Crocs

4.4

Bestellen

2.4

Service

3.8

Prijs

3.1

Levering

27.3%

Zou hier weer kopen

Crocs

Er zijn twee verschillende soorten mensen op de wereld. Er zijn mensen die Crocs helemaal geweldig vinden en er zijn mensen die een gigantische hekel hebben aan de schoenen. Er is niemand die tussen deze twee groepen inzit. Waarschijnlijk zullen alleen de mensen die van Crocs houden meer willen weten over het merk. Voor hen zijn op NederlandReview beoordelingen te vinden van andere klanten. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de schoenen en de winkel. Heb je altijd al Crocs willen kopen, maar wil je eerst zeker weten dat je er kwaliteit voor terugkrijgt? Lees dan hier de reviews!


Over Crocs

Als leider op het gebied van comfortabele schoenen, is Crocs toegewijd om de toekomst van comfort te innoveren. De bekende klompen van Clogs zijn altijd direct te herkennen. Het zal dan ook niet verbazingwekkend zijn dat meer dan 300 miljoen Crocs verkocht zijn wereldwijd. Ze geloven bij Crocs dat iedereen uniek is en willen de eigenzinnigheid van mensen uiten in hun schoenen. De klompen zijn bij iedereen bekend, maar het merk heeft tegenwoordig nog veel meer te bieden. Het merk staat bekend om de comfort en de kwaliteit en heeft dit in alle schoenen verwerkt. Wat hun klanten van de comfort en kwaliteit vinden, lees je natuurlijk in hun reviews.


 


Diensten Crocs

De comfort en kwaliteit van Crocs is een belangrijke reden waarom klanten de schoenen kopen. De webshop heeft voor klanten echter nog meer extra’s. De verzending is namelijk op alle bestellingen gratis. Maar ook als de schoenen toch niet passen of als je toch van gedachte veranderd bent, kun je de schoenen gemakkelijk retourneren. Crocs heeft namelijk een bedenktijd van 90 dagen met een niet-goed-geld-terug garantie. De webshop heeft ook een outlet met oudere modellen die met kortingen verkocht worden en er zijn ook vaak mega-aanbiedingen te vinden. Je krijgt op dit moment nog 20% extra korting als je je inschrijft voor de nieuwsbrief.


Klachten Crocs

Je kunt bij vragen, opmerkingen en klachten direct contact opnemen met de klantenservice van Crocs door gebruik te maken van de chat. De LiveChat is op maandag tot en met vrijdag overdag altijd bereikbaar. Is de chat echter offline, dan kun op de website ook het e-mailadres en telefoonnummer vinden. Je bent ook altijd welkom in één van de fysieke winkels of je kunt je vraag stellen op Facebook en Instagram. Heb jij al contact opgenomen met de klantenservice? Laat andere klanten dan weten of je goed geholpen bent door een review te schrijven.


Jouw ervaringen met Crocs

Hoor jij bij de groep mensen die geen genoeg kan krijgen van Crocs? Loop jij de hele dag op je Crocs en kan het jou niets schelen dat mensen je nastaren? Schrijf dan een review en vertel over jouw ervaringen met de klompen. Wat vind je van de kwaliteit van de schoenen? Word je bestelling snel geleverd? En zijn de schoenen echt comfortabel? Geef jouw beoordeling en overtuig de mensen die anti-Crocs zijn om de schoenen toch te proberen.


Niet iedereen kan de slippers van Crocs waarderen. Wil jij meer weten over ervaringen van andere klanten? Lees hier dan de reviews en beoordelingen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

teenslippers

Slechte service bij retourneren. Kosten zijn voor eigen rekening. Ondanks dat geleverde kleur totaal niet overeenkomt met kleur op afbeelding online. Via chat geen oplossing gevonden

A

annet

04-07-2023

0

Crocs

Tot 2 maal toe een bestelling geplaatst. Niets ontvangen. Ook geen bevestigingsmail. Gelukkig niets van mijn rekening gehaald. Ik bestel hier nooit meer en ze moeten nu na 3 weken ook niet meer met hun crocs afkomen.

M

Marie-Anne Leunis

02-06-2023

0

crocs tot 3 x toe opnieuw besteld , contact gehad, en moest na het weekend terug contact opnemen met hen. Resultaat geen enkele bestelling was er te zien volgens hen...

Wat een domme site!! ze praten niet eens Nederlands voor een Nederlandse site!! wat is de bedoeling van zulke praktijken, al je tijd steken in het spellen van de letters van je naam want ze verstaan niks

N

Nathalie Nuyttens

08-08-2022

0

Slippers

Bestellen gelukt maar product nog steeds niet ontvangen. De bezorger krijgt niet de juiste adresgegevens van crocs doorgegeven. Bestellig ligt nu in een opslagdepot van de pakketbezorger. Nu moet ik mijn bestelling zelf ergens.ophalen. super slechte klantenservice. Beloven terug te bellen en te mailen maar nog steeds niet gebeurd. Zowel aan de telefoon als met chat wordt alleen Engels, Frans en Duits gesproken. Mensen van klantenservice verwachten dat ik.engels.spreek.anders wordt telefoongesprek en chat afgebroken. Crocs ontvangt graag je bestelling maar daarna geven ze niet meer thuis.

R

R. Vink

04-12-2021

0

Halve laarsjes

De slippers lopen heerlijk en ook de eerder tuinklompen. Maar 7.50 betalen voor retourneren is echt absurd. Ik bestel in elk geval niks weer. Heel jammer!

Y

Yvon Koerts

31-07-2021

0

2 paar crocs mt 39 en 44

Binnen drie dagen waren de bestelde crocs geleverd. Alles was prima.

M

Mm

09-12-2020

0

Crocs teenslippers

Nooit, maar dan ook nooit meer bestel ik iets via Crocs.nl. Slippers besteld in de maat die ik al had van Crocs, maar waren te klein, vreemd maar ok. Een retourformulier na 10x vragen nooit ontvangen en waarom alles in het Engels??? Je besteld toch bij Crocs.nl!!!!! Maar goed zo blijf je dus met de slippers zitten die te klein zijn, je kunt fluiten naar je geld. Nee niet bestellen via Crocs.nl.

M

MO

16-07-2020

0

Crocs damesslippers

1Mei jl. besteld, betaald en nog steeds niets ontvangen. Wel een mail dat ze verzonden zijn met track en trace nummer maar die herkent de bestelling niet. Verder is crocs onbereikbaar per mail of telefoon. Ik baal enorm van de slechte service. Wel betalen maar niets krijgen. Grrrr....

G

Gerda Risselada

11-05-2020

1

Levert niet

Oplichters Leveren geen product Reageren niet op mail, telefoon, chat. Niet kopen hier

R

Robert westenberg

29-04-2020

0

boots

please please never order crocs on crocs.nl. The worst process from not receiving orders to no defined procedure for returning to the customer service guys shouting at the customer. Cant believe the company has such a poor e commerce show in Nederland.Never ordering again!

V

vaish

03-02-2020

0

sandalen en slippers

03-08-2019 besteld, 28-08-2019 nog steeds niet geleverd. Klantenservice via chat, telefoon of e-mail niet/nauwelijks bereikbaar. Zo vreselijk teleurgesteld in Crocs.nl

F

Froukje Reivers

28-08-2019

0