VVV Texel | Texel.net

Alle reviews

VVV Texel | Texel.net

82% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede tips van VVV

  Texel is een erg mooi eiland, ik kom er al jaren, maar ik ga elke keer toch ook even langs de VVV, want ze hebben altijd wel wat interessants of een leuke aanbieding of activiteit.

  Wel jammer dat het eiland door steeds meer mensen is ontdekt. In de zomer kan het redelijk druk zijn, maar gelukkig is het eiland groot genoeg om voor iedereen wel een mooi plekje over te houden.

  Maar ik ga zelf het liefst niet in de zomermaanden, want hoe rustiger het is, hoe leuker ik het vind persoonlijk. En ook in het laagseizoen is er genoeg te doen, vooral als je even langs de VVV gaat.

  Ik ga dit jaar niet naar Texel. Het was ons eerste bezoek aan Texel vorige zomer. Toen de boot de haven was ingevaren volgde een markante mededeling die kennelijk niet voor ons was bestemd: “Welkom thuis Texelaren”. Er volgde een vakantie met veel zon, wat hebben we geluk, maar ook met een aantal markante gebeurtenissen die deze eilanders in een wat ander licht zetten. Omdat we niet bekend waren raadpleegden we soms het internetorakel om ons richting te geven bij onze keuze naar een eetgelegenheid. We stonden even vreemd te kijken toen we voor een zaak stonden waarover we allerlei slechte recensies lazen vanwege ‘botte bediening’. Ach, internet… Maar ja, toch maar de patatkraam ernaast genomen. Daar leek het niet veel beter, onze dochter moest maar beter lezen, kreeg ze als antwoord op de vraag of er kaassoufflé was. En ook ik moest niet zo moeilijk doen toen ik iets vroeg wat kennelijk niet in de lijn der verwachtingen lag. Meer onderhuidse gevoeligheden vielen ons in die paar weken op. Eerlijk is eerlijk, er was ook attente bediening, soms leuke gesprekken zelfs. Maar dat was vooral met de jonge Texelaren. Opvallend, die wilden graag weg, of woonden al in Amsterdam. Kunnen we terugkijkend goed begrijpen. Texel is vol…met toeristen. Meer dan genoeg toeristen. Later hoorden we meer mensen klagen, waaronder een stel dat niet meer terug hoeft te komen in het door hun gehuurde huis omdat ze niet geveegd hadden of zo iets dergelijks onbenulligs. Op de boot terug klonk er bij aankomst in Den Helder niet ‘welkom thuis vastelanders’. Die troostende woorden hadden mij anders wel goed gedaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een hoeraatje voor duinpark De Robbenjager!

  De tweede week van juni 2018 verbleven wij in een chalet op De Robbenjager. Op dit duinpark wordt alles gedaan om het de gasten optimaal naar de zin te maken. We werden er zelfs getrakteerd op de Hollandse nieuwe haring! Alles op het park is pico bello voor elkaar. De chalets zijn modern en sfeervol ingericht, up to date, en van alle gemakken voorzien. Het park ligt op een unieke locatie, dicht bij de vuurtoren, het strand, en ook nog eens op het allermooiste gedeelte van Texel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hele fijne vakantie op Texel

  Veel gewandeld op Texel, we hebben een fijne vakantie gehad, mede dankzij de VVV waar we hadden geboekt en waar ze met veel enthousiasme ons hebben geholpen en tips hadden voor mooie wandelingen.

  Ik vind het de laatste jaren overigens wel druk worden op Texel, wij mijden tegenwoordig de vakanties, vooral in de zomer.
  Maar dan heb je er een prachtig rustig eiland aan, dat bovendien nog verrassend goed bereikbaar is ook. Prachtig!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ziek zijn.

  Vakantie moeten annuleren.
  Dit is heel netjes op genomen door de VVV.
  en ik dank ze voor hun medeleven.
  alles werd netjes af gehandeld.
  Ben hier erg content mee.
  Heel fijn team VVV Texel.
  Ga zo door hier word een mens toch ook weer blij van.
  Groet J.v.d.Broek

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie huisje 7069

  We hebben 2 prachtige weken gehad in dit huisje. Vriendelijke gastheer en gastvrouw, alles aanwezig , prachtig uitzicht voor, op de Hoge berg en achter grote tuin met aan het eind koeien en kippetjes.
  Bij aankomst stond er een doosje verse eitjes.
  Voor herhaling vatbaar!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fietsen gehuurd bij "fietsverhuur de koog"

  Eergisteren wilden mijn vriendin en ik gaan fietsen. Afgelopen week 2 fietsen met honden mandje gehuurd voor 2 dagen. Helaas kon onze hond niet overweg met de mand. Volledig in paniek (niet om aan te horen) terug naar het verhuurbedrijf gefietst. Opnieuw geprobeerd met een losse kar achter de fiets, maar mocht helaas niet baten. Hierom heb ik gevraagd of wij ons geld en/of tegemoetkoming terug konden krijgen /mogelijk was. 42 euro is best een hoop geld als je uiteindelijk geen gebruik kunt maken van de fietsen. Door een medewerker is tot tweemaal toe gemeld dat dit niet mogelijk is en we mochten uiteindelijk een email sturen. Hier zou later naar gekeken worden. Aangezien hiervoor een tegemoetkoming tot tweemaal toe is geweigerd hadden we hier weinig vertrouwen in. Toen ik zei dat ik hier niet akkoord meeging is de eigenaar erbij gehaald. Ik was blij en ging er vanuit dat we geholpen zouden worden. Helaas was dit niet het geval. Hij kwam met vuur in zijn ogen aangelopen (mijn vriendin schrok daar behoorlijk van). We mochten opnieuw een email sturen. Nogmaals aangegeven dat we hier geen vertrouwen in te hebben. Vervolgens werd hier erg boos op gereageerd. In de algemene voorwaarden stond immers dat geld terug krijgen niet mogelijk was. Ik moest niet zeuren ze hadden er immers werk met onze reservering gehad. Op dat moment werd ik erg boos. Ben zelf ook ondernemer en zo ga je niet met klanten om. Aangegeven dat ik hierover een recentie zou schrijven. Vervolgens uitgemaakt voor "toetsenbord ridder" en als deze recentie online zou komen dan zouden de camerabeelden van mij en mijn boze houding online worden gegooid (hiervoor geen toestemming gegeven). Na aanleiding hiervan aangegeven dat ze het geld lekker moeten houden en wens ze er veel geluk mee! Jammer en helaas geen goede ervaring met dit bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Texel is prachtig

  ik hou erg van de rust op Texel
  en er is vaak meer te doen dan je denkt, meestal weet de vvv wel iets te vertellen en daarom vind ik ze erg leuk
  ik ben nooit iets geboekt bij ze, maar wel informatie opgezocht

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lunch

  Ik was gisteren voor het eerst op Texell! Allles fantastsch en mooi!
  Maar een toeristenboot met een vlag met Trump er op en de tekst Make America great again , kan echt NIET‼️‼️‼️‼️‼️

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede tips van VVV

  Heerlijk uitgewaaid OP Texel en mede door de tips van de VVV allemaal leuke dingen ontdekt. Aanrader!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bewertungen nicht glaubhaft

  Es gibt keinerlei schlechte Bewertungen. Das ist nicht glaubhaft. Wir hatten jedenfalls Pech mit unserem Haus, es hatte keine Bewertung obwohl es schon mindestens 20 J alt ist. Offenbar können die Eigentümer ungewünschte Bewertungen löschen oder die Funktion ganz abschalten. Auch die Stornierungspolitik (business as usual) unter Corona widerspricht europäischem Recht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ferienhaus mieten

  Ursprünglich hat die Buchung des Ferienhauses für den Juni gut funktioniert. Durch die aktuelle Coronakrise wollten wir das gebuchte Haus umbuchen und statt dessen im Oktober reisen. Trotz der weltweiten Problematik ist VVV nicht imstande verbraucherfreundlich zu handeln. Tatsächlich steht der eigene Gewinn im Vordergrund. Bei einer Umbuchung wird tatsächlich nicht eine Umbuchungsgebühr in Rechnung gestellt, sondern die komplette Stornogebühr Plus neue Buchung komplett in Rechnung gestellt. Unfassbar in dieser Zeit. Für uns jetzt und in Zukunft keine Option für eine neue Buchung. Auch ein Gutschein wurde uns nicht angeboten. Leider nicht zu empfehlen!!!

Anderen bekeken ook

La Casita
23 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu
4 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Fiets-fun
4 reviews

Leer fiets-fun.nl beter kennen door deze review te lezen. Een goedkope vakantie kun je boeken op fiets-fun.nl. Het is hier mogelijk om een camping ...

Vakantieveluwe.com
12 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Vakantieveluwe? Vakantieveluwe is een website waar u een vakantiehuisje, vakantiewoning, vakantie bunga...

VVV Texel | Texel.net

Als je overweegt om een weekend, een langere vakantie of gewoon een dag door te brengen op Texel, dan is het handig als je allerlei informatie kunt vinden over het eiland. Wat vind je waar, wat is er zoal te doen etc.? Hiervoor kun je terecht op Texel.net. De pagina van de VVV van Texel. Ook bieden zij je de mogelijkheid om via hen een accommodatie te boeken voor je verblijf op het eiland. Hier lees je wat de ervaringen zijn met deze website en deze organisatie.

Over Texel.net
Texel.net is de website van VVV Texel. VVV Texel is al in 1898 opgericht. Hun missie: ‘het mogelijk maken van mooie ontmoetingen tussen gasten en gastheren (m/v) op Texel’. De taken die zij vervullen zijn het verstrekken van informatie, de marketing en promotie van Texel als vakantie eiland verzorgen en het aanbieden van boekingsmogelijkheden op Texel.

 

Diensten
Je kunt op de website van Texel.net verschillende diensten vinden via de kopjes bovenaan:

Zien en doen
Hier vind je een menu  met informatie over wat je zoal kunt zien en doen op Texel

 • Agenda
 • Actief & Sportief
 • Kunst & Cultuur
 • Wellness
 • Winkelen
 • Voor kinderen
 • etc.

Overnachten
Je kunt hier klikken op de accommodatie van je keuze voor je verblijf, zoals een hotel, bed & breakfast, een vakantiehuisje, een groepsaccommodatie of een kampeerplaats. Vervolgens vul je de gewenste aankomstdatum in, en de verblijfsduur. Als laatste vul je in met hoeveel personen je wilt komen. Hieruit komt een resultaat van accommodaties die aan je zoekopdracht voldoen, deze kun je dan meteen boeken.

Over Texel
Hier vind je allerlei informatie over Texel zelf

 • Nieuws
 • Dorpen
 • Strand
 • Natuur
 • Seizoenen
 • Historie
 • etc.

Over ons
Een stukje over VVV Texel zelf, met informatie over de VVV en informatie voor de TOP leden en de pers. Maar ook vind je hier het contactadres van de VVV met de openingstijden. VVV Texel heeft naast een gewoon telefoonnummer ook een WhatsApp nummer wat bereikbaar is voor informatie.

Klachten
Wanneer je klachten hebt over je accommodatie laat dit dan tijdens je verblijf weten aan je gastheer of gastvrouw. Dan kan er gezocht worden naar een geschikte oplossing. Lukt dit niet, dan kun je je klacht binnen 2 weken na thuiskomt doorgeven aan VVV Texel. Zij proberen dan samen met jou een oplossing te vinden. Je kunt je klacht doorgeven via de website of via de welkom thuis e-mail die je van ze ontvangt. Ook kun je ze e-mailen of bellen. Geef ook klachten over de website of het boekingsproces door. Zij geven snel antwoord en willen graag helpen.

Wat vind jij van de website Texel.net?
Voelde je je bij het bekijken van de website echt uitgenodigd om Texel eens te gaan bezoeken en daar een verblijf te boeken, of vond je de site niet aantrekkelijk? En wat zijn jouw ervaringen met VVV Texel? Hebben ze je goed de weg gewezen, of mis je nog informatie? Laat ook jouw review hier achter, daar hebben anderen ook veel aan! 

Heb jij via Texel.net een fijne accommodatie gevonden voor jouw zomervakantie? Of vond je de site erg onoverzichtelijk? Alle ervaringen vind je hier!

}