Amsterdam Dungeon

9.2

Bestellen

8

Service

6.5

Prijs

8.3

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon: Ervaringen

Gruwelijke moordenaars, volhardende heksen, zelf-kastijdende monniken, krankzinnige rechters, dames van heel lichte zeden, duivelse beulen en zelfs piraten: het verleden van Amsterdam zit vol spannende figuren en avonturen. Dat kun je uit de doeken doen aan de hand van interessante schilderijen en voorwerpen zoals in het Amsterdam Museum of in het Rijksmuseum. Maar je kunt de mensen ook echt laten ervaren hoe eng het soms was in het oude Amsterdam. In the Amsterdam Dungeon kun je volop ‘genieten’ van de historie van Amsterdam en alle kleurrijke figuren die daarbij hebben gehoord. Die lopen namelijk los rond in the Dungeon, klaar om jou aan te vallen of in ieder geval goed aan het schrikken te maken.


Weet je niet helemaal zeker of jij dit wel aankunt? Test jezelf op de website van the Dungeon. Want the Dungeon is niet geschikt voor iedereen…


Over Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon probeert de duistere geschiedenis van Amsterdam zo veel mogelijk tot leven te brengen in een zogenaamde walkthrough show: Je gaat per groep van maximaal dertig personen naar binnen in de kerkers, waar de verschillende ‘shows’ worden opgevoerd. Zo loop je door verschillende donkere verhalen heen. Dat gebeurt met een cast van live acteurs, special effects, toneel, decor en scripts. Zowel bedoeld ter vermaak om te gruwelen en lachen als bedoeld om van te leren. Leerzaam leedvermaak, dus! Verschillende shows zorgen voor telkens een nieuwe beleving, zoals Moord op de Zeedijk en Wicked Women. Maar wees er snel bij, want het aanbod wisselt voortdurend met nieuwe shows!
Diensten van Amsterdam Dungeon

Je kunt natuurlijk spontaan een bezoekje brengen aan de Amsterdam Dungeon. Maar wie slim is, koopt alvast online een kaartje, daarmee bespaar je al gauw handen vol met euro’s ten opzichte van de deurprijs. Bovendien kun je dan de soms lange rij overslaan en direct griezelen van alles wat jou binnen staat op te wachten. Wil je nóg meer besparen en nóg meer doen op een dag in Amsterdam, kies dan voor een combi-ticket, bijvoorbeeld samen met een kaartje voor Madame Tussauds of een rondvaartboot. Maar er zitten meer voordelen aan het online boeken van je ticket, want er geldt ook een heuse vroegboekkorting. En neem je al je vrienden mee (wel zo veilig natuurlijk tussen al die griezelige personages), dan zijn er extra voordelige groepsprijzen. De reden? Naar eigen zeggen: ‘hoe meer slachtoffers, hoe meer plezier!’ Je bent gewaarschuwd!


Echter, the Dungeon is meer dan een griezelige attractie. Er valt ook veel te leren. Het is dan ook mogelijk een schoolreisje te plannen naar the Amsterdam Dungeon, met speciale Scholen Prijzen. Zo kun je samen met je klas in een tour van 80 minuten door de duistere geschiedenis van Amsterdam reizen.


In 2014 kreeg the Dungeon een certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor.


Klachten over Amsterdam Dungeon

Ben je niet hard genoeg geschrokken? Of ben je juist te erg geschrokken en kun je nu niet meer slapen zonder het licht aan te laten? Maakten de live actors ongewenst fysiek contact met je? Was het een daadwerkelijke marteling om hier doorheen te moeten lopen? Online kun je je mening geven door een recensie te schrijven, die dan wordt gepubliceerd. Ook kun je met klachten, problemen en tips contact opnemen per e-mail, brief of telefoon via de contactpagina.


Wat vond jij van the Dungeon? Ben je je rot geschrokken of was het een saaie boel? Laat hier weten wat je ervan vond!


Is het leuk? Bezoekers die u voorgingen vertellen hun ervaringen over het bezoek aan de amsterdam Dungeons. Duizenden ervaringen van Nederlanders leest u bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (12)

De tour door de dungeon

Geweldige ervaring met veel schrik, maar ook veel lach momenten. Scare-actors die heel goed inspelen op de groep en de situatie en de hele tijd in hun rol blijven. Ook de mensen achter de scherm zeer vriendelijk en behulpzaam. Rolstoel was geen probleem. Je kan merken dat de mensen er met plezier werken. We hebben een top uitje gehad

Y

Yolo

23-08-2023

0

Tickets

Zeer slechte acteurs met ster-allures. Kunnen niet improviseren. Indien het publiek reageert halen ze de bewaking erbij. Slecht aftreksel van London Dungeons. Het geld niet waard.

J

Jean

31-07-2022

0

We waren met zijn fijv3n

Geweldige ervaring, ontzettend goede acteurs, heb echt genoten!! Echt een aanrader, goed verhaal, was echt scary!

J

Jacqueline

18-09-2021

0

2 kaartjes online

Bij aankomst afspraak om 13.30uur.. vreselijk druk buiten wachten, ondanks het weer. Corona regels doen ze correct opvolgen. Ze zijn zeer slecht in plannen op afspraak. We hadden die tijd. En 1 uur en een kwartier later pas binnen. Binnen wachtende alsnog op meerdere Hollanders, wat overigens niet slecht is hoor,. Maar dat duurde ook wéér erg lang. Bij Kassa vragen ze wat leuke weetjes over je. Ik heb niks ingevuld, vind ik niet fijn. Eindelijk aan de slag,.. helemaal niét eng. Wel spannend. Ze doen het best leuk binnen. Maar uiteindelijk bij het einde. Over het algemeen gezien geef ik een 5. Erg duur voor wat je krijgt. Duurt maar een half uurtje ofzo...wij hadden kortingskaarten van de postcode Agenda maar hebben die niet gebruikt, we vonden dat ze het al moeilijk zat zouden hebben. Maar achteraf erg spijt van gehad. Sorry, wij zullen dit niét aanraden. En wij gaan niet meer. Voor alle acteurs binnen wel een compliment. Mvg een Zwijnderchter..

K

Kok

03-08-2020

0

Fantastisch!

We waren 13-4-19 met een groep van 15 meiden in de dungeon. Eerst een beetje bang en daarna hebben we alleen maar lol gehad. Wat was dit gaaf zeg! We hebben het er nog over! Goede acteurs, good job!!! En bedankt ryan voor je service. Top en zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes uit brabant!!!

S

Say

14-04-2019

0

Echt een aanrader

Wij zijn hier met z'n tweeen heen geweest in januari 2019. Ik ben me echt een paar keer rot geschrokken, maar heb ook veel gelachen. Het zit super goed in elkaar. Goede combi van spanning en humor. Ik vond het vooraf best veel geld voor een uurtje "spookhuis", maar het was het absoluut waard. Ik vind het een aanrader!

M

Miranda

13-01-2019

0

Leuk om een keer te doen

Toch best lachen om een keertje te doen. Ik kom vaak in Amsterdam en zag altijd al die rij voor de deur op Rokin bij de Amaterdam Dungeon. Toen dacht ik: ik ga gewoon eens kijken wat het is. Kaartjes vooraf online gekocht, want dan hoef je niet in die rij die ik altijd zie... Best lachen allemaal. Ze hebben allemaal enge dingen nagebouwd uit de Middeleeuwen en daarna. Dingen als Heksen verbranden, spookverschijningen en een jury voor veroordeelden. Ik zat met een groep toeristen, want ik was meegegaan met de Engelstalige tour (die ging toevallig net weg toen ik binnen kwam). Heel grappig, die toeristen schrokken nog veel harder dan ik, dat was op zich ook leuk om naar te kijken. Leuk om een keer te doen!

G

Gerard Berger

12-01-2017

0

wij zijn met een groep naar de Dungeon geweest

Ja leuk om te doen hoor dit! we hebben ons reuze vermaakt. Met een vriendengroep zijn we geweest. we hadden van te voren kaartjes besteld op de website, scheelde een stuk wachten! het is niet dat je hier nou een hele dag kwijt mee bent, je wordt binnen door geduwd door alle ruimtes. Maar ze hebben er echt veel werk van gemaakt en alle acteurs zitten goed in hun rol!

F

Freek

05-01-2017

0

interactief en veel gelachen hier

Super gelachen bij de Dungeon Echt die acteurs en actrices zitten gewoon heel goed in hun rol en zijn soms harstikke eng! Oh en niet denken dat je hier zonder kleerscheuren vanaf komt haha want het is heel erg interactief en voor je het weet sta je ineens op een brandstapel als heks of voor een jurybankje om je onschuld te bewijzen. Ik werd er zelf uitgepikt om een of andere enge verpleegster te assisteren met een lijk, supergoor! Maar echt een leuke dag gehad hier, heel erg gelachen en een beetje gegriezeld.

N

Nicolien van Bohemen

27-12-2016

0

Amsterdam Dungeon totaal veranderd!!

Met zijn tweeën een dagje naar The Dungeon geweest. Ik ben vroeger ook wel eens geweest, maar het is nu echt totaal anders dan ik mij herinner van toen! Je loopt langs allerlei 'enge'. plekken uit de Amsterdamse geschiedenis. En daar kom je dan allerlei ' enge' types tegen, zoals een crazy doktersassistente, een heksenjager en een geest. Vooral die laatste joeg iedereen echt de stuipen op het lijf haha! Leuk om een keertje mee te maken! En niet alleen voor toeristen! Oh ja: handig om van te voren vast online kaartjes te bestellen!

M

Marieke

10-12-2016

0

lekker bang worden

lache om een keertje te doen moet je vooral iemand meenemen die snel bang is haha dan is het extra leuk!

A

Alexxx

24-08-2016

0

Leuk met vrienden!

Haha nou historisch zou ik dit dus zeker niet willen noemen maar het was wel vetgrappig een keer dit te doen hahaha Was er al vaker langsgelopen maar niet naar binnen gegaan Toen met vrienden een keer met zn allen geweest, online kaartjes gekocht voor de korting Leuk om met een groep te doen!

G

Gert

27-02-2016

0