Ervaringen VVV Texel | Texel.net

Als je overweegt om een weekend, een langere vakantie of gewoon een dag door te brengen op Texel, dan is het handig als je allerlei informatie kunt vinden over het eiland. Wat vind je waar, wat is er zoal te doen etc.? Hiervoor kun je terecht op Texel.net. De pagina van de VVV van Texel. Ook bieden zij je de mogelijkheid om via hen een accommodatie te boeken voor je verblijf op het eiland. Hier lees je wat de ervaringen zijn met deze website en deze organisatie.

Over Texel.net

Texel.net is de website van VVV Texel. VVV Texel is al in 1898 opgericht. Hun missie: ‘het mogelijk maken van mooie ontmoetingen tussen gasten en gastheren (m/v) op Texel’. De taken die zij vervullen zijn het verstrekken van informatie, de marketing en promotie van Texel als vakantie eiland verzorgen en het aanbieden van boekingsmogelijkheden op Texel.


Schapen en Lammetjes worden gevoerd op de Hogeberg. Texel

Diensten

Je kunt op de website van Texel.net verschillende diensten vinden via de kopjes bovenaan:

Zien en doen

Hier vind je een menu met informatie over wat je zoal kunt zien en doen op Texel

 • Agenda
 • Actief & Sportief
 • Kunst & Cultuur
 • Wellness
 • Winkelen
 • Voor kinderen
 • etc.

Overnachten

Je kunt hier klikken op de accommodatie van je keuze voor je verblijf, zoals een hotel, bed & breakfast, een vakantiehuisje, een groepsaccommodatie of een kampeerplaats. Vervolgens vul je de gewenste aankomstdatum in, en de verblijfsduur. Als laatste vul je in met hoeveel personen je wilt komen. Hieruit komt een resultaat van accommodaties die aan je zoekopdracht voldoen, deze kun je dan meteen boeken.

Over Texel

Hier vind je allerlei informatie over Texel zelf

 • Nieuws
 • Dorpen
 • Strand
 • Natuur
 • Seizoenen
 • Historie
 • etc.

Over ons

Een stukje over VVV Texel zelf, met informatie over de VVV en informatie voor de TOP leden en de pers. Maar ook vind je hier het contactadres van de VVV met de openingstijden. VVV Texel heeft naast een gewoon telefoonnummer ook een WhatsApp nummer wat bereikbaar is voor informatie.

Klachten

VVV Texel is aangesloten bij SGR. Wanneer je klachten hebt over je accommodatie laat dit dan tijdens je verblijf weten aan je gastheer of gastvrouw. Dan kan er gezocht worden naar een geschikte oplossing. Lukt dit niet, dan kun je je klacht binnen 2 weken na thuiskomt doorgeven aan VVV Texel. Zij proberen dan samen met jou een oplossing te vinden. Je kunt je klacht doorgeven via de website of via de welkom thuis e-mail die je van ze ontvangt. Ook kun je ze e-mailen of bellen. Geef ook klachten over de website of het boekingsproces door. Zij geven snel antwoord en willen graag helpen.

Wat vind jij van de website Texel.net?

Voelde je je bij het bekijken van de website echt uitgenodigd om Texel eens te gaan bezoeken en daar een verblijf te boeken, of vond je de site niet aantrekkelijk? En wat zijn jouw ervaringen met VVV Texel? Hebben ze je goed de weg gewezen, of mis je nog informatie? Laat ook jouw review hier achter, daar hebben anderen ook veel aan!

Heb jij via Texel.net een fijne accommodatie gevonden voor jouw zomervakantie? Of vond je de site erg onoverzichtelijk? Alle ervaringen vind je hier!

VVV Texel | Texel.net
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

9,4
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

9

Service

10

Prijs

9

Leveren

9,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Ziek zijn.

Vakantie moeten annuleren.
Dit is heel netjes op genomen door de VVV.
en ik dank ze voor hun medeleven.
alles werd netjes af gehandeld.
Ben hier erg content mee.
Heel fijn team VVV Texel.
Ga zo door hier word een mens toch ook weer blij van.
Groet J.v.d.Broek

Door: Jaap van den Broek12-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Een hoeraatje voor duinpark De Robbenjager!

De tweede week van juni 2018 verbleven wij in een chalet op De Robbenjager. Op dit duinpark wordt alles gedaan om het de gasten optimaal naar de zin te maken. We werden er zelfs getrakteerd op de Hollandse nieuwe haring! Alles op het park is pico bello voor elkaar. De chalets zijn modern en sfeervol ingericht, up to date, en van alle gemakken voorzien. Het park ligt op een unieke locatie, dicht bij de vuurtoren, het strand, en ook nog eens op het allermooiste gedeelte van Texel.

Door: Anneke Wind20-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Hele fijne vakantie op Texel

Veel gewandeld op Texel, we hebben een fijne vakantie gehad, mede dankzij de VVV waar we hadden geboekt en waar ze met veel enthousiasme ons hebben geholpen en tips hadden voor mooie wandelingen.

Ik vind het de laatste jaren overigens wel druk worden op Texel, wij mijden tegenwoordig de vakanties, vooral in de zomer.
Maar dan heb je er een prachtig rustig eiland aan, dat bovendien nog verrassend goed bereikbaar is ook. Prachtig!

Door: Marjorie12-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Goede tips van VVV

Heerlijk uitgewaaid OP Texel en mede door de tips van de VVV allemaal leuke dingen ontdekt. Aanrader!

Door: Gonne Bevers08-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Texel is prachtig

ik hou erg van de rust op Texel
en er is vaak meer te doen dan je denkt, meestal weet de vvv wel iets te vertellen en daarom vind ik ze erg leuk
ik ben nooit iets geboekt bij ze, maar wel informatie opgezocht

Door: Hans Pieterson23-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Goede tips van VVV

Texel is een erg mooi eiland, ik kom er al jaren, maar ik ga elke keer toch ook even langs de VVV, want ze hebben altijd wel wat interessants of een leuke aanbieding of activiteit.

Wel jammer dat het eiland door steeds meer mensen is ontdekt. In de zomer kan het redelijk druk zijn, maar gelukkig is het eiland groot genoeg om voor iedereen wel een mooi plekje over te houden.

Maar ik ga zelf het liefst niet in de zomermaanden, want hoe rustiger het is, hoe leuker ik het vind persoonlijk. En ook in het laagseizoen is er genoeg te doen, vooral als je even langs de VVV gaat.

Door: Jonne Zwieps12-07-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over VVV Texel | Texel.net

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)