Hollandsnieuwe

Alle reviews

Hollandsnieuwe

54% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (26)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gsm

  Waardeloos bedrijf van A-Z, Smerige jakhalzen die je naaien waar je bij staat. PAS OP!
  Ik heb oprecht betere drollen gedraaid dan het gene waar ze hier ook nog eens geld voor durven te vragen. Kennen geen schaamte, maakt niet uit hoelang je al klant bent. Ze kijken alleen naar de centjes, stelletje gierigaards!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mobiel

  wat een smerige oplichters bende is dit zeg ik raad iedereen af om met deze viezerikken in zee te gaan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  alleen simkaart Hollands Nieuwe

  Helaas alleen maar nadelen:

  Hoewel het goedkoop lijkt is het toch vergeleken met andere Europese landen extreem duur! Voor only simkaart opwaarderen beltegoed
  betaal je echt heel veel geld. Ik kan bijvoorbeeld in Italie een lokale simkaart (Provider TIM) kopen wat met administratiekosten 35 euro kost maar daarbij krijg ik 20 gb internet en 20 gb extra (was dan wel promotie). Reken maar uit wat je bij HN kwijt bent.... Daarnaast is netwerk van HN voor wat betreft wanneer mobiele gegevens aan staat vaak heel slecht download vaak onder de 10 Mbits en upload soms zelfs onder 1 Mbits. Vervolgens moet je heel veel moeite doen om HN er na te laten kijken etc..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  7gh monthly sim only

  I got a monthly 7gb. J went to turkey and turned ln my data for 1 minute to send a message. All my data was gone.
  Also, you can not connect to the website or the app to charge your account. If you run out of internet, you are fucked.
  Speed is good. Thanks to Vodafone ofc :)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sim only 2018 september en 2021 (mei)

  Ja ik ben wel tevreden over Hollandsnieuwe. 😁
  Pas had ik wel een opmerking waar ik dan weer geen duidelijk uitleg over kreeg :-(...jammer!!
  Als ze iets niet weten dan babbelen ze er overheen denk ik.
  Verder wel altijd spoedig antwoord op vragen gehad...en hulp bij problemen dus dat ging wel best.
  Bereik is top..📱
  Prijs is top....
  Wil je tussentijds je bundel verhogen of verlagen dan is de prijs niet ineens hoger maar gelijk aan de prijs bij de start van t abonnement.💲
  Ja je kunt niet buiten je bundel komen ook handig voor de jeugd..
  Mis alleen de verassingen of een keer wat MB's cadeau bijvoorbeeld als je jarig bent of zoiets...
  Geen reden om te gaan prijs is te gunstig....😅
  Ben wel "hâppy"

  Groeten van een postbode📭

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abbo

  Zielig en trieste mensen, de klant service,,, dikke duim naar beneden. Geen 1 mini puntje rekenschap of naar te kijken hoelang je al klant bent, openstaande rekening hoppa wordt gewoon afgedwongen te betalen. Nooit 1 x deze........#@ bedrijf meer, ze moeten zich diep schamen en zo snel mogelijk na laten kijken wat voor mensen er werken.. Ongelooflijk

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sim kaart

  slechte service. Niet klantvriendelijk en klantgericht. Al 10x gebeld en nog geen resultaat. Vrij kansloos

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  I phone 8 refurbished

  Afgeleverd door PostNL maar na 3 weken geeft HN aan het nooit ontvangen te hebben. HN neemt geen enkele verantwoordelijkheid, geen service geen coulance . En dat na 10 jr. klant te zijn. Waardeloos

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verlengen

  Over het algemeen ben ik tevreden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Iphone XR

  wat een kut bedrijf
  ze zijn ontzettend slecht bereikbaar en als je contact met ze krijgt zijn ze onvriendelijk. Mijn bestelling is er nog steeds niet na 19 dagen wachten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Absolutely terrible service

  Absolutely terrible service.
  Fucked up my phone numbers and then ignore all my email to service desk.
  I sent 5 emails in last 2 weeks.
  First they called me and promised to fix the mess, but then just dropped the ball and started ignoring.
  Now I can't have access to my deleted phone number and can't authenticate on a number of sites connected to this number.
  No any process of escalation or any option to reach higher management to escalate the issue.
  Absolutely terrible piece of crap.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huawei mobiel

  Mobiel retour gestuurd naar hollandsnieuwe, geld niet teruggekregen. Track en Trace heb ik. Tientallen telefoontjes en email wisseling gehad met hollandsnieuwe, nu is het al 2 maanden en 1 week verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Wordt telkens van het kastje op de muur gestuurd. Ik zou het zeker afraden hier nog te kopen, terwijl ik al zeker zes jaar een trouwe klant ben, en toch wordt je hier behandeld als stront door de klantenservice. Vorige week tehoren gekregen na weer een belletje dat ik mijn geld eindelijk terug zou krijgen. De dag na dat telefoongesprek weer een email gehad dat ze toch niet gaan uitbetalen. Ik ben het ondertussen wel zat, dit is diefstal. Zit nu hard na te denken om aangifte te doen van diefstal bij de politie en daarnaast juridische stappen te ondernemen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overstap met nummerbehoud

  Als je je aanmeld gaat alles supersnel en wordt je overladen met berichten en status updates.

  Wanneer nummerbehoud niet lukt hoor of lees je niets meer van Hollandse nieuwe. Je moet dan zelf het betaalnummer bellen, vaak meerdere malen, omdat ook de info die daar wordt gegeven niet juist is of niet wordt nagekomen.
  Nummerbehoud is na 4 dagen nog niet in orde dit kost mij klanten en inkomsten. In een email deert Hollandse nieuwe de "tip" om simkaart vorige leverancier te gebruiken. Maar bij overgang naar de volgende maand en door overstap werkt die natuurlijk ook niet meer.
  Een datum waarop de Pöttering gaat plaatsvinden kunnen ze niets over zeggen. Echt belachelijk

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sim only

  Medewerker hangt telefoon op!

  Ik belde de klantenservice in verband met het einde van mijn contract van mijn abonnement bij HN. Ik gaf aan dat ik wilde overstappen omdat ik een andere goedkopere aanbieding bij een andere provider wilde overstappen. Toen er werd gereageerd van ok heeft u nog een ander vraag vond ik dit opvallend en raar dat er niet eens werd geprobeerd een klant te behouden, of om te vragen waarom die weg wil en waarom er niet een een abonnement wordt aangeboden. Dit zie je bij andere providers namelijk wel gebeuren. De manier waarop, de toon en de botte reacties hebben geleid dat ik hierover vragen stelde aan haar en zulk gedrag niet had verwacht tegenover een klant.

  Dit zei ik ook tegen haar. Ik vroeg of er eventueel een andere goedkoper abonnement kon worden afgesloten. De medewerker gaf heel korte en in mijn ogen onvriendelijke reacties waarna ik toch vroeg ik haar een andere medewerker of liever een manager/leidinggevende wil spreken over haar reacties waar ik niet mee tevreden was, vooral omdat ik haar antwoorden ook erg kortaf en ook onvriendelijk vond.

  Zij zei dat dat niet kon en dat ik kon terugbellen of kon mailen, maar ik gaf aan dat ik dit helemaal niet leuk vond hoe ik word behandeld en teleurgesteld ben en graag op die moment geholpen wil worden. Of doorverbonden word, of dat ik teruggebeld kon worden door een andere collega of liever een leidinggevende. Er werd nog steeds erg bot en kortaf geantwoord van nee of kan niet etc. En tot mijn verbazing hing zij de telefoon op! Dit vond ik heel erg vervelend en schrok er erg van.

  Dit kan toch niet. Je verwacht op zijn minst een oplossing in plaats van een klant weg te sturen, en je ook verwacht zoals andere providers dat ook doen een aanbieding aanbieden of proberen tevreden te stellen. Ik bleef immers beleefd praten.

  Zo makkelijk een klant verdienen verliezen en een mens zo behandelen zal toch niet mogen en niet passen bij zo een groot bedrijf? Ik ben erg teleurgesteld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen 4g in duitsland tijdens vakantie gedurende 11 dagen.

  Geen 4g in Duitsland, Totaal geen oplossing kosten gemaakt om via wifi wel internet te hebben
  Laatste keer dat ik verlengd heb . Waardeloos bedrijf

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  overstappen van een hele slechte naar een hele goede: hollandse nieuwe

  wij hebben heel erg veel problemen gehad met een eerdere provider. echt op het niveau van verkeerde rekeningen krijgen, bakken met geld moeten betalen en ook nog boetes ontvangen als je niet betaald. daar was ook echt de klanten service superonaardig en niet helpend.

  uit deze ellende zijn we nu gelukkig ontsnapt, want wij zijn overgestapt naar Hollandse nieuwe. van te voren moet ik zeggen, ik vreesde het ergste, want er waren best wel veel mensen heel erg negatief over Hollandse nieuwe. ik zag het zelfs in de krant staan en ik had een overbuurman die ook niet echt goede ervaringen had. maar ik had ook gehoord dat het nu beter was.

  omdat de prijs echt laag was en overstappen makkelijk leek, hebben we toch maar de gok genomen en zijn overgestapt naar Hollandse nieuwe. ik bedoel veel slechter dan die andere kon het niet worden TOCH/1

  nou het overstappen was inderdaad wel snel gedaan. wel een beetje wat administratie en gedoe, maar toch ging het soepel allemaal en nu gaat het prima. we hebben altijd wel bereik hier. heb dat nog niet uitgebreid kunnen testen door heel Nederland en op gekke plaatsen ofzo, want zo lang hebben we dus niet Hollandse nieuwe nog.

  maar wat ik dan wel weer heel belangrijk vind, is dat de klantenservice vriendelijk is. en dat zijn ze hier! heb ze het hele verhaal verteld zoals ook hier en ze vonden die andere maatschappij ook heel slecht, ze hadden zelfs meer overstappers gehad vanaf die partij (ik noem geen namen, schrijf daar wel een aparte review voor ofzo)!!

  Dus ik zou zeggen: iedereen met een rotcontract en slechte service, stap gewoon lekker over naar een betere, zoals Hollandse nieuwe.

  dat is echt veel beter!!

  Bundel van een nummer ging mega snel op met mobiel internet.
  Heb nooit een bundel die opgaat, binnen 3 dagen 2000Mb bijna totaal op

  1) reageren niet op mail ( direct 18 februari per mailformulier op de website kenbaar gemaakt )
  2) slechte service aan de telefoon ( de mensen zelf niet, maar de managers erboven wel )
  3) reageren niet op antwoord van door hun gestuurde mail
  4) geven geen service in de vorm van compensatie
  Das dus weer een klant minder binnenkort.
  Voor 3 euro in zak hollands nieuwe houden zetten ze een relatie met een zakelijke klant op het spel.
  Verder sturen ze NOOIT een factuur als je je bundel opwaardeert.

  Zakelijk zou ik zeker niet bij deze firma gaan!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  snel en goedkoop

  Abonnement afgesloten, ging snel en goedkoop

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tevreden, had slechtere service verwacht

  Had eigenlijk veel gezeik gewacht met afsluiten en overstappen maar viel me best mee
  Ja je moet wel veel zelf opzoeken uitzoeken en checken maar dat is altijd wel zo

  Heb nu wel een betere deal en verder hoop ik ze nergens voor nodig te hebben
  Dus wel tevreden hier!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slecht 3g netwerk / problemen opzeggen abonnement

  De dekking voor data/netwerk met 3g was zeer slecht bij Hollandsnieuwe en dat zelfs in Amsterdam waar ik woon. Het was zo'n enorm trage verbinding iets opzoeken met google was echt niet te doen, het enige wat het ongeveer deed was een WhatsApp bericht mits het zonder afbeelding/video was en nog een paar andere apps. Terwijl met de mensen waar mee ik samen was op dat moment wel een prima 3g verbinding hadden via hun provider. Ik ben daarom ook laatst zo'n twee maanden geleden met mijn aflopende abonnement overgestapt naar een andere provider en nu heb ik wel goede data/netwerk verbinding met hetzelfde mobiel toestel.

  Overigens heb ik nu zelfs problemen met die Hollandsnieuwe dat ze nog rekeningen indienen alsof ik nog steeds een abonnement bij hen afneem wat niet zo is. Het contract/abonnement was aflopende eind mei 2016, ruimschoots een maand voor die tijd via de nieuwe provider de overstap aangevraagd met nummerbehoud en de portering is toen eind mei gedaan en daarmee is normaliter ook gelijk de overstap tussen de providers geregeld en het oude contract/abonnement ten einde en is het nieuwe contract/abonnement bij de huidige provider ingegaan.

  Van mijn huidige provider ik inmiddels vernomen dat zij en vele andere providers problemen hebben met Hollandsnieuwe van mensen die overstappen met hen abonnement naar een andere provider. Al die providers zijn hun problemen hierover aan het verzamelen en gaan dit gezamenlijk aanpakken tegen Hollandsnieuwe die overduidelijk hun administratie niet op orde hebben.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Internetbundel groter

  Telefoonkosten zijn bij mij echt alleen internetkosten
  Bellen en smsen doe ik gewoon echt nooit
  Ik wilde dus een grotere internetbundel en zo kwam ik via de reclame bij Hollands Nieuwe terecht.
  Die hadden een betere deal dan andere providers. En het afsluiten ging eigenlijk best handig.

Anderen bekeken ook

Geeektech.com
79 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

KINQ
6 reviews

Wat vinden consumenten van Kinq? Omdat er vele online warenhuizen zijn die gadgets en smart devices aanbieden vindt NederlandReview het belangrijk ...

Simyo.nl
12 reviews

Is een mobiele telefoon kopen bij Simyo.nl een goed idee? Andere consumenten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van ...

Expert
20 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Hollandsnieuwe

Wat vinden anderen van Hollandsnieuwe? Hollandsnieuwe is een nieuwe telefoonaanbieder van mobiele telefonie abonnementen. Ze bieden glasheldere producten en diensten aan welke altijd af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Als jij klant bent van Hollandsnieuwe of klant bent geweest dan horen we graag jouw mening over hun op NederlandReview. Door over verschillende bedrijven een beoordeling te verzamelen van vele verschillende mensen is het mogelijk voor anderen om een goed beeld van een bedrijf te krijgen. Ook voor Hollandsnieuwe doet NederlandReview dit. Je bijdrage wordt natuurlijk gewaardeerd.

Over Hollandsnieuwe
Flexibiliteit, transparant en natuurlijk kwaliteit! Het is allemaal belangrijk bij Hollandsnieuwe. Je kunt vanuit een bundel internetten, bellen of sms berichten verzenden. Het maakt niet uit wat je wilt. Je kunt er gewoon gebruik van maken. Ook kun je jouw abonnement altijd aanpassen. Het is gewoon wat jij belangrijk en gemakkelijk vindt. Als je trouwens buiten je bundel belt dan is het tarief niet hoger! Het bijkopen van een extra bundel is nog goedkoper dan een normaal tarief. Geweldig toch?

Ook zijn er tal van aantrekkelijke combinaties van abonnementen en de juiste smartphone. Je kunt ook een sim only abonnement afsluiten bij Hollandsnieuwe. Hierdoor is het mogelijk om je oude telefoon gewoon te houden en gebruik te maken van een nieuw abonnement Er zijn volop mogelijkheden bij Hollandsnieuwe. Ze hebben een kwalitatief hoogwaardig netwerk en bieden dus kwaliteit en een uitstekende prijs aan. Dit in combinatie met de nieuwste smartphones en je hebt een geweldige combinatie om volop van te genieten. Je krijgt er zeker geen spijt van.
 

De diensten van Hollandsnieuwe
Hollandsnieuwe is een telecombedrijf welke uitstekende mobiele abonnementen aanbiedt en ook de nieuwste smartphones. Ze hebben hun eigen netwerk waar je in heel Nederland gebruik kunt maken. We bedoelen het netwerk om met je smartphone mee te bellen. Ze bieden bij Hollandsnieuwe de nieuwste telefoontoestellen aan. Denk hierbij aan:

Samsung Galaxy S4
Apple iPhone 5s
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy A3
Huawei P8 Lite
Samsung Galaxy A5
En tal van andere modellen.
 De merken welke je aantreft in de winkel van Hollandsnieuwe zijn onder andere:

Apple
HTC
Huawei
LG
Nokia
Samsung
Sony
Je kunt bij Hollandsnieuwe uit verschillende sim only abonnementen kiezen:

Sim Only 1 jaar
Sim Only 2 jaar


Klachten of tips over Hollandsnieuwe
Er is geen aparte pagina op de website van Hollandsnieuwe waar je een compliment of een klacht kunt achterlaten. Het is echter goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Je kunt natuurlijk altijd contact met ze opnemen. Ze hebben een klantenservice welke op verschillende manieren te bereiken is. Op die manier kun je Hollandsnieuwe bereiken om ze te informeren over een klacht of een compliment. Als het om een klacht gaat dan zal Hollandsnieuwe natuurlijk kijken of er een oplossing mogelijk is.

Wat vind jij van Hollandsnieuwe?
Heb jij wel eens een klacht of een compliment gestuurd naar Hollandsnieuwe? We horen er op NederlandReview graag meer over. Op NederlandReview delen we graag je mening, ervaring en beoordeling van een bedrijf. Ook van Hollandsnieuwe doen we dit. Door jouw mening in te sturen kunnen anderen sneller beoordelen hoe goed of slecht een bedrijf daadwerkelijk is. Iets wat zeer waardevol is. 

internet instellen of opwaarderen? Wat vindt Nederland van Hollandsnieuwe? Lees ervaringen op NederlandReview!

}