NederlandReview

  Ervaringen KPN

  Wat vindt u van KPN? Of nog belangrijker, als u erover denkt om over te stappen naar KPN, wat vinden anderen van dit telecom bedrijf? Want overstappen naar nieuwe internet/televisie is niet iets waar u zo maar vanaf komt. Dus moet u een weloverwogen keuze maken wat bij u past, welke service er geboden wordt, en natuurlijk; onder welke voorwaarden. Vaak sluit u een abonnement af voor minimaal een jaar, dus dat moet een goede keuze zijn. Een normaal persoon kijkt gemiddeld 2 uur per dag televisie en dan moet u zich niet storen en langzame laad-tijd of storingen. En daarom is NederlandReview er! Wij bepalen niet wat de juiste keuze is, nee, wij blijven onafhankelijk. Maar U bepaalt dat. Samen, met beoordelingen van iedereen, bepalen we of een bedrijf wel of geen goede dienst levert.

  Over KPN

  Wie is er niet opgegroeid met KPN? Moeten wij echt nog uitleggen waar KPN vandaan komt? Nou vooruit dan, want niet iedereen is bekend met de geschiedenis. KPN is meer dan alleen een aanbieder van internet & televisie. Nee het is een telecom aanbieder. Maar daarnaast biedt het een heel scala aan ICT diensten over de hele wereld. Ze zeggen ook niet voor niks "wij geloven in communicatie". Ze bestaan sinds 1852 (begonnen als de PTT) waardoor ze een rijke geschiedenis hebben in de communicatie. In het begin waren ze één van de eersten die aan telegrafiediensten deden en zijn nu uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van telecom en de digitale wereld.

  Mocht u de experia box al hebben...dan hier uitleg over de installatie!

  Diensten

  KPN heeft zowel prive als zakelijke diensten. Aangezien NederlandReview een consumenten site is, zullen wij ons alleen met de diensten voor de consument bezighouden. KPN heeft zowel alles in 1 pakketten voor televisie, internet en telefonie. Maar ze zijn ook grootaanbieder van toestellen, mobiele abonnementen en sim only producten. Ze zijn vooruitstrevend met de producten die ze aanbieden. Zoals nu het overal online tv-kijken er hot is (tv voor onderweg) op tablet, laptop en smartphone. Ook is het één van de aanbieders van het nieuwe 4G netwerk. Het tegenwoordige meest snelle netwerk voor mobiel bellen en internet.

  Klachten

  KPN neemt klachten serieus. Dat kun je zien. Vooral omdat ze toonaangevend zijn voor de telecom industrie willen ze dit ook laten zien. Op de website kun je zelf helpen de website te verbeteren. Het eerste wat we te zien krijgen bij service & contact is een pop-up met de vraag of we willen helpen de site te verbeteren. Dat geeft ons hoop op een goede klantenservice. Ze gaan niet uit de weg om de klant om hulp te vragen. Dat geeft aan dat ze de consument serieus nemen. Of dat ook zo is? Dat kunt u natuurlijk in onze reviews lezen. Net als vele andere telecom aanbieders vraag ook kpn om online uw problemen eerst op te lossen. Dit kan zowel via een handig keuze menu waardoor u na enkele vragen (waarover heb je een vraag) bij uw antwoord (hoopt te) komt(en). Komt u er niet uit? Dan kunt u ook chatten met een medewerker van de klantenservice. Er is ook een heus forum waar vele vragen worden gesteld (en beantwoord!) wat wij van NederlandReview altijd erg prettig vinden. Vaak bent u echt niet de eerste met het probleem en is deze al eens eerder gesteld. Dedesalniettemin laat van u horen en schrijf uw ervaringen over de klachten/klantenservice nu op, zodat anderen ook kunnen profiteren van uw ervaring!

  500 x 500 iPhone 6

  Wilt u weten wat Nederland voor ervaringen heeft gehad bij KPN? Hoe is het internet en het televisie aanbod voor een redelijke prijs? Lees het bij NederlandReview

  KPN
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

  5,6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,2
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  5,6
  Leveren
  rating
  5,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  internet glasvezel

  Monteur geweest, internet zou het doen. maar minder is waar, geen internet. Na 4 maal 30 min aan de telefoon, nog steeds geen internet.
  Eerst volgende mogelijkheid dat een monteur kan langskomen, is pas over 1,5 week.
  Je betaald dus 2 weken voor een product dat je niet hebt.
  Er is geen compensatie mogelijk.
  De vrouwelijk telefonisten zijn er bot, onvriendelijk en incompetent.

  Na het laten doorverbinden naar afdeling annuleren, is het blijkbaar wel mogelijk om op korte termijn iets te regelen

  Het valt vies tegen voor de provider met 'het beste netwerk'!!!!

  Door: B. R. 17-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  kanker flikkers

  Ik hoop dat jullie familie dood gaat aan kanker en als ik een van jullie tegenkom maak ik je dood

  Door: Mertoko 01-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  kanker

  Ik hoop dat je hele familie dat gaat aan kanker

  Door: Mertoko 30-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  kanker

  ik zweer ik ga jullie neersteken jullie kanker moeders

  Door: Mertoko 23-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  je

  Jullie kanker oma, ik hoop dat iemand bij jullie dood is gegaan aan kanker of andere ziektes en zo niet dan steek wel die mensen neer om wie je geeft, kanker flikkers als ik weet waar die kanker eigenaar woont ga ik diegene opzoeken en mishandel tot dat die doodgaat

  Door: Mertoko 15-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Kpn

  3 jaar lang klant bij kpn geweest altijd fox sport eredevisie gratis erbij gehad na 1.5 jaar kwam er een kpn mobiel bij waarbij we kpn compleet hadden tot 3 maanden trug de mobiel overgezet naar een andere profider halen ze ook ineens foxsport. Contact gehad met kpn ze konden niets voor me betekenen tot ik over ging stappen naar online.nl 45 euro per maand plus fox 1.2.3 gratis, nu belden ze nog geem dag later trug met wel een aanbieding nu kan het ineens wel allemaal korting op korting geven als je overstapt ik noem het maar consumenten flink belaseren voor mij nooit geen kpn meer slap volk!!!!!!

  Door: Theun De boed 25-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  overal ergenis

  Thuis overgestapt naar KPN daar werkt alles naar behoren.
  Maar de belofte: Overal tv kijken is een wassen neus!
  Mijn ervaring is dat onderweg KPN ITV kijken niet mogelijk is en alleen maar ergernis veroorzaakt. Als je iets hebt uit gezocht om te kijken krijg je ergens een melding "Error decoding media" en is het tv kijken afgelopen.
  Eerst denk je nog dat het iets tijdelijk is en dat het morgen weer zal doen, of is de wifi van het hotel niet helemaal top is. Maar dit blijkt niet zo te zijn, KPN ITV werkt gewoon niet!
  Ik heb het op allerlei apparaten geprobeerd (iPad, Samsung Galaxy. iPhone, windows laptop ) overal hetzelfde probleem!
  Zoeken op internet of het probleem bekend is levert een bijzondere inkijk op de manier waarop KPN met klachten afhandeling omgaat.
  Veel mensen hebben hetzelfde probleem, op het forum van KPN klagen veel mensen over hetzelfde probleem en een vriendelijke moderater staat ze dan te woord, doet in eerste instantie of degene met de klacht met een tot nu toe nieuwe klacht komt en gaat vragen stellen als: met welk apparaat heeft u het probleem? bij welk programma krijgt u de melding? en nog meer zinloze vragen. Nadat de klager zijn tijd heeft verspilt met het beantwoorden van alle zinloze vragen deelt de moderator de klager mee dat er op dit moment geen oplossing is, maar dat er z.s.m. een antwoord op komt.
  2 maanden geleden stond onderstaand bericht op het forum:
  Goedemorgen allemaal, we hebben inmiddels antwoord van de ontwikkelaars. Ze zijn bezig met een onderzoek waardoor deze foutmelding ontstaat. Als ze dit weten, dan kan er gekeken worden naar een oplossing. Zodra we meer informatie hierover hebben, dan delen we dit met jullie.
  Leek veelbelovend, eindelijk na maanden een antwoord van de ontwikkelaars, (vraag me overigens af, hebben de ontwikkelaars maanden over de vraag gedaan en met de antwoord gekomen we zijn met onderzoek bezig..... of heeft het maanden geduurd voordat KPN de vraag heeft kunnen stellen aan de ontwikkelaars)
  KPN is of incapabel of ongeïnteresseerd! voor mij een reden om zodra het contract afloopt over te stappen naar een andere aanbieder.

  Door: fred 10-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  KPN hotspots

  Ik vind de hotspots van KPN altijd erg relaxed!

  Die wifipunten van andere aanbieders hebben altijd kansloos bereik of zitten vol met reclame of doen het überhaupt niet of je moet allemaal persoonlijke gegevens achterlaten, maar die van KPN doen het gewoon altijd goed.
  Ik ben altijd blij als ik er eentje vind.

  Door: Melissa Kelderman 26-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  GEEN problemen

  Ik heb al jaren KPN en mensen moeten niet zo zeuren, want het gaat vaak ook gewoon heel goed!
  Ik heb zelf NUL problemen met KPN. Altijd goed bereik en de rekeningen kloppen.
  Dus ik geef ze gewoon een dikke vier sterren!!

  Door: G. van Raaij 12-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  degelijke provider, maar wel aan de prijs

  Na overstappen op KNP hebben we, behalve één landelijke storing, helemaal geen problemen meer gehad. Na een vorige provider die om de paar weken wel een dag of twee storing had is dit een verademing. De internetverbinding is snel en het tv menu makkelijk te bedienen zodra je het even door hebt.

  Opnemen gaat gemakkelijk en snel en de opnames zijn eenvoudig terug te vinden. Nadeel is echter dat de opnames maar een jaar bewaard worden. Ook is er geen mogelijkheid deze opnames voor opslag over te zetten naar een DVD of USB/externe harde schijf, zoals met een dvd recorder wel kon. Genoemde dvd recorder is nu alleen te gebruiken om af te spelen.

  Gratis HBO bij het pakket was altijd een plus, maar deze zijn helaas sinds begin dit jaar in Nederland gestopt met zowel uitzenden als de On Demand functie. Hier krijgen we nu een sportzender voor in de plaats, die me een stuk minder interesseert.

  De prijs van een abonnement is aan de dure kant.

  Door: anoniem 17-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5
  rating

  Goede communcatie

  De communicatie is goed en we hebben geen leveringsproblemen gehad.

  Door: Van de Ven 05-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  beter bereik dan t-mobile

  prima provider,mijn bereik is beter dan dat het was toen ik nog bij t-mobile zat

  Door: van der linden 26-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Zeer goede ervaringen

  Ik ben heel veel jaar klant geweest bij KPN.Zeer goede service,snelle hulp,goede klantenservive.
  Alleen beetje duur geworden.

  Door: johanna 05-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  The Voice gemist door KPN! :((

  Door die stomme KPN met zijn storingen heb ik The Voice gemist, belachelijk!!
  De tv moet het gewoon DOEN!

  Door: Hanny 23-11-2015
  Eefje 23-11-2015

  Ja dat had ik nou ook Echt superstom!! En nu krijgen we films als goedmakertjes, wat moet ik daaar nou mee Ik ben mijn vrijdagavond kwijt!

  Hendrik 23-11-2015

  Je moet ook gewoon geen KPN nemen, dat is altijd problemen

  Hanny 23-11-2015

  Volgens mij kan ik niet eens kiezen, alleen KPN is hier..... :((

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  KPN faalt op alle fronten

  Heb net KPN weer gebeld: die bleek op alle fronten fout bezig te zijn geweest: verkeerde brief gestuurd over 'sneller internetten', verkeerde installatie pakket gestuurd, en vooral: foute informatie gegeven toen ik de 1e keer belde over een nieuw modem dat ik verplicht was te installeren.

  Probeerde net om toch maar het nieuwe modem te installeren maar kwam niet ver omdat ik geen wachtwoorden had (die eerder per brief verzonden zouden zijn … not … ). Toen ik daarom net weer naar KPN belde, kreeg ik een medewerkster die het allemaal wél snapte, ze zei: uw 1e ingeving was goed maar helaas kreeg u daarna foute informatie van KPN ...

  Hierna zorgde ze er in no-time voor dat mijn internet het weer deed en ze bleef net zo lang met mij aan de telefoon tot ik alle stekkertjes weer op de juiste plaats had gezet en alles weer picobello werkte.

  Kennelijk is de ene medewerker de andere niet... Daarom geef ik twee sterren voor de service ipv 1. Stom bedrijf!

  Door: F. Bosch 11-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Vreselijke service geen internet een week lang

  Door stommiteiten van kpn heb ik een weeek zonder internet gezeten!
  Dat kan toch niet? Belangrijke mails kon ik NIET ontvangen.
  En totaal geen haast met het oplossen. Vreselijke service.

  Door: Katharien 28-10-2015
  Siep 29-10-2015

  Waaaat? ik ben juist heel blij met kpn. Nooit down zoals ziggo enzo. Geen afvoerputje zoals telfort, maar altijd goede service. Hoe kwam jij zo dat je geen internet meer had? Heb je kpn gebeld en hebben ze het niet direct opgelost? Want dat zou slecht van ze zijn, zo ken ik ze helemaal niet!

  Y 05-05-2019

  Zelfde hier, toen ik ging verhuizen en tijdelijk zonder internet zouden zitten hebben ze me zelfs een direct online pakket aangeboden, was een draadloze wifi router die via het 4g netwerk werkte. Ken geen ander bedrijf die zulke service levert.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Waarom moet ik een nieuw modem?!

  Kpn belde - ik moet een nieuw modem

  maar die oude doet het nog gewoon

  dat slaat toch nergens op, zonde van het materieel!

  het kost me niets maar ik moet het dus wel aannemen

  en nu krijg ik een nieuwe en moet die oude teruggestuurd.

  ik ga gewoon die nieuwe terugsturen

  wat een onzin!!

  Door: Geesje 16-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  opdringerige verkopers van kpn proberen alles in 1 pakket aan te smeren steeds

  ik ben al jaren klant hier, volgens mij kan ik niet eens een andere provider kiezen (utrecht). Maar ik word telkens gebeld door vervelende verkopers van kpn die me zo'n alles in 1 pakket proberen aan te smeren, maar ik hoef dat niet! dus hou op met dat bellen! Heb ik ook al herhaaldelijk gezegd, maar ze gaan gewoon door; elke keer een andere 'verkoper'. Erg klantonvriendelijk. Kon ik maar overstappen...

  Door: Maria 15-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  niet zo zeuren allemaal! hoge bomen vangen veel wind

  Wat zit iedereen toch altijd af te geven op KPN! Zo slecht kunnen ze toch niet zijn? De grootste misschien daarom? Hoge bomen vangen veel wind? Ik zit zelf ook bij KPN en ja ik vind ze ook duur en de klantenservice niet altijd adequaat, maar het bereik is goed en ik heb toch zelf gekozen voor een abonnement bij KPN? Volgens mij kan het veel erger.

  Door: Tinus 06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5
  rating

  Marcel van Roosmalen - zo waar!

  Hahaha, uit de krant van gisteren (NRC NEXT), Blijven Bellen heet het. Herkenbaar!!!

  Bij KPN hadden ze een fout gemaakt, dat gaf de monteur direct toe toen hij bij mijn bejaarde moeder over de vloer kwam die toen al een week zonder telefoonaansluiting zat. We waren allemaal nogal geschrokken door de paniek die het defect had veroorzaakt, maar nu was er dus de monteur die kwam onderzoeken wat voor een fout het was.

  Ik was daar gelukkig niet bij aanwezig.

  Ik wist genoeg van de situatie ter plekke om te weten hoe of het er aan toe was gegaan. Mijn gehandicapte broer die het contact met de klantenservice had gelegd – mijn zus en ik hoefden ons nergens mee te bemoeien – zat vol ingehouden woede op de bank.

  „Het moet gewoon gemaakt worden.”

  Mijn moeder keek graag over de rug van zo’n man mee, ze achtervolgde hem letterlijk met vragen.

  „Ziet u al iets? Denkt u dat het ziekenhuis me deze week nog kan bellen? Ligt het aan de kabel? Wilt u het toestel anders zelf proberen?”

  De monteur vond geen oorzaak, waarna mijn broer, een man van ‘belofte maakt schuld’, zich genoodzaakt voelde om een week ‘vrij te nemen’ om zich fulltime op de zaak te storten. De oorzaak werd gevonden – een fout in de computer bij KPN – er kwamen excuses, de zaak werd doorverwezen naar het prioriteitenteam en daarna, omdat er een medische noodzaak was, naar het escalatieteam, hetgeen betekende dat mijn moeder ‘echt bovenop de stapel’ lag, maar gerepareerd werd er niets.

  Mijn broer bleef bellen.

  Veertig minuten in de wacht, drie keer verkeerd doorverbonden worden, het maakte hem wel uit – zijn hulpverleners waren er inmiddels ook bij betrokken – maar hij week niet. Net zo lang totdat ze van het escalatieteam hem vroegen om alsjeblieft niet meer te bellen. Hij belde toch weer, ja hij had niet voor niets een week vrij genomen, gewoon twee keer per dag om even te zeggen dat de telefoon van mijn moeder het nog steeds niet deed.

  Gisteren belde hij mij om te zeggen dat het escalatieteam hem had teruggebeld. Wacht, hij liet het even horen, hij nam de gesprekken op.

  Het goede nieuws was dat het escalatieteam inmiddels wist waarom de telefoon nog niet was aangesloten – er zaten tegenstrijdige opdrachten in hun computer – en het slechte nieuws was dat het waarschijnlijk niet ging lukken om die computer binnen een week te resetten.

  ’s Avonds belde mijn moeder vanuit de woonkamer bij de buren om te zeggen dat ze na drie weken nog steeds geen telefoon had. Gelukkig zat mijn broer er bovenop, die werd steeds bozer en zou weer gaan bellen.

  Hij wel.

  Door: Vincent 02-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over KPN

  Uw beoordeling