NederlandReview

    Ervaringen Urban Outfitters

    Langzaam begint Urban Outfitters eindelijk ook Nederland over te nemen. Je kon al geruime tijd hip shoppen in coole steden als New York en Antwerpen, nu is het ook al een tijdje mogelijk om bijvoorbeeld in Amsterdam of Utrecht je rekening leeg te kopen in een winkel van Urban Outfitters. Moeten we blij zijn met de komst van deze modewinkel naar Nederland? Hoe ervaren echte klanten de kwaliteit van de producten die ze hier verkopen? Hoe bevalt het om online te bestellen bij Urban Outfitters? Hoe snel is de levering en wat zijn de voorwaarden voor een eventuele retournering? Lees hier alles over Urban Outfitters voor je iets koopt, eerstehands van klanten die jou vóór gingen!

    Over Urban Outfitters
    Urban Outfitters is een winkel uit de Verenigde Staten, opgericht door Richard Hayne en Scott Belair in 1970. Je vindt er veel kleding, schoenen, cosmetica, sieraden en accessoires, maar ook allerhande hippe gadgets, boeken, muziek en woonartikelen. De stijl is te kenmerken als hip, retro, vintage en bohémien. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor een fashion statement of voor een origineel cadeau.

    Het hoofdkwartier van Urban Outfitters bevindt zich in Philadelphia, maar de winkels van het bedrijf vind je tegenwoordig overal ter wereld: het zijn er inmiddels meer dan 400, waarvan ongeveer de helft zich in de Verenigde Staten bevindt en bijna vijftig in Europa. Het zijn bijna zonder uitzondering grote winkels met meerdere etages in de bekende winkelstraten van grote steden. 


    Urban Outfitters heeft een speciaal kanaal op YouTube. UO Sound presenteert nieuwe muziek, zoals hier Weyes Blood. 

    Online shoppen bij Urban Outfitters
    Maar voor iedereen die zich niet in de buurt van een dergelijke grote winkelstraat bevindt: niet getreurd, je kunt ook online shoppen bij Urban Outfitters. Op allerlei manieren word je dat zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt. Je kunt vrij eenvoudig een item retourneren als je het bijvoorbeeld toch niet zo leuk vindt of als het niet past. Wel binnen 30 dagen en natuurlijk in perfecte staat. Je hoeft het niet eens terug te sturen; je kunt ook langs een filiaal van Urban Outfitters in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Den Haag. En wil je een artikel ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, dan kan dat gewoon kosteloos (en ook zonder dat je nogmaals verzendkosten moet betalen). 

     

    Merken van Urban Outfitters
    Urban Outfitters heeft een aantal eigen merken, samengebracht onder URBN: Anthropologie, Free People, Terrain, and BHLDN. Daarnaast vertegenwoordigt Urban Outfitters tal van andere merken, variërend van grote namen die iedereen kent zoals Nike, Converse, Adidas en Calvin Klein tot merknamen die misschien minder bekend zijn, maar daarmee zeker niet minder goed. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een holografische etui van Mi-Pac of een cool shirt van Dead Vintage? Dan kun je terecht bij Urban Outfitters. 

    Ervaringen, complimenten, tips of klachten over Urban Outfitters?
    Heb jij ervaring met Urban Outfitters? Heb je hier bijvoorbeeld wel eens iets gekocht of besteld? Heb je misschien wel eens iets moeten retourneren of heb je een klacht moeten indienen? Laat heel Nederland weten hoe jij de service van Urban Outfitters hebt ervaren met een review! Zijn ze bijvoorbeeld goed bereikbaar, lossen ze problemen goed op? Hoe is de kwaliteit van de kleding? 

    Lees klantervaringen met Urban Outfitters! Wanneer komt de nieuwe collectie binnen? Is de sale al begonnen? Wat zijn retourvoorwaarden, hoe is de service?

    Urban Outfitters
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    8
    87% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,6

    Service

    8

    Prijs

    6,4

    Leveren

    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Lievelingswinkel

    Joyce Rademakers15-03-2018

    Een van mijn lievelingswinkels zoveel leuke dingen hier jammer dat ze zo duur zijn alleen maar wel goede merken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    online bestellen: niet doen!

    CC13-01-2018

    Let op dat je bij online bestellen zeker weet dat wat je bestelt ook goed is. Terugsturen moet naar GB en kost geld! In winkel kan je alleen omruilen, geen refund!

    Bibi22-07-2018

    Weet je zeker dat je alleen kan omruilen? Ik dacht dat ik op de site had gelezen "neem je pas mee waarmee je betaald hebt want op deze krijg je het bedrag terug" Ik heb een mail gestuurd naar hun om zeker te weten of ik mijn geld terug krijg, maar heb nog niks terug.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    50% sale - online bestellen

    Karin Timmer03-01-2018

    eindelijk is het ook sale bij Urban Outfitters, dus ik ben lekker gaan bestellen haha. Helaas heeft mijn stad geen filiaal, dus ik moest online bestellen, maar het is wel gratis verzending en misschien ook wel meer keuze! Ik ga volgende week shoppen in Amsterdam, maar ik durfde niet daarop te wachten want dan is de sale vast weer voorbij.....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    oorbellen gewoon kunnen ruilen in de winkel

    L. Bakker20-12-2017

    oorbellen gekocht voor vriendin met Sinterklaas - waren niet goedkoop. maar ze had ze al...
    gelukkig kon ik gewoon ruilen in de winkel en mocht ze iets anders uitkiezen. deden ze niet moeilijk over, al was ik volgens mij buiten de wettige termijn

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Kerstshopping

    Maaike Visser16-12-2017

    Fantastische winkel, voor kerstshopping heb ik alles hier gekocht, gelukkig was er korting ;).
    Ik kom hier ook gewoon voor inspiratie en koop niet altijd wat hoor

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Website bestellen

    Jolinda06-12-2017

    Op de website is de collectie veel groter dan in de winkel!
    Al kom ik ook graag in hun winkels, want ik doe altijd veel inspiratie op en ik vind het er altijd erg cool zeg maar. Wel vind ik het niet zo gezellig dat daar altijd zo'n bouncer voor de deur staat (ben ik de enige??).
    Ik had pas een leuke trui in de winkel gezien maar niet meer in mijn maat en toen heb ik op hun website gekeken en daar was hij wel in mijn maat, beetje gek, maar wel blij mee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    supercool maar duur

    melany09-11-2017

    supercoole winkel maar helaas wel een beetje duur

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    als in de videoclips! aanbiedingen online

    J. Huyde18-10-2017

    Wat ik zie in de videoclips en fashion shows die ik volg, kan ik meestal gewoon direct bij Urban Outfitters kopen. Ze zijn gewoon veel sneller dan andere merken en zitten makkelijk in de winkelstraat.
    Erg inspirerende winkels met gewoon de beste spullen.

    En voor de aanbiedingen ga ik vaak online

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Beste merken

    Lona Hendriks09-10-2017

    Ze hebben hier gewoon de beste merken en blijven goed bij met de mode
    Veel beter dan andere ketens wat mij betreft
    en ik ben blij dat ze nu ook eindelijk in Utrecht zitten!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Leuke merken en favoriete winkel

    Lizzy Hendriks14-09-2017

    Merken zijn helemaal mijn smaak en ze hebben altijd wel een leuk ding in de winkel

    Het is zeker een van mijn favoriete winkels in de stad en ik ga altijd naar binnen als ik er langs loop

    Vooral met de uitverkoop natuurlijk, maar anders ook

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Uitverkoop

    Benthe 10-09-2017

    In de uitverkoop een aantal shirtjes gekocht en ook wat armbanden, sale was heel veel korting! Normaal zijn ze best een beetje duur, namelijk

    Shirtjes vallen precies goed en staan ook zoals op de foto. Sieraden zijn mooi, maar ik durf er mijn handen niet mee te wassen, want volgens mij is het geen topkwaliteit, maar ze waren dus ook niet zo duur gelukkig

    Een van de leukste winkels van het moment zeker!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Incasso/nota

    Hogendijken17-07-2017

    Trui moest geruild, moest 2 keer betalen, krijg geld pas over 5 dagen op mijn rekening.Dit mag niet zo gaan1

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Goede merken en originele winkel

    Benthe Josse09-03-2017

    Fantastische Winkel, de merken die ze bij Urban Outfitters kopen vind ik echt heel goed allemaal.
    Ze zijn hier origineler en ook gewoon beter dan bij andere kledingwinkels.
    Ik kom er heel graag als ik in de stad ben en ik koop ook weleens online als ik dat niet ben!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Urban outfitters een van mijn favoriete winkels, vooral met sale

    Geda 21-02-2017

    Een van mijn favoriete winkels!!

    ze hebben altijd wel wat leuks of origineels, ik hou heel veel van de stijl.

    Ze zijn helaas wel een beetje duur voor mij, maar gelukkig is er regelmatig sale en dan is de korting vaak echt megahoog!
    Dus dat wacht ik soms gewoon af.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Fantastische kleding uit vroegere jaren

    Jasmijn Borger17-02-2017

    Ik ben sinds een jaar of twee helemaal gecharmeerd van de kledingstijl van vroeger. Met name de Urban style trekt mij bijzonder veel aan. Vond het altijd lastig om kledingwinkels te vinden die dit soort kleren verkopen, maar heb inmiddels Urban Outfitters ontdekt. Op deze website is van alles te koop, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ik heb er al meermaals broeken, truien en zelfs lingerie besteld. Ben met name fan van de lingerie die ze hier aanbieden, want dit vind je bijna nergens anders. De prijs is bijzonder goed en er zijn vaak leuke kortingsacties. Daarnaast bijzonder te spreken over de service. Heb een keer een verkeerde string geleverd gekregen en na melding had ik de volgende dag de juiste in huis en mocht ik de verkeerde ook nog eens houden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Urban Outfitters

    Uw beoordeling