NederlandReview

  Ervaringen Alibaba

  Ben je op zoek naar een platform voor wereldwijde groothandel? Een website waar je allerlei verschillende producten kunt kopen? Lees wat de klantervaringen zijn bij Alibaba.

  Wat is Alibaba?

  Alibaba, opererend via Alibaba.com, is een platform voor wereldwijde groothandel. Het bedrijf is in 1999 opgestart en stelt een toonaangevend platform te zijn. Alibaba bediend miljoenen kopers en leveranciers over de hele wereld. Via de website van Alibaba kun je de meest uiteenlopende producten bestellen.

  Ali baba - Marlets

  Missie

  Het bedrijf geeft aan dat ze als onderdeel van de Alibaba Group als missie hebben, het gemakkelijk te maken om overal ter wereld zaken te kunnen doen. Alibaba doet dit onder andere door leveranciers de tools te geven die nodig zijn om een wereldwijd publiek voor hun producten te bereiken, en door kopers te helpen producten en leveranciers snel en efficiënt te vinden.

  Producten

  Alibaba biedt haar klanten honderden miljoenen producten aan. Dit doen ze in meer dan 40 verschillende hoofdcategorieën, waaronder consumentenelektronica, machines en kleding. Kopers voor deze producten bevinden zich in meer dan 190 landen en regio's en wisselen dagelijks honderdduizenden berichten uit met leveranciers op het platform.

  Alibaba blijft als platform diensten ontwikkelen om bedrijven te helpen meer te doen en nieuwe kansen te ontdekken. Of het nu gaat om je mobiele telefoon of om contact op te nemen met leveranciers in hun lokale taal, ga naar Alibaba.com voor al jouw wereldwijde zakelijke behoeften.

  Handelsvoorwaarden

  Ben je benieuwd of je de verschillende handelsvoorwaarden kunt kiezen uit je eigen logistieke bestelling? Incoterms in je logistieke offerte zullen moeten overeenkomen met de incoterms die in je 'Trade Assurance' contract staan. Mochten deze niet overeenkomen dan zal jouw logistieke bestelling niet geaccepteerd worden. Zorg dus dat je bevestigt of onderhandelt met jouw leverancier voordat je de bestelling daadwerkelijk plaatst.

  Annuleringsbeleid

  Je kunt het annuleringsbeleid zien tijdens het boekingsproces. Er wordt aangegeven dat de meeste leveranciers een standaard annuleringsbeleid aanbieden. Je kunt jouw zending en bestelling annuleren maar als een provider kosten heeft gemaakt, worden alle redelijke commerciële kosten in rekening gebracht en het restant terugbetaald. De verschillende vervoerders hebben verschillende annuleringsvoorwaarden.

  Deze worden tijdens het boeken ter overweging altijd naast de offerte weergegeven, dus zorg ervoor dat je ze doorleest voordat je een betaling doet. Voor sommige zeevervoerders is bijvoorbeeld een strikt annuleringsbeleid van toepassing op zendingen die minder dan 5 dagen voor het afsluiten van de haven worden geannuleerd. Er kan dan een boete van 20% van de verzendkosten in rekening gebracht worden.

  Wetenswaardigheden

  Gekwalificeerde bedrijven kunnen een bestelling plaatsen bij elke deelnemende leverancier op Alibaba.com, een factuur ontvangen tijdens verzending en tot 60 dagen de tijd hebben om te betalen. Afhankelijk van de contractuele voorwaarden met de leverancier, kan een aanbetalingsbedrag - doorgaans 30% van de totale bestelwaarde - vereist zijn op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. Het resterende saldo is verschuldigd binnen 60 dagen na uitgifte van de factuur.

  Wat zijn de klantervaringen?

  Ben je klant bij Alibaba? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Heb je weleens een bestelling gedaan bij Alibaba? Ben je tevreden over de producten/diensten van Alibaba? Zijn de medewerkers van dit bedrijf goed in staat geweest om je te helpen? Als je een advies over dit bedrijf zou moeten geven, zou dit dan positief of negatief zijn? Ga je in de toekomst vaker iets bestellen bij Alibaba? De gebruikers van NederlandReview waarderen het zeer als jij je visie over dit bedrijf deelt.

  Alibaba
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  PA4X 76-toetsen Professionnel.

  hello, i sent money to a seller at Alibaba to receive two products, but he doesn't send anything and he says after one day that i have to pay € 450 the insurance cost. I want my money back because he is a scammer

  I am sure you are reliable. I please please seek help

  Door: Mohammed Alissa17-10-2020
  Mohammed Alissa17-10-2020

  hello, i sent money to a seller at Alibaba to receive two products, but he doesn't send anything and he says after one day that i have to pay € 450 the insurance cost. I want my money back because he is a scammer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over Alibaba

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Alibaba een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Alibaba. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alibaba actief?

  Alibaba is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Persoonlijke verzorging, Wonen, Elektronica, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alibaba gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.