Sylconia

3.1
3.2

Bestellen

2.8

Service

2.8

Prijs

3.6

Levering

20%

Zou hier weer kopen

Sylconia

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je natuurlijk ook een eigen website hebben, in de huidige tijd kun je eigenlijk niet meer zonder. Daarvoor kun je onder andere terecht bij Sylconia. Je kunt daar je domeinnaam registreren, maar ook kun je hen jouw website laten hosten, of je webwinkel, je e-mail en nog veel meer. Wat de ervaringen zijn van andere bedrijven met deze aanbieder van domeinnaamregistraties en webhosting lees je hier op NederlandReview.

Over Sylconia

De naam Sylconia is in 1999 bedacht door de eigenaar, in datzelfde jaar werd de .com domeinnaam geregistreerd. Sylconia is toen begonnen met het ontwikkelen en aanbieden van CGI scripts voor het internet. Webmail en het Control Panel zijn producten die door hen ontwikkeld zijn. Omdat er veel vraag was naar ervaren CGI hosting provider(s), is Sylconia in 2001 begonnen met het aanbieden van totaaloplossingen. In 2003 is begonnen zij met het aanbieden van webhosting en domeinnamen op sylconia.nl. Speciaal voor eenmanszaken en bedrijven heeft Sylconia in 2013 een facturatieprogramma in PHP ontwikkeld dat gratis gedownload kan worden. Hiermee willen zij bedrijven helpen bij de overstap op digitale facturatie. Sylconia staat voor innovatieve en baanbrekende solide dienstverlening tegen eerlijke prijzen. Sylconia bestaat internationaal onder de extensies .eu, .be, .com en .net.

Diensten

Sylconia biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Domeinnamen: registreren, vastleggen, kopen of verkopen of het verhuizen van domeinnamen via het control panel van Sylconia.
  • Webhosting: Voor het maken van een eigen website, Wordpress hosting, Magento webwinkel, of Webwinkel hosting. Daarnaast bieden zij website hosting aan voor  Linux,  Joomla en Windows.
  • E-mail: Hostedexchange reseller, hostedexchange, e-mail hosting, Roaming-smtp.

Bij alle bij hen afgenomen diensten kun je terugvallen op de 24 uurs e-mail support van Sylconia. Verder profiteer je van het gratis Control Panel, die 24 uur per dag en 7 dagen per week tot je beschikking staat om je domeinen, je e-mailadressen en je FTP-accounts te beheren. Ook maak je bij hen gratis gebruik van webmail, deze kun je overal ter wereld 24/7 gebruiken. Je kunt bij hen via iDeal of door overschrijving betalen. Alle prijzen op de website zijn excl. 21% btw.

Klachten

Sylconia is ISPGids.com gedragscode deelnemer, dit is een gedragscode voor alle internet service providers (ISP's). Hiermee onderschrijft een bedrijf dat bij hen de klant koning is. Ook biedt dit een aantal zekerheden, waar deze ISP juridisch aan gebonden is. Zij zijn ook SIDN deelnemer, dit is nodig om .nl websites te kunnen registreren. Er staat veel uitleg op de website van Sylconia, maar je kunt ze altijd mailen, bellen of het contactformulier invullen bij vragen. 

Draait jouw website goed met de hosting services van Sylconia? Of laten de mogelijkheden en de dienstverlening te wensen over, wat is jouw ervaring?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook