NederlandReview

    Ervaringen BandenConcurrent

    Heeft u al eens goedkope autobanden besteld bij de Bandenconcurrent? Of wilt u weten of anderen al eens goedkope autobanden hebben gekocht bij de BandenConcurrent en hoe zij dit hebben ervaren? Lees of schrijf hier dan een review over de Bandenconcurrent. De webshop met de laagste prijsgarantie heeft al aan meer dan 100.000 klanten goedkope autobanden verkocht. De webshop levert niet alleen de autobanden zelf maar door samenwerking met lokale montagepartners kunnen zij ook montageservice leveren. De autobanden kunnen binnen 48 uur geleverd worden bij u thuis of bij de montagepartner.

    Over BandenConcurrent 
    De BandenConcurrent is een bedrijf uit Eindhoven en bestaat sinds 2015. De BandenConcurrent verkoopt autobanden online en levert daarnaast montageservice. Bovendien leveren ze winterbanden en velgen. Het bedrijf hanteert een laagste prijsgarantie, oftewel als u ergens anders een betere prijs voor de gewenste autoband vind, dan betaalt de BandenConcurrent u het verschil terug. Het bedrijf werkt samen met verschillende off- en online partners, waaronder meer dan 1000 montagepartners, autobedrijven of dealers waar u de autobanden heen kan laten sturen voor montage. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de autobanden te laten monteren bij u thuis of op kantoor.


    Tips voor het kopen van autobanden van de Consumentenbond

    Diensten
    De diensten van de BandenConcurrent richten zich op de verkoop van autobanden en velgen en het monteren van autobanden en velgen. Alle diensten kunnen online besteld worden. Op de website kun je eenvoudig de juiste autoband zoeken en selecteren. Vervolgens kan je de banden bestellen en daarbij heb je drie verschillende opties wat betreft levering:

    •    Banden zelf monteren: Wanneer u zelf de autobanden kan monteren, kunt u deze optie aanvinken tijdens het bestelproces. De autobanden worden de volgende werkdag geleverd, mits ze voor 12:00 uur zijn besteld, anders in ieder geval binnen 48 uur.
    •    Banden laten monteren bij een van de montagepartners: Wanneer u er voor kiest om de autobanden te laten monteren bij een van de montagepartners in de buurt, dan zoekt de BandenConcurrent een autobedrijf in de buurt waar de autobanden heen gestuurd kunnen worden. U krijgt de contactgegevens van de montagepartner doorgestuurd en kunt zelf een afspraak maken. De kosten voor de montage zijn inclusief BTW en balanceren en kunnen direct afgerekend worden bij het bestellen van de banden.
    •    Banden thuis of op kantoor laten monteren: Als laatste optie heeft u de mogelijk om de banden thuis of op kantoor te laten monteren. Kiest u voor deze optie, dan neemt de BandenConcurrent contact met u op voor het maken van een afspraak.

    Naast het verkopen en laten monteren van autobanden, geeft de BandenConcurrent ook informatie op de website over het zelf monteren of verwisselen van autobanden.

    Klachten
    De BandenConcurrent geeft duidelijk op de website aan wat de contactmogelijkheden zijn voor vragen en klachten. Ze streven er naar om perfecte service en klanttevredenheid te kunnen bieden. Mocht u toch vragen of klachten hebben dan kunt u contact opnemen op de volgende manieren:

    •    Stuur een e-mail naar team@bandenconcurrent.nl
    •    Bel de klantenservice op 040 747 01 94 (Ma t/m Vr tussen 09.00-17:00 uur)
    •    Chat live met een medewerker via het chatvenster rechtsonder in

    In de algemene voorwaarden wordt er tevens vermeldt dat een ingediende klacht binnen 14 dagen wordt beantwoord. Mocht er niet binnen 14 dagen een reactie gegeven kunnen worden, dan zal er binnen 14 dagen aangegeven worden binnen welke termijn de klacht beantwoord wordt. Klachten kunnen tevens ingediend worden op de website thuiswinkel.org middels een klachtenformulier. 

    Helpt u mee de BandenConcurrent te beoordelen?
    Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen dat u een officiële klacht indient en worden klachten en vragen snel en netjes afgehandeld door de BandenConcurrent. NederlandReview hoort dan ook graag van u wat u vindt van de service, de producten en de communicatie van de Bandenconcurrent. 

    BandenConcurrent » Klantervaringen met autobanden kopen

    BandenConcurrent
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    6,6
    55% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,6

    Service

    6,4

    Prijs

    7

    Leveren

    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    niets bij bestellen komen afspraken niet na.

    arie03-07-2018

    lees de andere reviews en je weet genoeg.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    afhandeling klachten

    bj03-07-2018

    bij klachten een zeer slechte afhandeling. Niet bestellen bij deze cluc

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Bandenconcuurent zeer tevreden

    Thomas06-06-2018

    Erg klantvriendelijke webwinkel en gemakkelijk om hier je banden te bestellen. Ze zijn goed bereikbaar en nemen echt de tijd voor je vragen. Zelf weet ik niet zoveel van autobanden af, gelukkig konden ze me goed helpen. Ik heb nu vier nieuwe banden onder mijn auto liggen. Helemaal super. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goeie bandenboer

    Jos van Lichtenauer06-06-2018

    Veel keus, snelle levering en goedkope prijzen! Ik raad bandenconcurrent zeker aan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Oplichters geven geen geld terug na annulering van bestelling.

    Q. Ahl27-05-2018

    Oplichters!!!! Mensen niks bestellen bij deze mensen. Ik heb 3 weken geleden banden besteld en kwam net een dag voor de levering erachter dat ik de verkeerde maat had besteld. Toen gesproken met een mederwerker die me adviseerde de banden aan de deur te annuleren. Nog gevraagd of ik verder nog een mail moest sturen of een formulier in moest vullen, volgens de medewerkee hoefde dat niet want hij zou het "in het systeem verwerken". Na een week weer gebeld om te vragen wanneer het geld geretouneerd zou worden. Krijg ik iemand aan de lijn die zegt dat hij "het proces niet in gang kon zetten" en ze dus opnieuw aan de deur geweigerd moesten worden. Ik heb toen gevraagd om een track en trace code die ik in de eerste instantie niet eens had ontvangen. Uiteindelijk kreeg ik dan toch een track en trace. Na een aantal dagen stond deze nog steeds op "in uitlevering". Toen weer gebeld om te vragen hoe lang het nog duurde want ik kreeg ook niks geleverd. Toen kreeg ik zeer onbeleefde medewerkers aan de telefoon die amper de taal machtig waren en me niet eens fatsoenlijk uit konden leggen wanneer ik dan het geld terug zou krijgen. Ik moest "gewoon wachten", op de achtergrond hoor ik medewerkers spreken over "weer een zeikerd". Na 2 weken nog steeds mijn geld niet terug. Weer gebeld, dit keer belooft een medewerker de banden op te zoeken en het geld te retourneren. Gerustgesteld wacht ik nog een aantal dagen. Weer gebeld, een medewerker zegt dan; "ik kan pas een creditnota aanmaken als ik een reactie krijg uit het depot". Alsof ik er wat aan kan doen dat hun processen zo slecht zijn ingericht. Vervolgens stuur ik een mail met mijn ordernummer en andere formele gegevens zoals het stond in de algemen voorwaarden. Ik krijg een mail terug dat ze dit z.s.m. gaan regelen. Inmiddels reageren ze niet meer op mijn mailtjes en nemen ze de telefoon niet op als ik bel met mijn nummer. ZO KAN JE TOCH NIET MET KLANTEN OMGAAAN!!! TE ABSURD VOOR WOORDEN!!! Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Stel oplichters. Emailadress zegt dat het gaat om ene bas of rick terwijl ik alleen maar allechtonen aan de telefoon krijg die niet snappen hoe ze klanten aan de telefoon te woord moeten staan. Jullie moeten je diep schamen vieze oplichters

    theo12-06-2018

    ik maak hetzelfde mee gaat om €200 als we een front vormen kunnen we aangifte doen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    bestelling en verder!

    T.J.Bruens08-05-2018

    Ondanks vele negatieve berichten een positief bericht.
    Banden besteld vrijdag 4 mei. Krijg in de loop van de dag keurig bericht over de status van de levering.
    Omdat er het weekend tussen zit . Zaterdag 5 mei bericht waar mijn banden uithangen [route] en wanneer er geleverd gaat worden door DPD. Bericht is, het gaat 7 mei worden. Gedurende de dag werd het veranderd in 9 mei. OK.!! Kom 8 mei terug van fietsen staat DPD voor de deur met de banden. Geen track and trace gehad.
    Al met al, als er problemen zijn met de levering ligt dat niet aan Bandenconcurrent maar volgens mij door de bode dienst.
    Verder een goede DOT er op en nu monteren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ik voel me opgelicht door deze bedrijf, lijken goedkoop uit eindelijk kkmt u duurder uit

    Mike20-01-2018

    Ik had 2 banden besteld, 1 van die 2 bleek lek te zijn. Na meerdere keren bellen en mailen en elke keer had ik een jong klanteservice medewerker die mij opdrachten gaf om de band te laten controlere. Zo heb ik voor een band van 65 euro nu al 40 euro montage kosten betaald omdat ze mij vertelden dat band niet goed op de velg zat wat achteraf niet zo was. Vandaag vertellen ze mij dat ze de band op laten halen op mijn kosten en ik nog eens 25 euro onderzoek kosten moet betalen. Ik adviseer niemand om via deze organisatie iets te kopen. Ze doen alsof ze betrouwbaar bedrijf zijn maar trap er niet in.

    Hansi08-05-2018

    Wel goed je huiswerk doen als banden op internet besteld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos

    O.J.Mastenbroek22-12-2017

    Eerst al problemen met levering banden en velgen aan de montagepartner. Toen bleken velgen niet te passen. Onmiddellijk terug laten halen bij die partner. Zit nu al 3 weken vergeefs te wachten op mijn geld. Gaat toch om ruim euro 1200. Alleen maar slecht georganiseerd of oplichters....??

    Hans29-12-2017

    Dit is geen reclame!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Topservice

    Lenferink14-02-2017

    Topservice van Bandenconcurrent.

    Wist precies wat ik nodig had, hier direct gevonden en enorm snel geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    BandenConcurrent zeer tevreden!

    Jessica G.03-02-2017

    Echt een toppertje is BandenConcurrent!
    Ze leveren uitstekende service en advies en ik ben ook zeer te spreken over het grote assortiment.

    Ben zelf helemaal niet handig met auto's, nou dat is voor deze jongens dus helemaal geen probleem.

    De prijs viel me nog mee ook, zeker als je al die service mee telt.

    Erg tevreden!!

    Roger09-06-2018

    Wat een lul-verhaal, zelf opgezet zeker door deze oplichters...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nieuwe winterbanden en goede service bij Banden concurrent

    Hetty18-01-2017

    Erg klantvriendelijke winkel.
    Ze zijn goed bereikbaar en nemen echt de tijd voor je vragen.
    Ik ben niet zo technisch en ik was dan ook blij met alle hulp.
    Heb nu gelukkig stevige nieuwe winterbanden, dat rijdt een stuk veiliger!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over BandenConcurrent

    Uw beoordeling