NederlandReview

  Ervaringen Diveinn Scubastore

  Onderwater, omringd door de blauwe oceaan, koraal op de bodem en vissen om je heen, het klinkt bijna als een droom. Iedere duiker zal je vertellen dat er geen betere ervaring is, dan een duik in een koraalrif. Er is nog zo een groot deel van de oceaan dat we nog altijd niet ontdekt hebben, zoveel geheimen die nog verborgen liggen. Misschien zullen die delen van de oceaan altijd verborgen blijven, maar de delen die we wel ontdekt hebben, moet je toch wel een keer gezien hebben. Bij de Diveinn Scubastore vind je alles om je watersportavontuur te beginnen, maar je wilt wel eerst zeker weten dat de artikelen betrouwbaar zijn. Het is niet de bedoeling dat jij één van de verborgen geheimen in de oceaan wordt en we je nooit meer terugzien. Lees daarom eerst de reviews van duikers die de artikelen van de Diveinn Scubastore al gebruikt hebben.

  Over de Diveinn Scubastore

  De online shop heeft een ruim assortiment met artikelen voor alle vormen van watersport die je maar kunt verzinnen. Ze zijn onderdeel van een groep gespecialiseerde webshops zoals onder andere Trekkinn, Waveinn, Runnerinn, Traininn, Bikeinn, Dressinn en Outletinn. Al deze webshops worden onderhouden door specialisten op dat specifieke gebied. De Diveinne webshop wordt onderhouden door experts op het gebied van watersport. De meeste medewerkers hebben al meer dan 17 jaar ervaring in duiken, onderwatervissen en grotduiken. Ze gebruiken deze kennis om hun klanten altijd het beste advies te geven.


  Ga duiken, misschien kom je Dory wel tegen!

  Categorieën de Diveinn Scubastore

  – Accessoires
  – Apparatuur
  – Duikgerij
  – Duikpakken
  – Elektronica en elektriciteit
  – Flessen
  – Foto video
  Harpoengeweren
  – Instrumenten en computer
  – Lampen
  – Maskers
  – Neopreen accessoires
  – Onderwater apparatuur
  – Padi
  – Snorkelen
  – Snorkels
  – Trimvesten
  – Trimvesten wings
  – Waterdichte tassen
  – Zwemvliezen

  Diensten Diveinn Scubastore

  De webshop wil er altijd voor zorgen dat klanten alle informatie hebben om de beste keuze te maken. Alle artikelen die in de webshop verkocht worden, hebben extra informatie om klanten te helpen. Voor de meeste producten is zelfs een video te vinden met instructies en uitleg. Je kunt er zelfs voor kiezen om de scuba-uitrusting die je besteld hebt in de winkel door een medewerker in elkaar te laten zetten, zodat je zeker weet dat alles gecontroleerd is en werkt.

  Klachten Diveinn Scubastore

  Is er iets mis met de uitrusting? Of heb je vragen over de artikelen in de webshop? Maak dan gebruik van de chat op de website. Je hebt direct contact met een medewerker die je verder kan helpen. Neem je liever contact op via de mail of telefonisch? Dan kun je alle contactgegevens vinden op de contactpagina van de website. Je vindt hier ook alle vaakgestelde vragen. Lees deze altijd eerst even door, misschien staat je vraag er al tussen.

  Schrijf een review over de Diveinn Scubastore!

  Heb jij een heerlijke duikvakantie gehad door de uitrusting van de Diveinn Scubastore? Geef dan jouw mening over de artikelen die te koop zijn in de webshop. Zijn de artikelen betrouwbaar? Wat vind je van de kwaliteit? Is duiken met de artikelen veilig? Laat een beoordeling achter en vertel alles over jouw ervaringen.

  Op NederlandReview lees je alles over de ervaringen van klanten van de Diveinn Scubastore. Wat vinden zij van de duikuitrusting? Lees hun recensies.

  Diveinn Scubastore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  5.2
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  4.4
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Diveinn Scubastore

  Uw beoordeling

  duikmateriaal

  zoals alle winkels en webshops is het interessant aankopen als er promoties zijn. ik heb al vanalles aangekocht bij diveinn scubastore en ben vanalles tevreden. de levering kan soms een tijdje duren. ook al iets verkeerd gekocht, opgestuurd en netjes terugbetaald geweest zonder problemen. een aanrader als er promoties zijn.

  Door: rudi vandecasteele17-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  duikbril en zwemvliezen

  Op het moment van bestellen heeft men de prijs veranderd .
  Dat voelt als oplichting en dat is het ook.
  Fatsoenlijk antwoord geven op de kwestie doen ze niet.

  Door: mike23-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Do not buy here!

  I recently bought a computer interface from Dive Inn.
  Apparently not compatible with Mac (no mention of this), so I logged a request to return this. No reaction, nothing.. even after different requests.

  So this is lost money!

  Door: Anja21-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Harpoengeweer

  Mijn pakje kwam al 3 weken te laat aan. Het pakje zelf leek ingepakt door een kleuter. Toen ik het open deed merkte ik dat de speer zelf gebogen was. Ik heb een retour aangevraagd, foto's opgestuurd. Zelf foto's van voor ik het pakje openmaakte. Toen zeiden ze me dat ze de retour niet zouden aanvaarden omdat het pakje 'gemanipuleerd' zou zijn.

  Nog eens echte gouwe ouwe oplichting op het internet

  Door: Wouter10-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Suunto SK8

  The prices are not the best, mostly I can find same products cheaper in Dutch shops, but sometimes they do have really good offers. But even if you've found one, ordered it and get the order confirmation it does not mean you'll get one. They can later come with the message "sorry, your item is out of stock", while the item is on stock, but the price has changed. Additionally they never have a free shipping, what makes them even less attractive. Shops like Lucasdivestore usually offers better option since they have free shipping starting from 50 euro order ammount.

  Door: Stas30-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  FAQ

  Is Diveinn Scubastore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Diveinn Scubastore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Diveinn Scubastore actief?

  Diveinn Scubastore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Diveinn Scubastore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.