NederlandReview

    Ervaringen Trekkinn

    Wanneer je de bergen in gaat in de zomer of de winter, moet je je daar natuurlijk goed op voorbereiden met het juiste schoeisel, de juiste kleding en de evt. benodigde klimmaterialen. Deze spulletjes en nog veel meer kun je bestellen bij Trekkinn, wat anderen over deze webshop vertellen kun je hier ontdekken.

    Over Trekkinn 
    Trekkinn is een webshop die weer onderdeel uitmaakt van het grotere concern Tradeinn uit Spanje. Zij hebben 13 verschillende webwinkels waarin ze een groot assortiment sportartikelen verkopen. Iedere webshop is weer gespecialiseerd in een andere tak van sport, zo kun je bij Trekkinn alles vinden op het gebied van bergsport. Zij bieden hierbij veel bekende topmerken aan zoals Oakley, The North Face, Garmin, Columbia, etc. Alle artikelen die je in deze webshop besteld worden tegen outlet prijzen verkocht en snel internationaal verzonden. Zij beweren de beste online prijzen te bieden.

    Diensten 
    In de webshop vind je allerlei artikelen die je nodig hebt als je de bergen in trekt, zowel voor de toerist als voor de professional. Deze zijn onderverdeeld in een aantal categorieën, o.a.:

    • Camping
    • Computers en gps
    • Dames kleding
    • Foto video
    • Hydratie
    • Kinderschoenen
    • Klim accessoires
    • Rugzakken en koffers
    • Sneeuwschoenen
    • Stokken
    • Toerskiën
    • Verrekijkers
    • Voeding
    • etc.

    Je kunt ook zoeken op merk of een kijkje nemen bij de ‘Speciale Aanbiedingen’ of de ‘Outlet’. Wanneer je geïnteresseerd bent in wat veel andere besteld hebben kun je kijken bij ‘Meest Verkocht’. Bovendien vind je bij Trekkinn ook nog zogenaamde ‘Flitsaanbiedingen’, met extra scherp geprijsde aanbiedingen.

    Betaling en verzending 
    Je kunt je bestelling bij Trekkinn onder andere met PayPal, Creditcard en iDeal betalen. Per land bieden ze andere beveiligde betaalmethoden aan. Ook de verzendkosten zijn verschillend, dit hangt o.a. af van het feit of je voor verzending via GLS of DHL kiest. De goedkoopste optie voor verzending staat altijd bovenaan. Omdat de bestelling vanuit het buitenland bezorgd wordt, moet je rekening houden met een bezorgtijd van ongeveer een week.

    Het sparen van coINNs 
    Wanneer je een account hebt bij één van de winkels van TradeINN, dan krijg je bij iedere bestelling die je doet gratis coINNs. Bij ieder artikel staat hoeveel coINNS je krijgt wanneer je deze bestelt. Voor het schrijven van een review krijg je zelfs twintig of meer coINNS. Deze coINNs kun je sparen om een korting te krijgen op een volgende bestelling. Elke 100 coINNs staan voor de waarde van één euro.

    Klachten 
    Alle artikelen die je besteld mogen binnen 30 dagen zonder opgaaf van redenen retour. Klik voor meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat rechts bovenaan de homepage op ‘Retour’. Omdat Trekkinn officieel dealer is van de merken die zij verkopen, geven zij op alle artikelen een fabrieksgarantie van twee jaar. Defecte producten worden door hen verzameld en geretourneerd aan de fabrikant. Omdat Trekkinn onder het concern Tradeinn uit Spanje valt, ben je gebonden aan het rechtsgebied van Spaanse rechtbanken om geschillen op te lossen. Je kunt een klacht indienen via het ODR platform van de Europese Commissie.

    Wat is jouw mening over Trekkinn? 
    Heb jij al eens bergsportartikelen besteld bij deze webshop en wat vond je van de prijzen, de extra kosten voor levering en de kwaliteit van de artikelen? Was het beter dan je had verwacht, of heb je toch enkele kanttekeningen hierbij? Laat hier je mening horen!

    Wat zijn de ervaringen met de webshop voor bergsportartikelen Trekkinn? Bieden ze daadwerkelijk alles tegen de scherpste prijzen aan zoals ze beweren?

    Trekkinn
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    4,6
    15% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    4,6

    Service

    3,8

    Prijs

    5,4

    Leveren

    4,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geen levering, geen geld retour

    Robert Hager04-07-2018

    Na twee maanden wat gemaild te hebben, een keer gebeld geen schoenen laat staan geld terug. Zogenaamd is de bij POST.NL iets mis gegaan. Gezien de rest van de reacties kun je wel stellen dat dit een malafide shop is.

    Robert Hager08-07-2018

    Toevoeging laatste ervaring. Na twee maanden, 6 mails en 2 telefoontjes het geld retour, waar de in mijn geval schoenen zijn gebleven is me een raadsel. Malafide moet ik terug nemen, Ik zit nog te dubben of ik dezelfde schoenen (die ik nog steeds wil hebben en elders lastig leverbaar zijn!) nogmaals via trekking probeer te bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    niet makekelijk iets retour te sturen

    Daphne13-06-2018

    Een paar artikelen gekocht , waaronder een zonnebril waar steeds het glas uitvalt. Als je goed kijkt krijg je het glas ook niet goed terug erin , het lijkt wel of het niet past. Heb al 2x een mail gestuurd en niets gehoord en 1 keer gebeld maar een half uur zat ik nog te wachten dus heb ik opgehangen . De dag erna weer geprobeerd en eindelijk iemand aan de lijn maar zij sprak alleen in het engels.
    Ze snapte het niet helemaal en ik moest weer op de site kijken. Kortom ben al heel lang bezig iets retour te sturen wat een ellende .!!

    Daphne13-06-2018

    Ik zie dat er een 10 staat bij mijn review ...........dit moet zeker geen 10 zijn, maar meer een 3 en of ik er weer zou kopen is dus een dikke nee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    #faal#slecht#erbarmelijk#spijt

    Schilder Volendam13-06-2018



    Update op mijn bericht van 05-06-2018:

    Na heel lang telefonisch in de wacht hebben gestaan, kreeg ik in basisschool Engels het verzoek om nog eens 15 dagen te wachten. Het pakket is nooit bij de koerier gearriveerd en trekking.com moet uitzoeken hoe dat nou kan.(!) Mijn verzoek tot annulering van de aankoop en het terugstorten van mijn geld, werd niet gehonoreerd. Wat een amateuristisch/corrupte bende! Ik houd u op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    levering niet ontvangen - slechte klantenservice

    Roos11-06-2018

    Vier weken na bestelling is het pakket nog steeds niet ontvangen, het geld wel al afgeschreven. De klantenservice reageert met vage standaard mails in het engels . Op mijn laatste aanvraag verzoek om ze 15 dagen te geven om het te onderzoeken. Ik wou de schoenen al lang gebruiken, nu zit ik zonder schoenen en zonder geld. het is nog maar afwachten wat er gebeurd.
    Ik kan het bedrijf niet aanraden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Wat een flop

    Schilder Volendam05-06-2018

    Mijn pakket zou 31 mei of 1 juni jl arriveren....tot op heden niks ontvangen, het pakket is niet te traceren en vragen worden niet beantwoord. Vermoedelijk ben ik mijn 105€ kwijt. Had beter 10€ meer betaald bij Bol.com....nooit meer trekkin.com!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    product niet geleverd

    Robin Nieuwboer28-05-2018

    De website zou mijn product binnen 2-3 dagen leveren, 21 dagen later nog niets. De reactie die ik kreeg bij navraag: geef ons nog 15 dagen om het te onderzoeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Pas op! lange levertijd en risico bij retour

    Mart09-04-2018

    Take care! They ship your package from Spain. This makes their delivery times very long. And if you want to return, you will have to pay for the international shipping and take the risk that your package will be stolen on the long journey!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Geen levering, slechte communicatie

    Jan07-03-2018

    Besteld en betaald, de levertijd verstrijkt, maar er gebeurt niets... En daar moet je zelf alert op zijn, want van het bedrijf komt geen bericht. Na een vraag hierover kreeg ik onduidelijke antwoorden. Ik begreep dat ik zelf de bestelling moest annuleren. Nu hoop ik maar dat er wordt terugbetaald... Kortom: De boel is bij dit bedrijf nog niet op orde.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Beroerde service

    J van Dijk12-02-2018

    Na 4 weken was mijn jas van 140 euro nog niet geleverd. Tracking van PostNl toont aan dat er iets met de verzending mis is gegaan. Ze geven dit ook toe. Na en aantal malen heen en weer te hebben gemaild hoor je helemaal niets meer. Op het verzoek om mijn geld terug te storten wordt ook niet gereageerd. Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    hopeloos slecht

    Willem De Grunt08-02-2018

    zo slecht dat ik er geen woorden meer aan ga verspillen, blijf weg bij deze shop mensen !!!!
    ik heb er niet 1 goed woord voor over, laat staan 1 ster !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    wandelschoenen

    Louise22-12-2017

    Een paar zeer stevige wandelschoenen aangeschaft bij Trekkinn. Ik wist al precies welke schoenen ik wilde, inclusief de maat, eigenlijk ongeveer wat ik al had hiervoor, en koos voor deze webwinkel voor de prijs. Ze waren snel in huis en keurig netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden en zou hier weer bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Waardeloze onbereikbare servicedienst

    J.Schagen04-12-2017

    Ik bestelde een North Face t shirt, Bestellen via internet ging redelijk gemakkelijk, prijs was niet slecht. Maar dan beginnen de problemen. Eerst werd een levertijd van een week opgegeven, daarna kwam er nog een weekje bij, maar helaas. Dus geprobeerd contact te krijgen met de servicedienst. Onmogelijk om ze telefonisch te bereiken. Mailtje sturen geeft geen reactie en chatten via de site is een ramp. Ik was nummer 34 in de wachtrij. Na 3 kwartier stond ik eindelijk op 1. En daar bleef het bij, na nog een half uur de moed opgegeven.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    contact onmogelijk

    M. Peters09-11-2017

    Het blijkt onmogelijk om contact te krijgen met dit bedrijf. Ik wil iets retourneren en daarvoor moet ik inloggen op mijn account om een retourbon te printen. Dit lukt echter niet, want ik word er steeds uitgegooid. Als ik zoek naar een manier om contact te maken word ik steeds naar dezelfde pagina's met informatie verwezen, maar contact komt er niet uit voort. Zelf opbellen werkt niet, omdat ik dan een bandje krijg met... u kunt inloggen op uw account.
    Ik ben dus erg ontevreden.

    M. Peters23-11-2017

    Het is gebleken dat de website soms niet helemaal werkt, maar na een paar telefoontjes bleek ik toch de retourbon te kunnen printen en heb ik keurig mijn geld terug gekregen. Uiteindelijk ben ik dus wel degelijk tevreden!

    Daphne13-06-2018

    Hier hetzelfde verhaal, ik ben ook al lang bezig met iets retour te melden als ik eindelijk iemand te spreken krijg is het in het engels en snappen ze het niet. Ze zeggen kijk op de website...tja wat een ellende

    Sandra04-07-2018

    Ik heb mijn bestelling na drie weken nog steeds niet ontvangen, allerlei smoesjes en ik wil mijn geld terug. Ik kan ze telefonisch niet bereiken en hun nummer dat op de site is vermeld is een taxicentrale hier in Nederland. Ik voel me gedupeerd en gewoon bedonderd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Schrijf zelf een review over Trekkinn

    Uw beoordeling