NordVPN

6.4

Bestellen

3.6

Service

4.8

Prijs

4.8

Levering

20%

Zou hier weer kopen

NordVPN

Je wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar kan zien naar wat voor websites je gaat als je op internet zit. Dit wil je graag voor jezelf kunnen houden. NordVPN kan dit voor je regelen. Maar hoe goed zal dit softwareprogramma jouw browsergeschiedenis nou echt kunnen verbergen? Zal er echt niemand kunnen zien welke websites je graag bezoekt? Op hoeveel verschillende apparaten zal NordVPN tegelijk kunnen werken? Zal het makkelijk zijn om NordVPN te downloaden en installeren op je tablet, computer of smartphone? En zal de klantenservice van NordVPN bereid zijn om je te helpen als je even met een vraag of probleem zit? De enigen die je hier iets meer over kunnen inlichten zijn mensen die NordVPN al op hun apparaat hebben geïnstalleerd. Lees hun reviews om een aardig beeld van NordVPN te krijgen. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen kunne je laten zien wat je echt van NordVPN zult kunnen verwachten.


Over NordVPN

NordVPN is een softwareprogramma. Het helpt je op je surfgedrag te verbergen voor anderen. Je browsergeschiedenis zal dan dus afgeschermd zijn van een ieder die er niets mee te maken heeft. Je IP-adres zal worden afgeschermd zodat surfers niet zullen weten uit welk gebied je komt. Je kunt daardoor ook makkelijk aangeven dat je in een ander gebied woont als je content wilt zien die alleen in dat land of gebied beschikbaar is. Ook is het mogelijk om je favoriete streaming websites en social media platformen te bezoeken waar je ook maar bent. Je kunt zelfs gecensureerde content bezoeken als je verborgen wordt door de software van NordVPN. Natuurlijk kun je NordVPN op je computer installeren. Maar er zijn nog meer apparaten waarmee je wel eens op internet gaat. NordVPN heeft hieraan gedacht. Ze hebben daarom dan ook een versie die werkt voor je smartphone of tablet. NordVPN kan maar liefst zes apparaten tegelijkertijd managen. En het maakt daarbij niet uit of deze apparaten draaien op Windows, iOS, Android of macOS.Waarom zou je NordVPN gebruiken?


Diensten van NordVPN

Om gebruik te mogen maken van NordVPN moet je natuurlijk wel eerst een account aanmaken. Je kunt een abonnement voor een maand, jaar of zelfs drie jaar afsluiten. Zodra je betaald hebt kun je de software downloaden en het vervolgens installeren op je computer of ander apparaat waar je de software op wilt hebben. Ook is er een NordVPN klantenservice die je kan helpen als je even wat assistentie of advies nodig hebt. Zij kunnen je helpen om NordVPN aan de praat te krijgen.


Klachten, Complimenten en Tips voor NordVPN

Heb jij de software van NordVPN al op je computer geïnstalleerd? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze software is. Was het makkelijk om NordVPN te downloaden en te installeren of liep je tegen problemen op? Kun je echt je IP-adres verbergen of vlogen de servers er alsnog niet in? Kon je nu wel die ene website bereiken die je graag wilde bezoeken? En wat vind jij van de klantenservice van NordVPN? Schrijf een NordVPN review en laat ons weten wat jouw mening over deze software is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Virtual Private Network

Maak al 6 jaar naar alle tevredenheid gebruik van VPN Nord. Echter met de verlenging gaat het helemaal fout. Wel besteld en betaald, dat is het makkelijke eraan. Maar dan de levering. In mijn app op alle devices kan ik geen verbinding maken. Ik moet nog een abonnement betalen. Het bedrag dat ik betaald heb blijkt die dus niet te kunnen koppelen aan mijn account. Een probleem die ik op allerlei manieren probeer te activeren en mij inmiddels al meer dan een dag werk gekost hebben. Ik vind dat de prijs er buitensporig hoog is omdat ik geen menselijk contact kan krijgen om het probleem op te lossen. Het is uitsluitend een chatrobot, de veelgestelde vragen en een automatische reply wanneer je een email stuur. Terwijl ik naar mijn weten voldoende gegevens toestuur waarbij zij zouden kunnen controleren dat ik betaald heb, hoeveel en voor welk abonnement. En mochten zij onvoldoende gegevens hebben dan zou bij een menselijk contact er naar gevraagd kunnen worden. Er word totaal niets gedaan om het probleem op te lossen. Snap ik wel. Zij hebben hun centen binnen en ik raak gefrustreerd en voel een dikke middelvinger van NordVPN. Het lijkt erop dat ze alleen het geld willen opstrijken en beslist geen contact met de klanten willen hebben. Daar hebben ze de robots voor en dat lijken zij meer dan voldoende te vinden. Bah!

G

Gerard

24-10-2023

0

VPN

Van NORD naar PROTON VPN Ben 2 jaar lid geweest van NORDVPN en ben overgestapt onlangs op PROTONVPN. Redenen zijn met name de discutabele privacy van NORDVPN. Daarvoor wild eik mijn account bij NORDVPN verwijderen. Aangezien je natuurlijk een VPN hebt voor je privacy verwacht je dat dat eenvoudig gaat door je klantgegevens en een copy factuur te mailen zodat ze weten dat jij het bent. Maar men wilde AANVULLENDE info. Wat, het is geen Facebook? Op de mededeling hoe dit tegenwoordig in de huidige tijd veelal via je account kan worden afgehandeld met een simpele knop,, zoals bij PROTONVPN ,werd niet meer gereageerd. Zegt wat over de "help"desk. Leuke van PRONVPN is dat je ook een gratis account kunt aanmaken (met een paar kleine beperkingen) maar als je wat surft, emails verstuurd en youtube kijkt is dit prima.

J

Jan Franssen

23-06-2023

0

Zeer slechte klantenservice

Klantenservice is een en al ruk. Ze doen er alles aan om het product te houden en mocht je het willen, binnen 30 dagen je geld terug te krijgen (zoals in mijn geval) Customer Service is altijd een belangrijke onderdeel van een bedrijf, nou dit bedrijf slaat volledig de plank mis. Nooit meer aan beginnen dus.

S

San

12-03-2022

1

1 maand Nordvpn

Er wordt niet vermeld dat Nordvpn abonnementen stilzwijgend verlengd worden. Een bekende truc om consumenten op kosten te jagen. Ze geven zelfs geen teruggave na 1 dag te laat opzeggen, terwijl dan pas de nieuwe factuur verschijnt. Een maandabonnement kost me daarom 2 maanden.

G

guido dolmans

22-09-2021

1

internetbeveiliging voor gezinscomputer

Wij hebben een gezinscomputer en daarop hebben we NordVPN geïnstalleerd, op aanraden van een vriend van ons. Het is een prettig idee dat het internetgedrag van ons gezin verborgen is nu, want je kunt dat toch niet helemaal in de gaten houden anders. Ik zit niet altijd mee te kijken op het scherm met mijn kinderen. Het is makkelijk af te sluiten en de bescherming is goed. elf ben ik totaal niet technisch, maar dit is goed te begrijpen en te bedienen.

P

Paul

20-01-2020

1