Nelson Schoenen

Alle reviews

Nelson Schoenen

43% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (23)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dames en heren schoenen

  afgezet voor meer dan 200Euro
  terugstorting is geplaatst zeggen ze, maar waar.... niet. ik heb niks ontvangen...hoe moet ik dat bewijzen???? zolen schoenen laten na 2 mnd los. in winkel zeggen ze bon nodig...laat betalingsbewijs zien is niet goed genoeg. wie heeft die terugbetaling gekregen?. en nog eens slechte hernschoen van 119 euro afgezet voor meer dan 200 euro

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verbenas leren schoen metallic

  Mooie leren espadrilles goudkleur gekocht van Verbenas. Echter na 2 keer dragen al kale plekken op hetvleer. Goudkleur gaat er vanaf. Teruggegaan naar de winkel. Volgens de medeweker slijtage (2 keer gedragen). Klantenservice gemaild. Kunnen niks voor mij doen. Wat een slecht bedrijf. 60 euro weggegooid geld. Klantvriendelijkheid niet aanwezig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tevas

  Klantenservice is erg slecht! Producten prima

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinder schoenen

  Al jaren kopen wij schoenen bij de Nelson. Hadden nooit service nodig, maar nu hadden wij kinder schoenen gekocht bij Nelson, (schoenen kosten rond de 75 euro, maar waren na 2 weken stuk. Foto’s en mail gestuurd, krijg je alleen terug dat dit gewone slijtage is. Jongen van 3 jaar, die niets geks doet. Hoe kan dit het antwoord zijn. Helemaal geen tegemoetkoming voor andere schoenen. Hele slechte service. Had ik niet verwacht bij zo’n bedrijf. Online heb je dezelfde service, dus koop ik voortaan bij de giedkoooste aanbieder.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laarzen Panama Jack, garantie en klantenservice

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laarzen online besteld!

  Laarzen besteld en laten bezorgen in kluisje bij jumbo. Na opening was het kluisje leeg. Gebeld naar dhl en jumbo, en zij vertelde mij dat ik maar even.af moest wachten. Ik.zag op de app dat de laarzen weer retour.waren gegaan naar het sorteercentrum. Dit gebeurde.3 dagen achtereen. Inmiddels 5 dagen verder en weer gebeld met Nelson en zij vertelde dat zij konden.zien dat de.laarzen weer retour.kwamen naar.Nelson! Helaas kan ik ze.niet ophalen in een filiaal en dat ik nogeens een week moet wachten op mijn betaalde bedrag retour.
  Dame van de klantenservice heeft mij vriendelijk geholpen maar.de mijnheer die ik vanmorgen sprak had duidelijk een flink ochtenhumeur en had er geen zin in om mij het uit te.leggen en drukte de telefoon weg!!! Slechte service van Nelson

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mustang veterboots

  Op 27 juli Mustang veterboots gekocht en drie maanden later, op 18 oktober, gemeld dat dit een absolute miskoop betreft. Helaas geen reactie ontvangen van dit bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ecco veterschoenen heren

  Een woord Fantastische service. Nieuwe Ecco schoenen gekocht via Nelson site in 2020. Na anderhalf jaar gingen ze stuk ( wel dagelijks veel gebruikt) en contact gezocht met de afdeling klantenservice. Schoenen opgestuurd en zonder enig probleem stond een paar dagen later mijn aankoopbedrag ( 179.99 ) op mijn rekening. Ook geen waardebonnen o.i.d. . Topservice. Ik koop daar zeker weer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tommy hilfiger schoenen

  Dochtertje van 4 blij gemaakt met nieuwe schoenen van Tommy hilfiger.
  1 uurtje buitenspelen op ons achterplein en de neuzen zijn al helemaal kaal!
  We hebben geen drukke wilde dochter, eerder een diva die enorm zuinig is op haar spullen.
  De kwaliteit valt dus enorm tegen als je bedenkt dat ze bijna 60 euro kostte.
  Besteld via kleertjes.com en een klacht ingediend, word gewoon afgewimpeld door Nelson omdat het geen fabricagefout is.
  Pardon?????

  Het word nu een principekwestie, ik pik dit absoluut niet en zal dit overal aankaarten.
  Zo ga je niet met klanten om!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tommy hilfiger schoenen

  Goede service goede uitleg geweldig bedankt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alle stars wit

  Gebruikte schoenen gekregen duidelijk te zien en zeggen stuur maar terug en bestel ze maar opnieuw slechte zaak !!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zwarte Dr. Martens

  Plus punt : snel geleverd. Min punten : die schoenen leken wel tweedehands zo beschadigd waren ze! Vol met krassen en vouwen. Ik ga nooit meer van deze site bestellen. 180 euro verspilt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online bestelling

  Online besteld vanwege corona. Bestelling is niet compleet aangekomen. Mis een paar laarzen en de doos was niet goed dicht. Contact opgenomen met de klantenservice en na een aantal mailtjes reageren ze niet meer. En komt het er op neer dat ik de laarzen gewoon kan betalen van 130 euro. En ik heb ze niet eens ontvangen. Dat is makkelijk geld verdienen bij Nelson. Ik ben ook echt kwaad. Kwam normaal altijd in de winkel om schoenen te kopen
  Maar dat doe ik nu ook nooit meer!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sneakers voor dochter 1,5 jaar

  Vorige week kwamen de nieuwe schoenen van mijn dochter (1,5 jaar) binnen. Vrijdag hebben we ze gelijk aan gedaan. Ze was hartstikke hip en liep er prima op, helemaal blij mee! Aantal dagen later (dinsdag, dus 5 dagen) waren de neuzen al versleten. Zou je niet verwachten van een paar schoenen van € 60,- van het merk Tommy Hilfiger. Ik heb hierover contact gezocht met de klantenservice en de situatie beschreven en een foto meegezonden. Hierop kreeg ik de volgende reactie van de klantenservice:

  Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat de schoenen niet presteren naar verwachting. Zoals wij de schoenen beoordelen gaat het hier om gebruikersslijtage. Slijtage valt helaas niet binnen de garantie. Wij kunnen helaas om deze reden de klacht niet verder in behandeling nemen

  Ik ben super ontevreden over deze reactie en wil graag dat Nelson de schoenen terug neemt en mij het geld retourneert. Ik koop toch niet kwalitatief wat duurdere schoenen. Anders had ik wel naar de goedkopere concurrent gegaan, waarbij je bovenstaande inderdaad zou kunnen verwachten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  schoenen met panteropdruk

  Onverwachte regenbui. Alle verf doorgelopen. Schoenen van 60 euro zijn pas nieuw. Nelson meldt: had je ze maar moeten inspuiten. Ik zeg: de fabrikant moet watervaste verf gebruiken.
  slecht product, slechte service.

  Beste ..., Bedankt voor uw reactie en alle foto's. Wij hebben de foto's bekeken en met de winkel overlegt. Helaas valt verkleuring niet onder onze garantie. Wij kunnen uw klacht niet aannemen. Wij willen u kortingscode van 25% aanbieden op een nieuw paar. De kortingscode is niet geldig op afgeprijsde artikelen. U kunt hier de volgende kortingscode voor gebruiken: 25P-BRLOY5KV Hierbij willen wij het contact beeindigen over uw klacht. Hopende u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Best regards / Met vriendelijke groet, .... Medewerker Klantenservice

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aantal x per jaar,koop ik hier mijn schoeisel.

  Vandaag 18 juni ging ik met mijn man naar nelson in leiderdorp.Had vd week leuke sandaaltjes gezien,en toch maar besloten te gaan kopen. Daar aangekomen,was er een medewerker druk bezig met de stelling waar de sandaaltjes stonden...leeg te halen. Hij had ze op een bankje gelegd,en ik wilde ze even pakken om te passen.De medewerker zei toen op een behoorlijke denigrerende manier,dat ik er niet aan moest komen omdat hij ze net op maat had gelegd. Ik vroeg of hij dan wilde kijken of mn maat erbij zat. Hij zei,dat hij dat nu niet kon doen,omdat hij druk bezig was. Terwijl de schoentjes voor zn neus lagen. Toen ik zei,dat hij dat ook wel op een normale toon tegen me kon zeggen,zei hij dat hij erg moe en het zat was van alles. Mn mond viel open van verbazing. Moe,zat? Hallo,ik ben een klant die geld komt brengen...naar nelson!!! Ik zei tegen hem,nou meneer..daar gaat weer een vaste klant van nelson! Hij zei...nou dat is dan maar zo! Hoe is het in godsnaam mogelijk,dat in deze tijd,waar heel veel mensen hun aankopen doen op internet...zo een iemand in de winkel staat. En de mensen niet binnen haalt,maar weg jaagt! Vind het heel jammer. maar nooit meer koop ik bij nelson.

  Kwam begin deze week winkel binnen voor schoenen. Niemand in winkel: wel twee dames achter toonbank druk in gesprek. Ik kijk ze aan om gedag te zeggen. Maar hoort volgens mij van hen uit te gaan. Maar geen enkele reactie. Ik rondgelopen maar ontevreden weggegaan.
  Vanmiddag nogmaals binnen. Nu twee klanten. Ik schoenen gepakt en gepast. Maar weer of ik lucht was.
  Ik weer winkel uit.!!
  Ik heb schoenen hiervoor gekocht bij jullie maar is nu laatste keer geweest.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mocassins

  Vorig jaar zomer kocht ik mocassins bij Nelson in Hoorn. Vorige week trok ik ze pas voor het eerst aan. Na een paar uur wandelen in Amsterdam bleek het stiksel van de rechter schoen kapot te gaan. Afgelopen maandag naar de winkel gegaan. Ik had geen bon meer, maar desondanks werd de klacht in behandeling genomen. Woensdag werd ik gebeld en werd me verteld dat de schoenmaker het niet netjes kon repareren. Direct werd aangeboden om mij kosteloos een nieuw paar te sturen en gisteren ontving ik de schoenen thuis. Een geweldige service, ik kan niet anders zeggen! Dus volgende keer voor schoenen eerst naar Nelson en dan wel de bon bewaren. Pluim voor Nelson!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onvriendelijk

  Bij retour van schoenen werd ik door de manager
  bijna weg gekeken. Zei nauwelijks iets, bijv. volgende beter ...
  ‘Durf’ en koop hier nooit meer!
  Dit betreft filiaal Zwolle

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  service is top!

  Ik had de pech dat ik van mijn Nelson laarsjes een stut was verloren. Hoewel ik de schoenen niet bij de winkel van Nelson zelf had gekocht, werd ik wel direct geholpen. De manager heeft geïnformeerd bij bij hoofdkantoor of ze daar stuts op voorraad hadden. Dat hadden ze en deze werden geleverd bij de winkel in Rotterdam Alexandrium. Helaas bleek het niet mogelijk een stut terug te plaatsen. Wat wel lukte is de laarzen opnieuw bestellen. Echt geweldig dat dit zo is opgepakt! Met deze gloednieuwe laarzen ben ik ik super blij. Heel erg bedankt dat jullie deze moeite voor me hebben gedaan. Bij Nelson kun je terecht voor een mooie collectie schoenen en heel goede service! Ontdek het zelf!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super

  Ik heb veel pech met mijn Ecco schoenen maar met de goede service van Nelson Spijkenisse kon ik ze met gemak onruilen ...Super Meiden ...Dank je wel...

Anderen bekeken ook

Juwelier It's Beautiful
71 reviews

Juwelen kopen gebeurt vandaag de dag steeds meer online. Het is dan ook veel gemakkelijker om dit vanuit huis te doen en het aanbod is vaak oo...

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Scapino
65 reviews

Scapino: Ervaringen Hou jij van koopjes als het gaat om schoenen of kleding? Misschien kom jij dan wel vaak bij de Scapino! Maar is goedkoop geen ...

Nelson Schoenen

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Nelson schoenen? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. NederlandReview weet dit en is een platform om klantenervaringen te verzamelen en reviews van ondernemingen. Het is goed om de reviews door te nemen van onder andere Nelson schoenen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf of organisatie. Nelson schoenen is een familiebedrijf, dat al sinds 1949 kinderschoenen, dames schoenen en ook heren schoenen verkoopt. Er zij modieuze en trendy schoenen en ook schoenen welke speciaal gemaakt zijn voor hun comfort. U kunt de schoenen gemakkelijk via de webshop bestellen en ook terecht bij een van de 70 winkels. Er is ook social media en een nieuwsbrief van Nelson schoenen om haar klanten te informeren over de laatste acties.

Over Nelson schoenen
Het is mogelijk om naar een van de 70 winkels te gaan van Nelson schoenen. Hier kunt u de mooiste schoenen uitzoeken. Hieronder zullen we de dames schoenen, heren schoenen en kinderschoenen bespreken met u. Het is trouwens ook mogelijk om naar de webshop te gaan om er een paar schoenen (of meerdere paren schoenen) uit te kiezen. U krijgt ze dan gemakkelijk thuisgestuurd zonder kosten (boven de 39,95 euro per bestelling). Door de week voor 20 uur besteld, betekent dat het nog diezelfde dag verzonden wordt en u het dus in de meeste gevallen de volgende dag mag ontvangen.  

De dames schoenen zijn in tal van maten en soorten te verkrijgen. Er zijn elegante instappers, laarzen, stijlvolle pumps, sandalen, laarzen, boots, sneakers en sportieve slippers in de winkels en de online shop van Nelson schoenen. Bekende merken als Timberland, Converse, GEOX, Hbb’s, Birkenstock, Conerse, Rieker en Ara zijn allemaal te verkrijgen bij Nelson schoenen voor de dames. 

Natuurlijk zijn er ook heren schoenen. Schoenen van Timerland, Ecco, Rieker, Converse, Geox, Replay en Mustang vindt u weer bij Nelson schoenen. Het maakt niet uit of het om sneakers, boots, slippers of andere heren schoenen gaat. Alle schoenen bij Nelson schoenen zijn van een hoge kwaliteit en zitten altijd perfect. 
De kinderschoenen zijn ook te koop in de webshop van Nelson schoenen. Ideaal als u niet wilt gaan winkelen met uw kind of kinderen. U kunt dan online de schoenen bestellen. Er zijn volop jongensschoenen en ook meisjesschoenen te koop in de online shop en de verschillende winkels van Nelson schoenen. Topmerken als Puma, Geox en Skechers vindt u natuurlijk bij Nelson schoenen. 
Het is trouwens ook mogelijk om online kleding te kopen bij Nelson schoenen. 
Diensten van Nelson schoenen

Voor verschillende specifieke groepen mensen zijn er schoenen te koop bij Nelson schoenen. Het gaat dan om:
•    Damesschoenen
•    Herenschoenen
•    Kinderschoenen
•    Meisjesschoenen
•    Jongensschoenen

De soorten schoenen welke u in het assortiment van Nelson schoenen aantreft, zijn:
•    Pumps
•    Enkellaarzen
•    Instapschoenen
•    Klittenbandschoenen 
•    Laarzen
•    Sandalen
•    Slippers
•    Sneakers
•    Snowboots
•    Veterschoenen
•    Ballerina's

Alle schoenen online
Klachten, tips en complimenten over en voor Nelson schoenen
Bent u ergens ontevreden over? Wilt u een klacht indienen? Dan kunt u naar een van de verschillende winkels gaan. Ook kunt u telefonisch contact met Nelson schoenen opnemen. Daarnaast is het mogelijk om per email uw klacht kenbaar te maken. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om uw stem hoorbaar te maken. Het is trouwens niet alleen om een klacht in te dienen, maar ook om uw compliment of tip te geven. Wel zo fijn.  

Uw mening over Nelson schoenen
Bent u een klant of een klant geweest van Nelson schoenen? Dan is het goed om uw mening over Nelson schoenen achter te laten op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen van de Nelson schoenen. Ook treft u een review en beoordeling van vele andere bedrijven aan op NederlandReview.

 

Haarlem, Asmterdam of Hoofddorp; welke van de 70 winkels vindt u het best? En hoe zijn de dames/heren schoenen? Lees eerst ervaringen voordat u (online) iets koopt!

}