NederlandReview

    Ervaringen BandenConcurrent

    Heeft u al eens goedkope autobanden besteld bij de Bandenconcurrent? Of wilt u weten of anderen al eens goedkope autobanden hebben gekocht bij de BandenConcurrent en hoe zij dit hebben ervaren? Lees of schrijf hier dan een review over de Bandenconcurrent. De webshop met de laagste prijsgarantie heeft al aan meer dan 100.000 klanten goedkope autobanden verkocht. De webshop levert niet alleen de autobanden zelf maar door samenwerking met lokale montagepartners kunnen zij ook montageservice leveren. De autobanden kunnen binnen 48 uur geleverd worden bij u thuis of bij de montagepartner.

    Over BandenConcurrent

    De BandenConcurrent is een bedrijf uit Eindhoven en bestaat sinds 2015. De BandenConcurrent verkoopt autobanden online en levert daarnaast montageservice. Bovendien leveren ze winterbanden en velgen. Het bedrijf hanteert een laagste prijsgarantie, oftewel als u ergens anders een betere prijs voor de gewenste autoband vind, dan betaalt de BandenConcurrent u het verschil terug. Het bedrijf werkt samen met verschillende off- en online partners, waaronder meer dan 1000 montagepartners, autobedrijven of dealers waar u de autobanden heen kan laten sturen voor montage. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de autobanden te laten monteren bij u thuis of op kantoor.


    Tips voor het kopen van autobanden van de Consumentenbond

    Diensten

    De diensten van de BandenConcurrent richten zich op de verkoop van autobanden en velgen en het monteren van autobanden en velgen. Alle diensten kunnen online besteld worden. Op de website kun je eenvoudig de juiste autoband zoeken en selecteren. Vervolgens kan je de banden bestellen en daarbij heb je drie verschillende opties wat betreft levering:

    • Banden zelf monteren: Wanneer u zelf de autobanden kan monteren, kunt u deze optie aanvinken tijdens het bestelproces. De autobanden worden de volgende werkdag geleverd, mits ze voor 12:00 uur zijn besteld, anders in ieder geval binnen 48 uur.
    • Banden laten monteren bij een van de montagepartners: Wanneer u er voor kiest om de autobanden te laten monteren bij een van de montagepartners in de buurt, dan zoekt de BandenConcurrent een autobedrijf in de buurt waar de autobanden heen gestuurd kunnen worden. U krijgt de contactgegevens van de montagepartner doorgestuurd en kunt zelf een afspraak maken. De kosten voor de montage zijn inclusief BTW en balanceren en kunnen direct afgerekend worden bij het bestellen van de banden.
    • Banden thuis of op kantoor laten monteren: Als laatste optie heeft u de mogelijk om de banden thuis of op kantoor te laten monteren. Kiest u voor deze optie, dan neemt de BandenConcurrent contact met u op voor het maken van een afspraak.

    Naast het verkopen en laten monteren van autobanden, geeft de BandenConcurrent ook informatie op de website over het zelf monteren of verwisselen van autobanden.

    Klachten

    De BandenConcurrent geeft duidelijk op de website aan wat de contactmogelijkheden zijn voor vragen en klachten. Ze streven er naar om perfecte service en klanttevredenheid te kunnen bieden. Mocht u toch vragen of klachten hebben dan kunt u contact opnemen op de volgende manieren:

    • Stuur een e-mail naar team@bandenconcurrent.nl
    • Bel de klantenservice op 040 747 01 94 (Ma t/m Vr tussen 09.00-17:00 uur)
    • Chat live met een medewerker via het chatvenster rechtsonder in

    In de algemene voorwaarden wordt er tevens vermeldt dat een ingediende klacht binnen 14 dagen wordt beantwoord. Mocht er niet binnen 14 dagen een reactie gegeven kunnen worden, dan zal er binnen 14 dagen aangegeven worden binnen welke termijn de klacht beantwoord wordt. Klachten kunnen tevens ingediend worden op de website thuiswinkel.org middels een klachtenformulier.

    Helpt u mee de BandenConcurrent te beoordelen?

    Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen dat u een officiële klacht indient en worden klachten en vragen snel en netjes afgehandeld door de BandenConcurrent. NederlandReview hoort dan ook graag van u wat u vindt van de service, de producten en de communicatie van de Bandenconcurrent.

    BandenConcurrent » Klantervaringen met autobanden kopen

    BandenConcurrent
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1215)

    9.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.4
    Service
    rating
    9.2
    Prijs
    rating
    9.2
    Leveren
    rating
    9

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over BandenConcurrent

    Uw beoordeling

    Pirelli banden x2

    Ik ben heel tevreden over Bandenconcurrent.nl. Het was voor mij een hele nieuwe ervaring, zowel met banden in het algemeen als met dit bedrijf. Het zoeken van de juiste bandenmaat en merk ging heel makkelijk met de filters op de website. Wat ik wel heel raar vond waren de prijzen. De band die ik graag wilde kostte in het begin €105,- per stuk. Een aantal dagen later kwam ik terug op de website en was deze opeens €150,- per band. Weer een week later, toen ik daadwerkelijk mijn bestelling wilde plaatsen, waren ze nog maar €94 per band. Ik ben blij dat ik dus een tijd gewacht heb en zou iedereen aanraden de prijzen goed in de gaten te houden. Niet gelijk bestellen!

    De levering ging heel snel. Ik kreeg de volgende dag een verzendbevestiging met een tracking code en kon toen verder zelf de montage afhandelen met de gekozen garage. Ik vind het wel vreemd dat je maar 2 garages kunt uitkiezen op basis van je postcode. Het zou fijner zijn als je gewoon de volledige lijst te zien krijgt op volgorde van afstand.

    Als laatste heb ik via de site niet kunnen vinden waar je je persoonsgegevens invult voor de factuur. Je krijgt na betaling meteen de bevestiging per mail met een factuur waar alleen je naam op staat. Zeker voor een bedrijf is dit heel onhandig. Ik heb achteraf per mail gevraagd om een aanpassing van de factuur en kreeg toen een nieuw document met nieuwe datum erop. Nu valt mijn factuur opeens in kwartaal 3 en dat was nou net niet de bedoeling.

    Over het algemeen ben ik dus heel tevreden met deze eerste ervaring. Alleen kunnen wat kleine dingen nog wel beter naar mijn mening.
    -Prijzen consequent houden
    -Alle mogelijke garages laten zien en niet alleen de 2 dichtstbijzijnde
    -Graag de mogelijkheid om adresgegevens in te vullen voor factuur

    Door: Marion04-07-2019
    Harrij Jaanen31-07-2020

    terugbetalen is een probleem voor bandenconcurent wacht al 3 maanden op betaling van een creditnota ondanks beloften van betaling in een week word credit nota niet voldaan geen antwoord op mails telefoon word niet opgenomen een bedrijf waar men beter geen zaken meedoet

    Bernd Schütze02-12-2020

    keine antwort auf meine E-Mail zum Widerruf meiner Bestellung und zur Rückgabe der Reifen. Ich habe auch den Text in Holländisch gesandt . Ich möchte eine Information auf meine Fragen um die Reifen zurück zugeben

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Gt Radial Kargomax ST6000 DOT2020 185/80 R14

    Twee banden gekocht voor de caravan. Zelfde als er ook onder zaten. Daar had ik goede ervaringen mee. Eigenlijk mankeerde er nog niets aan de banden, maar ze worden preventief na 6 jaar gebruik vervangen. Verslijten doe je ze niet maar er kunnen niet zichtbare drogingsscheuren optreden. Bij de caravan handelaar was ik per band bijna 50 euro meer kwijt. Ik heb alleen in overleg met de montagepartner zelf voor een paar stalen ventielen gezorgd. Een gewoon rubber autoventiel kan niet zo best tegen een bandendruk van 4,5 bar. Die scheuren na verloop van tijd kapot met alle gevolgen van dien. Bij de vorige door de caravan handelaar gemonteerde banden heb ik dat helaas mogen ervaren. Aan het begin van de vakantie een hierdoor kapot gereden band en op de eindbestemming in de vakantie ook nog twee ventielen die de geest gaven. Toen stond de caravan al een paar dagen op zijn plek. De levering en ook de montage zijn snel en keurig verlopen. Ik ben dus zeer tevreden over de Bandenconcurrent en montage partner.

    Door: R. Beerman12-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    4 stuks Vredestein 235/55R18 100 V all season

    Enige verwarring over de prijs: fluctueerde erg binnen de paar minuten. Gebeld met Thomas die onmiddellijk aanbbkod het laagste tarief te hanterenen na bestelling het verschil te retourneren. En zo is het ook gedaan. De banden werden opgestuurd naar Maicos in Oss in tweeze dinven. Alle vier de banden hadden dezelfde productie datum (2019 dus week 20 van dit jaar) Prima!
    Enige vreemde was dat het label een C aangaf voor het benzineverbruik i.p.v. een B, maar daar kan ik alleen Vredestein over aanspreken.
    Maicos belde na twee dagen om een afspraak te maken. Het werd allemaal perfect uitgevoerd: demontage en montage, nieuw ventiel, vullen met 80% stikstof (eerst 3,5 bar voor het goed "zetten" van de nieuwe band en daarna terug laten lopen naar 2, 5 bar) uitbalanceren en op de auto monteren. Bouten natrekken op 120 Nm en de sleutel van de anti-diefstal bout terug geven.
    Beter kan ik het niet wensen.
    Bedankt Banden Concurrent en Maicos.

    Door: F.W. Dreese18-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering

    Twee stuks banden besteld zonder de montage service op de donderdag middag voor goede vrijdag. Aan het einde van de middag werd ik gebeld als ik nog gebruik wilde maken van de banden montage service op locatie, ik had toch nee ingevuld tijdens de bestelling?! Mogelijk een dubbelcheck vanuit BandenConcurent en in mijn geval overbodig. Tip voor BandenConcurent, tijdens de bestelling de consument een keuze laten maken uit drie opties; "montage verzorg ik zelf", "informeer mij over de bandenconcurent montage service", "maak graag gebruik van de bandenconcurent montage service". En dan alleen bij de laatste twee opties een telefoongesprek aanspannen. Consumenten die geen montage service willen zitten hier vaak niet op te wachten.

    Bestelling was verzonden op goede vrijdag met de verdachte leverdatum dinsdag. Zaterdag rond het middaguur stond de pakketdienst voor de deur met de banden! Top!

    Door: Rik28-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bridgestone Weather Control A005 235/50 R18

    Ladies and gentlemen, I would like to complain about the delivery and installation of two tires as follows:
    1. The tyres which I received “Bridgestone Weather Control A005 EVO 235/50 R18” are not the same as the ones I have ordered from your website, especially on your website they were the old model – WITHOUT EVO AT THE END OF THEIR NAME. That was the main reason why I’ve chosen your website among others.

    2. I have ordered together with the tyres 2 new valves which I DID NOT receive at all. Will you send them separately or how I could get them because I have paid for them?

    3. On your website I chose a car service shop where the tyres above should be installed. Unfortunately at the car service shop they explained me they don’t install such size of tyres. They also explained that they didn’t want to get orders from your company. Why in this case you gave on your website this car service shop as an option for delivery and installation?

    4. Beside all these 3 issues in the parcel there was no invoice about the paid amount for the tyres and valves.

    5. I tried to get in touch with your call centre using the information on your website but the link which is provided there doesn’t function at all.

    As an evidence I could send you a screenshot of my order and the parcel with the received tyres.(the parcel was a little bit damaged.)

    Please, confirm asap that you receive my e-mail. I need the right tyres immediately.
    Let me know how you will solve the problem immediately.
    Kind regards, L. Daskalova

    Door: Liliya Daskalova16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Zomerbanden


    20 mei 2 banden besteld en af laten leveren bij de montagepartner. Helaas nog geen banden op 24 mei, volgens track and tracé zijn ze op dat moment in Zweden. Diverse keren contact gehad met de klantenservice, ze zouden het oplossen. Oplossing kwam niet. Andere banden laten opsturen was geen optie, uitverkocht. Alternatief deden ze niet aan. Maandag 14 juni een ultimatum gesteld, geleverde banden of een geschil via PayPal en een negatieve review van de nalatigheid van Bandenconcurrent.

    Door: Gijs Mondria16-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Pirelli 245/45 17

    Hulp bij bestellen bereikbaarheid was prima. Na bestelling was ik even ongerust omdat de levering niet werd vermeld. Maar de volgende dag ontving ik al een mail dat de banden bij de door mij geselecteerde garage werden bezorgd en een dag daarna kon ik hen bellen voor een afspraak. Dat kon meteen de dag ern dus binnen 4 dagen zaten mij banden erom. Scheelde echt 100 per band. Ik raad wel aan om zelf een vertrouwde garage te kiezen voor het monteren. Ik had een garage gekozen vlak bij m'n werk en die kende ik dus niet en vond ze een beetje rommelig, maar dat heeft niks met de banden te maken. Ik was nog bang dat het nep merk banden zouden zijn maar het zijn echt originele pirelli banden en dat werd ook gegarandeerd via de website en aankoopbescherming. Dus ik vind dit zeker een aanrader!

    Door: Michael22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 stuks falken banden

    na verschillende vage bedrijven op internet te hebbem gevonden bij bandenconcurrent uitgekomen prima website en nette prijzen banden werden netjes op tijd verzonden alleen dpd was drama eerst bezorging niet gelukt logisch zijn nooit langs geweest dus banden terug naar het depot ging het weekend er overheen maandag nieuwe poging stopt een bus van dpd voor de deur had geen banden alleen een pakketje voor de buren klantenservice gebeld en netjes geholpen zij wisten mij te vertellen dat de chauffeur net was geweest en wat bleek de banden lagen toch in zijn bus kwam dus later alsnog terug bandenconcurrent kan hier dus niks aan doen en zijn ook afhankelijk van een bezorger maar bandjes liggen onder de auto en zijn precies wat besteld was

    Door: Raimond Bettink27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    4 banden

    Banden waren mooi op tijd geleverd.
    Het bleek wel zeer goedkope kwaliteit te zijn. Dit terwijl ik eigenlijk duurdere wilde bestellen maar tijdens het bestellen kwam er onder in beeld: “ goedkoper met betere prestaties “. Ik heb me laten verleiden tot het bestellen van deze goedkopere banden terwijl achteraf de andere beter waren geweest volgens de banden monteur...
    Ik voelde ook het verschil tussen mijn oude en de nieuwe banden. Dpe nieuwe zijn qua rubber veel slapper en lichter om te voelen.....
    De bandenmonteur zei ook dat hij nog nooit gehoord had van dit zeer goedkope Chinese merk. Stom van mezelf om me te laten verleiden maar ook stom van Bandenconcurrent dat ze dit op die manier doen....

    Door: Albert18-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    4 All Weather banden; montage (lokaal) en APK (lokaal)

    Goed: Snel en gemakkelijk tot een geschikt en betaalbaar (nou enigszins; vanwege 'lastige' maat; maar toch een 8-tal merken waren er beschikbaar) set van 4 all-weather (alle seizoenen) banden kunnen kiezen.
    Prima was de mogelijkheid (tegen extra betaling helaas) het lokaal kunnen laten wisselen en monteren van de banden (wat ook prima gebeurde) en meteen de APK erbij.

    Aandachtspunt: het merendeel van de budget All weather banden zijn goedgekeurd voor het rijden in het winterseizoen in bv. Duitsland. Dit moet duidelijker worden aangegeven. Want als het met de verkeerde band mis gaat in (bv.) Duitsland tijdens het winterseizoen zit je zwaar in de (financiële) problemen.

    Door: j. Reithofer22-10-2019
    Ivo25-03-2020

    Bij betrokkenheid in een ongeval keert de verzekeraar uit. Deze zou een gedeelte van de schade kunnen verhalen als ze kan aantonen dat de schade (gedeeltelijk) door niet winter geschikte banden is ontstaan. Dit betekend geen vrijbrief om zonder geschikte winterbanden te rijden. Bedenk echter dat een zomerbanden met voldoende profiel het Beyer in regenachtige omstandigheden doen dan winterbanden of all weather banden. Ze scoren alleen slechter bij remmen in de sneeuw maar dat hebben we minder vaak dan regen ....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Continental

    Ridiculous company and terrible service. No way to get in touch with them when emails are handles one week after they arrive. They promise handling in 12 hours but that's another false claim.

    The site promised delivery in 2-3 days and shipments on Friday with tracking immediately. I scheduled my tire change but nothing happened. I wanted to cancel the order since they broke the deal but there was no way to get in touch with them!
    One week later I am told the tires are on the way but they will be delivered after more than 1 week.

    Use at your own risk... this company sucks!

    Door: CP10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    4 autobanden

    Banden besteld via Bandenconcurrent.nl, inmiddels ruim 3 weken verder en nog geen levering. Meerdere keren contact gehad, waarbij contact op zouden nemen met DPD, maar nooit reactie gekregen. Elke keer dat ik bel komen zij met ditzelfde smoesje. Geld terug vragen gaat ook niet, aangezien de banden al verzonden zijn en zij hier geen enkele verantwoording meer voor nemen. De persoon aan de telefoon, ene Darius, zit er volgens mij ook gedwongen, zo klinkt hij in ieder geval wel elke keer. De ene zucht na de ander en ook niet bepaald klantvriendelijk.
    Inmiddels ligt dit dossier ook al als aangifte bij de politie en wordt rechtsbijstand ingeschakeld.

    Typisch geval van internetoplichting van een typische webshop met de mentaliteit van "we hebben toch geen filiaal dus langs komen kun je ook lekker niet"

    Door: Mika28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    2 imperial ecosport banden

    Heb 2 banden besteld en meteen mee gereden en de auto trilde enorm, dit laten nakijken bij een bandenspecialist en balanceren was alles goed en wat bleek drukwaarde van de banden waren veel te hoog dus de banden waren niet goed zei de specialist.

    Contact gehad en mail gestuurd met alle bewijzen naar bandenconcurrent alweer 4weken geleden en heb nooit wat gehoord, verschillende keren gebeld ook maar word van kastje naar de muur gestuurd!!!!

    Echt triest voor zo een grote bedrijf!!!

    Door: Ibrahim El Ahmadi07-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Banden

    Slecht bedrijf, personeel die je aan de lijn houdt, geen communicatie onderling, ben al een maand bezig dat ze de verkeerde banden ophalen, als je naar de leidinggevende vraagt hangen ze gewoon de telefoon op, of hij is weg of hij is net, of hij werkt van huis allemaal van die smoesjes,en nog veel meer, banden nog niet opgehaald dus je geld ook nog niet terug geboekt.

    Door: Rudie Sitaram29-03-2021
    Rudie Sitaram29-03-2021

    Slecht bedrijf, personeel die je aan de lijn houdt, geen communicatie onderling, ben al een maand bezig dat ze de verkeerde banden ophalen, als je naar de leidinggevende vraagt hangen ze gewoon de telefoon op, of hij is weg of hij is net, of hij werkt van huis allemaal van die smoesjes,en nog veel meer, banden nog niet opgehaald dus je geld ook nog niet terug geboekt.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    4 banden

    4 weken geleden heb ik een bestelling gedaan bij Bandenconcurrent en het is een ware nachtmerrie geworden voor mij.

    Ik ben er bijna dagelijks mee bezig want het bedrijf zelf is zó laks en onbetrouwbaar, dat ik zoiets nog nooit heb meegemaakt. Mijn probleem is nog steeds totaal niet door ze opgelost en er wordt geen enkele oplossing geboden.

    Wat is het geval; Ik heb een maand geleden 4 banden besteld, waarvan er maar 2 stuks zijn geleverd (overigens een stuk later dan ze zetten op de site). De overige 2 bestelde banden zijn nog steeds niet (!) binnen. We zijn nu al 4 weken verder. Om te huilen. Op de website stond 'binnen 1-2 dagen in huis'.

    Eerst via hun klantenservice en mail uitgelegd dat ik 2 banden miste, maar dat konden ze zich eigenlijk niet voorstellen. Dus ze gingen het opvragen bij ‘het depot’. Tot op de dag van vandaag hebben ze geen antwoord gekregen van het depot en is het enige wat ze continu zeggen 'ik heb het doorgegeven maar zolang ik geen reactie heb van het depot kan ik niks voor u betekenen'. Om gek van te worden.

    Uiteindelijk heb ik via hun telefoonnummer 040-7470194 inmiddels 9 keer gebeld (telkens 10 minuten aan de lijn geweest) en toch is er nog steeds niets voor me geregeld.

    Nu ben ik er inmiddels ook achter hoe Bandenconcurrent te werk gaat en waarom je hier echt nooit je banden moet kopen.

    Het blijkt dat ze als bedrijf niks anders doen dan banden bestellen bij grote depots in het buitenland, zonder zelf verantwoordelijkheid te nemen voor de levering, verzending of voorraad-correctheid. Als er op hun website staat ‘op voorraad’ betekent dat dus niet dat het echt op voorraad is. Ze schatten slechts in dat het op voorraad is.

    Ze hebben echter zo'n slecht contact met hun leveranciers dat ze voor jou en mij als klant helemaal niks kunnen doen bij problemen. Ze staan dan 'machteloos'. Je mag dan geen bedrijf heten, ik heb zelf ook een bedrijf en het verschil tussen een bedrijf en een 'bandenschuiver' heet SERVICE.

    Omdat ik ze al 9 keer heb gesproken via de telefoon en 7 keer via hun mail-klantenservice ben ik ook achter nog iets anders merkwaardigs gekomen; ze geven telkens andere namen op dan hoe ze werkelijk heten. Ik herkende op een gegeven moment heel duidelijk de stem van een van de (jonge) jongens van de klantenservice en ineens heette hij ‘Rik’. Toen ik dat zei werd hij zenuwachtig en zei hij dat het niet zo was. Het klopt gewoon niet bij dit bedrijf. Ook via de mail staan er opeens andere namen boven de mail dan onder de mail… Alsof het echt klopt kun je niet zulke fouten maken. Alsof je je eigen naam fout schrijft! Onmogelijk.

    Nogmaals; bestel hier niet je banden en neem niet het risico wat ik voor die paar euro minder helaas wel heb gedaan.

    Door: René Groeneveld11-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    All season banden

    Cowboys in webshopland. Het gaat vast vaak goed, maar bij annulering (voor levering) kan je je geld vergeten. Duurt inmiddels 78 dagen sinds er geannuleerd is en steeds een nieuw excuus waarom het niet teruggestort wordt. Tenzij je in Eindhoven woont (en even langs kan gaan): ver van wegblijven.

    Overigens kun je hier in Den Haag veel betere deals krijgen bij lokale bandenbedrijfjes.

    joe!

    Door: Arend Lakke04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    1 band

    Als je wat besteld gaat het prima 👍

    Maar oweeee als je wat terug stuurt


    3 weken gelden een band terug gestuurd die ik verkeerd besteld had.
    Ik weet nu nog niet of ze hem
    Goed ontvangen hebben en heb dus ook mijn geld nog niet terug.
    Als je belt nemen ze niet op of sturen intern een mail waar je niks op hoort

    Ook dat webwinkel keurmerk
    meerdere keren benadert dat doet ook niks dus een keurmerk van niks !!!

    Door: Christian 04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Bridgestone zomerbanden

    Onjuiste / valse informatie over energielabel van de bestelde banden. Bedrijf gemaild en krijg vervolgens hele brutale en onbeleefde mailtjes terug maar bedrijf lost tot op heden niets op. Ook de levering was vele malen later als beloofd op de site... maar dat is niet het ergste.

    Door: Guido 18-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    4 All Weather Bridgestone banden

    28 december 2020 beloofde BandenConcurrent verkeerde banden op te komen halen maar ondanks herhaald mailen en bellen werd ik telkens met een kluitje het riet in gestuurd! Krijg geen enkel zicht of en zo ja wanneer banden opgehaald worden zoals toegezegd. Zit dan ook nu, 17 januari 2021, nog steeds op teruggaaf van het door mij betaalde bedrag te wachten. Op dit moment ervaar ik BandenConcurrent dan ook als een uiterst onbetrouwbaar bedrijf waar ik absoluut geen zaken meer mee wil doen.

    Door: H. van Zanten17-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    banden

    wacht al bijna maand op retour bedrag geannuleerde banden. armoedig.

    Door: robbert07-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is BandenConcurrent een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 1215 ervaringen geplaatst over BandenConcurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is BandenConcurrent actief?

    BandenConcurrent is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BandenConcurrent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.