NederlandReview

    Ervaringen Trekkinn

    Wanneer je de bergen in gaat in de zomer of de winter, moet je je daar natuurlijk goed op voorbereiden met het juiste schoeisel, de juiste kleding en de evt. benodigde klimmaterialen. Deze spulletjes en nog veel meer kun je bestellen bij Trekkinn, wat anderen over deze webshop vertellen kun je hier ontdekken.

    Over Trekkinn


    Trekkinn is een webshop die weer onderdeel uitmaakt van het grotere concern Tradeinn uit Spanje. Zij hebben 13 verschillende webwinkels waarin ze een groot assortiment sportartikelen verkopen. Iedere webshop is weer gespecialiseerd in een andere tak van sport, zo kun je bij Trekkinn alles vinden op het gebied van bergsport. Zij bieden hierbij veel bekende topmerken aan zoals Oakley, The North Face, Garmin, Columbia, etc. Alle artikelen die je in deze webshop besteld worden tegen outlet prijzen verkocht en snel internationaal verzonden. Zij beweren de beste online prijzen te bieden.

    5 Gründe Warum UNTERNEHMER Beim Onlineshop Aufbauen VERSAGEN Und Wie Du Diese VERMEIDEST

    Diensten


    In de webshop vind je allerlei artikelen die je nodig hebt als je de bergen in trekt, zowel voor de toerist als voor de professional. Deze zijn onderverdeeld in een aantal categorieën, o.a.:

    • Camping
    • Computers en gps
    • Dames kleding
    • Foto video
    • Hydratie
    • Kinderschoenen
    • Klim accessoires
    • Rugzakken en koffers
    • Sneeuwschoenen
    • Stokken
    • Toerskiën
    • Verrekijkers
    • Voeding
    • etc.

    Je kunt ook zoeken op merk of een kijkje nemen bij de ‘Speciale Aanbiedingen’ of de ‘Outlet’. Wanneer je geïnteresseerd bent in wat veel andere besteld hebben kun je kijken bij ‘Meest Verkocht’. Bovendien vind je bij Trekkinn ook nog zogenaamde ‘Flitsaanbiedingen’, met extra scherp geprijsde aanbiedingen.

    Betaling en verzending


    Je kunt je bestelling bij Trekkinn onder andere met PayPal, Creditcard en iDeal betalen. Per land bieden ze andere beveiligde betaalmethoden aan. Ook de verzendkosten zijn verschillend, dit hangt o.a. af van het feit of je voor verzending via GLS of DHL kiest. De goedkoopste optie voor verzending staat altijd bovenaan. Omdat de bestelling vanuit het buitenland bezorgd wordt, moet je rekening houden met een bezorgtijd van ongeveer een week.

    Het sparen van coINNs


    Wanneer je een account hebt bij één van de winkels van TradeINN, dan krijg je bij iedere bestelling die je doet gratis coINNs. Bij ieder artikel staat hoeveel coINNS je krijgt wanneer je deze bestelt. Voor het schrijven van een review krijg je zelfs twintig of meer coINNS. Deze coINNs kun je sparen om een korting te krijgen op een volgende bestelling. Elke 100 coINNs staan voor de waarde van één euro.

    Klachten

    Alle artikelen die je besteld mogen binnen 30 dagen zonder opgaaf van redenen retour. Klik voor meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat rechts bovenaan de homepage op ‘Retour’. Omdat Trekkinn officieel dealer is van de merken die zij verkopen, geven zij op alle artikelen een fabrieksgarantie van twee jaar. Defecte producten worden door hen verzameld en geretourneerd aan de fabrikant. Omdat Trekkinn onder het concern Tradeinn uit Spanje valt, ben je gebonden aan het rechtsgebied van Spaanse rechtbanken om geschillen op te lossen. Je kunt een klacht indienen via het ODR platform van de Europese Commissie.

    Wat is jouw mening over Trekkinn?


    Heb jij al eens bergsportartikelen besteld bij deze webshop en wat vond je van de prijzen, de extra kosten voor levering en de kwaliteit van de artikelen? Was het beter dan je had verwacht, of heb je toch enkele kanttekeningen hierbij? Laat hier je mening horen!

    Wat zijn de ervaringen met de webshop voor bergsportartikelen Trekkinn? Bieden ze daadwerkelijk alles tegen de scherpste prijzen aan zoals ze beweren?

    Trekkinn
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (54)

    4.8
    31% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    3.8
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ruimte voor verbetering

    Na het plaatsen van een bestelling pas op de reviews gestuit en wel geschrokken. Maar had betaald via paypal, dus daarmee was ik in ieder geval gedekt.
    Voor 1 (zeldzaam) product bleef de status steeds veranderen, maar deze leek niet op het verzendcentrum te arriveren. Contact gezocht en binnen 1 uur antwoord. Uiteindelijk het ene item gecancelled, de rest werd na enkele dagen verzonden. De terugbetaling verscheen tegelijkertijd.
    Het lijkt er (voor zover ik kan beoordelen) dat het bedrijf vooral kampt met een matige infrastructuur en bestelsysteem en wat gebrekkige communicatie. Bezorgtijd is wat langer dan aangegeven. Ik ben in ieder geval positief voor nu.

    Door: Gijs16-01-2019
    Flip08-05-2020

    Dit is de meest waardeloze van alle webshops tot nu toe. Je zoekt de artikelen die je wilt hebben en als ze dan verstuurd worden is het de verkeerde maat. Leuk, het is jou fout en dus moet je de retourkosten zelf betalen. Das nog eens klantvriendelijk. Mijn cijfers -10!!!! Trekkinn -> trek de stekker eruit! maarja jullie zullen ook dit bericht waarschijnlijk naar eigen mening aanpassen. Ik zal de nodige stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat niet nog meer mensen slachtoffer worden van wanpraktijken. Ik zie u graag voor de rechter.

    Sami26-06-2020

    Super slecht bedrijf Pakketje is nooit aangekomen Geen ophaalmelding v post nl Trekkinn geeft geen geld terug Wil v mij 'n bewijs dat ik het niet ontvangen heb Zeercslecht

    Geja Foppen26-08-2020

    Wat een waardeloze site, niet reageren, niet leveren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    niet makekelijk iets retour te sturen

    Een paar artikelen gekocht , waaronder een zonnebril waar steeds het glas uitvalt. Als je goed kijkt krijg je het glas ook niet goed terug erin , het lijkt wel of het niet past. Heb al 2x een mail gestuurd en niets gehoord en 1 keer gebeld maar een half uur zat ik nog te wachten dus heb ik opgehangen . De dag erna weer geprobeerd en eindelijk iemand aan de lijn maar zij sprak alleen in het engels.
    Ze snapte het niet helemaal en ik moest weer op de site kijken. Kortom ben al heel lang bezig iets retour te sturen wat een ellende .!!

    Door: Daphne13-06-2018
    Daphne13-06-2018

    Ik zie dat er een 10 staat bij mijn review ...........dit moet zeker geen 10 zijn, maar meer een 3 en of ik er weer zou kopen is dus een dikke nee

    Schilder Volendam14-10-2018

    13 oktober...4 maanden na mijn bestelling nog steeds NIETS ontvangen. Mails, telefoontjes worden NIET beantwoord. Helaas ben ik opgelicht en adviseer ik iedereen die overweegt een aankoop te doen bij Trekkinn, dit NIET te doen! Keller sport en Bol.com zijn betrouwbaarder en minstens zo voordelig. Nooit meer Trekkinn!

    Jan05-11-2018

    Reeds twee bestellingen geplaatst omwille van de prijs. Levertijd werd telkens overschreven met ongeveer 2 weken. Maar het prijsvoordeel was me het wachten waard. Eens verzonden kon ik de bestelling volgen, volgens mij kost de transport aan de grens met Frankrijk en nadien met België ook extra tijd.

    Jolanda Staat06-11-2018

    Alleen foto van pakket, geen pakket ontvangen, ook geen bericht van PostNL of DHL dat het ook daadwerkelijk is verstuurd!!! U bent gewaarschuwd!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Merrell Terran Post II

    Voor de 2e keer een artikel besteld bij Trekkinn en wederom is alle soepel, snel en keurig verlopen. Deze keer slippers (Merrell) en per abuis de verkeerde maat besteld. Direct via chat gevraagd om de order te wijzigen. Hoewel de chat in het spaans is, kan je de vraag in het engels stellen en krijg je keurig in het engels ook antwoord. Order direct gewijzigd en na 4 werkdagen bestelling in huis. Ik ben super tevreden over dit bedrijf. Jammer dat niet iedereen goede ervaringen heeft.

    Door: M. van der Hoff02-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    uitstekend

    Het bestellen bij Trekkinn is me echt prima bevallen. De North Face-jas die ik al lang wilde hebben was maar liefst dertig euro goedkoper en de voetbalkousen die erbij zaten waren voor originele Adidas erg goedkoop. De bestelling is in één keer compleet geleverd en was na een week al binnen. De website en communicatie is in gebrekkig Google Translate-Nederlands, maar dat is ook het enige. Laat je dus zeker niet afschrikken door de lage prijzen en de wat vage site.

    Door: Hensen17-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    ordernr 21315407

    Tweemaal hetzelfde bedrag onrechtmatig geïnd
    ordernummer 21315407
    vandaag geleverd.
    betaald op 20 jan 2021
    262.42 euro
    werkelijke factuur: 203 ,44
    deze is nog teveel want er is een artikel niet geleverd.
    nl.58.99 euro voor
    Calvin Klein Rib Roll Neck Soft Cream/White L
    ref: 11184438.
    Als ik goed uitreken is het verschil maar 59 euro
    ( 262.42 euro-203 ) Wat een berekeningen maken jullie ?
    Als ik goed kan rekenen is 262.42 -58.99 =203.43 euro. Die 59 euro is nooit teruggestort. Dus het bedrag van de pull die nooit is geleverd en ook niet op de tweede factuur staat.
    Wat gebeurt er , in de plaats van de 59 euro terug te storten nemen ze het nogmaals van de rekening. Welk antwoord krijg ik hierop? Ik betaal jullie 118 euro voor niets

    Door: Melanie Van Hauwermeiren02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Vibram schoenen

    Bestellen en betalen ging goed, enkele uren na de bestelling kreeg ik een foto door van een zwarte zak met de verzendgegeven er op, aan de vorm van de zak is goed te zien dat daar nooit een schoenendoos in zit. De verzendgegevens van Mondial relay en tracenummer geven niets weer. De afgesproken leverdatum is niet nagekomen. Hopelijk kan ik mijn geld terug vorderen bij Paypal.

    Door: Marc31-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Prima levering , snel ondanks kerst periode

    Ik was wat huiverig nadat ik veel negatieve berichten las over niet leveren of heel lang wachten. Ik ben aangenaam verrast door de snelle levering ( 5 dagen in drukke kerst periode) en up to date houden van de informatie. Waar het uiteindelijk het langst heeft geduurd is bij post.nl. Daar bleef de zending hangen door Nog niet gesorteerd te zijn. Ik bestel hier zo weer met volste vertrouwen . Daarnaast zoveel goedkoper dan elders! Wat mij betreft top!!

    Door: Nettie15-12-2018
    Ger Snelders11-08-2020

    op 3 augustus wat besteld. op 5 augustus is het verstuurd. Sinds 8 augustus is het pakketje bij DPDP zelfs uit het systeem. Nooit wat geleverd gekregen. Contact krijgen via de chat is onmogelijk want je staat uren in de wachtrij totdat je bijna aan de beurt bent en dan is de verbinding verbroken. opnieuw beginnen. Weer uren in de wachtrij, zelfde resultaat. Nooit bestel ik hier nog iets.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Prima service!

    Wat een bangmakkerij zeg.
    Maandag een jas besteld en donderdag is de jas geleverd.

    Ja de jas moet uit spanje komen, dus het duurt wat langer, is dat zo,n ramp?
    Klantenservice heb ik geen ervaring mee, daar kan ik niets over zeggen.

    Onthoud ook dat mensen vaak een review schrijven op het moment dat ze niet tevreden zijn. daarom een dikke pluim voor Trekk inn

    Groetjes Liesbeth uit Heemskerk

    Door: Liesbeth03-03-2019
    Sylvia16-02-2020

    Dan heb je geluk want mijn dochters besteld een rugtas oor school en de afkeverdatum word steeds verschoven en we hebben dus nog steeds niks

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Vaude rugzak

    Keurige T&trace.
    Maar bij Post.nl ging het weer eens een keer mis.
    Pakket zou bezorgd zijn. Geen briefje of wat dan ook.
    Gebeld met Post.nl. Zouden het uitzoeken.
    Bleek dat pakket een of twee dagen in heel slecht weer voor de de voordeur te hebben gestaan.
    Enfin, pakket stond er gelukkig nog.

    Door: Joost27-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Petzl IKO CORE

    Bij Trekkinn uitgekomen omdat zij de goedkoopste aanbieder waren van deze Petzl. Reviews bekijkend leverde twijfels op. Toch gekozen om deze te negeren en over tegen gaan tot bestellen. Gelukkig, want wat ben ik positief verrast vandaag. Product is geweldig, levering is sneller dan verwacht en goedkoper uit.

    Door: Paul06-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Wandelschoenen

    Het retourneren gaat stroef en nu zit ik met betaling van Klarna terwijl mijn schoenen al lang geretourneerd zijn.
    18 december heb ik schoenen besteld (20695350) deze had ik een week later in huis. Helaas paste ze niet goed en heb ik ze 27 december teruggestuurd. Dit proces gaat moeizaam; je moet een account aanmaken en daar geef je je retour aan. Je moet 8 euro betalen en dat kan alleen met creditcard. Tot op heden heb ik nog niets gehoord over mijn retournering en is mijn account ook verdwenen op de site van trekkinn. Dus mijn retour (R20695350) volgen kan niet meer. Maar Klarna vraag wel om zijn geld. Per mail krijg ik geen antwoord van Trekkinn, alleen een standaard riedel dat ik in mijn account moet kijken.

    Door: Mertens17-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Wandelschoenen

    Zeer slechte service. Eind 2019 schoenen geretourneerd met een garantie verzoek (waren binnen 6 maanden, en weinig gebruik al kapot).
    Nu ruim 10 maanden verder is het nog steeds niet afgehandeld en verschuilt men zich achter het retourbeleid van de fabrikant. Deze info, komt pas nadat ik zelf informeer hoe het met de afhandeling staat. Verder dreigt men (achteraf, na accepteren van mijn garantie aanvraag) met het in rekening brengen van kosten als de garantieaanvraag door de fabrikant zou worden afgewezen. Dit laatste zou ook al discutabel zijn aangezien de schoenen "spontaan" gaten zijn gaan vertonen.

    Door: Roel van der Meulen16-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Haarspray

    Al heel veel klachten gemaild, geen enkele reactie!!!!! Oplichters.!!!!
    NIKS ONTVANGEN. PAS OP !!!

    Door: Geja Foppen 26-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Wandelschoenen

    Bestellen betalen ging vlot, levering duurde wat langer dan verwacht maar dat was geen probleem. Schoenen waren niet wat ik er van verwacht had en heb ze nog dezelfde dag teruggestuurd. Dat kan alleen via UPS. Inmiddels zijn we 3 weken verder en kan ik zien dat de schoenen aangekomen zijn, maar ik wacht nog altijd op mijn geld. Dit was mijn eerste en laatste bestellling bij deze club, waardeloze afwikkeling en klantenservice

    Door: Hans07-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Northface jass

    Product is nooit aangekomen
    Ook niemand heeft getekend
    Of 'n afhaalbon v postbezorger
    Wel betaald
    Tig keer contact opgenomen
    Ik moet 'n klacht bij postbedrijf indienen.
    Ze nemen geen verantwoording
    Slechte service alles
    Beter nooit hier bestellen

    Door: S Boumahdi17-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    TNF hoody

    Soms kom je iets op het WWW tegen dat eigenlijk te mooi is om waar te zijn. Het Spaanse Trekkinn.com is daar een voorbeeld van. Alles is er veel voordeliger geprijsd. De site ziet er gelikt uit en werkt snel. Vooral de betaling. Echter..het product wordt NOOIT geleverd. Betaal een tientje meer en bestel bij Amazon of Bol.com. Maar niet bij oplichtersbende Trekkinn.com. U bent gewaarschuwd! Ps, de toegekende sterren konden niet anders ivm uitsluiting plaatsing van mijn review. Het verdient niet 1*

    Door: Schilder Volendam06-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    North Face duffel bag

    Waardeloos
    Op 8 maart heb ik een bestelling geplaatst voor totaal eur 85,50. De bestelling zou tussen 11 en 16 maart bezorgd worden. Nu 3 maanden later, nooit een pakket bezorgd. Op mailtjes komen alleen automatische reacties. Klantenservice niet te bereiken.
    Echt waardeloos. Ik bestel hier nooit meer.

    Door: Mark Flipsen03-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Plolar Vantage M

    Op 13 april besteld en direct betaald ,extra betaald om snelle levering die na 2-3 dagen geleverd ging worden ,niets gezien,mail gedaan ,chat gedaan .... Uiteindelijk zogezegd geleverd .Onderzoek gestart dat 1 week zou duren ,nu zijn we 31 dagen ver ,nog steeds geen oplossing .Geen enkele mail word beantwoord ,geen enkele chat .Dus geld kwijt !

    Door: Linda 12-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Waterzak 1,5L

    Ik wacht op mijn bestelling
    Ordernummer: 16623292
    Datum dat de bestelling is geplaatst: 2020-04-08
    Verzendmethode: POSTNL
    Volgens trekinn ligt het.biij post.nl maar pakketjes van andere leveranciers komen gewoon binnen. Daarnaast is trekinn niet telefonisch of per email te bereiken. Il ben benieuwd wanneer mijn pakketje binnen komt. Ik ben niet blij

    Ronald van Beelen


    Door: Ronald van Beelen23-04-2020
    Ronald van Beelen23-04-2020

    Ik heb overal 1 ster ingevuld en nu wordt het een 10 dit os misleidend en niet correct. Goed nadenken of je bij deze firma je spullen wil bestellen. Ik niet meer

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Jas

    I bought a coat in December. The product came to me from "postnl" and the coat was big so i sent it back from "postnl" with the return paper from in the product "you will see the attached picture" and also i paid the shipping money myself. A long time has passed and i did not get an answer. When I contacted them, they told me that i had to ship the product via UPS "they are kidding me". So they say, the product did not come. Even though i sent it with the return paper that came out of the product they sent me but they throw the blame on me. 4 months have passed since they still hold me. 200 Euro's was wasted. I have paid their mistakes. I think you should be careful.

    Door: Murat07-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Trekkinn

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Trekkinn een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 54 ervaringen geplaatst over Trekkinn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 31% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Trekkinn actief?

    Trekkinn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trekkinn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.