NederlandReview

    Ervaringen Youfone

    Je wilt altijd zo veel mogelijk besparen op elke aankoop, ook als het gaat om de aanschaf van je sim-only abonnement voor je mobiel. Youfone is een bedrijf dat adverteert als zijnde “spotgoedkoop.” Maar hoe een bedrijf adverteert is niet altijd de waarheid, graag vertellen wij hier aan je of Youfone een goede keus is om mee in zee te gaan. Lees dus vooral even de reviews van hun eigen klanten voor een betrouwbaar beeld van Youfone!

    Wat is Youfone?

    Youfone is een website die zich richt op sim-only abonnementen voor je mobiel.

    Youfone is een zelfstandige telecomaanbieder in Nederland en was bij de oprichting van het bedrijf in september 2008 de eerste provider, die het mogelijk maakte belkosten per minuut af te rekenen. Nog steeds kan Youfone gezien worden als prijsvechter op het terrein van de mobiele telefonie en behoort de onderneming, volgens de Consumentenbond, inmiddels tot de allerbeste Sim Only providers van het land.

    Om de prijsbewuste consument aan zich te blijven binden, verlaagt Youfone regelmatig haar prijzen en is daardoor een geruchte concurrent van andere Sim Only aanbieders als Telfort, Ben, Simyo en Hollands Nieuwe.

    Reclame van aug15. Irritant of juist duidelijk hoe goedkoop (en goed?) ze zijn. Wat vindt u?

    Is het netwerk van Youfone wel betrouwbaar?

    Youfone maakt, net als haar directe concurrenten Simyo en Telfort (dochterondernemingen van KPN), gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk. Naast de goede prijs-kwaliteit verhouding en de als uitstekend beoordeelde service, is de netwerkkwaliteit één van de speerpunten van het succes van Youfone.

    Landelijke dekking en het supersnelle 4G netwerk tegen scherpe prijzen maken Youfone aantrekkelijk voor iedereen die zijn mobiele bel- en datakosten binnen de perken wil houden, maar tegelijkertijd ook niet wil inleveren op kwaliteit.

    Kun je met Youfone gebruikmaken van internet op je mobiel?

    Nederland maakt steeds meer gebruik van mobiel internet. Het verbruik ligt tegenwoordig al tussen de 1000 en 1500MB per maand. Doordat de down- en uploadsnelheden steeds verder verbeteren, worden er meer muziek en video’s gestreamd, filmpjes gekeken, spelletjes gespeeld en kan men onderweg voor van alles en nog wat het internet raadplegen.

    Dat het afgesloten abonnement dan soms qua dataverbruik niet meer toereikend is, komt voor. Bij Youfone heb je echter altijd de mogelijkheid om databundels bij te kopen, zodat je tot het eind van de maand je internetgedrag niet hoeft aan te passen en van mobiel internet kunt blijven genieten.

    Hoe kun je besparen op de kosten voor mobiel internet?

    Als je bewust met je mobiel om gaat, kan je aardig wat besparen op je gebruikskosten. Houdt er bijvoorbeeld rekening mee dat het bekijken, versturen en downloaden van films en muziek erg veel data verbruikt. Je kunt daarom beter zorgen dat je zo veel mogelijk in de buurt van een Wifi spot bent.

    Ook het gebruik van diensten, die een locatiebepaling nodig hebben, kan aardig in de papieren gaan lopen. Daarom kan je beter de GPS van je mobiel uitzetten en alleen inschakelen als het echt nodig is. Tot slot is het natuurlijk verstandig om via MyYoufone je verbruik regelmatig te controleren en zo nodig je bundel aan te passen.

    Maakt Youfone gebruik van 4G of 4G+?

    Naast het 3G en het al eerder geïntroduceerde 4G, kun je bij Youfone nu ook gebruikmaken van het supersnelle 4G+ netwerk. Met dit netwerk worden downloadsnelheden van niet minder dan 256Mbps gehaald en kun je bestanden uploaden met een snelheid van maximaal 150Mbps.

    Mocht je nog geen bundel hebben met een 4G+ verbinding, dan kun je dit eenvoudig aanpassen via de Youfone App of via MyYoufone op de website. De 4G+ verbinding wordt echter alleen aangeboden in combinatie met een internetbundel van 1500, 2000 of 6000MB.

    Kun je met Youfone bellen in het buitenland? Hoe duur is bellen met Youfone in het buitenland?

    Hoe voordelig je abonnement ook is, de kosten op je factuur kunnen behoorlijk oplopen als je ook van je mobiel gebruik maakt in het buitenland.

    Omdat niet iedereen daar van tevoren bij stil staat en Youfone haar klanten niet achteraf voor verrassingen wil laten staan, heeft het de EU-bundel geïntroduceerd. Deze bundel is net als de andere extra modules te activeren via de Youfone App of via je persoonlijke pagina op de website en kan je veel geld besparen. Als je de EU-bundel activeert, bel, sms en internet je voor een klein vast laag bedrag per dag. Het aantal belminuten, sms’jes en dataverkeer is dan wel beperkt.

    Voor iedereen die het niet handig vindt om met een limiet rekening te moeten houden, is er ook een bundel beschikbaar. Dit is de Buitenland bundel waarmee je gemiddeld wel 50% op de kosten van bellen en sms-en bespaart. Ook de Buitenland bundel is zelf te activeren via de app of de website en kan zelfs maandelijks worden aan- of uitgezet. Makkelijk in het gebruik dus en voor zowel vakanties als zakelijke bezoeken buiten Nederland een ideale oplossing om de kosten binnen de perken te houden.

    Hoe beperk je hoge kosten van gebruik in het buitenland?

    Om zeker te weten dat je na je verblijf in het buitenland niet thuis onaangenaam verrast wordt door een flinke telefoonrekening, kun je de volgende tips beter ter harte nemen. Schakel in je instellingen altijd dataroaming uit. Je weet dan zeker dat de diverse apps op je telefoon niet ongemerkt verbinding kunnen maken met een buitenlands netwerk, bijvoorbeeld om email op te halen. Dit kan je dan zelf wel doen op een plek waar je Wifi hebt. Als je helemaal geen data wilt verbruiken in het buitenland, schakel dan gewoon je mobiele data uit.

    Welke abonnementen biedt Youfone aan?

    Youfone specialiseert zich in sim-only abonnementen. Daarvoor maakt het gebruik van het KPN netwerk. Omdat Youfone een ruime keuze aan abonnementsvormen heeft, zowel voor de zakelijke beller als de gewone consument, is er voor iedereen een passende bundel te verkrijgen.

    Daarnaast heeft Youfone ook extra modules, die je aan je abonnement kunt koppelen. Zo kun je er voor kiezen om een onbeperkt aantal sms’jes te kunnen versturen. Of om voordelig met familie of vrienden onderling te kunnen bellen. Er is ook een speciale EU bundel, die je voordeel oplevert bij bellen in het buitenland.

    Welke smartphones verkoopt Youfone?

    Hoewel Youfone bekend is om haar voordelige Sim Only abonnementen, is het sinds kort ook mogelijk om een smartphone aan te schaffen. De selectie is beperkt tot enkele modellen van bekende merken zoals iPhone, Samsung en LG.

    Sommige toestellen zijn geheel nieuw, maar voor wie nog meer kosten wil besparen zijn er ook refurbished smartphones.

    Hoe werkt de Youfone App?

    Alle klanten van Youfone kunnen gebruik maken van een gratis Youfone App. Via deze app kun je zelf het aantal belminuten en sms’jes, die je nog over hebt in de gaten houden. Ook het internetverbruik is op deze manier te monitoren. Bovendien ben je met de Youfone App ook in staat om tijdig bundels aan te passen of bij te kopen, dus is er geen reden meer om je bel- en datalimiet te overschrijden. Omdat zowel de app als het gebruik hiervan geen extra kosten met zich meebrengt, zal deze handige toepassing veel geld kunnen schelen.

    Heeft Youfone een belplafond?
    Zich profilerend als de goedkoopste van Nederland, heeft Youfone een aantal mogelijkheden aan haar bundels toegevoegd, die de kosten voor haar klanten zo laag mogelijk moeten houden. Eén daarvan is het belplafond. Bij het afsluiten van je abonnement kun je zelf een limiet voor binnenlands bellen en sms-en instellen. Wanneer 80% van dat limiet bereikt is, krijg je via sms en email een waarschuwing.

    Op het moment dat je limiet helemaal bereikt is, sluit Youfone jouw abonnement af voor uitgaande telefoontjes. Eventueel kun je je belplafond op dat moment nog wel aanpassen door extra minuten bij te kopen.

    Heeft Youfone een dataplafond?

    Net als voor belminuten en sms-en is het bij Youfone ook mogelijk om een plafond in te stellen voor datagebruik. In principe werkt het hetzelfde als bij het belplafond; je stelt een limiet in voor de bundelgrootte, die je wilt gebruiken voor dataverkeer. Bij 80% verbruik krijg je een waarschuwing en wanneer je 100% aan de limiet zit, zal Youfone je internetverbinding blokkeren.

    Uiteraard is het ook hierbij mogelijk om een databundel bij te kopen voor de resterende dagen van de maand. In beide gevallen, dus zowel voor het belplafond als voor het dataplafond, geldt dat het alleen van toepassing is op nationaal gebruik.

    Welke extra diensten biedt Youfone?

    Youfone biedt haar klanten nog een aantal extra diensten aan die goed van pas kunnen komen.

    Eén daarvan is Yousecure. Als je de software van Yousecure op je mobiel hebt geïnstalleerd, kun je bij verlies of diefstal je telefoon op afstand zoeken en vergrendelen. Bovendien zorgt de software ervoor dat alle bestanden en toepassingen op je telefoon voortdurend worden gescand op virussen en andere bedreigingen.

    Anti-virus en Anti-phishing

    beschermen bovendien jouw persoonlijke gegevens, zodat je ook online aankopen kunt doen en veilig kunt bankieren.

    Hoe leg je contact met Youfone?

    Youfone heeft een gratis klantenservice. De telefonische klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.30.

    Youfone staat bekend om haar toegankelijke klantenservice. Op veel vragen wordt al antwoord gegeven onder de rubriek meest gestelde vragen op de website. Maar ook als je een vraag of opmerking hebt, die niet op de website of in de app terug te vinden is, kun je makkelijk contact maken met de klantenservice.

    Per email is Youfone altijd bereikbaar. Je krijgt dan uiterlijk binnen enkele werkdagen antwoord op je vraag.

    Wat is de vriendendienst van Youfone?

    Youfone heeft een vriendensysteem. Als je een vriend aanraad bij Youfone krijg je allebei een tientje tegoed. Het zogenaamde “tientje voor een vriendje” systeem. Aanmelden hiervoor kan bijvoorbeeld via Google, e-mail, Facebook of Twitter.

    Ben je zelf dus klant van Youfone en heb je goede ervaringen? Dan kun je gemakkelijk wat extra’s verdienen door familie en vrienden een link te sturen, waarmee ze zichzelf kunnen aanmelden als nieuwe abonnee. Voor iedere nieuwe klant die via jouw link binnen komt, wordt je door Youfone beloond. Dat zijn geldbedragen die verrekend worden met jouw facturen.

    Wat moet je doen als je k

    lachten over Youfone hebt?
    Heb je een slechte ervaring met Youfone, bijvoorbeeld met een foutieve factuur of de service? Dan kun je contact zoeken met de klantenservice. En laat een review achter op NederlandReview!

    Wat zeggen de reviews van klanten over Youfone?

    Mensen die je niet kent, kunnen geholpen zijn met jouw ervaringen. Laat daarom jouw mening over Youfone achter op deze site. Dit helpt anderen zich te oriënteren op de telecommarkt en kan hen helpen om een goede keuze voor een provider te maken.

    Wil je graag weten hoe Youfone met zijn klanten omgaat voordat je een mobiel abonnement afsluit of pre-paid card koopt? Lees dan eerst hun reviews op NederlandReview!

    Youfone
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    5.2
    52% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    5

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    gratis nieuwe TV-ontvanger en HDMI-kabel

    Als abonnee voor internet en tv kreeg ik gratis een nieuwe TV-ontvanger en HDMI-kabel om dat ze op een nieuw systeem overgingen. Aansluiten lukte van geen kant. Klantenservice gebeld, daarna technische dienst. Die luisterde mee bij het installeren, kwam met 10 oplossingen die allemaal niet werkten, en wist het toen: de HDMI-kabel was niet goed. Ze zouden z.s.m. een nieuwe sturen.
    Enkele dagen later arriveerde... een e-mail. Ze gaven geen garantie en ik moest er zelf aar een kopen.
    Ik ben er maar niet op ingegaan. Ik had me genoeg geërgerd.

    Door: P.M.C.G. van Isselt10-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    lekker goedkoop sim only blijmee

    ik ben heel blij met youfone
    andere abonnementen waren allemaal superduur had ik echt geen zin in
    dus ik heb gewoon zo een sim only abonnement gedaan bij youfone dat is echt veel goedkoper
    ik heb ook geen dure telefoon nodig ofzo dus dit is echt prima voor mij
    lekker goedkoop

    Door: vannie16-10-2018
    martine23-02-2020

    Dat betekend dat je binnen je woning slecht tot geen netwerk hebt, helaas geeft Youfone hier geen garantie. mail van youfone, garanderen geen bereik in huis , Niet afluiten. Je kan niet gebeld worden en bellen in huis Het abonnement is ook niet opzegbaar, alleen mogelijk met afkoopfactuur.

    EdR06-03-2020

    Ik heb betaald voor een prepaid abonnement met nummerbehoud. Dit kon niet vanuit mijn huidige provider waardoor ik een ander nummer van youfone heb gekregen en waarvoor ik moet betalen! Dit wil ik niet en kan ik niets mee. Enige optie? Volledige abonnement afkopen! YouFone wenst niet mee te denken en wil met geen enkele oplossing komen. 'Dien maar een klacht in' en 'dit zijn nu eenmaal de voorwaarden'. Ik ben witheet. Waar slaat dit op!? Slechte service, een onbruikbaar product geleverd. Ik heb nog nooit ergens een klacht ingediend over een dienst of product, maar ik nog nooit zo slecht behandeld.

    W. Kempenaar11-06-2020

    Ik ben zeer ontevreden over Youfone. Youfone is slecht bereikbaar. Overstap was al een probleem. Nu hebben ze een update gedaan waarbij de klant een nieuwe tv ontvanger nodig heeft. Deze is niet verstuurd. Oude is inmiddels gedeactiveerd. Dat betekent dat ik geen televisie kan kijken. Ze sturen zo snel mogelijk alsnog een nieuwe. Ondertussen heeft post nl het gedaan. En ik maar wachten. Het is namelijk niet duidelijk wanneer de nieuwe ontvanger wordt geleverd. een zootje.

    vzrbwcsoqb26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    4 euro per maand voor abonnement telefoon!!

    ik hoef geen databundel met mijn telefoon en heb dus een hele goedkope sim-only
    betaal maar 4 euro per maand en voor mij kan ik daar onbeperkt mee bellen
    dus lekker goedkoop
    verder doet alles het ik heb alleen geen bereik als ik in een diepe kelder zit maar daar zit ik nooit hahaha

    Door: SK06-12-2016
    Roland de Leeuw12-06-2017

    De sim kaarten van Youfone werken niet in mijn telefoon, ik heb binnen 14 werkdagen aangegeven dat dit zo is. In een andere telefoon werkt deze wel, en wat Youfone betreft is dit niet hun probleem. Ik vind het een probleem dat ik een andere telefoon moet aanschaffen om hun simkaart te laten werken. Ik wil dit contract ontbonden hebben aangezien het niet functioneert.

    tskpvqupir26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Irritante reclame, maar goedkoop

    Super-irritante reclame (en echt heel slecht) maar daarom werkt het misschien wel. Want ik had een nieuw abonnement nodig en ben toen toch even gaan kijken bij youfone en ze blijken ook wel goedkoop te zijn. In ieder geval, voor mij wel, dus toen ook maar hier afgesloten. Tot op heden, prima.

    Door: Bart van Dooren12-09-2015
    pockrqrfft26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Vast TV Internet

    Haperend beeld. Al 6 weken dagelijkse storing. Klachtenservice onbereikbaar en op emails wordt helemaal niet gereageerd.

    Door: B v Wier24-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    TV

    Waardeloze klantenservice. Komt pas na 10 minuten bij je terug en heeft me net 25 minuten laten wachten! Iedere keer excuses aanbieden voor het te lang wachten. Daar hebben we niks aan.

    Ook is de vernieuwde versie van tv niet verbeterd. Je kunt niet vooruit opnemen omdat er geen programma in staat en als je al kan opnemen en doorspoelen dan na gepauzeerd te hebben kun je niet meer doorspoelen maar moet je opnieuw vanaf begin doorspoelen. En nadat je afgesloten hebt en op een later tijdstip weer wilt kijken moet je weer opnieuw vanaf begin doorspoelen.

    Dit was niet bij de ouder versie zo.

    Ik raad niemand dit aan! Als iets verbeterd is zorg dat er dan meteen verbetering in zit en niet nog allerlei complicaties die nog opgelost moeten worden. Gooi de nieuwe versie er dan nog niet in!

    Door: heijkamp16-06-2020
    lsestmwnsi26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Karuna03-11-2020

    Hallo Heijkamp, Eindelijk iemand die beschrijft wat ik ook ondervonden heb en nog steeds tegen aan loop. Heel herkenbaar dat toen die programma informatie nog niet beschikbaar was en je dus nog niets op kon nemen. Probleem waar ik nu tegen aan loop is dat als je een film kijkt en je bent zo rond de 30 minuten dat het beeld weer naar voren springt. Doorspoelen kan natuurlijk niet dus moet je van voor af aan alles bekijken. Zelf dat wat je opneemt kun je niet doorspoelen. Alleen op de Npo zenders. Als ik youfone wil bellen of chatten duurt het heel lang om contact te krijgen. Ben met u eens dat zelfs de vorige versie beter was! Kunt u mij laten weten of u bovenstaand ook ervaart? Ik lees niet heel veel berichten over hoe andere mensen dit ervaren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Opzeggen gaat makkelijk hier

    Tijdje bij Youfone geweest maar toen kreeg ik een andere telefoon van mijn werk en heb ik dus moeten opzeggen. Maar dat ging gelukkig allemaal heel makkelijk en snel, dat had ik niet verwacht, maar was ik natuurlijk wel blij mee. Want ik was bang dat ik ergens aan vast zou zitten ofzo.

    Door: Bernie09-11-2018
    imrqnzgvwf26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    goedkoop sim only abonnement

    Ik ben zelf heel tevreden met Youfone... had me aangemeld via een vriend voor de korting en ben gebleven omdat ze gewoon echt goedkoper zijn dan andere abonnementen maar wel gewoon hetzelfde netwerk hebben als kpn..

    mijn bereik is altijd goed, dus geen klachten hier!

    Door: Winfred Romp05-05-2020
    iilropzmzl26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Heldere en goede service

    Ik wilde mijn abonnement verlengen en had alles binnen 2 dagen geregeld. Snelle en heldere service en antwoord gekregen op al mijn vragen, binnen 2 dagen alles geregeld dus helemaal top!

    Door: Henriette van W.14-09-2015
    jipzrkzgxo26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    niets te klagen

    Keurige provider, wij hebben niets te klagen

    Door: Marleen Gerritsen09-11-2015
    babxhycymo26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tv en internet

    +makkelijk installeren
    -niet stabiel, TV loopt zeer vaak vast
    -wifi ook niet stabiel
    -zappen zeer traag
    -overstap service
    -klantenservice

    Door: Barry11-05-2020
    jbwvibgwze26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Internet

    Sterk af te raden.
    Nul flexibiliteit in datum van levering na het bestellen.

    Zeer klantonvriendelijk bij de klantenservice.
    Vanwege het coronavirus moest ik vroegtijdig verhuizen (partner teruggeroepen naar het buitenland en ik mn baan kwijt).
    Mijn huisbaas is zo vriendelijk ons contract vroegtijdig te stoppen. Mijn energiemaatschappij wil een uitzondering maken omdat dit buiten mijn macht is. Van Youfone krijg ik te horen dat ik de resterende maanden moet betalen PLUS 25 euro administratiekosten.
    Als ik vraag of er wellicht iets geregeld kan worden omdat ik er vrij weinig aan kan doen dat ik eerder moet verhuizen, krijg ik "Ja maar U had nou eenmaal een contract afgesloten" te horen.

    Ik raad ten zeerste aan bij een andere provider je geld uit te geven

    Door: Arnoud11-05-2020
    icdpelkxwb26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    abonnement

    Oplichters! Verzinnen data die je niet hebt gebruikt. Uiteindelijk met dreigen rechtszaak hebben ze mijn abonnement kosteloos beëindigd.
    NOOIT in zee gaan met deze mensen.

    Door: maud kessens24-03-2020
    topjvecvgd26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    simonly

    Je krijgt een te hoge rekening, dan zouden ze een coulance aanbieden, wat ze vervolgens niet doen.Klopt niet, ze schrijven in een week af wat je normaal in 1,5 maand ergens anders verbruikt en dan nog een rekening van buiten je bundel kosten.
    Wees wijs en neem een andere provider.

    Door: Peter21-03-2020
    uktguxkcve26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    prepaid abbo

    Ik heb betaald voor een prepaid abonnement met nummerbehoud. Dit kon niet vanuit mijn huidige provider waardoor ik een ander nummer van youfone heb gekregen en waarvoor ik moet betalen! Dit wil ik niet en kan ik niets mee. Enige optie? Volledige abonnement afkopen! YouFone wenst niet mee te denken en wil met geen enkele oplossing komen. 'Dien maar een klacht in' en 'dit zijn nu eenmaal de voorwaarden'. Ik ben witheet. Waar slaat dit op!? Slechte service, een onbruikbaar product geleverd. Ik heb nog nooit ergens een klacht ingediend over een dienst of product, maar ik nog nooit zo slecht behandeld.

    Door: EdR06-03-2020
    etwjatgota26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    youfone nternet + bellen 19 euro

    geen bereik in woning. kan niet opzeggen omdat ze zeggen dat ze in huis geen bereik garanderen. mideeleeywse praktijken. niet afsluiten, woon n grote stad in de randstad niet in afgelegen gebied. niet kopen tenzij je in een tent in je tuin gaat wonen en niet in woonhuis bent. j kan niet opzeggen dus moet wel betalen. kpn doet ook niets. zeer slechte service



    Door: martine21-02-2020
    hegmkvpbsn26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    sim only

    verreweg de duurste en meest waardeloze provider ooit!!!!

    ze lokken je met een prachtig maandabonnement om je vervolgens stilletjes en geruisloos buiten je bundel te laten gaan.

    klantenservice weet niks en kan niks alsof ze allemaal een cursus afschuiven hebben gehad. Na een keer goed kwaad worden toch nog iets van 20 euro korting gehad. Dus als tip dit kan werken.

    uiteindelijk na 3 maanden m'n abonnement afgekocht.

    Een enorm duur geintje noooooit meer youfone

    Door: Lars Hoffmann20-01-2020
    tzryjyexrk26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    mobiel internet en tv

    Van meet af aan problemen. Monteur klungelde en kon aansluiting niet realiseren (terwijl er toch altijd een werkende aansluiting gezeten had), bleek verkeerde aderpaar getest te hebben. Dagen zonder aansluiting. 2e monteur krijgt aansluiting werkend maar constateert dat afstandsbedieningen niet werken, ook de vervangende afstandsbedieningen functioneren niet. Medewerkers spreken elkaar tegen (als je al iemand aan de lijn krijgt want de wachttijden zijn 40 minuten of langer). Nu sinds een week hortend en stotend tv kijken, storing wordt maar niet opgelost. Eerste medewerker gooit het op een landelijke storing bij alle providers (vreemd want daar is niks van te vinden op de site of op internet), 2e medewerker weet van geen landelijke storing en vraagt via mail op vrijdag of ik EVEN terug wil bellen.... van 16.15 in de wacht gestaan en ja hoor vanaf 17.00 eruit geflikkerd omdat ze gesloten zijn. Weer een weekend zonder TV en maandag (vandaag dus) opnieuw een poging en ja hoor het standaard bandje: op dit moment is de wachttijd langer dan je van ons gewend bent"... Nou inmiddels ben ik dat dus wel gewend. Vreselijke service en spijt van het overstappen. Heb ze via de mail opdracht gegeven om binnen 3 dagen alles op te lossen zoniet dan ontbinding contract, kijken hoe ze daarop reageren.

    Door: Dick Kanij06-01-2020
    M.C.08-01-2020

    Heel herkenbaar!

    njsxyljplx26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    SIM only abonnement

    Bij melding van geen ontvangst voor spraak en internet op Terschelling komt een belachelijke mail met allerlei idiote opdrachten die nergens op slaan.
    Geen enkele opmerking over dat uitermate slechte bereik.

    Bij einde abonnement snel naar andere provider.

    Door: W van Munster31-12-2019
    qbmtsejntt26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Sim only

    Begint leuk!! dan elke maand andere !!bedrag...hun erg druker dan belastingkantoor....elkekeer +-25 minute wachtennnn...nooiet meer

    Door: Unal04-12-2019
    rlcqxwnfai26-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Youfone

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Youfone een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 25 ervaringen geplaatst over Youfone. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Youfone actief?

    Youfone is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Youfone gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.