NederlandReview

  Ervaringen Amsterdam Dungeon

  Amsterdam Dungeon: Ervaringen
  Gruwelijke moordenaars, volhardende heksen, zelf-kastijdende monniken, krankzinnige rechters, dames van heel lichte zeden, duivelse beulen en zelfs piraten: het verleden van Amsterdam zit vol spannende figuren en avonturen. Dat kun je uit de doeken doen aan de hand van interessante schilderijen en voorwerpen zoals in het Amsterdam Museum of in het Rijksmuseum. Maar je kunt de mensen ook echt laten ervaren hoe eng het soms was in het oude Amsterdam. In the Amsterdam Dungeon kun je volop ‘genieten’ van de historie van Amsterdam en alle kleurrijke figuren die daarbij hebben gehoord. Die lopen namelijk los rond in the Dungeon, klaar om jou aan te vallen of in ieder geval goed aan het schrikken te maken.

  Weet je niet helemaal zeker of jij dit wel aankunt? Test jezelf op de website van the Dungeon. Want the Dungeon is niet geschikt voor iedereen…

  Over Amsterdam Dungeon
  The Amsterdam Dungeon probeert de duistere geschiedenis van Amsterdam zo veel mogelijk tot leven te brengen in een zogenaamde walkthrough show: Je gaat per groep van maximaal dertig personen naar binnen in de kerkers, waar de verschillende ‘shows’ worden opgevoerd. Zo loop je door verschillende donkere verhalen heen. Dat gebeurt met een cast van live acteurs, special effects, toneel, decor en scripts. Zowel bedoeld ter vermaak om te gruwelen en lachen als bedoeld om van te leren. Leerzaam leedvermaak, dus! Verschillende shows zorgen voor telkens een nieuwe beleving, zoals Moord op de Zeedijk en Wicked Women. Maar wees er snel bij, want het aanbod wisselt voortdurend met nieuwe shows!


  Durf jij dit aan?

  Diensten van Amsterdam Dungeon
  Je kunt natuurlijk spontaan een bezoekje brengen aan de Amsterdam Dungeon. Maar wie slim is, koopt alvast online een kaartje, daarmee bespaar je al gauw handen vol met euro’s ten opzichte van de deurprijs. Bovendien kun je dan de soms lange rij overslaan en direct griezelen van alles wat jou binnen staat op te wachten. Wil je nóg meer besparen en nóg meer doen op een dag in Amsterdam, kies dan voor een combi-ticket, bijvoorbeeld samen met een kaartje voor Madame Tussauds of een rondvaartboot. Maar er zitten meer voordelen aan het online boeken van je ticket, want er geldt ook een heuse vroegboekkorting. En neem je al je vrienden mee (wel zo veilig natuurlijk tussen al die griezelige personages), dan zijn er extra voordelige groepsprijzen. De reden? Naar eigen zeggen: ‘hoe meer slachtoffers, hoe meer plezier!’ Je bent gewaarschuwd!

  Echter, the Dungeon is meer dan een griezelige attractie. Er valt ook veel te leren. Het is dan ook mogelijk een schoolreisje te plannen naar the Amsterdam Dungeon, met speciale Scholen Prijzen. Zo kun je samen met je klas in een tour van 80 minuten door de duistere geschiedenis van Amsterdam reizen.

  In 2014 kreeg the Dungeon een certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor.

  Klachten over Amsterdam Dungeon
  Ben je niet hard genoeg geschrokken? Of ben je juist te erg geschrokken en kun je nu niet meer slapen zonder het licht aan te laten? Maakten de live actors ongewenst fysiek contact met je? Was het een daadwerkelijke marteling om hier doorheen te moeten lopen? Online kun je je mening geven door een recensie te schrijven, die dan wordt gepubliceerd. Ook kun je met klachten, problemen en tips contact opnemen per e-mail, brief of telefoon via de contactpagina.

  Wat vond jij van the Dungeon? Ben je je rot geschrokken of was het een saaie boel? Laat hier weten wat je ervan vond!

  Is het leuk? Bezoekers die u voorgingen vertellen hun ervaringen over het bezoek aan de amsterdam Dungeons. Duizenden ervaringen van Nederlanders leest u bij NederlandReview.nl

  Amsterdam Dungeon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  8,6
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  8

  Prijs

  7,4

  Leveren

  9,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Leuk om een keer te doen

  Gerard Berger12-01-2017

  Toch best lachen om een keertje te doen.

  Ik kom vaak in Amsterdam en zag altijd al die rij voor de deur op Rokin bij de Amaterdam Dungeon.

  Toen dacht ik: ik ga gewoon eens kijken wat het is. Kaartjes vooraf online gekocht, want dan hoef je niet in die rij die ik altijd zie...

  Best lachen allemaal. Ze hebben allemaal enge dingen nagebouwd uit de Middeleeuwen en daarna. Dingen als Heksen verbranden, spookverschijningen en een jury voor veroordeelden.

  Ik zat met een groep toeristen, want ik was meegegaan met de Engelstalige tour (die ging toevallig net weg toen ik binnen kwam). Heel grappig, die toeristen schrokken nog veel harder dan ik, dat was op zich ook leuk om naar te kijken.

  Leuk om een keer te doen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  wij zijn met een groep naar de Dungeon geweest

  Freek05-01-2017

  Ja leuk om te doen hoor dit!
  we hebben ons reuze vermaakt. Met een vriendengroep zijn we geweest.

  we hadden van te voren kaartjes besteld op de website, scheelde een stuk wachten!

  het is niet dat je hier nou een hele dag kwijt mee bent, je wordt binnen door geduwd door alle ruimtes.
  Maar ze hebben er echt veel werk van gemaakt en alle acteurs zitten goed in hun rol!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  interactief en veel gelachen hier

  Nicolien van Bohemen27-12-2016

  Super gelachen bij de Dungeon
  Echt die acteurs en actrices zitten gewoon heel goed in hun rol en zijn soms harstikke eng!

  Oh en niet denken dat je hier zonder kleerscheuren vanaf komt haha want het is heel erg interactief en voor je het weet sta je ineens op een brandstapel als heks of voor een jurybankje om je onschuld te bewijzen. Ik werd er zelf uitgepikt om een of andere enge verpleegster te assisteren met een lijk, supergoor!

  Maar echt een leuke dag gehad hier, heel erg gelachen en een beetje gegriezeld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Amsterdam Dungeon totaal veranderd!!

  Marieke 10-12-2016

  Met zijn tweeën een dagje naar The Dungeon geweest.

  Ik ben vroeger ook wel eens geweest, maar het is nu echt totaal anders dan ik mij herinner van toen!

  Je loopt langs allerlei 'enge'. plekken uit de Amsterdamse geschiedenis. En daar kom je dan allerlei ' enge' types tegen, zoals een crazy doktersassistente, een heksenjager en een geest. Vooral die laatste joeg iedereen echt de stuipen op het lijf haha!

  Leuk om een keertje mee te maken! En niet alleen voor toeristen!

  Oh ja: handig om van te voren vast online kaartjes te bestellen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  lekker bang worden

  Alexxx24-08-2016

  lache om een keertje te doen

  moet je vooral iemand meenemen die snel bang is haha dan is het extra leuk!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Leuk met vrienden!

  Gert 27-02-2016

  Haha nou historisch zou ik dit dus zeker niet willen noemen maar het was wel vetgrappig een keer dit te doen hahaha
  Was er al vaker langsgelopen maar niet naar binnen gegaan
  Toen met vrienden een keer met zn allen geweest, online kaartjes gekocht voor de korting
  Leuk om met een groep te doen!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Amsterdam Dungeon

  Uw beoordeling