BandenConcurrent

9.4

Bestellen

9

Service

9.2

Prijs

8.9

Levering

90%

Zou hier weer kopen

BandenConcurrent

Heeft u al eens goedkope autobanden besteld bij de Bandenconcurrent? Of wilt u weten of anderen al eens goedkope autobanden hebben gekocht bij de BandenConcurrent en hoe zij dit hebben ervaren? Lees of schrijf hier dan een review over de Bandenconcurrent. De webshop met de laagste prijsgarantie heeft al aan meer dan 100.000 klanten goedkope autobanden verkocht. De webshop levert niet alleen de autobanden zelf maar door samenwerking met lokale montagepartners kunnen zij ook montageservice leveren. De autobanden kunnen binnen 48 uur geleverd worden bij u thuis of bij de montagepartner.


Over BandenConcurrent 

De BandenConcurrent is een bedrijf uit Eindhoven en bestaat sinds 2015. De BandenConcurrent verkoopt autobanden online en levert daarnaast montageservice. Bovendien leveren ze winterbanden en velgen. Het bedrijf hanteert een laagste prijsgarantie, oftewel als u ergens anders een betere prijs voor de gewenste autoband vind, dan betaalt de BandenConcurrent u het verschil terug. Het bedrijf werkt samen met verschillende off- en online partners, waaronder meer dan 1000 montagepartners, autobedrijven of dealers waar u de autobanden heen kan laten sturen voor montage. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de autobanden te laten monteren bij u thuis of op kantoor.




Diensten

De diensten van de BandenConcurrent richten zich op de verkoop van autobanden en velgen en het monteren van autobanden en velgen. Alle diensten kunnen online besteld worden. Op de website kun je eenvoudig de juiste autoband zoeken en selecteren. Vervolgens kan je de banden bestellen en daarbij heb je drie verschillende opties wat betreft levering:


•    Banden zelf monteren: Wanneer u zelf de autobanden kan monteren, kunt u deze optie aanvinken tijdens het bestelproces. De autobanden worden de volgende werkdag geleverd, mits ze voor 12:00 uur zijn besteld, anders in ieder geval binnen 48 uur.
•    Banden laten monteren bij een van de montagepartners: Wanneer u er voor kiest om de autobanden te laten monteren bij een van de montagepartners in de buurt, dan zoekt de BandenConcurrent een autobedrijf in de buurt waar de autobanden heen gestuurd kunnen worden. U krijgt de contactgegevens van de montagepartner doorgestuurd en kunt zelf een afspraak maken. De kosten voor de montage zijn inclusief BTW en balanceren en kunnen direct afgerekend worden bij het bestellen van de banden.
•    Banden thuis of op kantoor laten monteren: Als laatste optie heeft u de mogelijk om de banden thuis of op kantoor te laten monteren. Kiest u voor deze optie, dan neemt de BandenConcurrent contact met u op voor het maken van een afspraak.


Naast het verkopen en laten monteren van autobanden, geeft de BandenConcurrent ook informatie op de website over het zelf monteren of verwisselen van autobanden.


Klachten

De BandenConcurrent geeft duidelijk op de website aan wat de contactmogelijkheden zijn voor vragen en klachten. Ze streven er naar om perfecte service en klanttevredenheid te kunnen bieden. Mocht u toch vragen of klachten hebben dan kunt u contact opnemen op de volgende manieren:


•    Stuur een e-mail naar team@bandenconcurrent.nl
•    Bel de klantenservice op 040 747 01 94 (Ma t/m Vr tussen 09.00-17:00 uur)
•    Chat live met een medewerker via het chatvenster rechtsonder in


In de algemene voorwaarden wordt er tevens vermeldt dat een ingediende klacht binnen 14 dagen wordt beantwoord. Mocht er niet binnen 14 dagen een reactie gegeven kunnen worden, dan zal er binnen 14 dagen aangegeven worden binnen welke termijn de klacht beantwoord wordt. Klachten kunnen tevens ingediend worden op de website thuiswinkel.org middels een klachtenformulier. 


Helpt u mee de BandenConcurrent te beoordelen?

Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen dat u een officiële klacht indient en worden klachten en vragen snel en netjes afgehandeld door de BandenConcurrent. NederlandReview hoort dan ook graag van u wat u vindt van de service, de producten en de communicatie van de Bandenconcurrent. 


BandenConcurrent » Klantervaringen met autobanden kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1252)

Winterband

Heb een dunlob winterband 185/65/R15 besteld wordt een 1 week te laat bezorgd en ze hadden de verkeerde gestuurd 265/45/R18 gestuurd natuurlijk was de fout van de klant ik heb gebeld maar ze gaven mij de schuld dat ik het verkeerd had besteld ik heb het na gekeken ze sturen gewoon een verkeerde mail naar je met de verkeerde band lekker dan je machteloos tegen dit zo criminelen oplichters zijn het retour kan kost je €35,00

F

Frans

12-02-2024

0

Banden.

Zit al langer als een week te wachten op de banden. Meer dan 300€ afgetikt en ondertussen niets geleverd gekregen en dat terwijl ze op de site zeggen “vandaag besteld morgen in huis”. Een vertraging snap ik..maar een week..???!! Ik zou niemand aanraden hier iets te kopen.

J

JayG

24-10-2023

0

Ik voel me opgelicht ! Niet bestellen hier!

Op donderdagmiddag heb ik een band besteld voor mijn auto. De prijs zag er goed uit, het waren originele banden en ze konden snel geleverd worden. Klinkt goed. Tijdens het bestelproces heb ik echter de verkeerde band aangeklikt. Gelukkig zag ik dit direct in de bevestiging die ik kreeg, dus heb ik bandenconcurrent meteen een email gestuurd dat de bestelling geannulleerd moest worden. Dit gebeurde binnen 10 minuten nadat ik de bestelling heb geplaatst. Op deze mail kreeg ik geen reactie. De dag erna dus nogmaals gemaild dat ik de bestelling wenst te annuleren. Wederom geen enkele reactie. Vervolgens krijg ik op vrijdagavond, 30 uur na mijn bestelling EN annulering, een mail dat de band toch is verzonden. Na veel zoeken een telefoonnummer gevonden op de site, daar aangegeven dat ik de band niet wil hebben. Nu moet ik € 34,95 retourkosten betalen want ze beweren dat ze mijn mail wel hadden gezien, maar dat de band onomkeerbaar was verzonden in de 10 minuten tussen mijn bestelling en de annulering. Dit is natuurlijk onzin. Vooral gezien het feit dat ik de verzendbevestiging pas 30 uur later kreeg. Wat belachelijk dat ik nu voor 34,95 moet opdraaien terwijl ik de bestelling vrijwel DIRECT heb geannulleerd. Dit riekt naar oneerlijke handelspraktijken en aan de andere recensies te zien, ben ik niet de enige met deze ervaring. Mijn advies; bestel je banden ergens anders!

D

Daan

02-10-2023

0

Banden

Wij zijn al week in de slag om om onze banden geleverd te krijgen. Bizar spel tussen dpd en bandenconcurent. En maar naar elkaar wijzen en ons uitspelen. Echt heel slecht.

B

14-07-2023

0

4 AUTOBANDEN

Voor € 340.= banden besteld Reageren niet op mail beantwoorden niet de telefoon HUFTERS OPLICHTERS BESTEL HIER NOOOOOOIT !!!!!!!!!! BETALEN NIET TERUG EN OOK GEEN BANDEN PERSONEEL HEEFT GEEN INTERESSE IN JOU !!!!!!!!!!!!!! BESTEL HIER NIET WEES NIET ZO DOM EN BETAAL VOORUIT !!!!!!!!!!!BESTEL HIER NIET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P

P

10-07-2023

0

Banden

12 juni banden besteld. Tot op heden niet geleverd vrijdag contact gehad zouden vandaag contact hebben om op te lossen. Alleen maar onbeschofte medewerkers aan de lijn. Weigeren nieuwe banden te sturen of ons geld terug te geven maar hangen de telefoon in je gezicht op. NOOIT HIER IETS KOPEN!

19-06-2023

0

Zomerbanden gekocht (helaas)

Via google gezocht naar zomerbanden. Besteld en betaald bij Bandenconccurent, direct bevestiging ontvangen. Bleken toch geen runflat te zijn. Volgende ochtend direct telefonisch contact. Geen enkele medewerking, deze banden sturen ze eerst op zodat ik ze tegen betaling kan retourneren en pas daarna opnieuw wel runflat banden kan bestellen. Demo banden blijken daarnaast ook behoorlijk gebruikt en niet zoals aangeven paar honderd km mee gereden. Geen enkele klantenservice, lijkt pure oplichtig. Potentiële klanten raad ik dit bedrijf af!

B

B. Acu

17-05-2023

0

Bridgestone AUTOBANDEN

Men geeft keer op keer met oplossing te komen maar bandenconcurrent kan niet waar maken. Men probeert keer op keer onder uit e komen zodra menen geld binnen heeft en het product na een week geleverd te hebben kan je met je klacht nergens naar toe men houd je aan het lijntje. Dan heeft men het mail niet ontvangen etc…… Jammer dat men imitatie banden verkopen. Bandenconcurrent hierop aangesproken maar men had geen weer woord. Dan zegt het al genoeg. Heel erg jammer

P

PRIM

16-05-2023

0

alleen de verkeerde band was besteld en ik heb contact met ze opgenomen om te ruilen met de juiste, maar ze accepteren het niet en ik heb de juiste tapes al weer besteld, alleen de oude moeten terug 30 dagen retour maar geen retouradres bullshit onmogelijk om zelf de banden retour te doen. Ze zeggen dat de banden niet naar het retour adres kunnen, maar waar wel heen? Wat wel mogelijk is, is de ophaalservice van maarliefst 35 euro!! ?? ik heb voor 2 banden 80 betaald dus makkelijk geld kwijt Ik wacht nu op bericht van ze, ik hoop dat ze het probleem oplossen of ik zal ze aanklagen. Ik zweer dat ik het overal zal posten, je weet niet hoe geobsedeerd ik ben

H

Huseyin

28-04-2023

0

4 banden

4 banden besteld met morgen geleverd vermeld, uiteraard slechts enkel aangemeld bij dpd maar feitelijk niet verzonden. Misleidende levertijden.. jammer.. verwacht wel weer een fascinerend vervolg proces...

M

Martin

16-03-2023

0

Autobanden

Oplichters kwa retourbeleid.Voor € 650 banden besteld,per ongeluk 2 verkeerde besteld,retourkosten €35.Belachelijk gewoon.Woon in Eindhoven,daar is een depot van hun,zou ze zo af kunnen geven,niet mogelijk,werd me door een zeer onvriendelijke medewerker via de telefoon medegedeeld.Nooit van zijn leven zal ik daar nog ooit iets bestellen,het zijn gewoon een stelletje oplichters.Ik snap niks van de positieve reviews,klopt niks van.

A

Arie Zwerts

27-01-2023

0

4 Autobanden - OPROEP TOT SAMEN RECHTSZAAK STARTEN

Oproep: voor iedereen die door bandenconcurrent is gedupeerd, ik wil graag in contact komen, om samen een rechtszaak te starten. Ik wil mijn bestelling retourneren volgens het herroepingsrecht. De banden zijn ongeopend, nog in de verpakking. Ik wordt verwacht te retourneren naar een buitenlands adres (en dit zelf te betalen). . Ik wil retourneren naar bandenconcurrent zelf, gewoon in Nederland, zoals wettelijk is bepaald. Bandenconcurrent reageert nergens op

M

Maya

02-12-2022

1

Banden

Verkeerde banden kon ik niet annuleren. Ik koest per se wachten totdat het aan deur bezorgd werd. Als ik niet thuis zou zijn, kon ik €70,- betalen zodat het opgehaald werd. Dreigen met extra kosten, terwijl ik na de bestelling binnen 5 minuten de bestelling wilde annuleren. Ze proberen je het geld uit je zak te stelen met dit soort onprofessioneel gedrag. Consument, bezorger en het bedrijf zelf wordt dupe van zo’n retourbeleid. Nooit meer zaken doen met dit bedrijf!

M

Murat

08-11-2022

0

4 nieuwe Banden

Een heel slecht bedrijf met zeeeer slechte service. Uiteindelijk veel en veels te duur. Reageren niet op mails en klachten

W

Wilco

30-10-2022

0

autobanden

Zeer slechte ervaring met Bandenconcurrent. Ik wacht na bijna een jaar nog steeds op de volledige terugbetaling van de vergoeding die mij is toegezegd i.v.m. een garantiekwestie. Inmiddels reageert men nergens meer op. Zeer kwalijk hoe ze verzuimen om gedane beloftes na te komen. Ik zou hier nooit bestellen!

H

Herman

05-09-2022

0

banden

Ik ben op zoek naar mensen net zo als ik die geen banden geleverd hebben gekregen. Ik heb er minimaal 3 klanten nodig. Gezamenlijk kan ik dan een faillissementsverzoek indienen bij de rechtbank zodat deze cowboys van de markt verdwijnen.

T

ton

30-08-2022

0

Hankook banden

Nooit bij bandenconcurrent bestellen! Wat een verschrikkelijke service! Heb al 6 maanden contact over banden die (betaald) retour moeten en wacht nog steeds op mijn geld.

T

Tim

16-08-2022

0

Imperial Ecodriver 5 XL 195/55 R16

Knap waardeloos eerlijk gezegd. Maandag besteld, zouden in 3 dagen geleverd worden, toen helpdesk gebeld, zei zeiden Vrijdag, echter, nee dus, ook Zaterdag geen bandsen ontvangen. Bedrijf (bandencocurrent) is in Nederland gevestigd, maar mijn besteld banden kwamen klaarblijkelijk uit Duitsland vandaan. Status bestelling vandaag: The parcel has reached the parcel center. (08-08-2022). Kan helaas niet op correcte afleverdatum afgaan en ik maar wachten. Zwazre tegenvaller.

R

Ronald

08-08-2022

0

banden

R

Rob

02-08-2022

0

Per ongeluk 2x maal Demo Continental banden gekocht.

Ze zeggen dat op demo banden paar honderd mee gereden is. Maar hebbrn 5/6 mm profiel. Ik zal nooit meer bij BANDECONCURRENT banden kopen en iedereen afraden. Mensen koop hier geen banden ze zijn gewoon grote oplichters. Banden zijn levens van belang.

I

ibrahim yildiz

21-06-2022

0