WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

7.7
7.8

Bestellen

8

Service

6.4

Prijs

8.4

Levering

88.9%

Zou hier weer kopen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Ook zo benieuwd naar de vernieuwde dierentuin in Emmen? Er was veel te zien in het nieuws over de grote verhuizing die het vroegere Noorder Dierenpark doormaakte. Hoe krijg je een neushoorn dwars door de stad naar een nieuwe plek? En al die andere dieren? Maar het is gelukt, de nieuwe dierentuin is helemaal klaar voor de toekomst! Ben jij er al geweest? Laat dan hier je review achter. Zo niet, lees dan op deze pagina wat anderen van het nieuwe park vonden.

Over WILDLANDS Adventure Zoo

WILDLANDS Adventure Zoo is de nieuwe naam van het vroegere Noorder Dierenpark. Het is een compleet nieuw park waar natuur en avontuur op een geweldige manier samenkomen. Zeker een bezoekje waard, want je kunt er in één dag een wereldexpeditie maken.


Diensten

In WILDLANDS reis je samen met je familie en vrienden, of beter gezegd expeditiegenoten, door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. Maak bijvoorbeeld een arctische 4D-ride of een spannende jungle-boottocht. Wandel eens door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en olifanten bespiedt. Vind jezelf terug tussen de zebra's en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig. Ga bijvoorbeeld mee in de oude truck voor een avontuurlijke safaritocht over de savanne, het leefgebied van de zebra´s, neushoorn en giraffes, voorbij de Bavianen Arena met zijn verborgen schatten in het zand. Je tocht voert je door het woestijngebied van de kamelen, over een krakkemikkige brug, door een drooggevallen waterplaats. Het gaat nog maar nét goed. Tenminste, dat hoop je…

Bezoekersinformatie

WILDLANDS Adventure Zoo is het gehele jaar geopend van 10.00 tot 17.00 uur. In de weekenden van mei en juni geopend van 10.00 tot 18.00 uur, en in de maanden juli en augustus geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Je kunt een kluisje huren op het park, huisdieren zijn niet toegestaan. Dagkaarten aan de kassa: Tot 2 jaar gratis, van 3 t/m 9 jaar € 27,50, 10 jaar en ouder € 30,-, 65+ € 28,-, Mindervalide € 27,-.  Je kunt ook online tickets bestellen, je krijgt dan € 1,- korting p.p. Een bezoek aan Wildlands is ook mogelijk i.c.m. een verblijf bij Center Parcs

Adres en route

WILDLANDS Adventure Zoo, Raadhuisplein 99,
7811AP te Emmen (Let op: het navigatieadres voor parkeerterrein P-Zuid van Q-park is Ermerweg 28, 7812BG Emmen).

  • Auto: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is via de A37, de N381 en de N34 bereikbaar met de auto. WILDLANDS beschikt niet over een eigen parkeerterrein. Er zijn echter voldoende parkeerplaatsen vlakbij het park. Meer informatie hierover is te vinden op de websites van Q-park en de gemeente Emmen.
  • Openbaar vervoer: WILDLANDS is uitstekend bereikbaar met bus of trein. Vanaf het NS-station Emmen loop je in ongeveer vijftien minuten naar het park. Je kunt vanaf daar ook met de bus naar halte Centrum-Emmen (2 haltes) met bus 3, 4, 21 of 44. Vanaf hier ben je slechts enkele minuten lopen verwijderd van de ingang.

Klachten

De website is ontzettend uitgebreid en alle informatie over wat wel en niet toegestaan is en dergelijke kun je daar vinden. Heb je toch nog vragen of klachten, dan kun je contact met ze opnemen via info@wildlands.nl, of bellen naar 0591 85 08 55.

Hoe ervaren kinderen en volwassenen de nieuwe dierentuin WILDLANDS Adventure Zoo Emmen? Is het beter dan Dierenpark Emmen? Lees reviews van bezoekers!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook