NederlandReview

  Ervaringen BandenConcurrent

  Heeft u al eens goedkope autobanden besteld bij de Bandenconcurrent? Of wilt u weten of anderen al eens goedkope autobanden hebben gekocht bij de BandenConcurrent en hoe zij dit hebben ervaren? Lees of schrijf hier dan een review over de Bandenconcurrent. De webshop met de laagste prijsgarantie heeft al aan meer dan 100.000 klanten goedkope autobanden verkocht. De webshop levert niet alleen de autobanden zelf maar door samenwerking met lokale montagepartners kunnen zij ook montageservice leveren. De autobanden kunnen binnen 48 uur geleverd worden bij u thuis of bij de montagepartner.

  Over BandenConcurrent 
  De BandenConcurrent is een bedrijf uit Eindhoven en bestaat sinds 2015. De BandenConcurrent verkoopt autobanden online en levert daarnaast montageservice. Bovendien leveren ze winterbanden en velgen. Het bedrijf hanteert een laagste prijsgarantie, oftewel als u ergens anders een betere prijs voor de gewenste autoband vind, dan betaalt de BandenConcurrent u het verschil terug. Het bedrijf werkt samen met verschillende off- en online partners, waaronder meer dan 1000 montagepartners, autobedrijven of dealers waar u de autobanden heen kan laten sturen voor montage. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de autobanden te laten monteren bij u thuis of op kantoor.


  Tips voor het kopen van autobanden van de Consumentenbond

  Diensten
  De diensten van de BandenConcurrent richten zich op de verkoop van autobanden en velgen en het monteren van autobanden en velgen. Alle diensten kunnen online besteld worden. Op de website kun je eenvoudig de juiste autoband zoeken en selecteren. Vervolgens kan je de banden bestellen en daarbij heb je drie verschillende opties wat betreft levering:

  •    Banden zelf monteren: Wanneer u zelf de autobanden kan monteren, kunt u deze optie aanvinken tijdens het bestelproces. De autobanden worden de volgende werkdag geleverd, mits ze voor 12:00 uur zijn besteld, anders in ieder geval binnen 48 uur.
  •    Banden laten monteren bij een van de montagepartners: Wanneer u er voor kiest om de autobanden te laten monteren bij een van de montagepartners in de buurt, dan zoekt de BandenConcurrent een autobedrijf in de buurt waar de autobanden heen gestuurd kunnen worden. U krijgt de contactgegevens van de montagepartner doorgestuurd en kunt zelf een afspraak maken. De kosten voor de montage zijn inclusief BTW en balanceren en kunnen direct afgerekend worden bij het bestellen van de banden.
  •    Banden thuis of op kantoor laten monteren: Als laatste optie heeft u de mogelijk om de banden thuis of op kantoor te laten monteren. Kiest u voor deze optie, dan neemt de BandenConcurrent contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Naast het verkopen en laten monteren van autobanden, geeft de BandenConcurrent ook informatie op de website over het zelf monteren of verwisselen van autobanden.

  Klachten
  De BandenConcurrent geeft duidelijk op de website aan wat de contactmogelijkheden zijn voor vragen en klachten. Ze streven er naar om perfecte service en klanttevredenheid te kunnen bieden. Mocht u toch vragen of klachten hebben dan kunt u contact opnemen op de volgende manieren:

  •    Stuur een e-mail naar team@bandenconcurrent.nl
  •    Bel de klantenservice op 040 747 01 94 (Ma t/m Vr tussen 09.00-17:00 uur)
  •    Chat live met een medewerker via het chatvenster rechtsonder in

  In de algemene voorwaarden wordt er tevens vermeldt dat een ingediende klacht binnen 14 dagen wordt beantwoord. Mocht er niet binnen 14 dagen een reactie gegeven kunnen worden, dan zal er binnen 14 dagen aangegeven worden binnen welke termijn de klacht beantwoord wordt. Klachten kunnen tevens ingediend worden op de website thuiswinkel.org middels een klachtenformulier. 

  Helpt u mee de BandenConcurrent te beoordelen?
  Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen dat u een officiële klacht indient en worden klachten en vragen snel en netjes afgehandeld door de BandenConcurrent. NederlandReview hoort dan ook graag van u wat u vindt van de service, de producten en de communicatie van de Bandenconcurrent. 

  BandenConcurrent » Klantervaringen met autobanden kopen

  BandenConcurrent
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7,4
  60% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  6,8

  Prijs

  7,6

  Leveren

  6,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ik voel me opgelicht door deze bedrijf, lijken goedkoop uit eindelijk kkmt u duurder uit

  Mike20-01-2018

  Ik had 2 banden besteld, 1 van die 2 bleek lek te zijn. Na meerdere keren bellen en mailen en elke keer had ik een jong klanteservice medewerker die mij opdrachten gaf om de band te laten controlere. Zo heb ik voor een band van 65 euro nu al 40 euro montage kosten betaald omdat ze mij vertelden dat band niet goed op de velg zat wat achteraf niet zo was. Vandaag vertellen ze mij dat ze de band op laten halen op mijn kosten en ik nog eens 25 euro onderzoek kosten moet betalen. Ik adviseer niemand om via deze organisatie iets te kopen. Ze doen alsof ze betrouwbaar bedrijf zijn maar trap er niet in.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Waardeloos

  O.J.Mastenbroek22-12-2017

  Eerst al problemen met levering banden en velgen aan de montagepartner. Toen bleken velgen niet te passen. Onmiddellijk terug laten halen bij die partner. Zit nu al 3 weken vergeefs te wachten op mijn geld. Gaat toch om ruim euro 1200. Alleen maar slecht georganiseerd of oplichters....??

  Hans29-12-2017

  Dit is geen reclame!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Topservice

  Lenferink14-02-2017

  Topservice van Bandenconcurrent.

  Wist precies wat ik nodig had, hier direct gevonden en enorm snel geleverd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  BandenConcurrent zeer tevreden!

  Jessica G.03-02-2017

  Echt een toppertje is BandenConcurrent!
  Ze leveren uitstekende service en advies en ik ben ook zeer te spreken over het grote assortiment.

  Ben zelf helemaal niet handig met auto's, nou dat is voor deze jongens dus helemaal geen probleem.

  De prijs viel me nog mee ook, zeker als je al die service mee telt.

  Erg tevreden!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Nieuwe winterbanden en goede service bij Banden concurrent

  Hetty18-01-2017

  Erg klantvriendelijke winkel.
  Ze zijn goed bereikbaar en nemen echt de tijd voor je vragen.
  Ik ben niet zo technisch en ik was dan ook blij met alle hulp.
  Heb nu gelukkig stevige nieuwe winterbanden, dat rijdt een stuk veiliger!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over BandenConcurrent

  Uw beoordeling