Urban Outfitters
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

Totaal

8,2

Bestellen

8,8

Service

8,2

Prijs

6,6

Leveren

8,8
17 rating89 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

09-11-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: melany

Urban Outfitters - supercool maar duur

supercoole winkel maar helaas wel een beetje duur

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


Sale 728x90
18-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: J. Huyde

Urban Outfitters - als in de videoclips! aanbiedingen online

Wat ik zie in de videoclips en fashion shows die ik volg, kan ik meestal gewoon direct bij Urban Outfitters kopen. Ze zijn gewoon veel sneller dan andere merken en zitten makkelijk in de winkelstraat.
Erg inspirerende winkels met gewoon de beste spullen.

En voor de aanbiedingen ga ik vaak online

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lona Hendriks

Urban Outfitters - Beste merken

Ze hebben hier gewoon de beste merken en blijven goed bij met de mode
Veel beter dan andere ketens wat mij betreft
en ik ben blij dat ze nu ook eindelijk in Utrecht zitten!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lizzy Hendriks

Urban Outfitters - Leuke merken en favoriete winkel

Merken zijn helemaal mijn smaak en ze hebben altijd wel een leuk ding in de winkel

Het is zeker een van mijn favoriete winkels in de stad en ik ga altijd naar binnen als ik er langs loop

Vooral met de uitverkoop natuurlijk, maar anders ook

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Benthe

Urban Outfitters - Uitverkoop

In de uitverkoop een aantal shirtjes gekocht en ook wat armbanden, sale was heel veel korting! Normaal zijn ze best een beetje duur, namelijk

Shirtjes vallen precies goed en staan ook zoals op de foto. Sieraden zijn mooi, maar ik durf er mijn handen niet mee te wassen, want volgens mij is het geen topkwaliteit, maar ze waren dus ook niet zo duur gelukkig

Een van de leukste winkels van het moment zeker!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Hogendijken

Urban Outfitters - Incasso/nota

Trui moest geruild, moest 2 keer betalen, krijg geld pas over 5 dagen op mijn rekening.Dit mag niet zo gaan1

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Benthe Josse

Urban Outfitters - Goede merken en originele winkel

Fantastische Winkel, de merken die ze bij Urban Outfitters kopen vind ik echt heel goed allemaal.
Ze zijn hier origineler en ook gewoon beter dan bij andere kledingwinkels.
Ik kom er heel graag als ik in de stad ben en ik koop ook weleens online als ik dat niet ben!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Geda

Urban Outfitters - Urban outfitters een van mijn favoriete winkels, vooral met sale

Een van mijn favoriete winkels!!

ze hebben altijd wel wat leuks of origineels, ik hou heel veel van de stijl.

Ze zijn helaas wel een beetje duur voor mij, maar gelukkig is er regelmatig sale en dan is de korting vaak echt megahoog!
Dus dat wacht ik soms gewoon af.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jasmijn Borger

Urban Outfitters - Fantastische kleding uit vroegere jaren

Ik ben sinds een jaar of twee helemaal gecharmeerd van de kledingstijl van vroeger. Met name de Urban style trekt mij bijzonder veel aan. Vond het altijd lastig om kledingwinkels te vinden die dit soort kleren verkopen, maar heb inmiddels Urban Outfitters ontdekt. Op deze website is van alles te koop, zowel voor mannen als voor vrouwen. Ik heb er al meermaals broeken, truien en zelfs lingerie besteld. Ben met name fan van de lingerie die ze hier aanbieden, want dit vind je bijna nergens anders. De prijs is bijzonder goed en er zijn vaak leuke kortingsacties. Daarnaast bijzonder te spreken over de service. Heb een keer een verkeerde string geleverd gekregen en na melding had ik de volgende dag de juiste in huis en mocht ik de verkeerde ook nog eens houden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Urban Outfitters

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Urban Outfitters?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Urban Outfitters

Langzaam begint Urban Outfitters eindelijk ook Nederland over te nemen. Je kon al geruime tijd hip shoppen in coole steden als New York en Antwerpen, nu is het ook al een tijdje mogelijk om bijvoorbeeld in Amsterdam of Utrecht je rekening leeg te kopen in een winkel van Urban Outfitters. Moeten we blij zijn met de komst van deze modewinkel naar Nederland? Hoe ervaren echte klanten de kwaliteit van de producten die ze hier verkopen? Hoe bevalt het om online te bestellen bij Urban Outfitters? Hoe snel is de levering en wat zijn de voorwaarden voor een eventuele retournering? Lees hier alles over Urban Outfitters voor je iets koopt, eerstehands van klanten die jou vóór gingen!

Over Urban Outfitters
Urban Outfitters is een winkel uit de Verenigde Staten, opgericht door Richard Hayne en Scott Belair in 1970. Je vindt er veel kleding, schoenen, cosmetica, sieraden en accessoires, maar ook allerhande hippe gadgets, boeken, muziek en woonartikelen. De stijl is te kenmerken als hip, retro, vintage en bohémien. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor een fashion statement of voor een origineel cadeau.

Het hoofdkwartier van Urban Outfitters bevindt zich in Philadelphia, maar de winkels van het bedrijf vind je tegenwoordig overal ter wereld: het zijn er inmiddels meer dan 400, waarvan ongeveer de helft zich in de Verenigde Staten bevindt en bijna vijftig in Europa. Het zijn bijna zonder uitzondering grote winkels met meerdere etages in de bekende winkelstraten van grote steden. 


Urban Outfitters heeft een speciaal kanaal op YouTube. UO Sound presenteert nieuwe muziek, zoals hier Weyes Blood. 

Online shoppen bij Urban Outfitters
Maar voor iedereen die zich niet in de buurt van een dergelijke grote winkelstraat bevindt: niet getreurd, je kunt ook online shoppen bij Urban Outfitters. Op allerlei manieren word je dat zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt. Je kunt vrij eenvoudig een item retourneren als je het bijvoorbeeld toch niet zo leuk vindt of als het niet past. Wel binnen 30 dagen en natuurlijk in perfecte staat. Je hoeft het niet eens terug te sturen; je kunt ook langs een filiaal van Urban Outfitters in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Den Haag. En wil je een artikel ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, dan kan dat gewoon kosteloos (en ook zonder dat je nogmaals verzendkosten moet betalen). 

 

Merken van Urban Outfitters
Urban Outfitters heeft een aantal eigen merken, samengebracht onder URBN: Anthropologie, Free People, Terrain, and BHLDN. Daarnaast vertegenwoordigt Urban Outfitters tal van andere merken, variërend van grote namen die iedereen kent zoals Nike, Converse, Adidas en Calvin Klein tot merknamen die misschien minder bekend zijn, maar daarmee zeker niet minder goed. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een holografische etui van Mi-Pac of een cool shirt van Dead Vintage? Dan kun je terecht bij Urban Outfitters. 

Ervaringen, complimenten, tips of klachten over Urban Outfitters?
Heb jij ervaring met Urban Outfitters? Heb je hier bijvoorbeeld wel eens iets gekocht of besteld? Heb je misschien wel eens iets moeten retourneren of heb je een klacht moeten indienen? Laat heel Nederland weten hoe jij de service van Urban Outfitters hebt ervaren met een review! Zijn ze bijvoorbeeld goed bereikbaar, lossen ze problemen goed op? Hoe is de kwaliteit van de kleding? 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!