NederlandReview

    Ervaringen Trekkinn

    Wanneer je de bergen in gaat in de zomer of de winter, moet je je daar natuurlijk goed op voorbereiden met het juiste schoeisel, de juiste kleding en de evt. benodigde klimmaterialen. Deze spulletjes en nog veel meer kun je bestellen bij Trekkinn, wat anderen over deze webshop vertellen kun je hier ontdekken.

    Over Trekkinn


    Trekkinn is een webshop die weer onderdeel uitmaakt van het grotere concern Tradeinn uit Spanje. Zij hebben 13 verschillende webwinkels waarin ze een groot assortiment sportartikelen verkopen. Iedere webshop is weer gespecialiseerd in een andere tak van sport, zo kun je bij Trekkinn alles vinden op het gebied van bergsport. Zij bieden hierbij veel bekende topmerken aan zoals Oakley, The North Face, Garmin, Columbia, etc. Alle artikelen die je in deze webshop besteld worden tegen outlet prijzen verkocht en snel internationaal verzonden. Zij beweren de beste online prijzen te bieden.

    Diensten


    In de webshop vind je allerlei artikelen die je nodig hebt als je de bergen in trekt, zowel voor de toerist als voor de professional. Deze zijn onderverdeeld in een aantal categorieën, o.a.:

    • Camping
    • Computers en gps
    • Dames kleding
    • Foto video
    • Hydratie
    • Kinderschoenen
    • Klim accessoires
    • Rugzakken en koffers
    • Sneeuwschoenen
    • Stokken
    • Toerskiën
    • Verrekijkers
    • Voeding
    • etc.

    Je kunt ook zoeken op merk of een kijkje nemen bij de ‘Speciale Aanbiedingen’ of de ‘Outlet’. Wanneer je geïnteresseerd bent in wat veel andere besteld hebben kun je kijken bij ‘Meest Verkocht’. Bovendien vind je bij Trekkinn ook nog zogenaamde ‘Flitsaanbiedingen’, met extra scherp geprijsde aanbiedingen.

    Betaling en verzending


    Je kunt je bestelling bij Trekkinn onder andere met PayPal, Creditcard en iDeal betalen. Per land bieden ze andere beveiligde betaalmethoden aan. Ook de verzendkosten zijn verschillend, dit hangt o.a. af van het feit of je voor verzending via GLS of DHL kiest. De goedkoopste optie voor verzending staat altijd bovenaan. Omdat de bestelling vanuit het buitenland bezorgd wordt, moet je rekening houden met een bezorgtijd van ongeveer een week.

    Het sparen van coINNs


    Wanneer je een account hebt bij één van de winkels van TradeINN, dan krijg je bij iedere bestelling die je doet gratis coINNs. Bij ieder artikel staat hoeveel coINNS je krijgt wanneer je deze bestelt. Voor het schrijven van een review krijg je zelfs twintig of meer coINNS. Deze coINNs kun je sparen om een korting te krijgen op een volgende bestelling. Elke 100 coINNs staan voor de waarde van één euro.

    Klachten

    Alle artikelen die je besteld mogen binnen 30 dagen zonder opgaaf van redenen retour. Klik voor meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat rechts bovenaan de homepage op ‘Retour’. Omdat Trekkinn officieel dealer is van de merken die zij verkopen, geven zij op alle artikelen een fabrieksgarantie van twee jaar. Defecte producten worden door hen verzameld en geretourneerd aan de fabrikant. Omdat Trekkinn onder het concern Tradeinn uit Spanje valt, ben je gebonden aan het rechtsgebied van Spaanse rechtbanken om geschillen op te lossen. Je kunt een klacht indienen via het ODR platform van de Europese Commissie.

    Wat is jouw mening over Trekkinn?


    Heb jij al eens bergsportartikelen besteld bij deze webshop en wat vond je van de prijzen, de extra kosten voor levering en de kwaliteit van de artikelen? Was het beter dan je had verwacht, of heb je toch enkele kanttekeningen hierbij? Laat hier je mening horen!

    Wat zijn de ervaringen met de webshop voor bergsportartikelen Trekkinn? Bieden ze daadwerkelijk alles tegen de scherpste prijzen aan zoals ze beweren?

    Trekkinn
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    5
    29% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,2
    Service
    rating
    4,2
    Prijs
    rating
    5,8
    Leveren
    rating
    4,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Wolfskin jas

    Op 21 november jas besteld. Bestellen gaat makkelijk, betalen ook maar leveren ho maar.
    Zou binnen 5-8 dagen bezorgd worden. Het is nu 6 december en de jas is nog steeds niet gearriveerd bij Post.nl.
    Trekkinn reageert op mijn vragen enkel met 'item is on transport to your country....'.
    Waardeloze en weinig vertrouwenwekkende communicatie met klant.

    Heb er geen vertrouwen in dat jas nog geleverd gaat worden of dat ik mijn geld terugkrijg.

    W

    Door: Erwin Rockx 06-12-2019
    Erwin Rockx 17-12-2019

    Inmiddels heeft het bedrijf gereageerd op mijn internet review en onderzoek gedaan naar de status van mijn bestelling. Resultaat: ze hebben het geld teruggestort. Mijn conclusie: bedrijf is geen oplichter maar heeft het logistiek proces niet op orde wat helaas tot slechte klantervaringen leidt.

    Gerry Horemans 06-01-2020

    Pakket zou geleverd zijn volgens PostNL als ik inlog op mijn GSM. Doe ik dat op mijn computer dan is de levering nog niet gebeurd. Ik had graag een woordje uitleg gekregen. Alvast bedankt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    The North Face E-tip

    Ik heb de bestelling afgerond op 2 November. Het is nu 18 November en er is nogsteeds niks binnen. Ik heb nu meerdere berichten achtergelaten en nogsteeds geen antwoord wanneer het binnen moet komen. Liever betaal ik 9 euro meer en volgende dag binnen dan dit.
    Kortom, niks kopen op deze site. Dit is de meest waardeloze aankoop die ik heb gedaan.

    Door: Daan Westra 18-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    North face jas

    Kan geen retourformulier downloaden omdat ik is creditcard moet betalen,heb ik niet en gewoon online besteld via mijn bank!
    Kan nu dus gewoon niet terugsturen en naar mijn geld kan ik fluiten..heel erg dit

    Door: Sandra Benjamins 11-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Odlo Set Long Essential Seamless Light

    Onderkleding besteld, en op tijd binnen gekregen. Prima kwaliteit.

    Door: Annemieke de Vente 18-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Regatta blouse, jurk en badpak

    Ik heb nog nooit zo'n slechte webshop meegemaakt.

    Ik had een 6-tal artikelen besteld op 14 juni, uiteindelijk pas op 4 juli ontvangen, Veel te laat zodat ik de zomerspulletjes niet mee op vakantie kon nemen waarvoor ik ze besteld had. Daarbij was er ook nog een blouse waarvan de naad niet goed was afgewerkt, garantie geval dus.

    Gemaild dat alles retour kwam, met garantiegeval en gevraagd om retourlabel, werd niet begrepen en moest zelf retourlabel voorschieten. Duurde weer erg lang voordat alles was ontvangen en terugbetaald. In de Nederlandse wet is het zo geregeld dat als alles wordt geretourneerd de verzendkosten (€6,45) moet worden terugbetaald, maar dat wordt niet gedaan door trekkinn.com. Ook de retour verzendkosten zijn niet terugbetaald (€ 9,95) omdat trekkinn.com gewoon zegt niet met de garantieclaim eens te zijn. Je hebt dan ook gewoon geen poot om op te staan en € 16,40 kwijt aan het versturen.

    Denk dus echt goed na voordat je hier besteld!!

    Door: Barbara 16-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Slippers Merrell

    Op 18 juli besteld en betaald. Levering voorzien tussen 23 en 25 juli. Pakketje zoek geraakt. Onmogelijk met klantenservice te spreken. Alleen hinderlijke mails in het Engels uit Spanje. Order annuleren en geld terug lijkt ook geen optie.
    SERVICE ABSOLUUT WAARDELOOS!
    Betr. Bestelnr 14118294

    Door: Andrea Vanthof 14-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Nike sportbeha's

    Niet doen!!! Retouren moeten terug naar Spanje hetgeen veel geld kost. Nu nog afwachten of ik mijn geld terugkrijg......
    Pakket is voor bezorging 3 weken onderweg geweest.

    Door: Wilna 12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Merrell Terran Post II

    Voor de 2e keer een artikel besteld bij Trekkinn en wederom is alle soepel, snel en keurig verlopen. Deze keer slippers (Merrell) en per abuis de verkeerde maat besteld. Direct via chat gevraagd om de order te wijzigen. Hoewel de chat in het spaans is, kan je de vraag in het engels stellen en krijg je keurig in het engels ook antwoord. Order direct gewijzigd en na 4 werkdagen bestelling in huis. Ik ben super tevreden over dit bedrijf. Jammer dat niet iedereen goede ervaringen heeft.

    Door: M. van der Hoff 02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    NOOIT MEER TREKKINN!

    Regenjas van North Face Quest bestelt. Bestelling is retour verzonden naar Trekkinn zonder een poging tot leveren. Postnl geeft aan dat Trekkinn een onderzoek moet starten en Trekkinn geeft aan dat ik bij de buren en postnl moet gaan onderzoeken. Klantenservice van Trekkinn is telefonisch onbereikbaar en per mail gaat het ook heeeeel moeizaam. Later blijkt dat dezelfde jas op bol.com voor dezelfde prijs beschikbaar is. Betaal liever een tientje meer met de garantie op levering en het hebben van consumentenrechten etc. Joost mag weten of ik mijn geld terug krijg. NOOOOOIT MEEER TREKKINN!

    Door: Ali Cerit 13-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Prima service!

    Wat een bangmakkerij zeg.
    Maandag een jas besteld en donderdag is de jas geleverd.

    Ja de jas moet uit spanje komen, dus het duurt wat langer, is dat zo,n ramp?
    Klantenservice heb ik geen ervaring mee, daar kan ik niets over zeggen.

    Onthoud ook dat mensen vaak een review schrijven op het moment dat ze niet tevreden zijn. daarom een dikke pluim voor Trekk inn

    Groetjes Liesbeth uit Heemskerk

    Door: Liesbeth 03-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    NIET DOEN!!

    Wat een oplichters. Zoals hier al volop te lezen valt...Ook hier niets gekregen. Er stond een foutief huisnummer op mijn pakket. In eerste instantie dacht ik dat dit mijn eigen fout was, maar na alle reviews hier gelezen te hebben betwijfel ik dát zelfs. PostNL kan niks voor me betekenen want tsja, ik ben nu hun klant, dat is Trekinn. Maarja waarom zouden zij een onderzoek starten als ze hun geld hebben gekregen? Woest ben ik en ik hou niet op totdat ik mijn centen terug heb. NIET BESTELLEN HIER! Wees gewaarschuwd!

    Door: Vera Brandenburg 20-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Ruimte voor verbetering

    Na het plaatsen van een bestelling pas op de reviews gestuit en wel geschrokken. Maar had betaald via paypal, dus daarmee was ik in ieder geval gedekt.
    Voor 1 (zeldzaam) product bleef de status steeds veranderen, maar deze leek niet op het verzendcentrum te arriveren. Contact gezocht en binnen 1 uur antwoord. Uiteindelijk het ene item gecancelled, de rest werd na enkele dagen verzonden. De terugbetaling verscheen tegelijkertijd.
    Het lijkt er (voor zover ik kan beoordelen) dat het bedrijf vooral kampt met een matige infrastructuur en bestelsysteem en wat gebrekkige communicatie. Bezorgtijd is wat langer dan aangegeven. Ik ben in ieder geval positief voor nu.

    Door: Gijs 16-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Prima levering , snel ondanks kerst periode

    Ik was wat huiverig nadat ik veel negatieve berichten las over niet leveren of heel lang wachten. Ik ben aangenaam verrast door de snelle levering ( 5 dagen in drukke kerst periode) en up to date houden van de informatie. Waar het uiteindelijk het langst heeft geduurd is bij post.nl. Daar bleef de zending hangen door Nog niet gesorteerd te zijn. Ik bestel hier zo weer met volste vertrouwen . Daarnaast zoveel goedkoper dan elders! Wat mij betreft top!!

    Door: Nettie 15-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    oplichters

    Ik heb mijn bestelling bij Trekkinn nooit ontvangen hoewel ik bericht kreeg dat de bestelling is verstuurd en via de tracking optie zelf te zien kreeg dat de bestelling bezorgd zou zijn. er is hier echt niemand aan de deur geweest. Ik kan nu in mijn account bij trekkinn helemaal geen bestelling meer vinden, ook niet in de historie. En contact krijgen met het bedrijf blijkt onmogelijk. Als je op de contactbutton drukt gebeurt er niks. Wegblijven van deze club, dit is echt foute boel!!! Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben, ik ga proberen de betaling te betwisten via mijn creditcardmaatschappij.

    Door: Loes Lennarts 08-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Niets geleverd maar geen geld retour

    Korte broeken besteld, nooit geleverd. Klantenservice niet bereikbaar. Waardeloos bedrijf. Had reviews moeten lezen voordat ik ging bestellen. Wat een oplichters

    Door: Tom Steinvoorte 06-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Oplichters

    Bestelling geplaatst en niets geleverd. Trekkin reageert niet op mails aan klantenservice. Na 12 weken nog steeds niet mijn bestelde Northface jas ontvangen.
    Inderdaad wel een foto van het pakketje ontvangen met een nummer erop. Ik heb PostNL gebeld en zij hebben wel het pakketje aangemeld gekregen maar nooit ontvangen dus ook niets te versturen gehad.

    Door: Van der Heide 07-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Neigt naar oplichting

    Opgepast: niets bestellen! Je krijgt een track&trace, zelfs met een foto van het “pakketje”. De track&trace is alleen de sticker, het pakketje is nep. Ze doen dit zodat je geen beroep kunt doen op het wettelijke herroepingsrecht, want ja: “het is al verzonden”. In werkelijkheid krijg je niets, zoals de vele reviews hier al aangeven.

    Door: KCh 05-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Prima levering

    Snelle levering, keurig verpakt.

    Door: Vloedgraven 15-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    zeer slecht

    Twee shirts Craghoppers shirts besteld..... krijg je hardloopkkeding en hardloopschoenen..... zeer slechte klantenservice...... na veel contact via website nog steeds geen shirts binnen.

    Door: Kees Bruin 04-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Niet geleverd, geen geld terug

    Eerste bestelling ging goed.
    Tweede bestelling hebben we echter na 3 maanden nog steeds niet ontvangen. Men zegt dat het pakketje waarschijnlijk kwijt is geraakt, maar het verhaal klopt niet en we krijgen ons geld ook niet terug.
    Voelt als oplichting.

    Door: Frank 28-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Trekkinn

    Uw beoordeling