NederlandReview

  Ervaringen House of Einstein

  NederlandReview helpt! De site helpt consumenten en ondernemers om een goed beeld van een bedrijf of organisatie te krijgen. Ook hier is dat weer het geval. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om een uitstekend beeld te krijgen. Het helpt je om een aankoopbeslissing sneller te maken of om het misschien wel uit te stellen. Het is goed om op te letten wat anderen zeggen over een bedrijf als deze.

  Over House of Einstein

  In Leiden is het allemaal begonnen. Nu zijn ze in Amsterdam gevestigd. Het kantoor is de basis om volop service te bieden aan al hun klanten. Het bedrijf is begonnen met Jantien en Ling welke werkten bij Red bull tijdens hun studie. Ze zijn hun passie voor ondernemerschap, technologie en ondernemerschap gaan combineren en in 2012 gestart na hun studie. Het idee was simpel. Ervoor zorgen dat mannen snel en goed kleren kunnen kopen welke perfect bij hun passen. Na een pilot met 30 mannen uit Delft zijn ze gestart met hun eigen start-up. Het bedrijf is in drie jaar uitgegroeid tot een bedrijf welke met meer dan 25 modehuizen samenwerkt. Ze gaan naar tal van bedrijven toe om daar mannen te kleden.


  Robbert Dijkgraaf bij DWDD University over Albert Einstein, naamgever van House of Einstein

  Diensten van House of Einstein

  Het bedrijf focust zich op het aankleden van mannen. Ze werken hiervoor samen met tal van uitstekende modehuizen. Bekende en wat minder bekende merken passeren hierbij de revue. Het is geweldig om te zien wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar de verschillende opties om op de best mogelijke manier aangekleed te worden. We weten zeker, dat ook jij hier van kunt genieten. Ze hebben een sterke focus op kwaliteit en ook op service. Het is de basis waarschijnlijk van hun succes. We weten zeker, dat je geen spijt krijgt van een bezoek aan dit bedrijf of wanneer je ze een keer uitnodigt om bij jou langs te komen. Mannen van Nederland: kies voor de kleren van dit topbedrijf.

  Klachten, complimenten en tips voor jou over House of Einstein

  Alle klachten, complimenten en tips zijn van harte welkom bij hun. Het is iets wat je mogelijk niet verwacht, maar toch is het zo. De afdeling welke zich hiermee bezighoudt staat vaak te springen op de tafel om jouw klachten te ontvangen en om processen te kunnen verbeteren. Het is geweldig om de mogelijkheden te bekijken. Weet hoe ook jij, zonder een blad voor je mond te nemen, je klachten kunt ventileren. Natuurlijk horen ze ook graag wanneer er iets goed gaat bij House of Einstein.

  Wat zijn jouw ervaringen over House of Einstein?

  Jouw stem is goud waard. Jouw mening. Jouw review. Jouw geluid. Jouw beleving. Laat anderen weten, hoe goed of hoe slecht jouw ervaring was met dit bedrijf. Het is essentieel om zo anderen te helpen. NederlandReview is graag het platform om jouw mening te delen met anderen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen wanneer je jouw unieke verhaal doet op onze site. Al vast van harte bedankt.

  Lees hier de ervaringen van echte klanten die een box vol herenkleding bestelden bij House of Einstein. Hoe is de kwaliteit en de prijs? Is er een addertje?

  House of Einstein
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  7.6
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7.8
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  8.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over House of Einstein

  Uw beoordeling

  Geen

  Ik heb oriënterend op de site gekeken en ben daarna meerder malen gebeld en heb Whatsapp berichten ontvangen. Ik heb in het laatste gesprek aangegeven dat ik de verkoop als agressief en opdringerig ervaar en dat ik geen aansluiting zie tussen de klant en het bedrijf en ik niet van plan ben om nog iets te kopen. Als reactie hierop kwam er weer een hoop tekst met korting acties en verkoop praat, dus mijn gevoel is weer bevestigd en de 'personal shopper' is gewoon een ordinaire geldgericht verkoopster. Klantbeleving telt niet mee, als je maar koopt. Anno 2020 gaat het niet alleen om geld, het gaat om beleving. De gewenste beleving vind ik niet bij deze toko.

  Door: Fred21-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kledingbox

  Vriendelijke dame die uiteindelijk niks heeft gedaan met de antwoorden op de vragen.
  Saaie en oudbollige kleding.

  Door: Bolo13-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  kleding pakket scheelt tijd en stress

  Erg tevreden over kleding in het pakket, bijna alles gehouden!

  Ik heb echt een mega hekel aan shoppen, is gewoon niet aan mij besteed. Mijn moeder deed het vroeger, daarna mijn vriendinnen... maar ik ben nu alleenstaand en moet het dus zelf doen.

  Koop zelf altijd de verkeerde dingen en vind het verschrikkelijk om te doen

  Had dit van een collega, die deed het ook zo. Ideaal. Je krijgt gewoon wat bij je past, houdt wat je leuk vindt (zo ongeveer alles in mijn geval).

  Scheelt tijd en veel stress

  Door: Joris27-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Goed bevallen kledingservice

  Op aanraden van een goede vriend ook eens geprobeerd. Erg goed bevallen. Het bespaart mij tijd en daarmee geld. Retourneren geen probleem, de selectie goed en netjes samengesteld. Iets om zeker vaker te overwegen.

  Door: Reduan24-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  best goed

  Ik was even bang dat ik geen zin had, of dat het lastig was, om terug te sturen. Vandaar dat ik een beetje gereserveerd was. TOch maar gedaan en terugsturen is ook makkelijk.

  Door: Horst23-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prettige service

  Hele prettige service en de levering was zeer goed gekozen.
  Ik heb zelf weinig tijd om te gaan winkelen (heb er ook een hekel aan), daarom is dit een goed alternatief.

  Door: S. 14-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Voor mij gemaakt - personal shoppers snappen wat ik nodig heb

  Personal shoppers betaalbaar gemaakt.
  Ik ben ondernemer en het is voor mij erg belangrijk dat ik er iedere kantoordag goed verzorgd uitzie aangezien ik regelmatig zakelijke klantenafspraken heb en bovendien een voorbeeldfunctie heb voor mijn personeel. Echter, het ontbreekt mij aan tijd om daar veel tijd aan te besteden - ik ben een druk bezet man...

  House of Einstein is wat dat betreft voor mij gemaakt. Bestellen gaat eenvoudig, de persoonlijke shoppers gaan aan de slag.

  Tot nog toe ben ik iedere keer zeer tevreden geweest met het resultaat. Telkens goed begrepen waar ik naar op zoek ben, watvoor kleding daar bij past.

  Niet overdreven trendy maar gedegen kwaliteit waar je mee aan kunt komen op een zakelijke afspraak.

  Door: Mark17-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Echt een uitkomst ik houd niet van shoppen

  Echt een uitkomst voor mij.

  Als er iemand een hekel heeft aan "shoppen". dan ben ik dat wel.

  Maar ik ben ijdel genoeg om er wel netjes bij te willen lopen iedere dag.

  Heb hier nu een pakket laten samenstellen en heb gewoon alles gehouden. Echt een uitkomst.

  Door: J14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Ontzettend handig initiatief.

  Ontzettend handig initiatief.
  De stylisten nemen echt de tijd om je te leren kennen, of in ieder geval te begrijpen wat jouw stijl is.
  Van het pakket kleding dat ik daarna kreeg, heb ik niet alles gehouden, sommige dingen waren toch iets te gewaagd voor mij. Maar terugsturen wat je hoeft, is geen enkel probleem.

  Leuk om een keer te proberen, ik denk dat ik hier zeker vaker gebruik van ga maken!

  Door: Joost07-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Eenvoudig zakelijke mannenkleding bestellen

  Doordat ik veel tijd kwijt ben aan mijn werk, heb ik niet of nauwelijks tijd om zelf naar de winkel te gaan en kleding te kopen. Vandaar dat ik grotendeels aangewezen ben op online aankopen. Het merendeel van mijn kleding bestelling nu ongeveer een jaar bij House of Einstein. Ze hebben hier mooie, zakelijke mannenkleding voor een prima prijs. Er zijn soms ook leuke aanbiedingen, zodat het nog interessanter wordt hier je kleding te kopen. Ik weet inmiddels niet meer beter en wil denk ik ook niet meer anders.

  p.s. kleding wordt snel geleverd.

  Door: Gijs Lijfwacht07-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is House of Einstein een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over House of Einstein. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is House of Einstein actief?

  House of Einstein is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van House of Einstein gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.