Ziggo Zakelijk

3.5
4

Bestellen

3

Service

3.7

Prijs

3.4

Levering

24%

Zou hier weer kopen

Ziggo Zakelijk

Als onderneming heb je graag al je telecom-diensten handig op één plek. Er zijn op de markt alleen heel veel aanbieders die telecom-diensten bieden voor bedrijven. Ziggo Zakelijk is er hier één van. Ziggo zal natuurlijk bij velen bekend zijn. Sommigen zullen de reclames met Geza Weisz en Kees Boot nu wel zat zijn. Toch is het ook bij bedrijven met bekende namen belangrijk om meer te lezen over de ervaringen van andere klanten. Als onderneming zijn je telecom-diensten belangrijk en je wilt wel zeker weten dat je provider betrouwbaar is. Wil je daarom meer weten over de diensten van Ziggo Zakelijk, lees dan de recensies op NederlandReview.

Over Ziggo Zakelijk

Ziggo is één van de grootste providers in Nederland en wil altijd blijven groeien. Sinds kort is Ziggo een samenwerking aangegaan met Vodafone om klanten nog meer diensten te kunnen bieden. Met Ziggo Zakelijk wil de provider ook voor ondernemingen en bedrijven klaarstaan. Door de bekendheid van de naam zullen de meeste ondernemers denken dat Ziggo Zakelijk betrouwbaar is, maar dit kan ook het gevaar zijn. Ziggo Zakelijk biedt ondernemingen internet, telefonie, televisie en mobiel. Maar wat vinden ondernemers van deze diensten? 

 

Diensten Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk Internet: Altijd supersnel internet tot wel 500/50 Mbit/s, een flexibel pakket dat altijd aangepast kan worden en een gespecialiseerde klantenservice die zeven dagen in de week bereikbaar is. 
Ziggo Zakelijk Telefonie: Mogelijkheid om te bellen met 1 of 2 vaste lijnen, altijd onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand en hosted VoIP.
Ziggo Zakelijk Televisie: Toegang tot apps zoals Netflix en YouTube, overal tv op tablet en smartphone en altijd terugspoelen en pauzeren.
Ziggo Zakelijk Mobiel: Altijd genoeg data, toegang tot het 4G-netwerk en keuze uit sim only of een abonnement. 
Ziggo Zakelijk Alles-in-1: Alle voordelen van de pakketten, samengebracht voor extra voordelige prijzen. 

Klachten Ziggo Zakelijk

Mochten er problemen zijn met je verbinding? Of heb je vragen over de verschillende diensten? Dan staat de klantenservice van Ziggo Zakelijk altijd voor je klaar. De klantenservice kan je het beste helpen als je telefonisch contact opneemt. Je kunt iedere dag van 08:00 tot 22:00 bellen op het telefoonnummer. Ziggo heeft echter ook een chat op de website als je liever niet telefonisch contact opneemt. Je kunt voor vragen ook gebruikmaken van de Social Media van Ziggo. Je kunt ze vinden op Facebook en Twitter. De website biedt echter uitgebreide informatie over de verschillende diensten. Hier vind je misschien al antwoord op je vragen.

Jouw ervaringen met Ziggo Zakelijk

Maak jij voor jouw onderneming gebruik van de telecom-diensten van Ziggo Zakelijk? Is jouw bedrijf nu altijd bereikbaar? Laat nieuwe klanten dan weten wat jouw ervaringen zijn met de diensten. Was het eenvoudig om een abonnement af te sluiten bij Ziggo Zakelijk? Helpt de klantenservice altijd direct bij eventuele storingen? Worden problemen snel opgelost? Zou jij Ziggo Zakelijk aan nieuwe klanten aanraden. Schrijf een recensie en geef antwoord op al deze vragen. 

Alles-in-1 pakket voor internet, telefonie en tv? Bij Ziggo Zakelijk kan het, maar wat vinden klanten? Zijn er vaak storingen? Lees de reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (25)

Anderen bekeken ook

close

Ziggo Zakelijk

Vergelijk reviews en bekijk Ziggo Zakelijk