Overleef de koude wintermaanden met deze warme modetips

Beginnen jullie het ook al te voelen? Het wordt steeds kouder buiten. Je hebt je warme winterjas waarschijnlijk al van zolder gehaald en loopt elke dag in dezelfde warme sweater, omdat je nog geen nieuwe kleding hebt kunnen kopen. Je kleding van vorig seizoen is namelijk zóóó 2016 en daar kun je nu echt niet in rondlopen. Kerst staat ook alweer bijna om de hoek en je wilt er tijdens het kerstdiner wel goed uitzien. Je hebt je familie een tijdje niet meer gezien en zodra jij de deur inloopt, moeten alle ogen meteen op jou gericht zijn. Met onze warme modetips ben je klaar voor de winter en de feestdagen.


Het begint allemaal met warme voeten

Koude tenen zijn misschien wel het vervelendste aan het koude weer. Niemand zit te wachten op tenen die voelen als ijsblokjes. Iedereen die het vaak koud heeft, weet dat het altijd begint met koude tenen en voeten. Het kruipt daarna heel langzaam omhoog en voordat je het weet, zit je te rillen van de kou. Om warm te blijven, zijn warme voeten dan ook de eerst stap. En wat is er beter om je voeten warm te houden, dan warme sokken? Iedereen die op zoek is naar sokken die warm zijn en er ook nog geweldig uitzien, is bij WeirdoSox aan het juiste adres.


Laat het ijs niet winnen

De kou in Nederland komt nooit alleen. Ze is altijd vergezeld door sneeuw en ijs. Zodra het begint te vriezen, wordt het levensgevaarlijk om naar buiten te gaan. De straten zijn spiegelglad en je gaat elk jaar sowieso één keer onderuit. Laat het ijs dit jaar echter niet winnen en koop schoenen waar je stevig instaat. Nelson Schoenen heeft schoenen die je deze winter veilig zullen houden. En het mooiste is, de schoenen zien er ook nog eens stijlvol uit. Geloof me, je Crocs maken met dit weer echt geen schijn van kans. 


Er is nooit zoiets als te veel lagen

Je lichaam heeft kleding nodig om warm te blijven. Loop jij in de winter rond met vier of vijf verschillende lagen kleding aan? Luister dan niet naar anderen die zeggen dat het niet nodig is. Doe uit protest nog een extra laag aan. Urban Outfitters heeft voor deze winter the Coziest collectie. De warme truien, sjalen, sweaters, hoodies, handschoenen en vesten houden je deze winter gegarandeerd warm. Ga helemaal los en jij hoeft nooit meer te rillen van de kou.


Maak het niet moeilijker dan het is

In de laatste jaren besteden mannen ook steeds meer aandacht aan mode. Ze willen er graag goed uitzien, maar soms hebben ze nog wat hulp nodig. Lieve mannen, willen jullie er deze winter elke dag goed uitzien? Neem dan een kijkje bij House of Einstein. De stylisten hebben de outfits vast voor je samengesteld. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kleurcombinaties en materialen. Mode hoeft namelijk niet moeilijk te zijn. 


Denk niet alleen aan jezelf

Jij bent er nu helemaal klaar voor om de koude wintermaanden door te komen, maar is er niet iemand anders in je leven die nu ook wat extra aandacht verdient? Je kunt altijd op hem vertrouwen om je van A naar B te brengen en nu kun je eindelijk iets terugdoen. We hebben het natuurlijk over je auto. In de wintermaanden heeft je auto namelijk ook een nieuwe autofit (Snap je em? Outfit!) nodig. Zijn banden zijn zóóó laatste seizoen. Het is tijd voor winterbanden. Bij Winterbanden.nl of BandenConcurrent kun je de nieuwste trends vinden.


Waarschuwing: Dit Nieuwsbericht is geschreven door iemand die het nog nooit in haar leven koud heeft gehad. Echt nog nooit. Dit bericht is dus geheel gebaseerd op verhalen van anderen. Veel succes deze winter!


Foto: Keith Williams 


Share