KPN

Alle reviews

KPN

35% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (121)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kpn thuis

  ze beloven je korting om je als klant te behouden maar dan blijkt dat je de korting niet krijgt omdat het niet kan en ze doen ook niets en service geven is er niet bij het gaat alleen maar om nieuwe klanten bestaande klanten zijn niet belangrijk echt wat is het slecht kpn kan niet wachten tot ik weg kan met gierende banden

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Modem

  Goedendag ik heb bij kpn glasvezel abonnement van 1000mb maar in de plaatst dat ik een modem xperia v12 hoor te krijgen wifi 6 om die snelheid te kunnen halen op 2.4 ghz hebben ze mij xperia v10 gestuurd en die haalt op kanaal 2.4 ghz max 300 mb in plaats van 1000mb ik had ze gebeld en wat krijg ik voor antwoord we gaan jou die modem niet sturen ik zei ja maar wat heb ik dan aan die abonnement van 1000mb sorry dan ga je maar een klacht indienen andere klanten die hebben gewoon de modem v12 gekregen wifi 6

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Waardeloos al 3 maande zonder internet en tv maar me rekening nummer weten juli wel te vinden elke maand

  Hey oplichters goeie avond Julie zullen wel trots zijn op je zelf weer een vent opgelicht goed bezig maar naar 3 maanden gene internet en tv word nu zelf wat onder neem en heb niks te verliezen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tv en internet

  Raad iedereen TEN ZEERSTE AF om kpn te nemen! Sinds wij kpn hebben is het niks anders dan problemen na problemen.. eerst werdt ons door een kpn Monteur bij aansluiten verteld dat wij geen kabel naar woonkamer zouden kunnen krijgen en werd ons een "super stabiel" wifi punt aangeboden echter het enige waar deze stabiel in is is de hoeveelheid problemen die dit ding geeft zo zitten wij gemiddeld een uur per dag minstens zonder internet omdat alles er uit klapt.. tv is minstens net zo slecht daar er niks anders dan storingen zijn.. en Ohja probeer vooral geen Netflix te kijken op die kpn box want dan loopt de hele bende vast en kun je stekkers gaan trekken! Vervolgens als je de klantenservice belt wordt je behandeld als een kleuter met de vraag of je hem al eens uit en weer in geplugd hebt =.=' verder kunnen/willen ze niks voor je doen. Wel kunnen ze een monteur sturen die dan even een kijkje kan komen nemen wanneer hun producten niet werken ECHTER kost je dat wel even een flinke smak geld extra want tjah.... Kan niet zo zijn dat je elke maand betaalt voor iets dat niet werkt en ze daar de verantwoordelijkheid voor nemen natuurlijk.. blijf ook vooral weg voor het alles in een pakket want dan krijg je er gratis kpn plus bij maar daarbij vergeten ze even te zeggen dat je vervolgens wel een maand moet betalen voor die "gratis" kpn plus daar je voordelen toevallig een maand later ingaan maar die plus kunnen ze wel meteen activeren want dat betekent cash!

  Dit soort bedrijven laten mijn maag omdraaien echt waar en hier zitten we gewoon nog anderhalf jaar aan vast.

  Echt mensen wees aub gewaarschuwd en lees eerst alle review sites dan zie je dat dit niet het verhaal is van een zeikerd maar gewoon het merendeel van de meningen!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bellen, TV, INTERNET

  SLECHT.... BIZAR KLOTE EN ROTTIGE KPN.
  Ik blij, want heb nu: Ziggo!
  Blij bij ZIGGO zitten.
  Ben om OVERIGE REDENEN VÉÉL MEER TEVREDEN.
  Alle sterke punten zoals bereikbaarheid, betrouwbaarheid, en zo zijn vrijwel hetzelfde.
  Ziggo is veel nieuwer en goedkoper.

  Bij KPN:
  €120 betaal ik KPN per maand all in! Dus mijn telefoon, TV en internet bij KPN.
  DAT IS HÉÉL VEEL GELD, VIND IK.

  ZIGGO BETAALD U EERSTE HALFJAAR €30!
  DAARNA €50 PER MAAND VOOR ALLES INCLUSIEF.... DUS KPN is MEGADUUR, STIL EN GEMEEN.
  Ziggo meer tv-zenders en de menu's van TV zijn gelukkig veel beter, duidelijk, en nieuwer.

  Ècht gebeurd:
  IK MAANDJE WEG BIJ KPN, DUS KPN MEDEWERKER ALKMAAR BOOS, ÈN BEGINT MIJ LETTERLIJK UIT TE SCHELDEN.
  ZELFS OVER DE WINKELSTRAAT in Alkmaar.
  Deze is....ERG DRUKKE WINKELSTRAAT....
  KPN-MEDEWERKER ZEI OOK, DAT IK LAATSTE MAANDEN EXTRA GELD KWIJT BEN AAN KPN.... Hé da's vreemd...
  WE ZULLEN ZIEN ...

  KPN MAAKT MIJ HET LEVEN MOEILIJK NU.
  EVEN DOORBIJTEN MOET IK.

  2023 BEN IK VAN KPN AF.
  IK GEHEEL OVER NAAR ZIGGO.
  ALLES WAT NIEUW IS(ZIGGO IN DIT GEVAL), ZAL 'T BETER DOEN...
  DUS OUDE KPN ZAL GELUKKIG WEGVALLEN WANT KPN HEEFT NIETS GOED VOOR MIJ GEDAAN.
  DUS OUDE KPN ZAL GELUKKIG WEGVALLEN....

  DIT IS MINIMALE DAT IK OVER KPN TE VERTELLEN HEB....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet en mobiel

  Klantenservice weet niets en doet ook niet de moeite om uit te zoeken waarom een klant al maanden op internet zit te wachten. Systeem is compleet fout om klanten te vertellen dat er glasvezel is in het gebouw terwijl het nog maanden gaat duren voordat het daadwerkelijk wordt uitgerold. Je kan het niet maken om een start datum te geven, die twee keer te overschrijden zonder aan te geven waarom en geen update te geven aan de klant. Ik heb twee maanden gewacht voor niets, urenlang aan de telefoon geweest met klantenservice, veel geld kwijt aan simkaarten en mobiele data omdat ik thuis werk. Ik ga mijn jarenlange mobiele abonnement ook overzetten na een nieuwe provider. KPN’s communicatie is erbarmelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  internet

  Verwacht maar niet dat je door de klantenservice geholpen wordt om daadwerkelijk problemen op te lossen. Mijn Oma heeft al maanden last van wifi die meerdere malen per dag niet meer werkt. Ik kan niet op afstand een afspraak maken voor een monteur, want de KPN website denkt dat ik (ook klant van KPN) voor mijn huidig adres een monteur wil laten komen. Technisch best een leuk idee, maar totaal niet praktisch! Hoe kan iemand, zonder internet, een afspraak inplannen om het internet na te laten kijken!? Waarom kan ik met alle inloggegevens geen afspraak op afstand maken voor haar!

  Na bijna een kwartier in de wacht werd ik eindelijk geholpen en probeert men mij af te schepen met een hulp op afstand. Ik weet ook wel hoe de zelf-hulp tool van KPN werkt voor het verbeteren van wifi. Het gaat hier (waarschijnlijk) om hardware problemen. Ik wil gewoon een monteur! "ik heb een ticket aangemaakt, u wordt teruggebeld". Hou toch op.

  My god, volgens mij ben ik nog sneller als ik naar mijn oma toe ga en op haar laptop een afspraak maak. Ik ben altijd tevreden over de monteurs, maar de prijs/kwaliteit verhouding en de klantenservice is echt 3x niks.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement verlengen

  Ik wil net mijn abonnement verlengen via de telefoon. Ik krijg iemand aan de lijn die mij super helpt. Hij zet alles netjes op een rijtje en weet mijn vragen duidelijk te beantwoorden. Omdat ik bij mijn werkgever moest navragen of de bedragen akkoord zijn zou ik na een half uurtje terugbellen.

  Ik bel na een half uurtje terug en word opgenomen door iemand anders met een rare toon. Alsof ik complete onzin vraag. Ik vertel dat ik graag mijn abonnement wil verlengen, de eerste vraag die ik krijg is welk abonnement ik heb. Ik wist daarop niet het antwoord omdat het een telefoon voor de zaak is. Ik word hierom uitgelachen. Ik vraag of het nou een heel raar is dat ik dat niet weet, 'JA HAHAHA' antwoordde de man. Vervolgens durft die nog te zeggen dat ik het verkeerde nummer heb gebeld, terwijl die mij net nog kon helpen. Ik probeer uit te leggen dat ik net al geholpen ben door een collega van de man met het zelfde nummer. Terwijl ik dit vertel hoor ik dat ik ben opgehangen. Ik was woest. Een snotneus die mij ophangt, schandalig.

  Vervolgens bel ik het zelfde nummer terug en krijg ik weer iemand anders aan de lijn. Deze man was binnen 8 minuten helemaal klaar en had alles geregeld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kpn glasvezel

  Zeer slecht!!!! De glasvezel moet aangesloten worden. Was eerst week 17 nu weer week 19 kunnen ze overigens ook niet garanderen.
  Inmiddels al 2 maanden verder nog steeds niets.
  Ben van plan om over te stappen dan zijn ze een goed betalende zakelijk klant kwijt!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Glasvezelinternet

  Dit bedrijf verdient zelfs deze ene ster niet! Na een internet abonnement afgesloten is er nooit een monteur geweest op afgesproken datum. In plaats daarvan kreeg ik bericht niet thuis te zijn geweest. Nieuwe afspraak pas 2 weken later mogelijk. Wederom geen monteur verschenen! Klantenservice (die overigens bijna niet te bereiken is) gaf aan niets meer te kunnen doen dan een 3de afspraak in te plannen 1 week later!
  1 maand verder zonder internet, alles geannuleerd en gekozen voor een betrouwbare provider. Klantvriendelijkheid kent KPN niet. Servicemedewerker KPN was het hier mee eens. Zegt denk ik voldoende over het bedrijf

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Samsung Galaxy S20FE 5G

  Een paar maanden nadat ik een gloed nieuwe Samsung Galaxy S20 FE kocht bij de KPN trok het toestel krom. Natuurlijk ben ik met het toestel naar de KPN winkel gegaan bij mij in de buurt. Het toestel is terecht gekomen bij reparatie bedrijf "Reconext". Volgens KPN de officiele reparatie partner van Samsung (Blijkt na contact met Samsung niet zo te zijn..)
  Reconext heeft mij een prijsopgave gestuurd waarin zij kosten in rekening brengen voor het vervangen van het display. Het display is piekfijn en heeft geen vervanging nodig. Ik heb dit bij Reconext en KPN aangegeven en gezegd dat ik gebruik wil maken van de wettelijke fabrieksgarantie. Hier ben ik door KPN naar Reconext gestuurd v.v. Na een paar maanden heb ik het opgegeven. Er wordt niet naar de klant geluisterd en geen oplossingen aangeboden. Er wordt direct gezegd dat de fout in het toestel komt door val schade. Dit is erg raar omdat het toestel vrijwel nieuw is en geen enkele schade laat zien.

  Kortom. Er is NUL respect voor de klant en reparaties zijn niets meer dan een verdienstemodel. Voor mij de laatste keer dat ik hier een telefoon aanschaf en dit zal ik iedereen afraden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internet

  One star is probably a lot. I cancelled my contract well before the month notice (since I was moving abroad) and of course they never cancelled. So I ended up paying one more month because that is their policy. The portal online is useless, I called around 7 times, 3 times I was hung up from the person (because maybe they didn't like me cancelling). On top of that, I ask them to delete all my data as per GDPR, the person on the call comes back 5 minutes later saying they did it, I ask for details and they hang up. Just no.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  KPN hussel

  85 euro voor een abbonnement , vaak storingen. Ongeintresseerde helpdesk medewerkers.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mobiel abonnement

  Na 3 x meer dan een half uur in de wacht te hebben gestaan en nog geen fatsoenlijk antwoord (luister de bandjes maar af kpn) heb ik na vele jaren besloten om op te stappen bij Kpn. Kpn is echt verandert in een arrogant bedrijf dat zich niet echt druk maakt om zijn trouwe klanten. Je wordt er voor geen meter geholpen ze zij veel te duur en als je verhaal wil halen zijn ze niet bereikbaar. Voor mij nooit geen kpn meer. Prive ben ik op gestapt en maandag gaan alle zakelijke abonnementen er ook uit.

  Bewerk

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Modem

  Contact gehad met de helpdesk
  Over de modem ivm sneller internet heeft kpn mij een andere modem gestuurd
  Maar het probleem is niet het installeren maar mijn Thermosmart en mijn zonnepanelen
  Maar ik moest de oude opsturen anders krijg ik een aanmaning voor het opsturen ik kon geen uitstelling krijgen voor het terug sturen Bedankt Kpn voor de slechte service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  INTERNET TV MOBIEL

  VIND HUN ANTWOORDEN NEGENS OP SLAAN LIJKT NETOF JE VAST AAN HUN MOET BLIJVEN ZITTEN

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  KPN internet zakelijk

  Slechte klantenservice. Niet meedenken. Direct zonder een vraag te stellen, strooien met een boete. Vreselijk bedrijf, kpn. Voor ons NOOIT meer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  iPhone 11

  Kpn de slechtste organisatie van Nederland!! Zodra je vragen hebt over kosten en boetes word je afgebekt en is het je eigen probleem terwijl er andere afspraken zijn gemaakt, willen ze het gesprek niet terug halen om het te luisteren! Wat een arrogante kut organisatie is kpn..! Nooit niet meer raad het ook iedereen af om nog maar wat met kpn te doen… maar goed zodra er wat is afgelopen bij kpn bij mij nooit geen kpn meer!!!
  Wil het liefst 0 sterren geven maar dat lukt niet

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Omzetten naar glasvezel

  Jarenlang zeer tevreden met XS4ALL. Is nu KPN geworden, helaas. Omzetting naar glasvezel. Verouderde versie kastje naar ons opgestuurd. Nieuwe afspraak. Nieuwe kastje was niet geleverd aan de monteur. Nieuwe afspraak. Tijdsblok klopte niet. Omzetting naar glasvezel door monteur uitgevoerd. Wat een pech: Terugkijken opnames en programma's van afgelopen week lukt niet. Gelukkig komt komende week weer een monteur. Fingers crossed.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  uitval televisie ontvangst

  19 nov.2021 1 uur lang "ondersteuning" gehad van KPN via telefonisch contact.
  Ervaring:
  1. Klant was niet te vinden in bestand. Na lang wachten ook mijn klantnr gegeven en met wat zoekwerk eindelijk gevonden
  2. Mijn klacht, beide ARRIS boxen geven geen TV signaal Foutcode sta-nmc-400.Reeds zelf 5 keer de gehele procedure doorlopen maar de fout bleef erin. Nu onder "begeleiding" wederom uitzetten, stekkers loskoppelen, opstarten Zowel Experia box als ARRIS boxen alle procedures doorlopen. Medewerker wist het niet meer.
  3. Gevolg geen TV, maar wel iTV via tablet mogelijk.
  KPN medewerker doet verder niets, bel nog maar een keer, misschien krijg je dan iemand die wel wat weet.
  4.Wat een klantenservice!!!!!!!
  5.Er wordt niet aangeboden om de ARRIS boxen te vervangen. Klant betaalde wel abonnementsgeld maar service en oplossing probleem is niet Inn het script van de klachtendienst opgenomen.
  6 Conclusie: KPN IS EEN WAARDELOZE BALLEN TENT.

  misschien leest iemand bij KPN deze klacht en komt er iemand met een goede oplossing. Zo niet dan blokkeer ik de automatische incasso, dan worden ze misschien wakker.........

Anderen bekeken ook

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

Vastelastenbond
14 reviews

De grootste kosten die je per maand maakt zijn ongetwijfeld je maandelijkse vaste lasten.  Iedereen zou deze vaste lasten wel graag omlaa...

Breedbandwinkel
10 reviews

Ontdek de meningen over Breedbandwinkel! Breedbandwinkel is een bedrijf welke pakketten aanbiedt voor verschillende diensten. Het gaat hier om een ...

Pricewise
59 reviews

Pricewise is een vergelijkingssite op het gebied van vier categorieën: -    Energie; -    Autoverzekeringen; ...

KPN

Wat vindt u van KPN? Of nog belangrijker, als u erover denkt om over te stappen naar KPN, wat vinden anderen van dit telecom bedrijf? Want overstappen naar nieuwe internet/televisie is niet iets waar u zo maar vanaf komt. Dus moet u een weloverwogen keuze maken wat bij u past, welke service er geboden wordt, en natuurlijk; onder welke voorwaarden. Vaak sluit u een abonnement af voor minimaal een jaar, dus dat moet een goede keuze zijn. Een normaal persoon kijkt gemiddeld 2 uur per dag televisie en dan moet u zich niet storen en langzame laad-tijd of storingen. En daarom is NederlandReview er! Wij bepalen niet wat de juiste keuze is, nee, wij blijven onafhankelijk. Maar U bepaalt dat. Samen, met beoordelingen van iedereen, bepalen we of een bedrijf wel of geen goede dienst levert. 

Over KPN 
Wie is er niet opgegroeid met KPN? Moeten wij echt nog uitleggen waar KPN vandaan komt? Nou vooruit dan, want niet iedereen is bekend met de geschiedenis. KPN is meer dan alleen een aanbieder van internet & televisie. Nee het is een telecom aanbieder. Maar daarnaast biedt het een heel scala aan ICT diensten over de hele wereld. Ze zeggen ook niet voor niks "wij geloven in communicatie". Ze bestaan sinds 1852 (begonnen als de PTT) waardoor ze een rijke geschiedenis hebben in de communicatie. In het begin waren ze één van de eersten die aan telegrafiediensten deden en zijn nu uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van telecom en de digitale wereld. 

Diensten 
KPN heeft zowel prive als zakelijke diensten. Aangezien NederlandReview een consumenten site is, zullen wij ons alleen met de diensten voor de consument bezighouden. KPN heeft zowel alles in 1 pakketten voor televisie, internet en telefonie. Maar ze zijn ook grootaanbieder van toestellen, mobiele abonnementen en sim only producten. Ze zijn vooruitstrevend met de producten die ze aanbieden. Zoals nu het overal online tv-kijken er hot is (tv voor onderweg) op tablet, laptop en smartphone. Ook is het één van de aanbieders van het nieuwe 4G netwerk. Het tegenwoordige meest snelle netwerk voor mobiel bellen en internet. 

Klachten 
KPN neemt klachten serieus. Dat kun je zien. Vooral omdat ze toonaangevend zijn voor de telecom industrie willen ze dit ook laten zien. Op de website kun je zelf helpen de website te verbeteren. Het eerste wat we te zien krijgen bij service & contact is een pop-up met de vraag of we willen helpen de site te verbeteren. Dat geeft ons hoop op een goede klantenservice. Ze gaan niet uit de weg om de klant om hulp te vragen. Dat geeft aan dat ze de consument serieus nemen. Of dat ook zo is? Dat kunt u natuurlijk in onze reviews lezen. Net als vele andere telecom aanbieders vraag ook kpn om online uw problemen eerst op te lossen. Dit kan zowel via een handig keuze menu waardoor u na enkele vragen (waarover heb je een vraag) bij uw antwoord (hoopt te) komt(en). Komt u er niet uit? Dan kunt u ook chatten met een medewerker van de klantenservice. Er is ook een heus forum waar vele vragen worden gesteld (en beantwoord!) wat wij van NederlandReview altijd erg prettig vinden. Vaak bent u echt niet de eerste met het probleem en is deze al eens eerder gesteld. Dedesalniettemin laat van u horen en schrijf uw ervaringen over de klachten/klantenservice nu op, zodat anderen ook kunnen profiteren van uw ervaring! 

500 x 500 iPhone 6

Wilt u weten wat Nederland voor ervaringen heeft gehad bij KPN? Hoe is het internet en het televisie aanbod voor een redelijke prijs? Lees het bij NederlandReview

}