JouwWeb

5.5

Bestellen

4.9

Service

5.4

Prijs

5.4

Levering

52.9%

Zou hier weer kopen

JouwWeb

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Jouwweb.nl is een hostingbedrijf welke een ruim aanbod hebben. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van jouwweb.nl vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met jouwweb.nl is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van jouwweb.nl Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. 

Heeft u al ooit een eigen website willen maken? Maar wist u niet waar u zou moeten beginnen? Jouw web is een bedrijf dat dit mogelijk maakt en laat u eenvoudig een website maken. Hierin kunt u uiteraard zelf kiezen wat er op komt, maar ook de stijl en de opmaak is geheel te maken door uw zelf. Wacht niet langer en maak vandaag nog een website aan! Wij van NederlandReview hebben allerlei reviews op onze website staan die we hebben verzamelt van verschillende consumenten zoals u waarbij deze al eerder contact hebben gehad met het bedrijf. Dit is dan ook te vinden op onze website. Hierin zijn de bevindingen en reacties te lezen van de consumenten, waarbij wordt gesproken over een bepaald bedrijf. Als voorbeeld kunt u denken aan hoe efficiënt het bedrijf is, of bijvoorbeeld hoe goed zij het bedrijf vinden. Wij zijn een bedrijf dat een onafhankelijke platform hebben waarbij consumenten zoals eerder vermeldt reacties en/of bevindingen van een bepaald bedrijf openbaren in onze website. Hierin kunnen consumenten zoals u lezen of het bedrijf doet waar het goed in is, maar ook de andere kanten van het bedrijf beschrijven. Bovendien zouden wij het erg gaaf vinden als u uw mening zelf ook laat horen in onze website. Zo zorgen we er samen voor dat er een overzichtelijk beeld geschept wordt van dit bedrijf en dat dit ook de juiste is.


Over jouwweb.nl

Jouwweb.nl is een bedrijf wat bekend staat om de mogelijkheid om zelf een professionele website te kunnen maken. Het is mogelijk voor kleine ondernemers, hobbyisten en andere mensen om een eigen website te maken. Het is dan niet meer nodig om een webdesigner in te huren. Ze zijn gevestigd in Eindhoven. Het is een plek midden in het ondernemende Eindhoven. Strijp S is de buurt welke een hele ontwikkeling heeft ondergaan. Het is een oud vervallen Phillips terrein geweest. Er zijn hier volop creatievelingen en ondernemers te vinden 

JouwWeb is een organisatie dat zich vestigt in het hart van Eindhoven. Dit gebied is daarbij ook uitgegroeid naar een belangrijke plek. Het heeft een grote ontwikkeling doorgegaan, waarmee ook JouwWeb in mee is gegroeid. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om uw eigen website te creëren, of u nou een kleine onderneming, groep of een hobbyist bent, dit maakt allemaal niet uit. Iedereen is welkom om een site te maken en dat blijft zo. Waarom denkt u anders dat missie van JouwWeb zo mooi is? ‘’Iedereen kan een website maken waar hij trots op mag zijn’’ zo luidt dit bedrijf. U bent volledig in staat om een website in eigen handen te nemen. Daarnaast levert het vele goeie voordelen op. Zo wordt er gezegd dat je eigen site reclamevrij wordt gemaakt, u uw eigen webshop kunt maken, erg eenvoudig in gebruik te nemen is, en nog veel meer. Het enige wat te doen staat is om een website aan te maken op de site (http://www.jouwweb.nl/), het invullen van uw website (opmaak en design), het bekend maken aan de rest van de wereld en als laatst natuurlijk uw websites succes te monitoren. 

Diensten van jouwweb.nl

Laten we het maar eens hebben over de diensten die ter beschikking zijn gesteld door JouwWeb. Bij dit bedrijf kunt u dus een eigen website maken. Hierbij kunt u 3 verschillende keuzes kiezen die elk toch wel anders zijn. Zo kunt u voor de optie gratis gaan, dat hierboven eigenlijk al is beschreven. Voor de optie Pro, krijgt u extra features die niet zitten in optie 1(gratis). Dit is dan ook vooral bedoeld voor ondernemers zowel klein als groot. Zo krijgt u bijvoorbeeld een geheel eigen webshop, een eigen mailbox, en nog veel meer. Dit kunt u allemaal bekijken op de site. Als derde optie kunt u nog kiezen voor de Business. Dit is bedoeld voor echte professionals en biedt meerdere domeinnamen aan, meerdere mailboxen en nog vele extra’s. Houd de website goed in de gaten, want wie weet is er wel een actie gaande! Dit wordt overigens meerdere malen gedaan door het bedrijf. 

Een handige bouwer van websites, hosting, het maken van webshops en tal van andere verwante zaken gebeuren bij Jouwweb.nl. Het is een bedrijf welke volop mogelijkheden biedt om een mooie site te krijgen en te blijven onderhouden. Email, video, website, hosting, downloads, html, bloggen, Google, Social media en andere elementen behoren er allemaal bij wanneer je naar Jouwweb.nl gaat. Ze hebben echter alles compact en goed samengesteld. We weten zeker, dat ook jij hier van zult genieten. Of niet?

Klachten, tips en complimenten over jouwweb.nl

Ben je ergens niet tevreden over bij Jouwweb.nl? Dan is het goed om dit te melden bij hun. Het kan natuurlijk via hun website, maar ook via de mail, de telefoon of per post. Er zijn volop verschillende mogelijkheden om te genieten van de manieren om een goede website te krijgen bij dit bedrijf. 

Heb jij ervaringen bij jouwweb.nl

Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen! 


Klachten

Heeft u vragen en of klachten over dit bedrijf? Aarzel dan niet en contacteer direct! Dit bedrijf heeft een goeie klantenservice. Bovendien heeft het een ingebouwde contact-formulier dat u in alle tijden kunt invullen en opsturen. Of wilt u misschien liever mailen? Dit is natuurlijk ook mogelijk. 


Heeft u ooit een klacht meegemaakt over dit bedrijf? Graag zouden wij hier meer van willen weten. 


Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Jouwweb.nl is een hostingbedrijf welke een ruim aanbod hebben. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (51)

website en domeinnaam: Stichting NoordgroeiT

Net gestart met de website : heel tevreden over de gebruikersvriendelijkheid van het programma: Als volslagen leek is het mij gelukt om de website op te zetten. Ook de service van de medewerkers van de helpdesk is prima: snelle en adequate reactie op mijn vragen over het abonnement. Yvonne

Y

Yvonne Visser

18-08-2023

0

Jaar abonnement JouwWeb

Wilde na het missen van functionaliteit na paar dagen gebruik maken van mogelijkheid om binnen 2 weken op te zeggen MAAR een hele hoop wedervragen en de domeinnaam zou je kwijt zijn, deze registratie (€ 9,95) wilde ik overigens betalen. KIJK DUS UIT, er staat bij reclame dat je iedere maand kunt opzeggen. Ook dat jij eigenaar bent van de domeinnaam. Dat is niet zo, ook kleine lettertjes die blijkbaar voorgaan op het consumentenrecht. Heb na vele mails eindelijk bevestiging dat het pakket is opgezegd, zonder de functionaliteit gebruikt te hebben. Mail JouwWeb: Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te horen dat je het abonnement op wil zeggen! Zou ik mogen vragen waarom je de website op wil zeggen? Misschien dat je een bepaalde functionaliteit mist, dat we je ergens in kunnen adviseren of een persoonlijke aanbieding kunnen doen. Als je het abonnement definitief besluit op te zeggen, besef dan wel dat je domeinnaam ook wordt opgeheven en vrij komt voor registratie. Ook de mailboxen die gebruik maken van je domeinnaam zullen op termijn niet meer werken. Het is overigens niet mogelijk om het betaalde bedrag teruggestort te krijgen op jouw rekening. De kosten zijn namelijk reeds gemaakt voor de website met bijbehorende functies. Helaas geldt de wettelijke bedenktijd dan ook niet bij JouwWeb, omdat wij eigen algemene voorwaarden hanteren. Voor meer informatie verwijs ik jou door naar onze website. We horen graag van je.

27-07-2023

0

Abonnement website

Ik ben erg blij met JouwWeb. Snel en makkelijk mijn website gemaakt. Er zijn veel keuzes qua plan, niet ieder plan heb dezelfde mogelijkheden. Zelf gekozen voor een Proplan, erg blij mee en voldoende voor mij. Klantenservice is ook goed!1

S

Sophie

08-06-2023

1

Webdomein + mailbox

Ik heb een webdomein bij jouwweb en ik vind het heel fijn werken. Geen onnodige complexiteit en gebruiksvriendelijke interface van de page builder

J

Jiska

30-05-2023

1

Privewebsite maken

Makkelijk om een simpele website te maken. Maar. Een RAMP om op te zeggen of te downgraden. Downgraden kan in theorie. Maar in praktijk is dat niet mogelijk. Het is niet enkel wat reclame dat er bijkomt. Sommige functies zoals mail en foto-albums verdwijnen. Opzeggen gebeurt met een maand opzeg. Dewelke ze je net de dag voordien even laten weten. Dat voelt als een agressieve ‘haal nog wat geld uit de zakken’-truc. Als je veel geld over hebt om deze. simpele app te gebruiken. Prima. Anders is het een afrader.

18-05-2023

1

webshop

Ik heb dinsdag 17 januari in de avond een abonnement van 2 voor een website bij Jouwweb afgesloten. Ik heb meteen problemen gehad met de website en heb de support afdeling per email benaderd (enige mogelijkheid om met ze in contact te komen). Het persoon die reageert weet net zo weinig als ik (niet veel dus), ze kopieer enkel wat ze in de systeem ziet...Dit gaf me absoluut geen gevoel en ik heb donderdag 19 januari te willen stoppen. Ik ben een particulier en ik wil een beroep doen om de 14 dagen bedenktijd. Niet mogelijk volgens Jouwweb want volgens hen ben ik een bedrijf, zij doen namelijk alleen zaken met bedrijven...Vreemd want ik ben echt een particulier...We blijven heen en weer mailen en ik moet eerlijk zeggen heel teleurgesteld zijn in de antwoorden van de medewerkers die geen enkel begrijp voor je hebt. Het is simpel voor ze: Mijn keuze, mijn fout, mijn pech en wij incasseren gewoon jouw geld door jouw rechten als consument te negeren. Dan ben je wel een heel zielig bedrijf als je niet zonder mijn paar honderd euro kan. Ga niet in zee gaan met dit bedrijf!!!

M

Magali

23-01-2023

1

Website

NIET MEE WERKEN!! GEEN ERNSTIGE FIRMA. Toen ik begon aan de website had ik na 2 minuten reeds en probleem, ik kon een tekst niet centreren. Na verschillende mails en meer dan een week later kreeg ik het antwoord dat het bij hun wel lukte. Op vraag of ze even met Team viewer konden kijken was dit niet mogelijk. Ik vroeg om gebruik te maken van mijn herroepingsrecht binnen de 14 dagen. Dit bleek niet te kunnen omdat ik als handelaar handelde. De klantenservice is ronduit slecht. het is er om te doen om zoveel mogelijk contracten binnen te rijven, bewijs, het mailverkeer om klant te worden werd steeds binnen de 10 minuten beantwoord.

K

Kris

21-12-2022

0

website

gewoon op uit om je jaarabonnementen aan te smeren, die dan stilzwijgend verlengd worden. ook stijgen deze contracten onverklaarbaar elk jaar met 25%. contact opnemen mag je niet veel van verwachten. ik zou een andere provider zoeken, pakketten zijn overal hetzelfde, alleen is de service hier nog ondermaats

R

Roel

28-10-2022

0

Jouwweb website

Het is een makkelijk te bouwen website. Je kan kiezen uit diverse layouts die naar eigen inzicht kleur etc veranderd kan worden. De lettergrootte is beperkt aanpasbaar. Gratis accounts missen functies. Logisch. Pro mis ik ook nog functies... Het duurste abo heb ik niet getest. Hierover geen klachten tot zover. Echter is de helpdesk van jouwweb alleen via mail (formulier) bereikbaar en kan ik opmerken dat zij slechte lezers zijn. Ze lezen waarschijnlijk niet je hele mail, want er komt summier antwoord op je vragen. Heb je een vraag over opzeggen, formuleer dit dan goed zodat ze niet meteen je abo opzeggen. Dit hebben ze bij mij al eens eerder gedaan. Zogenaamd onder het mom van meedenken. Als ik wil dat er meegedacht wordt vraag ik daar wel naar. Voor de tweede keer hebben ze mijn mail niet compleet gelezen en gelijk mijn abo opgezegd zonder de vragen te beantwoorden. Een ander ding is dat ik eerder vroeg of mijn abo omgezet kon worden naar gratis, dat kon niet zeiden ze. Nu blijkt dat dat wel automatisch gebeurt volgens de medewerker in de mail. Conclusie: makkelijk te bouwen websites, maar aan communicatie schoort het. Lees de mail helemaal zou ik zeggen tegen de helpdesk van jouwweb.

P

Pietjepuk

16-05-2022

0

Website

Opzegging de aanmaning vliegen om de oren, geen enkele reactie

J

Joke Zandbergen

21-03-2022

0

Website

Erg slechte klantenservice... als hun service niet werkt zoals het hoort moet je gewoon doorbetalen ondanks dat je website offline is. En vervolgens kan de klantenservice niks voor je betekenen.. Erg slechte ervaring!

M

Mike Piest

16-03-2022

0

website

Geen zaken doen met dit bedrijf. Heb per abuis aangemaakt omdat ik dacht dat het hier om een andere website ging. Website direct binnen 5 minuten een mailtje gestuurd maar willen de order niet ontbinden terwijl ik hier nog geen gebruik van heb gemaakt. Hele slechte service maar de andere recensies zijn ook niet al te goed zo te zien. Dus kijk uit met dit bedrijf!!!

K

Koelewijn

15-03-2022

0

1 jaar pakket

Los van het product (waar in de basis niets mis mee is) is het bedrijf zelf onbetrouwbaar. De klantenservice is klantonvriendelijk en jouwweb.nl is er op gericht op geld verdienen aan mensen die ze erin proberen te luizen met contracten waar nooit een akkoord voor is gegeven. Daarnaast passen ze een geheel eigen wet- en regelgeving toe die conflicteren met de Nederlandse wet- en regelgeving. Zorg dat je over voldoende juridische informatie beschikt om je niet te laten betalen voor producten die je niet afneemt maar waar ze je wel voor willen laten betalen. Immers een gewaarschuwd mens telt voor 2....

B

Beckers

25-02-2022

0

1 jaar pakket

* Prima manier om zonder kennis te oefenen met een website maken - klantonvriendelijk _ onnodige kosten - misbruik van wet- en regelgeving - onwettig handelen - frauduleuze handelingen * In een gezin met 2 kinderen die het "stempeltje"autisme hebben is een uitdaging om een goede manier te vinden om ze op de juiste manier te motiveren. En gezien de interesse in alles met een scherm, dacht ik een leuke manier te vinden in de vorm van een soort beloningswinkel. Dat heeft helaas maar 2 maanden gewerkt en toen hebben we er geen gebruik meer van gemaakt. Het is zonde dat ik er 90 euro voor heb moeten betalen. Maar tot mijn schrik hebben ze stilzwijgend hier een jaarabonnement van gemaakt en verlengen deze zonder mijn akkoord en weten, met een factuur van 108,90. Uiteraard gelijk contact opgenomen en aangegeven dat ik het voor een jaar heb aangekocht en dat het beeindigd moet worden. Ik heb een bevestiging gekregen dat het per die datum opgezegd zou worden zonder dat ze het jaartal benoemde. Vervolgens bleven ze betalingsverzoeken sturen en bleek dat ze het pas na 1 jaar na mijn verzoek willen beeindigen. Ik heb meerdere keren uitgelegd dat ik niet op de hoogte was van een verlenging en dat je niet stilzwijgens een jaar mag verlengen zonder mogelijkheid tot maandelijkse opzegging. De klantenservice beweert dat ze mij als bedrijf zien en dat daarom er geen consumentenbescherming en wettelijke bepalingen gelden voor mij. Ik kan aantonen dat ik geen bedrijf ben, geen bedrijfsmatige activiteiten uitvoer, dat het gebruikt wordt alleen door mij en mijn 2 kinderen en dat ik direct na melding verlengen ik contact heb gezocht en uitleg heb gegeven plus opzegging heb gedaan. In de wet staat dat een overeenkomst met stilzwijgende verlening altijd per maand mag worden opgezegd. Tevens geldt voor een contract met onbepaalde tijd óók een opzegtermijn van 1 maand. Ik heb zelfs netjes aangeboden dan een maand extra te betalen (zonder gebruikmaking van hun diensten) en het dan afgesloten te hebben. Maar ik word geacht voor een extra jaar te betalen en zij hanteren hierbij een onjuiste beredenering en verkeerde interpetatie van de wet- en regelgeving in Nederland.

E

Esther Beckers

28-12-2021

1

Betaald pakket

Mijn dochter van 12 heeft (in de veronderstelling dat het 3 maanden gratis zou zijn) een betaal abbonement aangeschaft. Hier kwam ik achter doordat de bank een aangekondigde incasso melding gaf op haar rekening. Ik heb gelijk contact opgenomen met jouwweb en hen gevraagd het per direct te beëindigen. Afgesloten en beëindigd op 7 dec. Ze blijven aangeven dat we de betaling moeten voldoen. Daarna een brief vernietigen overeenkomst wegens minderjarigen kind opgesteld en toegestuurd. De reactie daarop was ronduit dom en onbeschoft. Ze hebben een eigen interpretatie van de wet. Ze zitten voornamelijk op de opvoedskills en vergelijken het met het kopen van een T-shirt. (Waar ik iig zeker van weet dat ik die terug kan brengen). Ik heb een melding gedaan bij consuwijzer en ga het inbrengen bij de geschillencommissie.

P

Patricia Breunis

10-12-2021

3

abonnement

Bijzonder slechte ervaring, meerdere malen per week een downtime van minimaal een uur is geen uitzondering. De klantenservice wil vervolgens telefonisch geen ondersteuning bieden omdat het aanbieden van ondersteuning via de mail sneller zou zijn. Er wordt vervolgens via de mail, wat overigens minimaal een dag duurt voordat je antwoord krijgt, geen duidelijke reden gegeven voor de downtime en de volgende dag kan het zomaar weer gebeuren. Dit heeft mij al flink wat geld gekost aan misgelopen bestellingen. Ook foutmeldingen bij het afrekenen van een bestelling gebeuren namelijk regelmatig waardoor klanten hun bestelling niet af kunnen ronden. Ook hier heeft JouwWeb geen verklaring voor. Begin hier geen webshop of website.

H

HPT

10-08-2021

0

jouwweb

al 4 dagen aan het proberen om in contact te komen met jouwweb, helaas geen nummer kunnen vinden en zodra ik een E-mail wil verzenden krijg ik het volgende. De captchaverificatie is mislukt. Probeer het opnieuw. Zeer slechte service..

B

brian

06-06-2021

0

Pro pakket

Abonnement van 1 jaar gekocht en binnen 5 minuten alles opgezegd en het account verwijderd. Ik wil geen gebruik maken van hun dienst, ze weigeren geld terug te storten. Dit betreft oplichterij.

A

Avner van der Westen

03-06-2021

0

Bezint eer ge begint

Alles verloopt prima totdat je wilt opzeggen. Dan heb je de poppen aan het dansen. Zie overige reviews over opzeggen en dan begrijp je precies waarom ik iedereen ontraad met dit bedrijf in zee te gaan. Er zijn genoeg andere bedrijven waar je ook gemakkelijk een hele mooie website kunt bouwen maar waarvan de klantenservice vele, vele malen beter is.

T

Theo Janssen

12-05-2021

0

Pro

Vreselijke ondersteuning als iets niet werkt. Weigeren pertinent even te bellen. Kan alleen via mail en duurt veel te lang voor ondernemers. Als je een eigen zaak hebt: NIET DOEN!

L

Laminta Vermeulen

19-03-2021

0