SiteGeny

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

SiteGeny

Als kleine ondernemer heb je het vaak al druk genoeg en over een groot kapitaal zul je ook niet beschikken. Toch ben je tegenwoordig erg afhankelijk van het internet, zonder website zaken doen lukt bijna niet. Om het opzetten van een website voordelig en gemakkelijk te maken kun je terecht bij SiteGeny. Jouw website wordt dan in samenwerking met Facebook altijd up to date gehouden waardoor jij met je business bezig kunt zijn. Wat anderen vinden van hun diensten lees je hier bij NederlandReview.


Over SiteGeny

 
SiteGeny zorgt ervoor dat ondernemers op een eenvoudige manier een professionele website voorhanden hebben die gesynchroniseerd loopt met Facebook. Zo maken zij websites voor cafés, restaurants, kappers, etc. Wanneer je als ondernemer een website door SiteGeny laat maken en je veranderd bijvoorbeeld je profielfoto, dan wordt deze ook automatisch op de website aangepast. Zo ben je als ondernemer weinig tijd kwijt voor het up to date houden van je online business.Aladdin en zijn Genie. Zijn de naam en het logo van SiteGeny hierop gebaseerd?


Diensten

 


Demo

 
SiteGeny werkt heel simpel, je neemt een abonnement bij hen af waarmee je meteen een professionele website kunt opstarten. Wil je eerst zien hoe jouw website er uit komt te zien? Zoek dan via ‘Demo’ de link van jouw Facebookpagina op en klik op ‘Maak website’. Er wordt dan onmiddellijk een website aangemaakt op basis van de gegevens die hierop te vinden zijn, zodat je meteen kunt zien hoe jouw site er uit zal komen te zien. De websites van SiteGeny passen zich automatisch aan ieder scherm aan zodat jouw site ook op elk mobiel apparaat goed uit de verf komt. Door het geautomatiseerde systeem spaar je als startende ondernemer voor het opstarten van een website al snel honderden euro’s uit.


Snel en gemakkelijk actueel

 
Wanneer je een site van SiteGeny hebt en je maakt bijvoorbeeld een evenement aan op Facebook of iemand schrijft een review, dan komt dit automatisch op je website te staan. Je hebt daar verder dus geen omkijken meer naar, zorg gewoon dat je Facebook account bijgewerkt wordt, de rest gaat vanzelf.


Abonnementen

 
SiteGeny biedt 3 verschillende abonnementen aan:

  • Starter: € 9,95 excl. BTW per maand
  • Standard: € 17,50 excl. BTW per maand
  • Genius: € 24,95 excl. BTW per maand

Bij alle abonnementen ben je binnen 24 uur online, krijg je een eigen domeinnaam, een mobile first ontwerp, beheer, tijdlijn, contactgegevens en locatie via Facebook. De beheerkosten zijn ook bij elk abonnement inbegrepen. Hoe uitgebreider het abonnement, hoe meer functies daarbij komen, zoals het laten zien van openingstijden, events, reviews en video’s via Facebook, etc.


Vragen en klachten

 
Wanneer je nog vragen hebt over de opzegtermijn, waar je terecht kunt met klachten of over andere zaken rondom SiteGeny dan kun je het online contactformulier invullen. Je kunt ze ook telefonisch benaderen of een e-mail sturen. De adresgegevens vind je onderaan de homepage.


Wat vind jij van SiteGeny?

 
Heb jij een website laten maken door SiteGeny en ben jij van mening dat het echt een uitkomst is voor kleine ondernemers? Of ben jij juist niet zo tevreden maar kom je er bijvoorbeeld niet zomaar vanaf? Laat ons jouw mening horen!


 


Is het beheren van je eigen website echt zo simpel met SiteGeny? En ziet hij er dan ook professioneel genoeg uit om jouw bedrijf goed te presenteren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)