NederlandReview

  Ervaringen WaveInn

  Ga jij graag het water op om te vissen of zeilen, of gewoon om lekker de wind in je haren te voelen? Of blijf je liever aan de waterkant en gooi je graag een hengel uit het water in? Dan kun je voor al je visspullen, bootonderdelen, zeilkleding en nog heel veel meer je aankopen doen bij Waveinn. Zij hebben zich gespecialiseerd in alles op het gebied van varen en de hengelsport. Wat de ervaring van anderen met deze webshop is kun je hier lezen bij NederlandReview.

  Over Waveinn 
  Waveinn valt onder het Spaanse bedrijf Tradeinn dat zich met 13 webshops heeft gespecialiseerd in de online verkoop van sportartikelen. Iedere webshop legt zich weer toe op een andere tak van sport. Bij Waveinn draait alles om de hengelsport en het varen op een boot. Van visgerei tot verschillende bootonderdelen, je vindt het in deze webshop. Een aantal topmerken die zij in deze categorie verkopen zijn Rapala, Shimano, Daiwa, Helly Hansen, etc.

  Diensten 
  Wanner je de webpagina bezoekt zie je bovenin een blauwe balk staan via welke je verder op de site kunt navigeren. De kopjes die erbij staan zijn:

  • Categorieën
  • Merken A-Z
  • Nieuwe Producten
  • Speciale Aanbiedingen
  • Outlet
  • Meest Verkocht

  In de verschillende categorieën vind je allerlei artikelen die je nodig hebt als je gaat varen en/of vissen, een aantal daarvan zijn: zeilkleding, hengels, lokaas, navigatie, vislijnen, voertuigen en motoren, etc. Er is op de website verder een uitgebreide FAQ pagina te vinden waarop de meest gestelde vragen te vinden zijn met de bijbehorende antwoorden en uitleg. Wanneer je er dan nog niet uit komt, kun je contact met ze opnemen via een contactformulier of via de telefoon (op werkdagen).

  Betalen en verzenden 
  De artikelen die je bij Waveinn besteld worden geleverd vanuit het buitenland. Dit heeft als consequentie dat je wat langer op je bestelling moet wachten en dat de verzendkosten hoger liggen dan wanneer je bij een webshop in Nederland koopt. Wanneer je een artikel in je virtuele winkelwagen hebt liggen zie je meteen wat de verwachte levertijd en de bijbehorende verzendkosten zijn, nog voor je overgaat tot een definitieve aankoop. Je kunt je bestelling met Creditcard, iDeal en PayPal betalen.

  Klachten 
  Je mag je artikelen binnen je bedenktermijn van 30 dagen retour sturen. Daarvoor is een speciale pagina aangemaakt, zodat je direct een retourlabel kunt printen. De verzendkosten zijn wel voor jezelf. Waveinn valt onder het Spaanse rechtsgebied voor het oplossen van geschillen. Eventuele klachten kun je aanmelden bij het Europese ODR platform.

  Laat hier jouw review over Waveinn achter! 
  Heb jij al eens een aankoop gedaan bij Waveinn? Vond je dat de prijzen goedkoper waren dan elders en ben je erg tevreden, of ben je ergens niet helemaal tevreden over en waarom niet? Vertel ons over jouw ervaringen zodat anderen hiervan kunnen leren!

  Wat zijn de ervaringen met Waveinn, kun je bij hen alles vinden wat je nodig hebt voor het zeilen of vissen of valt het aanbod en de prijzen tegen?

  WaveInn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  8

  Prijs

  8

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  jassen van helly hansen

  L. 22-12-2017

  Ik had in de stad een jas gepast van helly Hansen, maar die was daar niet meer in mijn maat voorradig. Daarom ben ik online wat gaan rondkijken en zo kwam ik bij de voor mij hiervoor onbekende webshop Waveinn uit, waar ze deze zelfde jas wel gewoon nog hadden. gelukkig! Net zo duur als in de winkel ongeveer, maar het zijn ook echt goede sterke jassen. Blij dat ik deze nog heb kunnen vinden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over WaveInn

  Uw beoordeling