun maar bleek een dames shirt te zijn. Retour gestuurd naar Spanje, kost zo'n 12 euro met track en trace.
  Daarna niets meer gehoord. Mijn mail wordt niet behandeld.
  Wat is mijn advies: niet meer kopen, kijk naar thuiswinkel garantie.

  Door: R van Cooten09-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Snowinn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Snowinn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Snowinn actief?

  Snowinn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Snowinn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.