Internet & Hosting

Internet & Hosting

Webhosting en meer

Ben je benieuwd naar meer over webhosting en internet? Lees dan snel verder!

Wat is internet-hosting?

Als het over hosting gaat, dan gaat het erover dat jouw website via een server in verbinding staat met het internet. Jouw website wordt dan gehost op een ...

laat meer zien

Bedrijven

Caiway
83 reviews
3.6
Sloop de Crisis
21 reviews
6.8
DELTA Energie
49 reviews
3.5
KPN
140 reviews
3.8
Trans IP
17 reviews
7
Algebeld.nl
4 reviews
8
Internetdealer
7 reviews
5.7
Telfort
31 reviews
6.5
Tele2 (heet nu odido)
43 reviews
4.4
The Phone House
10 reviews
8.8
One.com
5 reviews
7.8
Ziggo
169 reviews
4
Canal Digitaal
27 reviews
4.1
EasySwitch.nl
23 reviews
7.5
Argeweb
13 reviews
5.9
Breedbandwinkel
10 reviews
5.9
Pricewise
65 reviews
5.7
Castle Telecom
4 reviews
6.9
JouwWeb
51 reviews
5.3
Neostrada
15 reviews
3.7
Yourhosting
21 reviews
5.2
Fiber
5 reviews
6.7
Stipte
8 reviews
6
Domeinmatch.nl
8 reviews
3.4
Digitaaltvkijken.nl
3 reviews
7.5
Verandervanprovider.nl
3 reviews
9
UseNeXT
12 reviews
3.3
Consumind
26 reviews
2.9
Shopies.nl
3 reviews
8.3
Maakum zakelijk
4 reviews
6.4
Hostingwalk
3 reviews
7.8
Vastelastenbond
16 reviews
6.7
Mijndomein
9 reviews
4.3
Ortel
1 reviews
9
Sylconia
5 reviews
3.1
Koopkracht
2 reviews
4.8
Abbatis
5 reviews
7.2
Terdis Webhosting
0 reviews
10
Combell
0 reviews
10
SiteGeny
0 reviews
10
GazZup
0 reviews
10
DELTA TV & Internet (via breedbandwinkel)
49 reviews
4
HostingDiscounter
2 reviews
2
Ziggo Zakelijk
25 reviews
3.5
Jonaz
17 reviews
4.3
Reggefiber
3 reviews
2.8
Versio
26 reviews
2.7
Overstappen.nl
4 reviews
2.1
Easyvoice Telecom
9 reviews
7.9
NordVPN
5 reviews
4.9
Mozello
0 reviews
10
Liquid Web
0 reviews
10
Speedify VPN
0 reviews
10
Simpsite
0 reviews
10
Hostinger
0 reviews
10
SimpleSite
1 reviews
5
Mijn.host
0 reviews
10
iXL Hosting
0 reviews
10
Parallels
1 reviews
4
PrivateVPN
0 reviews
10
Bluehost
0 reviews
10
Heimdal Security
0 reviews
10
Network Solutions
0 reviews
10
Media Temple
0 reviews
10
HostGator
1 reviews
9
Rebel
0 reviews
10
iPage
0 reviews
10
Oxxio Telecom
5 reviews
6.2
Scala Hosting
0 reviews
10
Plesk
0 reviews
10
A2 Hosting
0 reviews
10
Namecheap
0 reviews
10
CyberGhost VPN
0 reviews
10
Dynadot
0 reviews
10
VyprVPN
0 reviews
10
Connectify Hotspot
0 reviews
10
TurnKey Internet
0 reviews
10
RusVPN
0 reviews
10
VPS2day
0 reviews
10
GreenGeeks
0 reviews
10

Internet & Hosting

Wie internet wil gebruiken in zijn of haar woning om e-mails te openen en te beantwoorden, informatie te zoeken op het internet, films wil streamen en foto’s wil doorsturen naar familie, vrienden en collega’s, moet een internetabonnement afsluiten. Een internetabonnement is een abonnement dat u maandelijks betaalt om gebruik te maken van een vaste internetverbinding in uw woning. Deze internetverbinding kunt u vervolgens gebruiken op uw computer en op uw laptop, maar ook op eventuele tablets en smartphones in uw woning. 

Omdat het internet een steeds grotere rol is gaan spelen in onze samenleving, kunnen veel mensen zich geen leven meer voorstellen zonder een goede internetverbinding. Waar er voorheen slechts enkele duizenden mensen waren met een internetverbinding in hun woning, heeft nu bijna ieder huishouden in ons land een verbinding met het internet door middel van een internetabonnement. 

Het afsluiten van een internetabonnement
U sluit een internetabonnement af bij een internetprovider, ofwel een commerciële aanbieder van internetabonnementen voor particulieren en zakelijke klanten. De prijs die u betaalt voor het afsluiten van een internetabonnement, is afhankelijk van het abonnement dat u afsluit en de tarieven die de internetprovider achter het abonnement hanteert. De kosten van het internetabonnement, betaalt u altijd maandelijks. 

Bij het afsluiten van een abonnement voor het gebruik van internet, kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen welke snelheid uw internetverbinding moet krijgen. Welke snelheid het beste bij u past, is onder andere afhankelijk van de toepassingen die u op het internet gebruikt. Gebruikt u het internet alleen om te mailen en te surfen, dan is een lage snelheid voldoende. Gebruikt u het internet ook om films te streamen en muziek te downloaden, dan heeft u sneller internet nodig.

Vind het beste abonnement: vergelijk providers met elkaar
Door de stijgende populariteit van vaste internetabonnementen voor thuis, zijn er steeds meer aanbieders die internetabonnementen aanbieden. Door het stijgende aantal internetproviders in ons land is het gemakkelijker om een abonnement af te sluiten om internet te gebruiken in uw woning en is er altijd wel een provider te vinden die u van dienst wil zijn, maar kan het ook lastiger zijn om de beste aanbieder te vinden. Bent u op zoek naar de aanbieder met de beste abonnementen en de laagste prijzen? Dan kunt u het beste de abonnementen en tarieven van diverse internetproviders met elkaar vergelijken. Door abonnementen en tarieven van diverse providers met elkaar te vergelijken, komt u eenvoudig in aanraking met de provider met de beste abonnementen en de laagste prijzen. Sluit u een abonnement af bij deze provider, dan krijgt u het beste abonnement voor de laagste prijs.

Wilt u zeker weten dat u een internetabonnement afsluit bij een betrouwbare, klantvriendelijke en eerlijke partij? Vergeet dan ook niet ervaringen, beoordelingen en eventuele klachten van andere consumenten door te lezen voor u een abonnement afsluit. Door ervaringen, beoordelingen en klachten door te lezen, krijgt u een duidelijk beeld van de provider in kwestie en kunt u eenvoudig bepalen of u met deze provider in zee wil gaan. Zeker omdat u een abonnement minimaal voor één of twee jaar afsluit, is het belangrijk om te weten met wie u in zee gaat.

Natuurlijk draait het niet enkel om de beoordeling van klant. Hoewel deze erg belangrijk zijn vertaalt een goede klantenservice zich indirect toch weer in de prijs voor een product. Bij het vergelijken tussen de internetproviders is de prijs voor je interneabonnement ook een criterium. Bij (heel toepasselijk) Laagsteprijswijzer kan je terecht als je de aanbieders wilt vergelijken op prijs, snelheid van het internet en allerlei andere eigenschappen van het internepakket dat ze aanbieden. Nogmaals we raden wel aan bij NederlandReview ook de beoordelingen mee te nemen in de overweging voor een provider.

Heeft u wel eens gedacht aan uw eigen domeinnaam? Bijvoorbeeld om uw e-mail te ontvangen met uw eigen naam of een website op te zetten voor de familie. Of natuurlijk om uw bedrijf te presenteren op internet. En met een domein naam komt natuurlijk ook de hosting, zodat u een deel van een server huurt waar u uw website op kunt plaatsen en kunt delen met de wereld. U kunt natuurlijk gaan vergelijken op prijs. Maar ook bij hosting providers zitten naast prijs, grote verschillen in kwaliteit en service. Hoe vaak is uw site on-line? En als u een technische vraag heeft, hoe goed kon u toen terecht met uw problemen? Hoe gerbuiksvriendelijk is de webmail? En is de hostingmanager overzichtelijk? Allemaal belangrijke zaken om rekening mee te houden want u zit vaak minimaal een jaar aan een abonnement vast. Daarom hebben wij bij NederlandReview alle hostingproviders voor u op een rijtje gezet. Zodat u meningen van duizenden Nederlanders kunt lezen die reeds consument waren bij deze bedrijven. Lees ervaringen bij NederlandReview!