Simyo.nl

Alle reviews

Simyo.nl

83% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  eigenlijk best wel tevreden

  ik was eigenlijk best wel tevreden met simyo
  kreeg veel korting bij mijn nieuwe telefoon en alles werkt gewoon prima
  verder hoef ik niet zoveel van ze eigenlijk, als alles werkt is het goed toch

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tevreden klant

  Netwerk is gewoon KPN netwerk. Dat werkt wel dus! Simyo vind ik wel wat sympathieker dan KPN alleen, daar heb ik in het verleden al problemen mee gehad en daar wilde ik dan niet naar terug.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huawei P9

  Waaat? BIJNA een nieuwe Huawei gekocht bij belsimpel. Toch nog even gekeken op simyo en scheelde gewoon 100 euro met zelfde abonnement. Gekocht en goed bevonden hier.

  Wow, relaxed!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede website!!

  Vind de website van Simyo heel handig en mijn rekeningoverzichten ook. Prettige huisstijl en goede service altijd. Beter dan waar ik eerst bij zat in ieder geval!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internetbundel prepaid

  Ik woon in het buitenland en neem in Nederland altijd prepaid internet. Dit keer van Simyo. Dit is zeer slecht bevallen. De internetbundel moet tot op de laatste MB verbruikt zijn, voor je een nieuwe kunt kopen. Als je nog maar weinig MB hebt staan, kun je niet bijkopen. Dan kan ik geen langdurige klus op internet beginnen, want dan zijn mijn MB's halverwege op en ga je opeens door op je beltegoed. Maar het gegevensgebruik wordt op de app niet goed bijgehouden. Ik had een hele dag 81 MB op mijn app staan, maar ik kon niets bijkopen. Al die tijd werden de gegevens niet verwerkt. Pas toen men in de app de verbruiksgegevens aanpaste, kreeg ik per sms een berichtje dat mijn bundel op was. Ik heb direct na het ontvangen van de sms een nieuwe bundel (12,50 voor 2000MB) gekocht. Maar wat bleek? Er was ook 8,79 afgeschreven voor 59 MB die dag! En dat terwijl ik de hele dag wilde bijkopen, maar dat niet kon. Jammer dat ik een 1 moet geven en er geen 0 bijstaat. Dit was eens, maar nooit meer! Bij Lebara of de Hema nooit problemen gehad. Dit is zeer oneerlijk. Ik heb geklaagd, maar dat hielp niet. Slechte zaak

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechtste service ooit

  ALLEMAAL EIKELS HIER
  WAT EEN ROTBEDRIJF
  SLECHTSTE SERVICE OOIT EN ONAARDIG OOK NOG

  Hoe dan? Ik ben prima geholpen!

  Spot on using this type of generate-up, I actually think that this Website demands a great deal more notice. I’ll likely be back once again to go through much more, thanks for the information!

Anderen bekeken ook

Ortel
1 reviews

Met Ortel kun je bellen naar binnen- en buitenland voor scherpe tarieven, terwijl je wel het betrouwbare netwerk van KPN gebruikt. Nieuwsgierig naa...

Geeektech.com
49 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

KINQ
6 reviews

Wat vinden consumenten van Kinq? Omdat er vele online warenhuizen zijn die gadgets en smart devices aanbieden vindt NederlandReview het belangrijk ...

Expert
14 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Simyo.nl

Is een mobiele telefoon kopen bij Simyo.nl een goed idee? Andere consumenten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van je sim-only abonnement. Hier vind je alles wat je moet weten over Simyo voordat je met ze in zee gaat.

Over Simyo
Simyo is een bedrijf dat sim-only producten levert voor de mobiele telefoon. Het is onderdeel van KPN en als Simyo consument maak je dus ook gebruik van het KPN netwerk. Simyo is in juli 2015 verkozen tot Beste Mobiele Provider van Nederland. Een betrouwbaar bedrijf dus. Als marketing gebruikt Simyo geen dure campagnes, maar vragen ze volgens eigen zeggen doodgewone Simyo gebruikers om hun mening en ervaringen.

Diensten
Simyo is een mobiele provider voor zowel sim-only abonnementen als sim-only prepaid voor de mobiel. Om dit aantrekkelijk te maken heeft Simyo een aantal aandachtstrekkers, waaronder:
-    Altijd toegang tot je tegoed en verbruik via de app of online
-    Gratis aanpassen van je bundel
-    Vertrouwd en veilig via het KPN netwerk

Bij Simyo kan je maandelijks je abonnement bijstellen, en dan niet alleen naar boven, maar ook naar beneden.
Om het nog aantrekkelijker te maken om klant te worden bij Simyo hebben ze de zogenaamde Vriendendeal. Dit houdt in dat als je een ander aanbrengt bij Simyo, je elk een tientje tegoed krijgt op je sim. Dit gebeurt allemaal via je eigen ‘shop.’

Naast simkaarten levert Simyo ook losse mobiele telefoons, in één oogopslag in de shop blijkt al dat dit vooral om wat oudere modellen gaat. Doordat het wat oudere modellen zijn kan er echter wel gestunt worden met de prijzen. Als je al klant bent bij Simyo kan je extra korting krijgen op een nieuw toestel. Zo betaal je je toestel dus ineens af in plaats van zoals bij vele abonnementen maandelijks extra te betalen om je toestel af te betalen.

Bij simyo geloven ze in de kracht van tevreden bellers. Bent u er ook zo tevreden over of juist niet? Bekijk het filmpje en geef ons uw ervaring met Simyo!
Simyo krijgt erg gemixte beoordelingen. Er zijn vele consumenten ontzettend tevreden, maar daar tegenover staan ontevreden klanten waarbij klaarblijkelijk alles verkeerd gaat. Opvallend is dat Simyo op de eigen site zowel negatieve als positieve beoordelingen heeft staan. Er staan dus niet slechts lovende beoordelingen, maar ook situaties waarbij het mis is gegaan. Simyo is dus niet bang om fouten toe te geven.
Belangrijk probleem is dat er soms onnodig hoge facturen zijn als je perongeluk internet open laat staan bijvoorbeeld. Simyo reageert echter op veel van de slechte reviews persoonlijk om zo tot een betere oplossing te komen. Of die oplossing er altijd komt of is gekomen is natuurlijk wel de vraag. Toch is er veel te lezen dat eventuele hoge kosten buiten de bundel kwijtgescholden wordt of dat er voor die periode alleen een  bundel gerekend word. In dit geval betaal je dus een bundel van een aantal MB.

Mocht je zelf een ervaring hebben met Simyo, goed of slecht, zou het erg gewaardeerd worden als je ook even een review achterlaat zodat toekomstige potentiële consumenten hiermee hun keuze kunnen bepalen.

 

Is simyo betrouwbaar in het buitenland? Zijn ze goedkoop en hoe is de prepaid? Vragen waar klanten van simyo antwoord op geven op basis van hun ervaringen. Lees alle beoordelingen op NederlandReview!

}