Diveinn Scubastore

4.5

Bestellen

3.5

Service

4.8

Prijs

4

Levering

37.5%

Zou hier weer kopen

Diveinn Scubastore

Onderwater, omringd door de blauwe oceaan, koraal op de bodem en vissen om je heen, het klinkt bijna als een droom. Iedere duiker zal je vertellen dat er geen betere ervaring is, dan een duik in een koraalrif. Er is nog zo een groot deel van de oceaan dat we nog altijd niet ontdekt hebben, zoveel geheimen die nog verborgen liggen. Misschien zullen die delen van de oceaan altijd verborgen blijven, maar de delen die we wel ontdekt hebben, moet je toch wel een keer gezien hebben. Bij de Diveinn Scubastore vind je alles om je watersportavontuur te beginnen, maar je wilt wel eerst zeker weten dat de artikelen betrouwbaar zijn. Het is niet de bedoeling dat jij één van de verborgen geheimen in de oceaan wordt en we je nooit meer terugzien. Lees daarom eerst de reviews van duikers die de artikelen van de Diveinn Scubastore al gebruikt hebben. 


Over de Diveinn Scubastore

De online shop heeft een ruim assortiment met artikelen voor alle vormen van watersport die je maar kunt verzinnen. Ze zijn onderdeel van een groep gespecialiseerde webshops zoals onder andere Trekkinn, Waveinn, Runnerinn, Traininn, Bikeinn, Dressinn en Outletinn. Al deze webshops worden onderhouden door specialisten op dat specifieke gebied. De Diveinne webshop wordt onderhouden door experts op het gebied van watersport. De meeste medewerkers hebben al meer dan 17 jaar ervaring in duiken, onderwatervissen en grotduiken. Ze gebruiken deze kennis om hun klanten altijd het beste advies te geven. 
Categorieën de Diveinn Scubastore

– Accessoires
– Apparatuur
– Duikgerij
– Duikpakken
– Elektronica en elektriciteit
– Flessen
– Foto video
Harpoengeweren
– Instrumenten en computer
– Lampen
– Maskers
– Neopreen accessoires
– Onderwater apparatuur
– Padi
– Snorkelen
– Snorkels
– Trimvesten
– Trimvesten wings
– Waterdichte tassen
– Zwemvliezen


Diensten Diveinn Scubastore

De webshop wil er altijd voor zorgen dat klanten alle informatie hebben om de beste keuze te maken. Alle artikelen die in de webshop verkocht worden, hebben extra informatie om klanten te helpen. Voor de meeste producten is zelfs een video te vinden met instructies en uitleg. Je kunt er zelfs voor kiezen om de scuba-uitrusting die je besteld hebt in de winkel door een medewerker in elkaar te laten zetten, zodat je zeker weet dat alles gecontroleerd is en werkt. 


Klachten Diveinn Scubastore

Is er iets mis met de uitrusting? Of heb je vragen over de artikelen in de webshop? Maak dan gebruik van de chat op de website. Je hebt direct contact met een medewerker die je verder kan helpen. Neem je liever contact op via de mail of telefonisch? Dan kun je alle contactgegevens vinden op de contactpagina van de website. Je vindt hier ook alle vaakgestelde vragen. Lees deze altijd eerst even door, misschien staat je vraag er al tussen.


Schrijf een review over de Diveinn Scubastore!

Heb jij een heerlijke duikvakantie gehad door de uitrusting van de Diveinn Scubastore? Geef dan jouw mening over de artikelen die te koop zijn in de webshop. Zijn de artikelen betrouwbaar? Wat vind je van de kwaliteit? Is duiken met de artikelen veilig? Laat een beoordeling achter en vertel alles over jouw ervaringen.


Op NederlandReview lees je alles over de ervaringen van klanten van de Diveinn Scubastore. Wat vinden zij van de duikuitrusting? Lees hun recensies.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

CRESSI Kit Calibro and Corsica Black One Size

Unfortunately not on time. No information about delivery. Not good.

P

Philip

15-07-2022

0

Apeks KVR1 droogpak

0 sterren is helaas niet mogelijk. Op 19 november 2021 een Apeks KVR1 droogpak besteld, zou voorradig zijn. Na 1 week niets verzonden, na contact zou dat binnen enkele uren gebeuren...niets. Inmiddels 3 weken verder en zowel telefonisch als per mail veel en vaak contact gehad waarbij er een vast patroon is: 1) concrete vragen worden nooit beantwoord 2) voortdurend nietszeggende standaardberichten en "bedankt voor je begrip/geduld, wacht nog maar een paar dagen" 3) het probleem wordt niet opgelost en er wordt ook niet gecommuniceerd hoe ze het willen oplossen 4) je wordt voortdurend aan het lijntje gehouden en afspraken worden niet nagekomen...maakt niet uit of je mailt, belt, appt, chat, het is 1 louche bende daar ! Mijn advies: blijf er ver weg van en zeker niets betalen voordat je de order hebt ontvangen. Ps: wat me nu opvalt is dat vrijwel alle positieve reviews hier "op uitnodiging" geschreven zijn, toeval ? ?

J

John

08-12-2021

0

Cressi pro star set

Geld word afgeschreven maar krijg geen bevestiging en is niet in mijn account terug te zien. Klanten service moeilijk te bereiken en lost het probleem niet op. Elke keer opnieuw standaard tekst. Zou graag me geld terug ontvangen zo dat ik mijn bestelling opnieuw kan plaatsen. Of als nog mijn product ontvangen. Zeer ontevreden op dit moment.

A

A.a. van Middendorp

10-11-2021

0

duikbril en zwemvliezen

Op het moment van bestellen heeft men de prijs veranderd . Dat voelt als oplichting en dat is het ook. Fatsoenlijk antwoord geven op de kwestie doen ze niet.

M

mike

23-09-2021

0

Do not buy here!

I recently bought a computer interface from Dive Inn. Apparently not compatible with Mac (no mention of this), so I logged a request to return this. No reaction, nothing.. even after different requests. So this is lost money!

A

Anja

21-07-2021

0

duikmateriaal

zoals alle winkels en webshops is het interessant aankopen als er promoties zijn. ik heb al vanalles aangekocht bij diveinn scubastore en ben vanalles tevreden. de levering kan soms een tijdje duren. ook al iets verkeerd gekocht, opgestuurd en netjes terugbetaald geweest zonder problemen. een aanrader als er promoties zijn.

R

rudi vandecasteele

17-12-2020

0

Harpoengeweer

Mijn pakje kwam al 3 weken te laat aan. Het pakje zelf leek ingepakt door een kleuter. Toen ik het open deed merkte ik dat de speer zelf gebogen was. Ik heb een retour aangevraagd, foto's opgestuurd. Zelf foto's van voor ik het pakje openmaakte. Toen zeiden ze me dat ze de retour niet zouden aanvaarden omdat het pakje 'gemanipuleerd' zou zijn. Nog eens echte gouwe ouwe oplichting op het internet

W

Wouter

10-12-2020

0

Suunto SK8

The prices are not the best, mostly I can find same products cheaper in Dutch shops, but sometimes they do have really good offers. But even if you've found one, ordered it and get the order confirmation it does not mean you'll get one. They can later come with the message "sorry, your item is out of stock", while the item is on stock, but the price has changed. Additionally they never have a free shipping, what makes them even less attractive. Shops like Lucasdivestore usually offers better option since they have free shipping starting from 50 euro order ammount.

S

Stas

30-08-2019

0