NederlandReview

  Ervaringen Winterbanden.nl

  Voor winterbanden van Michelin, Continental, Dunlop, Pirelli, Vredestein, Bridgestone, Goodyear en nog veel meer merken kun je terecht in de webshop van Winterbanden.nl. Daarnaast verkopen zij ook stalen en lichtmetalen velgen en allerlei auto-accessoires. Of je nu in een Peugeot, Opel, Volkswagen, BMW, Audi of Volvo rijdt, hiermee kun je in de winter veilig op pad. Wat de klanten vinden van de prijzen, de levering en de service van dit bedrijf lees je hier.

  Over Winterbanden.nl


  Winterbanden.nl B.V. is de grootste online-winterbanden webwinkel van de Benelux met naast winterbanden ook een assortiment stalen velgen, wieldoppen, sneeuwkettingen, poetsmiddelen, etc. In 1999 startte de onderneming met een algemene website over winterbanden. In 2001 begonnen zij met de online verkoop van winterbanden, wat uiteindelijk uitgegroeid is naar deze uitgebreide webshop.


  Markplaats geeft meer informatie over winterbanden

  Diensten


  In de webshop van Winterbanden.nl kun je voor iedere auto direct de juiste banden vinden die uit voorraad leverbaar zijn. Als bezoeker van de website kies je eerst de juiste bandenmaat uit, welke je op je huidige autobanden kunt vinden, waarna het systeem je alleen geschikte stalen velgen / lichtmetalen velgen en banden zal tonen. Je kunt ten allen tijde de voorraad online inzien en eenvoudig een bestelling doen. In de webshop worden de producten duidelijk omschreven met goede foto’s en aangeboden tegen scherpe prijzen.

  Het gehele assortiment van Winterbanden.nl bestaat uit zo'n 90.000 artikelen, verdeeld over vier groepen:

  • Winterbanden
  • Stalen velgen + eventuele montage van winterbanden
  • Lichtmetalen velgen + eventuele montage van winterbanden
  • Autoaccessoires voor de wintermaanden

  Winterbanden.nl vestigingen

  Winterbanden.nl heeft ruim 80 aangesloten locaties in Nederland en een aantal in België waar je de bestelde producten onder je auto kunt laten monteren. Hiervoor betaal je een vast bedrag van € 59,- op de locatie. De bestelling en betaling van de banden/velgen doe je gewoon online. De aangesloten locaties beschikken over vakbekwaam personeel, de juiste apparatuur en ruime openingstijden. Je kunt alle adressen en openingstijden op de website vinden. Sommige locaties monteren ook in de avonduren. Je kunt je producten ook thuis ontvangen als je deze zelf wilt monteren.

  Verzending en betaling

  Bij Winterbanden.nl kun je je bestelling betalen via iDeal, Creditcard, vooruitbetalen, Bancontact/Mister Cash, PayPal of achteraf via Afterpay. Alle bestellingen bij Winterbanden.nl worden gratis verzonden.

  Klachten


  Winterbanden.nl is gecertificeerd door Thuiswinkel waarborg. Dit geeft aan dat zij aan de door hen gestelde normen voldoen en handelen volgens de gedragscode. Als je bij hen een klacht indient wordt daarop binnen 14 dagen na ontvangst een antwoord op gegeven. Lukt dit niet, dan wordt je op de hoogte gesteld van hoe lang het nog gaat duren. Je kunt je klacht ook indienen via de website van Thuiswinkel.org. Dan wordt deze zowel naar Thuiswinkel.org als Winterbanden.nl gestuurd. Wanneer de klacht niet binnen 4 weken in onderling overleg wordt opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling.

  Laat hier weten wat jouw ervaringen met Winterbanden.nl zijn!

  Heb jij je winterbanden bij hen besteld en was je zeer tevreden over het geboden assortiment, de geboden service en de prijzen die zij hanteren of juist niet en waarom wel/niet? Schrijf er hier over zodat anderen hier wat van kunnen leren!

  Wat zijn de ervaringen van klanten van Winterbanden.nl? Kun je hier makkelijk en goedkoop winterbanden bestellen en vervolgens via hun laten monteren?

  Winterbanden.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Winterbanden.nl

  Uw beoordeling

  Nooit Meer!

  Nooit meer!
  In eerste instantie banden gekocht met velgen die als leverbaar aangegeven stonden. Dat bleek niet het geval. Per mail kreeg ik te horen dat ik andere banden kon uitzoeken. Er over gebeld en aangegeven aan Maikel dat ik overeenkomende banden wilde. Dus laag benzineverbruik en een goede grip op nat wegdek. Hij zei dat de Syron Everest1 PLUS dat ook, C en A, had net als de GoodYear UG9 DOT14 (C en B). Op de site klopt dat ook alleen bij aflevering krijg ik Syron Tires Everest 1 Plus ( E en C).
  Daarnaast zei deze Maikel dat er hun systeem staat dat het dB van deze band 68 zou zijn. Op de site stond dat helemaal niet vermeld. Nu blijkt dat op de sticker van de band 73dB staat!!
  Nadat ik over deze zaken een Ticket had aangemaakt kreeg ik dit oprechte terug;
  "Hallo Cas,

  Bij ons in het systeem staat 68db.
  Ik wens je veel plezier met je banden en een veilige winter toegewenst.
  Alvast fijne feestdagen!

  Fijne dag!"
  Op zijn nederlands; stik er maar in.
  Conclusie;
  Ga ergens anders banden kopen

  Door: Koperaf19-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Winterbanden.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Winterbanden.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Winterbanden.nl actief?

  Winterbanden.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Winterbanden.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.