Een olifantje met gratis chocola en andere uitjes!

We hebben al wat zomerweer gehad deze lente, maar er komen nog heel wat mooie dagen aan. Zit je verlegen om ideëen voor leuke dingen die je kunt doen? Dat is nergens voor nodig! Hier wat gezellige tips voor een leuk dagje uit!


Dagje dierentuin

Nederland kent heel wat mooie dierentuinen. Een van de nieuwste, of in ieder geval vernieuwste, aanwinsten is Wildlands Adventure Zoo. Er is 2 april een olifantje geboren, die wil je natuurlijk gaan bekijken: weinig dingen zo schattig als kleine olifantjes... Daarnaast is dit jaar de nieuwe achtbaan Tweestryd geopend. En nog een leuke aanmoediging: koop je vóór 30 juni online een kaartje via deze link, dan krijg je grats een heerlijke reep Tony's Chocolonely chocola!


Dagje Texel

Je denkt er misschien niet zomaar aan, maar je kunt ook gewoon een dagje naar Texel! Of als je langer de tijd hebt, neem het hele weekend! Hier kun je nog altijd heerlijk uitwaaien tussen de schaapjes, mooie tochten langs de zee fietsen en heerlijk uiten. Win vooraf informatie in bij de VVV Texel op Texel.net en boek eventueel een verblijf bijHotels op Texel of Vakantiepark De Krim, Texel.


Dagje Amsterdam

Voor wie een dagje naar de hoofstad wil, zijn er natuurlijk allerlei dingen die je kunt doen. Pak een terrasje op een van de vele pleinen, bezoek een interessant museum, vaar een rondje over de grachten: mogelijkheden te over! Geen zin om lang in de rij te moeten wachten voor een populaire attractie? Koop dan bijvoorbeeld voor The Amsterdam Dungeon of Madame Tussauds vooraf een kaartje, dat scheelt een boel tijd.


Dagje Verrassing
Laat je je graag verrassen? Je kunt ook gewoon eens kijken op Vakantieveilingen en zien wat jij hier voor aanbieding op een daguitje kunt scoren. Misschien ga jij wel voor een habbekrats naar een pretpark, wijnproeverij of museum! 


Heb jij een van deze uitjes ondernomen? Laat dan vooral even weten hoe het jou bevallen is met een review!


Foto: Steve Begin


Share