NederlandReview

  Ervaringen Traininn

  Wanneer fitness je passie is wil je natuurlijk goed zittende kleding hebben om je vrij te kunnen bewegen. En als je geen abonnement op een sportschool wilt betalen en thuis genoeg ruimte hebt, zou je ook zelf krachttrainingsapparaten, een loopband en dergelijke kunnen aanschaffen. Voor dit soort artikelen en veel meer kun je terecht op de webshop van Traininn. Wat anderen vertellen over de service en dergelijke van deze webshop lees je hier op NederlandReview.

  Over Traininn 
  Traininn is één van de 13 online shops van het grotere Spaanse concern Tradeinn dat zich bezighoudt met het verkopen van sportartikelen. In deze webshop van Tradeinn ligt de focus op fitness en alles wat daarbij hoort. Denk hierbij aan loopbanden en andere fitnessapparaten maar ook de bijbehorende sportkleding en –voeding. Je vindt bij hen de bekende merken tegen lage prijzen zoals: Reebok, Garmin, Puma, Lonsdale, etc. Gewoon teveel om op te noemen, want bij elkaar zijn het er ruim 1.800.

  Diensten 
  De artikelen die je zoekt kun je eenvoudig vinden door óf op merk te zoeken, óf door de volgende verschillende categorieën te bekijken:

  • Beschermingen
  • Bodybuilding en toning
  • Cardio
  • Dameskleding
  • Elektronica
  • Herenkleding
  • Kinderkleding
  • Schoenen
  • Tassen en rugzakken
  • Training accessoires

  Wanneer je een categorie hebt gekozen, kun je de verdere subcategorieën doorzoeken door op de bijbehorende plaatjes te klikken of door het menu aan de linkerzijde van het scherm te volgen. Hiernaast kun je op de website navigeren naar de nieuwe artikelen, de speciale aanbiedingen, de outlet en het onderdeel ‘meest verkocht’. Bij alle artikelen staat een duidelijke omschrijving zodat je weet wat je er van kunt verwachten. Bovendien spaar je bij een bestelling bij Traininn automatisch coINNs bij iedere bestelling. Deze kun je gebruiken als korting op een volgende bestelling.

  Manieren van betalen en duur van verzending 
  Omdat de producten vanuit het buitenland verzonden worden, is de levertijd langer en de verzendkosten zijn hoger. Traininn zegt echter gegarandeerd de laagste prijzen te bieden, dus wellicht ben je toch goedkoper uit dan wanneer je iets in Nederland zou bestellen. De betaalmethoden die zij bieden zijn PayPal, Creditcard en iDeal. Wanneer je een product in je ‘winkelwagentje’ plaatst, zie je meteen hoe hoog de verzendkosten zijn, wat de verwachte levertijd is, en hoeveel coINNs je bij je bestelling ontvangt.

  Klachten 
  Traininn is officieel dealer van de merken die ze aanbieden. Dit heeft als voordeel dat jij kunt profiteren van een fabrieksgarantie van twee jaar. Je kunt binnen 30 dagen een bestelling terugsturen zonder opgaaf van redenen via de ‘retour’ link bovenaan de pagina rechts. Je kunt in je accountpagina direct contact met Traininn leggen voor vragen en de status van je bestelling volgen. Kom je er samen met hen niet uit, dan kun je bij klachten de directe link volgen via de website naar het ODR platform van de Europese Commissie.

  Schrijf op hoe jij over Traininn denkt! 
  Hier bij NederlandReview zijn we afhankelijk van de meningen en ervaringen die jij als consument met ons deelt. Heb jij ervaring in het doen van een aankoop bij Traininn? Vertel dan hier hoe dit voor jou verliep en of jij hier positieve of negatieve ervaringen mee hebt. Zo help je anderen om zich een beeld te vormen bij dit bedrijf.

  Wat vinden klanten van Traininn, kun je bij hen goede sportproducten bestellen en worden deze vlot en voordelig geleverd of zijn de ervaringen anders?

  Traininn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  3,6
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  3,6

  Service

  2

  Prijs

  4

  Leveren

  4,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ik koop hier niet weer

  Alain14-01-2019

  Lange levertijd, bezorgkosten en als het artikel niet past ook nog eens hoge retourkosten.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Lange levertijden

  Frank Peek26-03-2018

  Echt dramatisch lange levertijden en ik moet nog maar zien of mijn bestelde CEP hardloop kousen nog geleverd worden überhaupt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  TrainInn niet bereikbaar

  Esther Damhuis14-02-2018

  TrainInn is niet bereikbaar; zowel emailadres niet te vinden en telefonisch neit beriekbaar.
  Ben wachtwoord vergeten, dit heb je nodig om te retourneren. Retour label ander niet te verkrijgen. Wachtwoord wordt niet gestuurd.

  Waar stuur ik het naar toe?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  TrainInn niet bereikbaar

  Esther Damhuis14-02-2018

  TrainInn is niet bereikbaar; zowel emailadres niet te vinden en telefonisch neit beriekbaar.
  Ben wachtwoord vergeten, dit heb je nodig om te retourneren. Retour label ander niet te verkrijgen. Wachtwoord wordt niet gestuurd.

  Waar stuur ik het naar toe?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Schrijf zelf een review over Traininn

  Uw beoordeling