Bikeinn

5.5

Bestellen

2.9

Service

6.4

Prijs

3.4

Levering

28.6%

Zou hier weer kopen

Bikeinn

Nederland is een echt fietsland, waar velen er hun sport van hebben gemaakt door regelmatig te gaan wielrennen of mountainbiken. Maar ook als je gewoon alleen in de stad fietst, of een fiets of fietshelm voor je kind nodig hebt, het maakt niet uit, bij Bikeinn kun je alles bestellen wat je nodig hebt. Van kinderfiets tot elektrische fiets, fietskleding, zadels tot andere fietsonderdelen, je vind het allemaal in het assortiment van ruim 744.000 artikelen. Wat anderen van deze webshop vinden, kun je op deze pagina lezen.


Over Bikeinn

 
Bij Bikeinn kun je alles kopen wat je nodig hebt op fietsgebied. Of je nu van wielrennen houdt, mountainbiken of gewoon recreatief fietst, bij hen kun je de benodigde producten vinden om nog meer te kunnen genieten van je hobby/sport. Bikeinn is gelinkt aan Tradeinn, een Spaans concern dat voornamelijk sportartikelen verkoopt in 13 verschillende webshops.


Diensten

 
Bij Bikeinn is het assortiment zeer groot. Om dit een beetje overzichtelijker te maken is er een categorieën overzicht gemaakt van maar liefst 23 categorieën, een aantal daarvan zijn:

  • Brillen
  • Componenten
  • Dameskleding
  • Fietsen en mountainbikes
  • Fietsendragers en skidragers
  • Gps en hartslag meters
  • Helmen
  • Herenschoenen
  • Lichaamsbescherming
  • Tassen en fietshoezen
  • Voeding

Per categorie zijn er ook nog de nodige subcategorieën aangemaakt om het navigeren in de webshop te vereenvoudigen. Daarna kun je weer verder filteren op merk of maat en dergelijke. Bikeinn als officieel dealer vele verschillende merken zoals o.a.: Shimano, Regatta, Buff, Castelli, Garmin, etc. In totaal zijn het er ruim 1.800. Naast zoeken op categorie, kun je ook een artikel zoeken op merk, bij de nieuwe producten, speciale aanbiedingen, in de outlet of bij de meest verkochte artikelen. Bovendien hebben zij altijd een aantal flitsaanbiedingen die extra voordelig geprijsd zijn.


Betalen en verzenden

 
Je kunt je bestelling bij Bikeinn betallen via PayPal, iDeal of met je Creditcard. Wanneer je een product gaat bestellen zie je tijdens het proces wanneer je het ongeveer in huis kunt verwachten, wat de leveringskosten zijn, en hoeveel coINNs je ontvangt. Dit laatste is een soort puntensysteem, voor iedere 100 coINNs kun je op een latere bestelling € 1,- korting krijgen.


Klachten

 
Je mag binnen 30 dagen een item ongebruikt en in de originele verpakking retour sturen, dit kan eenvoudig via een link bovenin de pagina aan de rechterkant. Als er een defect is, kun je bij de melding van je retour meteen een foto bijvoegen. De kosten voor het terugsturen zijn voor jezelf tenzij er een defect was buiten jouw schuld. Op alle artikelen krijg je twee jaar fabrieksgarantie van Bikeinn. Als je in contact wilt komen met Bikeinn over een bestelling, dan kun je dit doen door in te loggen op je account. Wanneer je dus een klacht hebt kun je eerst proberen om er samen uit te komen. Lukt dit niet, dan kun je de link op de website volgen naar het ODR platform van de Europese Commissie.


Schrijf ook een review over Bikeinn!

 
Heb jij al eens iets gekocht bij Bikeinn, dan kun jij ons vertellen hoe dit in zijn werk gaat. Wat vind jij de positieve en de negatieve punten van deze webshop? Door dit hier te delen kunnen wij er allemaal wat van opsteken en help jij anderen!


Wat zijn de ervaringen met Bikeinn, kun je bij hen vertrouwd een fiets kopen en alles wat bij fietsen hoort, of valt dit in de praktijk toch tegen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (35)

Specialized tero 3 ebike

Onbetrouwbaar. Doen niet wat ze beloven. Reageren nooit op vragen en opmerkingen. Na een snelle levering vd defecte fiets (display) begon de ellende. Eerst zelf naar specialized dealer geweest, maar deze kon de fiets niet repareren (geen display beschikbaar in NL). Hierover contact opgenomen met de vraag of ze een nieuw display konden sturen of de fiets retour konden halen. Hierop geen reactie ontvangen, maar kreeg op een gegeven moment een bericht dat de fiets zou worden opgehaald. Dit is inmiddels ruim 3 maanden geleden. Tot op heden heb ik nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Nadat de fiets al 2 maanden retour was ontving ik opeens een nieuw display. Maar ja, ik had geen fiets meer. Dus weer contact opgenomen en gezegd dat ze de fiets weer konden sturen en dat ik op eigen kosten deze zou laten repareren. En wat schetst mijn verbazing. Bikeinn liet weten dat ik mijn geld pas zou ontvangen nadat ik eerst het display zou hebben geretourneerd.Dit heb ik uiteraard geweigerd. Omdat ik met creditcard betaald heb, probeer ik nu mijn geld via de bank terug te krijgen. Dus: niets kopen hier!

A

A. Moleman

07-11-2023

0

Polar vantage M2

Polar vantage M2 sporthorloge gekocht voor een zeer goede prijs. Levering duurt iets langer omdat het uit Italië moest komen. Prima verpakt en ook binnen de termijn, zoals stond vermeld, geleverd. Als je iets langer kunt wachten op je product dan je gewend bent, dan is dit bedrijf een zeer goede keuze!!

W

Willem Bouwknegt

13-10-2023

0

Fietsenbanden

Fietsenbanden besteld via Bike Inn. Door de late levering even verder naar hun bedrijf gekeken en blijkbaar moet dit uit Spanje komen. In vertraging kwam de bestelling in een zeer onverzorgde en beschadigde verpakking bij aangeleverd. De fietsbanden zaten gewoon verpakt in een zeer lichte plastic die al gescheurd was. Bij nazicht bleken er ook maar 2 van de 3 bestelde banden in te zitten. Dit werd door ons onmiddellijk gemeld aan Bike Inn (met de nodige foto's als bewijs erbij). Hun antwoord : wij moeten de goederen terugsturen in een degelijke verpakking en dan zullen zij er een oordeel over vellen. Ook al zijn de twee geleverde fietsbanden niet beschadigd, toch moeten wij alles terugsturen naar Spanje. Hallo zeg. Hun prijzen zijn goedkoop maar de service alles behalve. Never again kopen wij daar nog.

D

Dirk Eecloo

16-06-2023

0

Tandwielcassette en ketting

Bestelling geplaatst maar is nog steeds niet aangekomen Zit vast bij depo van dpd Die aangeeft dat ik contact moet opnemen met bikeinn Nou das niet te doen Bikeinn reageerd slecht tot niet Ben dus 50 euro kwijt Waardeloos Niks bestellen hier

R

R van kammen

23-05-2023

0

HYPERICE Hypervolt 2 Pro Massage Gun Black One Size

2-3 weken gewacht op mijn betaalde bestelling (cadeau voor iemand die nu te laat is). Is eerst de datum van levering opgeschoven omdat hij steeds "onderweg was naar het verzendcentrum" bleek dat ze gewoon het artikel niet op voorraad hadden, ook al stond er dat ze er nog 5 van hadden. Dus moest er zelf achter komen dat het product niet beschikbaar was. Nu in het proces om te vragen waar mijn bestelling is. Erg niet tevreden.

M

Max

09-05-2023

0

buitenband

Buitenband besteld en de verkeerde maat geleverd. Het bedrijf is alleen te bereiken met een chatbox die standaard antwoorden geeft. Waardeloos bedrijf. Niets meer bestellen

A

arnold

17-04-2023

0

Voorderailleur Sram Direct mount 2x10

Fout geleverd product, retourneren en klant contact gaat erg stroef. Liggen gevestigd in Spanje :(

C

Cyrille

31-03-2023

0

2 banden en een achteras

Begin december twee mooie banden besteld en een achteras. De as had ik nodig voor reparatie en de twee banden heb ik er maar bij gedaan want een paar (goede/betaalbare) bandjes zijn altijd welkom indien je van fietsjesklussen houdt. De banden waren op voorraad en konden direct geleverd worden vanuit Spanje. Alleen de achteras "moest nog even geleverd worden in het magazijn". De aangegeven datum waarop ze geleverd zouden worden van in eerste instantie 11 of 12 december. Dit werd tussendoor 17 of 18, en toen werd het 25/26 december. Toen maar even een berichtje gestuurd op 22 december met de vraag of ze iets voor me konden doen want dit kan zo nog wel heel lang gaan duren. En neen, ook zij vonden het jammer voor me maar zo gaat dat bij ons. (was min of meer het antwoord) Het heeft er schijn van dat voor een gedeelte van de producten die Bikeinn verkoopt eigenlijk een dropship-constructie is. Jij besteld een product dat zij vervolgens aankopen bij een andere webshop, om dat dan weer door te verkopen. Gelukkig kon ik de as zo meenemen bij ons plaatselijke onderdelenhuis. Wel heel jammer want de webshop ziet er zo goed uit! Veel beter betalen we ietsjes meer aan een plaatselijke ondernemer, dan blijft de winkel bestaan (ook wel zo leuk voor het straatbeeld), en het is ook veel leuker eigenlijk dan Engelse berichtjes sturen aan een Spaans "service center" met uitzendkrachten die er eigenlijk helemaal geen zin in hebben. Jammer. Maar toch goed nieuws, gewoon lekker shoppen bij je plaatselijke middenstand. (Y)

J

Justus Smit

24-12-2022

0

Gore weer R3 jas

Deze jas heb ik 2 jaar geleden al in bordeau rood gekocht. Dit is de enige jas die echt waterdicht is. (Zelfs na 1,5 uur door de regen). Zodoende nu ook in het blauw gekocht. Ik ben erg tevreden over de snelle levering.

P

Pilar

28-10-2022

0

2 banden

zit al weken te wachten op 2 banden , contackt via mail geprobeert maar geen enkele reactie , dit was dus eenmalig om daar wat te bestellen

J

johan

20-05-2022

0

Fiets jersey

Fiets jersey besteld, onzeker over de maat en achteraf geconfronteerd worden met €7,95 retourkosten. Dat is toch niet meer van deze tijd? Leveren zelf duurde ook onnodig lang met zeer weinig feedback. Kortom, koop je fietsspullen liever ergens anders!

R

RB

05-05-2022

0

North Wave fietsschoenen en spd-clicksysteem.

Plus: snelle levering, netjes ingepakt. Min: schoen veel te smal, 7,95 retourkosten betalen en bij klacht hierover bij service, werd me verteld dat ik beter moest uitkijken want via Pay Pal zou het gratis zijn??? Ook over de zeer smalle leest werd gezegd dat ik een herenschoen had besteld(ben dame). Er werd niet eens gezegd dat ze het zouden na zouden kijken of ze wellicht dit gegeven erbij kunnen zetten. Dus, nee, ik bestel nooit meer iets.

P

PB

14-03-2022

0

Santini fietskledij

Geschatte leverdatum 22-23/02. We zijn momenteel 08/03 en nog niets ontvangen. Na contact met support dienst kreeg ik plots de melding dat mijn mails geweigerd worden, ik citeer: Uw bericht werd niet bezorgd omdat de e-mailprovider van de ontvanger het heeft geweigerd. Dit is absoluut onaanvaardbaar! Ik kan alleen hopen dat mijn pakket alsnog toekomt want ik kan niemand nog bereiken...

D

Dieter

08-03-2022

0

Fietsklokje

Helaas werkte het niet naar behoren.Teller loopt door als je stilstaat. Teruggestuurd maar we moeten nog steeds wachten op ons geld. Contacten gaat bijna niet . Echt vervelend en niet klantvriendelijk.

Y

Yvon

09-02-2022

0

Onderdeel van Thule dakdrager

Product besteld. Niet gearriveerd op mijn adres terwijl status van verzending aangeeft dat het bezorgd is. BikeInn geeft aan dat ik een klacht bij de lokale postservice moet indienen. PostNL en ik geven aan dat BikeInn een onderzoek kan starten, ik kan dit niet. BikeInn is de jklant van PostNL namelijk.

J

Joaquim Boels

02-12-2021

0

Sram Red E-Tap AXS 2X Hidro Flat Mount Groupset Black One Size

Let op, deze winkel verkoopt verouderde versies van producten (groepsets fietsen) zonder dit duidelijk te vermelden op de website. Toen ik hier achter kwam heb ik contact gezocht met de winkel. Ze zien dit zelf absoluut niet als probleem. Dat ze je iets verkocht hebben dat niet aan de verwachtingen voldoet maakt ze niets uit. Wees dus gewaarschuwd!

G

Gaston Prudon

26-11-2021

0

2 banden

Heb hier wat besteld. Bedrag is afgeschreven en vervolgens kreeg ik melding dat betaling niet was gelukt. Geen ordernummer niets en geen reactie van klantendienst. Na 4 dagen nog niets gehoord... Ben denk mijn geld kwijt.. Nooit gaan bestellen... !

P

Pieter

18-11-2021

0

POC Do Blade

Product besteld op 6-10. Volgens tracking code bezorgd op 11-10. Online store gecontacteerd op 18-10. Volgens hen heeft de bezorger het product correct afgeleverd. Ik werd aangeraden om een klacht in te dienen bij de bezorger (Spring GDS, divisie van Post NL) met de vraag hen een copy te bezorgen zodat ze er mee verder kunnen. Houden me aan het lijntje, laten me nog eens een klachtformulier van PostNL invullen. Beweren tenslotte dat de bezorger mijn klacht niet verder heeft kunnen behandelen en dat ze daarom mijn dossier afsluiten. Na zelf meermaals de bezorger te hebben gecontacteerd, blijkt dat Bikeinn nooit toenadering heeft bezorgd tot hen om mijn dossier te behandelen.

P

Pieter Auwaerts

16-11-2021

0

Div. onderdelen fiets

Bestelling geplaatst en betaald maar goederen niet ontvangen. Ook geen bevestiging van bestelling ontvangen. Meerdere email's gestuurd maar daar wordt niet op gereageerd. @TradeInn: geen reactie a.u.b dat er een mail naar support@tradeinn gestuurd moet worden, want daar wordt door jullie toch niet op gereageerd!

H

Henk

23-09-2021

0

Shimano XC7 MTB skoe

De schoenen werden uiteindelijk na ruim 14 dagen geleverd. Toe ik mijn schoenen in ontvangst nam kreeg een onverwachte rekening. Ik moest 388 NOK BTW betalen, en daarnaast 149 NOKL douane-inklaringskosten. Op het bestelformulier staat niets vermeld dat ik deze extra kosten moet betalen bij ontvangst. De website is in het Noors geschreven en de prijzen in Noorse kronen. Voor mij als consument is het onmogelijk om prijzen van verschillende leveranciers te vergelijken. Ik ben van mening dat de website van Bikeinn misleidend is. Ik heb tot op heden geen reactie ontvangen naar aanleiding van mijnn klacht.

H

Henk

20-09-2021

0