NederlandReview

  Ervaringen De Krim, Texel

  Ben je ook benieuwd naar de ervaringen van andere vakantiegangers met de Krim? Voor je je goedkope vakantie boekt is het natuurlijk niet gek om de beoordelingen van eerdere bezoekers te lezen. Dat vinden wij van NederlandReview nou ook. De vakantie is iets waar je naar uitkijkt en waar veel mensen voor sparen. Hoe vervelend is het dan als je voor verrassingen komt te staan. Daarom loont het altijd de moeite om reviews van anderen te lezen. Jij wilt toch ook weten wat je te wachten staat?

  Over de Krim

  Tegenwoordig is vakantiepark De Krim niet meer te denken uit het Texelse toerisme. Inmiddels bestaat De Krim zelfs uit wel acht vakantieparken, die over heel Texel liggen verspreid. Het aanbod varieert van parken met vakantiehuizen en bungalows tot een camping en zelfs een hotel. En daarmee biedt De Krim dus voor ieder wat wils.

  Een overview van de camping met een heuze drone!

  Ontstaan van De Krim

  Wat maar weinig mensen weten, is dat De Krim aan het einde van de jaren zestig is opgericht door een groep enthousiaste Texelaars. Het toerisme op Texel begon te bloeien, maar het eiland kon nog wel wat extra aantrekkingskracht gebruiken. In eerste instantie werd er gestart met een camping. Deze camping bleek zo geliefd, dat deze in de jaren tachtig werd uitgebreid met bungalows en vakantiehuizen. Interessant is dat de filosofie van de beginperiode, namelijk de ontwikkeling en potentie van met name het noorden van Texel, nog steeds zeer belangrijk zijn voor de huidige aandeelhouders.  Diensten

  De Krim op Texel heeft op dit moment een zeer divers aanbod. Zo heeft De Krim naast Vakantiepark De Krim inmiddels ook Bungalowpark ’t Hoogelandt en hotel Molenbos in haar beheer. Voor de kampeerliefhebbers heeft De Krim maar liefst vier campings, namelijk camping Loodsmansduin, camping Kogerstrand, camping De Shelter en camping Om de Noord. Met deze vier campings biedt De Krim op verschillende delen van het eiland een mooie kampeergelegenheid. Met de oprichting van Golfbaan De Texelse naast vakantiepark De Krim komen ook de golfliefhebbers aan hun trekken. Bovendien krijg je als gast van De Krim korting op de toegang tot deze 18 holes golfbaan.

  Klachten

  De Krim en haar medewerkers zullen er natuurlijk alles aan doen om je verblijf op één van de parken of campings zo prettig mogelijk te laten verlopen. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over bijvoorbeeld je vakantiehuis of bungalow of over één van de faciliteiten op het park of de camping, dan ga je in eerste instantie naar de receptie. De medewerkers daar doen er alles aan om je klacht naar tevredenheid op te lossen. Mocht je een klacht hebben naar aanleiding van je bezoek aan de website van De Krim of over bijvoorbeeld de reserveringsprocedure, dan wordt er helaas geen duidelijke procedure aangegeven. In dat geval neem je het beste contact op via het contactformulier op de website, via email of je belt even met telefoonnummer 0222 390 112. Heb je een leuke of minder leuke ervaring kun je deze in het gastenboek van De Krim overigens ook altijd melden. Dat helpt een ander weer bij het maken van de juiste keuze.

  Ben je ook benieuwd naar de ervaringen van andere vakantiegangers met de Krim? Lees hier hoe Nederland er over denkt op NederlandReview!

  De Krim, Texel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  9.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.2
  Service
  rating
  9.2
  Prijs
  rating
  8.8
  Leveren
  rating
  9.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over De Krim, Texel

  Uw beoordeling

  Super service juttersmaal

  Vanavond 6-02-2018 met z'n viertjes wezen jutten in de Krim.
  Bediening dame en heer waren super en erg vriendelijk,en dame erg creatief en liefdevol met klant mee denkend! Super! Absoluut een aanrader!!! Wij zouden zo weer een jutters maal reserveren in de krim texel!

  Door: Slappendel06-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Uitgerust op Texel / Tessel

  Heerlijk uitgerust op Texel~!!

  Wat een rust daar en de reistijd was vanaf Amsterdam helemaal niet zo lang!

  Dit doen wij vaker, je bent er immers zo!

  Door: Marian26-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Eigenlijk heel leuke vakantie

  Mij krijg je met geen stok een camping op. Maar ja, toen wou mijn vrouw toch heel graag een paar weken op een camping.... Wat doe je dan, he? Ik wilde de camping uitzoeken en kwam toen uit bij De Krim. Op Texel. Dan lijkt het nog ver weg, ofzo. Nou en dat viel eigenlijk alles mee! Wat een mooi eiland ook. Zo rustig. En die schaapjes overal. Dus volgend jaar gaan we misschien wel weer

  Door: E.v.L.30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  prima camping

  Prima camping! Voor iedereen met kinderen aan te raden. Vooral als je niet zo ver wil maar toch het idee wil hebben dat je (een beetje) in het buitenland zit!

  Door: Sandrina Verburgh10-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Lekker uitwaaien

  Ik ben laatst voor het eerst op texel geweest. Heerlijk eiland en lekker wezen fietsen ook al waaide het flink. Fietsen gehuurd en een huisje op de krim genomen. Was allemaal rustig gelegen dus wel een aanrader als je een rustig weekend samen wil hebben. Huisjes eenvoudig maar prima.

  Door: Annie Selven10-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is De Krim, Texel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over De Krim, Texel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is De Krim, Texel actief?

  De Krim, Texel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van De Krim, Texel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.