Oxxio Telecom

7.6

Bestellen

4.8

Service

7.6

Prijs

4.8

Levering

40%

Zou hier weer kopen

Oxxio Telecom

Oxxio kennen veel mensen vooral als energieleverancier: Oxxio Energie. Maar Oxxio doet meer dan dat: het bedrijf levert ook internetverbindingen, televisieabonnementen en interactieve televisie: Oxxio Telecom.


Wat is Oxxio voor bedrijf?

Oxxio bestaat sinds 2000. Het werd opgericht door twee ondernemers die de energiemarkt eenvoudiger en goedkoper wilden maken. De stroom die het bedrijf levert, is groen. Klanten kunnen veel zelf regelen in de app.


Wat biedt Oxxio aan wat betreft telecom?

Naast energie biedt Oxxio verschillende vormen van telecom aan in verschillende pakketten. Je kunt kiezen tussen 1) alleen internet, 2) internet en televisie en 3) een alles-in-een-pakket met internet, tv en bellen.


Voor alle abbonnementsvormen geldt dat je 14 dagen bedenktijd hebt.


Hoe werkt het internet van Oxxio?
Internet verloopt via het netwerk van KPN. Klanten krijgen een gratis wifi-modem. Het gaat om glasvezelverbindingen.


Hoe werkt de interactieve televisie van Oxxio?
Televisie verzorgt Oxxio ook in samenwerking met KPN, want het gebruikt iTV, inclusief de iTV app. In het televisiepakket heb je de keuze uit tientallen televisiezenders, waarvan veel in HD, en meer dan honderd radiozenders. Je kunt de tv live pauzeren, een programma terugspoelen naar het begin of terugkijken. Ook On Demand kijken behoort tot de services.


Hoe werkt Vast Bellen van Oxxio?
Kies je voor Vast Bellen van Oxxio, dan betaal je ten eerste een starttarief en daarna betaal je een vast bedrag per minuut voor nationaal bellen. Stap je over vanaf een andere provider, dan kun je jouw telefoonnummer gewoon meenemen, want Oxxio doet aan gratis nummerbehoud.


Wat is Oxxio Combivoordeel? Wanneer kom je in aanmerking voor Combivoordeel?

Oxxio wil natuurlijk het liefst dat je zoveel mogelijk diensten bij het bedrijf afneemt. Daarom geeft het extra voordeeltjes aan klanten die zowel energie als internet afnemen. Zo kunnen energieklanten die kiezen voor internet van Oxxio kiezen voor elke maand €2,50 korting, een gratis Opnemen Pakket of een gratis Plus Pakket. Je moet dat wel voor de aanmelding doorgeven, want daarna is dat niet meer mogelijk en kun je je keuze niet meer wijzigen. Ook is de activatie van een Internet, TV & Bellen-abonnement gratis als je als energieklant bij Oxxio bent.


Hoe kun je Oxxio Telecom bereiken?

Oxxio is 24/7 via de website bereikbaar. Op vaste tijden kun je via de website ook persoonlijk chatten met een van de medewerkers van het bedrijf. Daarnaast kun je Oxxio op vaste tijden bellen op 088-8955988 tegen normale belkosten.


Via de Oxxio App en de website kun je ook dingen zelf regelen. Zo kun je hier je termijnbedrag wijzigen, meterstanden doorgeven en gegevens wijzigen.


 


Wat vind jij van Oxxio Telecom? 

Graag zien we jouw reactie tegemoet over Oxxio Telecom op NederlandReview. Op die manier is het nog gemakkelijker voor anderen om een goed beeld te krijgen van Oxxio Telecom. Ervaringen, reviews en beoordelingen zijn van harte welkom! Natuurlijk zien we graag positieve reacties verschijnen op NederlandReview. De minder mooie berichten en klachten zijn echter ook van harte welkom. Dus deel als klant al jouw meningen en ervaringen met Oxxio Telecom!


Slecht beeld, internet opzeggen? Of is Oxxio Telecom juist heel goed en goedkoop en wil je een abonnement afsluiten? Lees eerst de ervaringen van klanten op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Door ons te verontschuldigen liegen wij de klanten gewoon voor , als wij Indiditeiten vervalsen en de klanten doen oplichten

Pluspunt: het vervalsen van klant gegevens , het indiditeitsfraude plegen van de betrevende klant Het oplichten bij Connock Rotterdam. Toelaten van Oplichters om anderen te doen oplichten. Min punt. Wij van Oxxio kunnen absoluut niet tegen de waarheid aan horen , daarom liegen wij tegen over onze klanten waar wij hun doen oplichten

O

Oxxio

13-04-2020

0forum

alleen internet

Omdat ons internet van Telfort telkens storingen had, zijn wij uiteindelijk overgestapt naar Oxxio. Hier kon je nog gewoon alleen internet afnemen, de prijs was goed. Afsluiten was gelukkig snel geregeld dus nu kunnen we weer gewoon het web op. In deze tijd kun je gewoon niet zonder. Wij werken allebei vanuit huis.

R

Robert

20-12-2019

1forum

veel zenders en korting

Ik ben zelf heel tevreden met Oxxio Wij hadden al een energiecontract met ze en hebben sinds een tijdje nu ook een internet, tv en bellen abonnement. Dat was een stuk voordeliger dan de KPN abonnement dat we daarvoor hadden. Omdat we al klant waren bij de energie van Oxxio. De rekeningen zijn ons altijd duidelijk en ik vind het fijn om makkelijk contact met Oxxio te kunnen maken met de app. We hebben daarnaast echt super veel zenders dus dat is ook helemaal prima.

L

Leon

30-11-2019

0forum

Oxxio TV & Internet

Waardeloos Internet en TV, totaal geen goede service Op 19 Juni online aangemeld voor Internet en TV van Oxxio. binnen 1 dag bevestiging van je aanmelding. goede keus: je profiteert van het kwaliteitsnetwerk van KPN maar dan voor een superlage prijs. Ik kan je nu op 4 september zeggen. Kwaliteitsnetwerk? zeker niet in Heeswijk-Dinther! De eindconclusie naar 2,5 maand. Aanmelddatum 19-06, Activatiedatum 08-07, geen signaal op de hoofdlijn. velen en verschillende monteurs verder op 24-07 eindelijk TV en internet. Slinger en Confetti zeggen ze dan bij Oxxio. ondertussen is het 04-09 en zodra de stroom heel even van de experiabox is afgeweest duurt het ruim 1 tot 2 uur voor er weer werkend internet en tv is, als je geluk hebt en niet in storing blijft staan. 2 tv ontvangers besteld, 2 geleverd gekregen, maar wat blijkt. je kunt niet op 2 verschillende zenders tv kijken, dit trekt het signaal niet. nu op 04-09 helemaal geen tv kijken meer mogelijk. contact met klantenservice Oxxio. het antwoordt luidt: wij bieden tot 100 Mbps download en tot 10 Mbps upload, echter werkelijk op uw adres is dit niet mogelijk en ontvangt u werkelijk 17 Mbps. u heeft zelf online uw overeenkomst ingevuld. als u niet begrijpt wat dit betekend heeft u de kans gehad ons te bellen. u heeft ook 14 dagen bedenktijd gehad vanaf uw aanmelding. nu zit u aan een jaarcontract vast, wij leveren 17 Mbps, dat u dan geen tv kunt kijken is jammer u voor. fijne dag. Belachelijk!. De 14 dagen bedenktijd, waren al voorbij voordat er uberhaupt iets is geleverd. Er wordt geadverteerd met het kwaliteitsnetwerk van KPN. Geen TV en veel storingen. Waardeloos en een klantenservice die totaal niet gehinderd wordt door ook maar enige kennis van zaken en klantvriendelijkheid, maar enkel het oplezen van voorgeschreven zinnetje waar ze vermoedelijk uit moeten kiezen, en hierbij kunnen ze schijnbaar zelf nog niet de juiste keuze maken. resultaat: een ontevreden klant en deze review. Oxxio nooit aan beginnen!

D

Dennis

05-09-2019

0forum

Internet

Bestelling ging goed daarna ellende. Chat je suf met je telefoon internet want oxiointernet ho maar!

J

Jeroen

03-09-2019

0forum