Yourhosting

5

Bestellen

5.2

Service

5.1

Prijs

5.4

Levering

47.6%

Zou hier weer kopen

Yourhosting

Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is een bedrijf actief in de telecom en de hosting. Het is een bedrijf waar je terecht kunt voor tal van verschillende hosting producten. Misschien ken je ze al? En misschien ook niet? Het is goed om te weten wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te weten wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden bij dit mooie bedrijf. Ontdek hoe ook jij goed van de diensten van dit bedrijf gebruik kunt maken. Als je al wel bekend bent met ze dan zien we graag de verschillende meningen en reviews van jou terug op de website NederlandReview.nl. Het is dan mogelijk voor anderen om hier ook gebruik van te maken en om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden om volop te genieten van de reviews. Alvast bedankt! 


Over Yourhosting

Yourhosting is een bedrijf wat sinds 2001 kwaliteit levert op het gebied van webhosting, websites en ook domeinnamen. Met meer dan 449.999 geregistreerde domeinnamen en meer dan 119.999 klanten is het een van de grootste shared webhostingproviders van het land.  Yourhosting onderscheidt zich door een goede bereikbaarheid te hebben, een hoge deskundigheid en hun uitstekende service. In het jaar 2012 en 2013 hebben ze een 8,4 gescoord op het gebied van service. Iets om trots op te zijn natuurlijk.  .
Diensten van Yourhosting 

De core diensten van Yourhosting zijn natuurlijk het leveren van webhosting, websites en domeinnamen. De diensten zijn onder te brengen in een aantal groepen. Het gaat hierbij om:


•    E-mail aanmaken
o    E-mail instellen
o    Webmail
o    Spamfilter
•    Hosting
o    Hosting pakket
o    Webhosting advies
o    Website hosting
o    Joomla! hosting
o    WordPress hosting
•    VPS
o    VPS hosting
o    Unmanaged VPS
o    Managed VPS
o    Cloud VPS
•    Magento hosting
•    Website
o    Eigen website maken
o    Gratis MijnWebsite
o    WordPress installeren
o    Joomla! installeren
•    Website laten maken
Er is van alles mogelijk bij Yourhosting. 


Klachten, tips en complimenten over yourhosting.nl

Yourhosting  heeft een 100 dagen niet goed geld terug garantie. Je kunt je dus rekenen op de volledige service. Je kunt een betrouwbaar team verwachten, volledig bereikbaar, transparante dienstverlening en ook uiterst deskundig. Het is goed om te zien dat Yourhosting het met zo’n sterke garantie onderbouwt. 


Heb jij ervaring met Yourhosting?

Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 


Lees hier de ervaringen van echte klanten met Yourhosting, professionele provider van webhosting en domeinregistratie. Lees hier of hun prijzen, service en levering goed genoeg zijn om bij te bestellen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (21)

Webhosting en mail

Eigen site & Mail-pakket van KPN is (stilzwijgend) overgenomen door Yourhosting. We hadden hier graag communicatie van verwacht. Mede hierdoor wilde we de betreffende diensten verhuizen. Het was vreemd dat Yourhosting de hosting kosten doorberekende terwijl hier geen gebruik van werd gemaakt. Vele mailtjes / telefoontjes met de klantenservice. Uiteindelijk is de downgrade van de hosting-pakket naar een mailpakket deels gecrediteerd. De tijd die hiervoor nodig was staat hier niet tegenover.

M

Maleni

19-02-2024

0

website hosten ( niet doen !!!)

Na jaren tevreden klant besloten een website te hosten. Via "pro site" zou het mogelijk moeten zijn een website te importeren. Dat werkte niet. Via de helpdesk/ chat geprobeerd dat op te lossen. Maar men begreep niet wat ik bedoelde. Nogmaals geprobeerd : geen oplossing. Dan maar - als tijdelijke oplossing - een forward naar de oude website zodat bezoekers in elk geval iets zouden zien. Dat werkte niet. 2 maal dmv van chat en mail proberen op te lossen. 2 x een antwoord wat niet werkte. Ook in de uitgebreide help-info geen antwoord te vinden. 2 maal de helpdesk gebeld. Uiterste vriendelijk, maar weer geen oplossing. Dan maar nogmaals via de chat. Blijkbaar werd het Yourhosting toen teveel en kreeg ik mn mail terug als "onbehandelbaar" zou ik "noreply" emailadres hebben gebruikt ( het was een "support" mail adres waar men tot 2 weken geleden gewoon antwoord ) op gaf. Nog een s va de chat geprobeerd : er werder niet eens meer tickets aangemaakt. Kortom : de klant in de negeerstand. Meer dan een week was de website onbereikbaar. Van ellende dan maar verhuisd daar. Niemand die iets deed. Geen enkele reactie. Geen sorry en gewoon 130 houden voor ongeleverde diensten. Want dat zijn nou eenmaal de regels.. Dus zie hier het mooie verdienmodel van Yourhosting. Klant negeren 130 eu in de pocket voor 2 weken onvoldoende ( men kon geen 2 simpele vragen beantwoorden) en later geen service !

A

a roos

21-09-2023

0

Webadres

Probeer de klantenservice te bereiken, na uren wachten een mailtje gehad wat het probleem niet oplost. Na nog een keer proberen helemaal geen reactie gehad. Waardeloze service!

T

Tom

13-08-2023

0

Yourhosting.nl

Yourhosting.nl is GEEN professioneel bedrijf, en lang nadat je een hostingpakket hebt opgezegd kan je nog een factuur voor een domein en/of hostingpakket krijgen. Dit is onwettelijk laat staan tegen .nl domeinnaam spelregels in, laat staan dat zij hiermee de rechten van de consument inperken (zie ook de Wet van Dam). Hun prijzen zijn 300% gestegen in 3 jaar tijd.. van 80,- euro voor een standaard pakket > 270 euros per jaar. Hun support is schokkend slecht.. als je uberhaubt iemand kunt bereiken per telefoon kunt uw ervan uitgaan dat je ophangt met meer problemen dan waar je mee begonnen was. Het zijn, heel kort gezegd, oplichters. Wees gewaarschuwd. Als je van hun af wilt moet uw heel waarschijnelijk juridisch advies inwinnen zoals ik en 5 vrienden van mij. Aan de website is dit niet direkt te zien, maar LET OP, kijk naar de doorgestreept bedragen die ingaan naar de eerste jaar - 18.99 euro's per maand is NIET normaal voor een standaard 1 website hostingpakket met ook email erbij. Gemiddeld kost zoiets 80 euro per jaar of minder,. Kijk als voorbeeld naar de 24 uur chat support en hosting kosten van one.com om maar een goede voorbeeld te noemen.

S

Sam

09-08-2023

0

Webhosting en mail

Veel problemen met Your Hosting opzeggingen die niet goed gaan. Bij iedere IT migratie werkt mail niet meer en ze zijn ook niet goedkoop.

J

Jeff

01-08-2023

0

Website

Oplichtingspraktijken bij Your Hosting. Wilde verleden jaar opzeggen, maar was te laat dus in 2022 mijn factuur betaald en direct een mail verzonden dat ik mijn pakket wilde beëindigen. Your Hosting blokkeerden daarna mijn email en dacht dat het daarmee voldaan was. Totdat ik in feb van dit jaar weer een factuur kreeg. Uiteraard heb ik deze niet betaald en kreeg toen bericht van Intrum een incassobureau. Het probleem is echter dat Your Hosting direct mijn email had geblokkeerd en niet meer in staat ben mijn gelijk te laten zien van de mail die ik toentertijd heb verstuurd. Ik zeg dus nu aan iedereen die wilt opzeggen bij Your Hosting doe dit via een ander email. Zijn er nog meer mensen die eigenlijk zijn opgelicht door Your Hosting en zo ja graag contact opnemen

T

Tinkhof

05-06-2023

0

Email hosting

Ik ben via Sohosted meeverhuisd naar Yourhosting. Ik heb mijn abonnement bij Yourhosting beëindigd en probeer sindsdien mijn oude mail over te zetten naar mijn nieuwe provider. Krijg helaas geen antwoord op mijn verzoeken voor assistentie. De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Ik stuur iedere dag een verzoek. - dat keurig geregistreerd wordt maar er komt nooit een antwoord. Het lijkt erop dat mijn oude mail verdwenen is. Geen betrouwbare partij dit.

J

Jos

22-05-2023

0

Doneinnamen parkeren

Let op : Helaas opgelicht door deze partij. Mega prijsverhogingen tot wel 400% bij stilzwijgende verlening en zonder dit duidelijk van te voren je persoonlijk de klant op de hoogte te stellen van de stijgingen. Je denkt het kan niet duurder. Yourhosting kan het wel. Klantenservice is telefonisch bijna onmogelijk te bereiken. Ja voor doneinnamen zit je er dan autonatisch weer jaar aan vast. Nooot meer doen. Er zijn veel betere alternatieven gelukkig.

R

Rene

29-04-2023

0

xs503086

Klachten worden niet op de juiste wijze opgelost. Er wordt niet naar de klant geluisterd

R

R.Pinas

24-12-2021

0

webhosting via yourhosting

ik heb mijn webhosting geregeld via yourhosting en het loopt nu al een aantal jaar. Ik heb er geen omkijken naar verder en mijn website loopt verder prima. Niet al te overvloedig, gewoon een simpele pagina waar mijn klanten mij kunnen vinden, veel meer is het niet. daarom ben ik wel blij dat het me niet zoveel kost, want het is vooral voor de formaliteit

S

sjoerd

07-11-2017

0

Opgepast met deze maffiose oplichters

Zeer onprofessioneel bedrijf. Als je vergeet op te zeggen zit je gelijk weer een jaar vast aan ze. Terwijl ze alleen met een maand stilzwijgend mogen verlengen volgens de wet en niet met een jaar. Ze proberen met een niet-rechtsgeldig vinkje mensen een loer te draaien. Blijf zo ver mogelijk vandaan van dit clubje vandaan. Ook de klantvriendelijkheid laat te wensen over. advies: gewoon uit hun buurt blijven.

A

Anoniem

27-09-2017

0

Waardeloos!

Waardeloos bedrijf. Na een dispuut heb ik deze mensen door een jurist laten benaderen want zelf doen ze geen zak. Eindstand = mijn geld gedwongen terug, want ik had gelijk. Resultaat is dat men mij nu compleet negeert en mijn bestelde (en bovendien betaalde) producten gewoon niet meer worden geactiveerd. Mijn enige blijdschap komt voort uit het feit dat ik verre van de enige ben en de studentikoze helpdesk dit bedrijf vanzelf vernietigd.

A

Anoniem

16-09-2017

0

Eigen website

Domeinnaam geregistreerd en met een simpel pakket in een weinig tijd mijn eigen website draaiende gekregen. Ik heb er weinig onderhoud aan, maar het ziet er wel netjes uit allemaal. Tevreden met de service!

F

Frans

09-08-2017

0

hosting snel geregeld

snel geregeld en prima ondersteuning. wel iets duurder dan ik had verwacht, maar eigenlijk nog steeds niet veel geld. vooral ideaal dat alles snel geregeld was en daarna goed blijft werken. geen gezeur of gedoe, heel fijn

L

Leon

31-07-2017

0

nieuwe opdrachten met nieuwe website

prettige, vlotte service ik heb mijn website helemaal naar mijn smaak kunnen inrichten en alles werkt erg goed, ik krijg al nieuwe opdrachten via mijn website, dus ik ben een tevreden mens!

J

Johan

29-06-2017

0

Website voor eigen bedrijf ZZP

Website voor mijn eigen bedrijf snel geregeld. Het is toch een soort portfolio voor mijn werk als ZZP in de bouw, ik ben blij dat dat snel en netjes is geregeld. website loopt goed en ziet er netjes uit. Niet te fancy, maar wel netjes. Tevreden met de diensten van YourHosting en ze waren goedkoper dan ik vooraf had gedacht dat het zou kosten!

T

Th.

24-06-2017

0

Goed geregeld

Top en snel geregeld allemaal heel fijn dat ik hier niet te veel tijd aan hoef te besteden en dat alles gewoon netjes wordt afgehandeld. Goed contact!

T

Tobias

20-06-2017

0

duurt lang

Ik moest 3 dagen wachten op mijn verhuiscodes...KANSLOOS!!

G

Gast

05-02-2017

0

Goedkoper dan transip

Ik ben overgestapt met al mijn domeinnamen van transip naar yourhosting. Transip is opzich wel goed, maar duur tenopzichte van yourhosting. En hier hebben ze ook de servermogelijkheden die ik nodig heb en technische afdeling met tickets is snel en goed tot op heden. VPS, joomla wordpress is goed geregeld hier. Dus even een goede review geschreven.

J

Jaap ....

05-02-2017

0

kies een domein naam en ze geven je een website

prima bedrijf je sluit het zo af en alles wijst zich vanzelf kies een domein naam en ze geven je een website

V

Visje

16-09-2016

0