Madame Tussauds

9.1

Bestellen

8.6

Service

8

Prijs

9.4

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Madame Tussauds

Madame Tussauds: Ervaringen

Wil jij oog in oog komen te staan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima, Adele, Barack Obama, Beyoncé, Einstein en Brad Pitt? En dat allemaal op één dag? Dan is er maar één manier: een bezoekje aan Madame Tussauds, het beroemdste wassenbeeldenmuseum ter wereld! Een must voor iedereen, toch iets waar je geweest moet zijn.


Over Madame Tussauds

Madame Tussauds is een keten van wassenbeeldenmusea, van dezelfde eigenaar als onder meer The Dungeons, Legoland en Sea Life. Hier vind je menig beroemd gezicht, van de meest internationale celebrities tot allerhande bekende Nederlanders. Allemaal als wassen beelden, op ware grootte. Omdat het voor de meeste mensen niet mogelijk is ook maar één van deze bekendheden te ontmoeten, is een bezoekje aan Madame Tussauds een goede tweede keus. Je vindt er beroemdheden van allerlei gage: koninklijke lieden, voetballers, muzikanten, acteurs, et cetera. En met iedereen mag je volop op de foto, schaamteloos selfies maken of uitgebreid je levensverhaal aan vertellen. Ze zijn toch niet echt, dus je hoeft je nergens voor te schamen.


De wassenbeeldenmuseumketen dankt haar naam aan Marie Tussaud (1761-1850). Al jong kwam zij te werken in een wassenbeeldenkabinet en op haar zeventiende maakte zij haar eerste wassen beeld, van de beroemde filosoof Rousseau. Tijdens de Franse Revolutie, in 1789, kreeg ze de opdracht om de gezichten van beroemde slachtoffers van de guillotine te vereeuwigen. Zo konden ze tentoongesteld worden. In 1835 opende ze haar eerste museum, in Londen.


Madame Tussauds is inmiddels wereldwijd op vele locaties te vinden. Van Beijing tot Berlijn, van Hollywood tot Hong Kong, van Istanbul tot New York en van Sydney tot Istanbul. Vaak vind je in een vestiging een afspiegeling van de lokale bekendheden: alleen in Amsterdam kun je natuurlijk kennismaken met mensen als Marco Borsato, Epke Zonderland en Chantal Janzen.
Diensten van Madame Tussauds

Voor wandelaars en fietsers over de Dam is het een doorn in het oog: de ellenlange wachtrijen voor Madame Tussauds, die de hele stoep en straat in beslag kunnen nemen. Wil jij naar Madame Tussauds maar heb je geen zin om daar zo lang voor in de verdrukking te moeten staan? Wees dan slim en koop je kaartje online! Dat scheelt niet alleen tijd (meer tijd om kussend door te brengen met One Direction bijvoorbeeld!), maar ook geld: online bespaar je aanzienlijk op het entreebedrag. Die korting loopt nog op wanneer je kiest voor een combinatieticket met bijvoorbeeld the Amsterdam Dungeon en/of een rondvaart door de Amsterdamse grachten en/of de Xtracold Icebar. Tickets zijn dan twee maanden geldig en binnen dertig dagen vanaf je bezoek aan Madame Tussauds mag je dan de andere attractie(s) bezoeken. Ook kun je kiezen voor een latere toegang; hoef je pas na 15.00 naar binnen dan krijg je zo vijf euro korting. En kom je met een groep of een schoolreisje, dan gelden er speciale kortingstarieven. Kijk op de website voor de verschillende kortingsmogelijkheden + voorwaarden!


Klachten over Madame Tussauds

Leken die beelden voor geen meter? Viel er ergens een neus af en schrok je je een hoedje? Als je klachten hebt over Madame Tussauds kun je dat laten weten per post, email of telefoon.


Wat vond jij van Madame Tussauds? Heb je je favoriete idolen in het echt ontmoet en leek het echt genoeg? Of was het volgens jou meer een tourist trap? Laat hier je mening en ervaringen achter op NederlandReview!


Lange wachtrij? Of juist heel leuk om een keer te gaan? Lees ervaringen van Nederlanders die madame tussauds hebben bezocht en vertellen wat ze er van vonden! Bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Het is ontzettend leuk om de beelden te zien. Het lijkt zo echt dat je soms begint te twijfelen of het wel een beeld is? Andre Hazes bar ook gezellig! Het enige minpuntje voor mij is dat ik niet graag met de lift ga. En dan ook nog zo hoog?

W

Wilma

26-12-2022

0

erg leuk maar wel veel toeristen!!

erg leuk maar wel veel toeristen!! gelukkig mag je zo lang binnen blijven als je wilt...

M

Mathilde Bleuming

18-04-2018

0

Dagje Madame Tussauds met twee dochters

Met mijn twee tienerdochters naar Madame Tussauds in Amsterdam geweest. Het was niet mijn idee; zij wilden graag. Ik moet zeggen: ik zag er best een beetje tegenop. Beroemdheden zeggen mij niet zoveel en om dan door die drukte heen te moeten, het was niet mijn idee van een leuke dag. Maar voor die meiden doe je het toch. We hadden van te voren kaartjes gekocht, dat scheelde alvast die lange rij die daar altijd staat. We konden dus gelukkig zo doorlopen. Binnen was het rustiger dan gedacht. Mijn twee meiden hebben zich uitstekend gemaakt. Ze hebben selfies met al die mensen daar gemaakt. Ik kende er maar een paar, zoals Maxima en Obama, maar zij kenden volgens mij iedereen daar. Veel dingen zijn ook leuk interactief gemaakt. Je kunt je laten schilderen door Van Gogh bijvoorbeeld. Dat vond ik zelf weer leuk. Al met al toch een leuke dag, niet alleen voor de meiden, maar ook wel voor mij. Alleen al om hen zo enthousiast bezig te zien!

L

Lisa van Ommeren

14-01-2017

0

druk maar leuke dag

Hele leuke dag gehad in Madame Tussauds Amsterdam1 We zijn op de foto geweest met ALLE wassen beelden daar. Wel druk, vooral toen het middag werd (we waren eind van de ochtend al naar binnen gegaan). Dan moet je soms even wachten voor het beeld waar je mee op de foto wilt ' vrij ' is. Oh en goed om al kaartje te hebben, want we konden nu zo doorlopen!

F

Fanny Jonker

27-12-2016

0

Obama ontmoet!

We hadden van te voren kaartjes gekocht en dat was maar goed ook, want er stond al een hele rij!! Binnen was het heel leuk. Er stonden veel meer wassen beelden dan ik dacht van te voren! Een van de leukste vond ik Obama, het is net alsof ik hem echt heb ontmoet haha. En verder de koning en koningin en Beatrix. De sporters vond ik ietsje minder, want die kende ik niet allemaal. Leuk om te doen!

J

Jessica

14-12-2016

0

Super leuk dagje!

Ik ben gisteren een dagje in Amsterdam geweest met mijn vriend en we wisten niet echt hoe we onze dag vol moesten plannen op shoppen na. Mijn moeder gaf toen het idee om naar Madame Tussauds te gaan. Het was echt super gaaf! De beelden lijken zo realistisch! En zo heb ik na een dagje shoppen niet alleen nieuwe shirts en broeken maar ook foto´s met BN´ers

K

Kim

12-03-2016

0

Dagje Amsterdam met druk Madame Tussaud's

Wij zijn afgelopen weekend naar Madame Tussaud's in Amsterdam geweest. Daarna nog gewinkeld, dat was een geode combinatie voor een dagje Amsterdam. De tickets hadden wij alvast online geboekt, dat scheelde inderdaad een wachtrij. Maar binnen was het wel erg druk. Daardoor moesten we regelmatig wachten voor onze foto's met de bekenden. Wel leuk dagje! Oh, en het uitzicht over de Dam als je boven bent, is prachtig!

M

Marianne van Zuilen

11-02-2016

0