NederlandReview

  Ervaringen WaveInn

  Ga jij graag het water op om te vissen of zeilen, of gewoon om lekker de wind in je haren te voelen? Of blijf je liever aan de waterkant en gooi je graag een hengel uit het water in? Dan kun je voor al je visspullen, bootonderdelen, zeilkleding en nog heel veel meer je aankopen doen bij Waveinn. Zij hebben zich gespecialiseerd in alles op het gebied van varen en de hengelsport. Wat de ervaring van anderen met deze webshop is kun je hier lezen bij NederlandReview.

  Over Waveinn


  Waveinn valt onder het Spaanse bedrijf Tradeinn dat zich met 13 webshops heeft gespecialiseerd in de online verkoop van sportartikelen. Iedere webshop legt zich weer toe op een andere tak van sport. Bij Waveinn draait alles om de hengelsport en het varen op een boot. Van visgerei tot verschillende bootonderdelen, je vindt het in deze webshop. Een aantal topmerken die zij in deze categorie verkopen zijn Rapala, Shimano, Daiwa, Helly Hansen, etc.

  UNBOXING Molinetes Shimano IX 2000R tradeinn - waveinn

  Diensten


  Wanner je de webpagina bezoekt zie je bovenin een blauwe balk staan via welke je verder op de site kunt navigeren. De kopjes die erbij staan zijn:

  • Categorieën
  • Merken A-Z
  • Nieuwe Producten
  • Speciale Aanbiedingen
  • Outlet
  • Meest Verkocht

  In de verschillende categorieën vind je allerlei artikelen die je nodig hebt als je gaat varen en/of vissen, een aantal daarvan zijn: zeilkleding, hengels, lokaas, navigatie, vislijnen, voertuigen en motoren, etc. Er is op de website verder een uitgebreide FAQ pagina te vinden waarop de meest gestelde vragen te vinden zijn met de bijbehorende antwoorden en uitleg. Wanneer je er dan nog niet uit komt, kun je contact met ze opnemen via een contactformulier of via de telefoon (op werkdagen).

  Betalen en verzenden


  De artikelen die je bij Waveinn besteld worden geleverd vanuit het buitenland. Dit heeft als consequentie dat je wat langer op je bestelling moet wachten en dat de verzendkosten hoger liggen dan wanneer je bij een webshop in Nederland koopt. Wanneer je een artikel in je virtuele winkelwagen hebt liggen zie je meteen wat de verwachte levertijd en de bijbehorende verzendkosten zijn, nog voor je overgaat tot een definitieve aankoop. Je kunt je bestelling met Creditcard, iDeal en PayPal betalen.

  Klachten


  Je mag je artikelen binnen je bedenktermijn van 30 dagen retour sturen. Daarvoor is een speciale pagina aangemaakt, zodat je direct een retourlabel kunt printen. De verzendkosten zijn wel voor jezelf. Waveinn valt onder het Spaanse rechtsgebied voor het oplossen van geschillen. Eventuele klachten kun je aanmelden bij het Europese ODR platform.

  Laat hier jouw review over Waveinn achter!


  Heb jij al eens een aankoop gedaan bij Waveinn? Vond je dat de prijzen goedkoper waren dan elders en ben je erg tevreden, of ben je ergens niet helemaal tevreden over en waarom niet? Vertel ons over jouw ervaringen zodat anderen hiervan kunnen leren!

  Wat zijn de ervaringen met Waveinn, kun je bij hen alles vinden wat je nodig hebt voor het zeilen of vissen of valt het aanbod en de prijzen tegen?

  WaveInn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4.8
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WaveInn

  Uw beoordeling

  jassen van helly hansen

  Ik had in de stad een jas gepast van helly Hansen, maar die was daar niet meer in mijn maat voorradig. Daarom ben ik online wat gaan rondkijken en zo kwam ik bij de voor mij hiervoor onbekende webshop Waveinn uit, waar ze deze zelfde jas wel gewoon nog hadden. gelukkig! Net zo duur als in de winkel ongeveer, maar het zijn ook echt goede sterke jassen. Blij dat ik deze nog heb kunnen vinden.

  Door: L. 22-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Zeilboot accesoires

  Dit is een online bedrijf pur sang, er is geen service aanspreekpunt en zij distingeren zich om met klanten in gesprek te komen. Eenmaal bestelde spullen zullen in veel gevallen uw eigendom blijven gewenst of ongewenst. Zonde..... maar belangrijk om te weten voor nieuwe klanten.

  Door: T.C.M. Kerkhof02-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  geen reaktie

  Had een rekening zonder btw gevraagd omdat ik in het buitenland via mijn bedrijf heb besteld. De daarvoor benodigde procedure gevolgd via email, maar na een week nog altijd geen antwoord gehad. Heb maar ergens anders besteld

  Door: andre11-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  verkeerde adres bezorgt en niet gelevert

  Mensen ga hier niet bestellen want verkeerde adres bezorgt en geweigert en nu retour terug naar waveinn maar nu naar 5 weken nog geen geld terug terwijl ze gezegd hebben binnen 4 weken wordt het terug gestort maar nee dus nog niets ontvangen en ook geen reactie.s meer op mails dus voel mij echt besodemietert.
  Advies dus ga hier niet meer bestellen want zie je geld maar terug te krijgen bij deze waardeloze webshop die zich niet aan de afspraken houd en waarschijnlijk nooit meer je geld van terug krijgt,A.Slangewal Servive en leveringwaardering 1 ster waardeloos en wordt opgelicht door deze website

  Door: Lieuwe Fonk04-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is WaveInn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over WaveInn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WaveInn actief?

  WaveInn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WaveInn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.