NederlandReview

  Ervaringen WeirdoSox

  Stel je voor dat iedereen op het sportveld zijn eigen zelfontworpen tenue draagt en niemand weet wie in welk team zit. Dat maakt winnen wel erg moeilijk. En laten we eerlijk zijn, je wilt natuurlijk wel winnen! Het tenue is nu eenmaal voor het hele team hetzelfde. Dit betekent alleen niet dat je met je sportsokken niet helemaal los kunt gaan. Tijdens de training kun je sowieso helemaal zelf bepalen wat je wilt dragen, dus waarom zou je niet een keer gek doen? WeirdoSox heeft unieke sportkousen voor iedereen die opzoek is naar wat anders. Het is bij sportkousen echter wel belangrijk dat ook de kwaliteit goed is. Je wilt opvallen met je sokken omdat ze trendy zijn en niet omdat er na één wedstrijd spelen al gaten in zitten. Voor alle sporters die een keer gek willen doen met hun sportsokken en bij WeirdoSox willen bestellen, zijn hier reviews te lezen van klanten die hun WeirdoSox al binnen hebben.

  Over WeirdoSox

  De webshop van WeirdoSox heeft keuze uit hippe funkousen voor hockey, voetbal, basketbal, volleybal, honkbal en softbal. De sokken worden in Nederland gemaakt en zijn volgens WeirdoSox van de beste kwaliteit garen. Ieder design is ontworpen in de ontwerpstudio van WeirdoSox en gemaakt op de eigen productieafdeling. De sportsokken van WeirdoSox zijn uniek en nergens anders te koop.


  Als je niet weet waar je al je WeirdoSox moet laten, zie hier de beste manieren om je sokken te vouwen!

  Voordelen WeirdoSox

  – Het bedrijf heeft een eigen ontwerpstudio, waardoor alle sokken een excentriek design hebben.
  – De ontwerpstudio biedt klanten de mogelijk om zelf sokken te ontwerpen.
  – De productieapparatuur van WeridoSox is het nieuwste wat er op dit moment te krijgen is.
  – Alle sokken worden 24 uur na betaling geleverd.
  – Er zijn 10 verschillende patronen voor de sokken beschikbaar. Clubs, dieren, kleur, feestdagen, handen, hartjes, schattig, sterren, teksten en emoji.
  – Er worden bijna iedere week nieuwe sportsokken aan de webshop toegevoegd.
  – Je kunt betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, PayPal, Visa en MasterCard.

  WeirdoSox, mail ons

  Als je vragen hebt over het zelf ontwerpen van je sokken of als er iets fout is gegaan met de levering, dan kun je het beste contact opnemen met WeirdoSox zelf. Voor al je vragen, opmerkingen of eventuele klachten is een contactformulier beschikbaar op de website. Laat daar je naam, e-mail, eventueel telefoonnummer en bericht achter en de webshop zal zo snel mogelijk reageren. Je kunt ook direct mailen naar info@weirdosox.eu of bellen met het telefoonnummer 070 301 84 56.

  Zoek WeirdoSox ook op Social Media. Ze zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram!

  Zijn WeirdoSox gek genoeg?

  Sta jij elk weekend met je WeirdoSox op het sportveld? Ben jij elke training niet te missen, omdat jouw nieuwe WeirdoSox alle aandacht trekken? Of zijn de sokken toch niet gek genoeg? Wij willen dan graag van je horen! Schrijf een review voor nieuwe klanten en vertel hen over jouw ervaringen met WeirdoSox. Hebben de sokken snel gaten? Was de levering op tijd? Is er genoeg keuze? Goed of slecht, wij willen het allemaal weten.

  De trendy sportkousen van WeirdoSox maken sporten leuker. Zijn de sokken echt van de beste kwaliteit? Lees de reviews met de ervaringen van klanten.

  WeirdoSox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over WeirdoSox

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is WeirdoSox een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over WeirdoSox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is WeirdoSox actief?

  WeirdoSox is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van WeirdoSox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.