NederlandReview

  Ervaringen BandenConcurrent

  Heeft u al eens goedkope autobanden besteld bij de Bandenconcurrent? Of wilt u weten of anderen al eens goedkope autobanden hebben gekocht bij de BandenConcurrent en hoe zij dit hebben ervaren? Lees of schrijf hier dan een review over de Bandenconcurrent. De webshop met de laagste prijsgarantie heeft al aan meer dan 100.000 klanten goedkope autobanden verkocht. De webshop levert niet alleen de autobanden zelf maar door samenwerking met lokale montagepartners kunnen zij ook montageservice leveren. De autobanden kunnen binnen 48 uur geleverd worden bij u thuis of bij de montagepartner.

  Over BandenConcurrent 
  De BandenConcurrent is een bedrijf uit Eindhoven en bestaat sinds 2015. De BandenConcurrent verkoopt autobanden online en levert daarnaast montageservice. Bovendien leveren ze winterbanden en velgen. Het bedrijf hanteert een laagste prijsgarantie, oftewel als u ergens anders een betere prijs voor de gewenste autoband vind, dan betaalt de BandenConcurrent u het verschil terug. Het bedrijf werkt samen met verschillende off- en online partners, waaronder meer dan 1000 montagepartners, autobedrijven of dealers waar u de autobanden heen kan laten sturen voor montage. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de autobanden te laten monteren bij u thuis of op kantoor.


  Tips voor het kopen van autobanden van de Consumentenbond

  Diensten
  De diensten van de BandenConcurrent richten zich op de verkoop van autobanden en velgen en het monteren van autobanden en velgen. Alle diensten kunnen online besteld worden. Op de website kun je eenvoudig de juiste autoband zoeken en selecteren. Vervolgens kan je de banden bestellen en daarbij heb je drie verschillende opties wat betreft levering:

  •    Banden zelf monteren: Wanneer u zelf de autobanden kan monteren, kunt u deze optie aanvinken tijdens het bestelproces. De autobanden worden de volgende werkdag geleverd, mits ze voor 12:00 uur zijn besteld, anders in ieder geval binnen 48 uur.
  •    Banden laten monteren bij een van de montagepartners: Wanneer u er voor kiest om de autobanden te laten monteren bij een van de montagepartners in de buurt, dan zoekt de BandenConcurrent een autobedrijf in de buurt waar de autobanden heen gestuurd kunnen worden. U krijgt de contactgegevens van de montagepartner doorgestuurd en kunt zelf een afspraak maken. De kosten voor de montage zijn inclusief BTW en balanceren en kunnen direct afgerekend worden bij het bestellen van de banden.
  •    Banden thuis of op kantoor laten monteren: Als laatste optie heeft u de mogelijk om de banden thuis of op kantoor te laten monteren. Kiest u voor deze optie, dan neemt de BandenConcurrent contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Naast het verkopen en laten monteren van autobanden, geeft de BandenConcurrent ook informatie op de website over het zelf monteren of verwisselen van autobanden.

  Klachten
  De BandenConcurrent geeft duidelijk op de website aan wat de contactmogelijkheden zijn voor vragen en klachten. Ze streven er naar om perfecte service en klanttevredenheid te kunnen bieden. Mocht u toch vragen of klachten hebben dan kunt u contact opnemen op de volgende manieren:

  •    Stuur een e-mail naar team@bandenconcurrent.nl
  •    Bel de klantenservice op 040 747 01 94 (Ma t/m Vr tussen 09.00-17:00 uur)
  •    Chat live met een medewerker via het chatvenster rechtsonder in

  In de algemene voorwaarden wordt er tevens vermeldt dat een ingediende klacht binnen 14 dagen wordt beantwoord. Mocht er niet binnen 14 dagen een reactie gegeven kunnen worden, dan zal er binnen 14 dagen aangegeven worden binnen welke termijn de klacht beantwoord wordt. Klachten kunnen tevens ingediend worden op de website thuiswinkel.org middels een klachtenformulier. 

  Helpt u mee de BandenConcurrent te beoordelen?
  Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen dat u een officiële klacht indient en worden klachten en vragen snel en netjes afgehandeld door de BandenConcurrent. NederlandReview hoort dan ook graag van u wat u vindt van de service, de producten en de communicatie van de Bandenconcurrent. 

  BandenConcurrent » Klantervaringen met autobanden kopen

  BandenConcurrent
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

  5,4
  45% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,2

  Service

  4,4

  Prijs

  6

  Leveren

  5,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Koop ergens anders !

  Koos21-01-2019

  Na het bestellen en betalen zag ik dat ik een verkeerde maat had besteld.
  Direct gebeld om het even te veranderen, dit zou geen probleem zijn en moest maar even de juiste maat bestellen en ze zouden dan de vorige storneren.
  Na een paar uur kreeg ik een mailtje dat ik de verkeerd bestelde bande wel geleverd kreeg en dan van hun retour regeling gebruik moest maken.
  Deze retournering zou me 26,85 euro gaan kosten.
  Ook hun advies om ventielen erbij te kopen is een farce, deze zijn bij de prijs van het monteren bij montage partner inbegrepen.
  Een bedrijf met zeer slechte service waar ik dan ook nooit weer iets zal bestellen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  Nooit meer hier kopen! Voel me opgelicht

  Dylan van Dijk06-01-2019

  Ik heb hier mijn banden besteld 4x70 eu
  Blijkt het verkeerd te zijn (hun. Fout.)
  Moest ik 60 euro betalen om ze te laten retouren(heb aangeboden dat ik ze zelf kwam brengen naar hun garage maar dat mocht niet ik moest perce die 60 euro betalen om ze te laten op halen.. Ze waren heel onbeschoft aan de tel en we konden geen midden weg vinden dus heb het uit eindelijk gedaan en ze me me geld terug laten storten waar ik tot nu toe nog op wacht... We zijn nu 44 dagen verder. Het scheeld me 2 euro per band met montage en alles om ze gewoon bij die monteur te bestellen en de volgende dag waren ze op me auto. Baden concurrent lijkt voordelig en makkelijk maar ik heb er een hele nare ervaring aan overgehouden

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  OPLICHTERS!!

  Mo02-01-2019

  Ze zouden deze tent per direct moeten dichtgooien.. maar eerst mn banden of geld terug.. wat een k.t bedrijf!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Verschrikkelijk met terugebetalen na retour.

  Chris20-12-2018

  Banden besteld, banden komen binnen.
  Dag later gebeld dat ik ze retour wilde sturen, daar zitten kosten aan verbonden.. dit vond ik geen probleem omdat het mijn fout was.

  Eindstand, ben ruim 3 weken verder en heb nog m'n geld niet.
  Terwijl dit volgens de wet maximaal 14 dagen mag duren vanaf het moment dat je gemeld hebt dat je de banden wilt retourneren.

  Staat ook in de algemene voorwaarde e.d.

  Klantenservice heeft geen idee wat ze aan het doen is.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Ventielen...............NOT

  Robert19-12-2018

  Advies om ventielen erbij te kopen. Ik neem dat advies over... 2x3 euro betaald voor de ventielen.

  Ik bel het afleveradres, om te horen dat ze hoe dan ook de ventielen standaard vervangen. 6 euro betaald voor noppes! :) Het is nu een principekwestie geworden. De banden liggen er ook daadwerkelijk na 2 werkdagen, dus dat in prima! Alleen dit ventielenverhaal is een beetje krom... De montagepartner geeft aan: je wordt genaaid, want je betaald voor niets.

  Gebeld met de beste mensen van Bandenconcurrent... ''Ja nee, de montagepartner heeft die ventielen al en daar betaald u voor''. Nee beste verkoper van Bandenconcurrent, ik betaal dus ergens voor wat hoe dan ook wordt vervangen, oftewel.... Betalen mag maar het hoeft niet! We vervangen het toch maar u wilt betalen, dat is prima als u wilt...

  Ik wil mijn geld terug, die 6 euro. Principe! Nu maar wachten of ik die 6 euro krijg :)

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Slechte service

  RO02-11-2018

  Bij bandenconcurent banden besteld. Door mijzelf de verkeerde besteld. Moest 50 euro betalen voor de retourzending. Dat was uiteraard eigen keuze. Voor de verkeerde banden een creditnota ontvangen. Wel een creditnota alleen het geld wordt niet teruggestort. Intussen 5x over gebeld. Krijg steeds te horen dat het geld gestort is maar krijg alleen niets binnen. Zijn ze wel liquide genoeg om terug te kunnen betalen ???? Zojuist weer gebeld. Nu stond het weer om terug betaald te gaan worden. Echt knudde geregeld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Nooit meer!

  Jimmy17-10-2018

  Belachelijk..

  Op 7 oktober 2018 een bestelling geplaats voor 2 banden,
  op de website staat de dag erna verstuurd dus binnen 3 dagen zou ik hem in huis moeten hebben, 3 dagen later niks binnen.. contact opgenomen met bedrijf, weet niet waar de banden zijn..
  week gaat voorbij dinsdag 16 oktober zijn de banden bij de DPD sorteer centrum waar ik ze kan ophalen, ik heb betaald om te laten bezorgen aan huis.. maargoed, op Woensdag 17 okt ga ik naar de DPD sorteer centrum, die zegt ze hebben de banden niet!!
  Belachelijk bedrijf dit, geen meewerking waar de banden zijn.. geen compensatie niks!! nooit meer

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Matige service bij verkeerd geleverde band

  Neuteboom16-08-2018

  Heb in mei 2 Good year banden besteld in de wielmaat 245x 45x 17
  Deze zijn geleverd op het afgesproken montageadres. Bij de montage bleek een band te groot 18 inch ipv 17.
  Direct gebeld en lang in de wacht gehangen. Omdat het montagebedrijf verder wilde de oude band maar weer gemonteerd.
  Bij de melding van de klacht een zeer formele medewerker die stelde dat er eerst maar wat foto's gemaakt moesten worden en opgestuurd. daarna zou de levering nader bekeken worden.
  Verzocht om zending van een correcte band wat niet gebeurde. Vier dagen later kreeg ik bericht dat er een nieuwe band zou worden opgestuurd.
  Dit bedrijf is zeer formeel en weinig oplossingsgericht. Had gelijk een andere band gestuurd en daarna de oude band ingenomen. Nu wordt je met bewijslast opgezadeld en duurde het totaal 5 dagen voor er opnieuw aan de auto gewerkt kon worden. Alles behalve klantvriendelijk bij door hun gemaakte fouten. Ik koop hier niet meer keuze genoeg elders !!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Schade en geen service

  FK03-08-2018

  De Bandenconcurrent verkoopt een alles in een oplossing: Band inclusief montage. Makkelijk en goedkoop dacht ik.

  Ik betaal de Bandenconcurrent en ging uit van de bijbehorende service. Vervolgens sloopt de montagepartner HAS autobanden 1 van de velgen. 2x ANWB erbij en 3 bezoeken aan HAS later rij ik weg met een gelaste velg (APK afkeurpunt!) en de mededeling dat ik niet zo moeilijk moet doen omdat alles bij hun door de APK komt. Met de montagepartner kom ik er blijkbaar niet uit.

  Autobandenconcurrent gebeld. Gaf aan dat dit inderdaad niet kan en dat ze erachter aan gaan. Vervolgens hoor ik niks meer. Wachten, meerdere malen bellen en mailen en ja hoor, na bijna een maand eindelijk een mailtje van 2 zinnen: Het is niet hun fout en ze doen er dan ook verder niks mee.

  Dat ik een set velgen van van ruim € 500 kan weggooien is 1, maar ik wil hier ook even benadrukken dat ik nog nooit zo'n slechte service heb ontvangen van een partij waar ik zoveel geld uitgeef. Geen reactie op telefoon of mail, geen enkele moeite om een klant te helpen, 0,0 tegemoetkoming, compensatie of hulp what so ever. Zeer onprofessioneel en onbeschoft. Kijk dus uit mensen: een klassiek geval van goedkoop = duurkoop!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  niets bij bestellen komen afspraken niet na.

  arie03-07-2018

  lees de andere reviews en je weet genoeg.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  afhandeling klachten

  bj03-07-2018

  bij klachten een zeer slechte afhandeling. Niet bestellen bij deze cluc

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Bandenconcuurent zeer tevreden

  Thomas06-06-2018

  Erg klantvriendelijke webwinkel en gemakkelijk om hier je banden te bestellen. Ze zijn goed bereikbaar en nemen echt de tijd voor je vragen. Zelf weet ik niet zoveel van autobanden af, gelukkig konden ze me goed helpen. Ik heb nu vier nieuwe banden onder mijn auto liggen. Helemaal super. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden

  Mo02-01-2019

  Thomas van de klantenservice zeker!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Goeie bandenboer

  Jos van Lichtenauer06-06-2018

  Veel keus, snelle levering en goedkope prijzen! Ik raad bandenconcurrent zeker aan.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Oplichters geven geen geld terug na annulering van bestelling.

  Q. Ahl27-05-2018

  Oplichters!!!! Mensen niks bestellen bij deze mensen. Ik heb 3 weken geleden banden besteld en kwam net een dag voor de levering erachter dat ik de verkeerde maat had besteld. Toen gesproken met een mederwerker die me adviseerde de banden aan de deur te annuleren. Nog gevraagd of ik verder nog een mail moest sturen of een formulier in moest vullen, volgens de medewerkee hoefde dat niet want hij zou het "in het systeem verwerken". Na een week weer gebeld om te vragen wanneer het geld geretouneerd zou worden. Krijg ik iemand aan de lijn die zegt dat hij "het proces niet in gang kon zetten" en ze dus opnieuw aan de deur geweigerd moesten worden. Ik heb toen gevraagd om een track en trace code die ik in de eerste instantie niet eens had ontvangen. Uiteindelijk kreeg ik dan toch een track en trace. Na een aantal dagen stond deze nog steeds op "in uitlevering". Toen weer gebeld om te vragen hoe lang het nog duurde want ik kreeg ook niks geleverd. Toen kreeg ik zeer onbeleefde medewerkers aan de telefoon die amper de taal machtig waren en me niet eens fatsoenlijk uit konden leggen wanneer ik dan het geld terug zou krijgen. Ik moest "gewoon wachten", op de achtergrond hoor ik medewerkers spreken over "weer een zeikerd". Na 2 weken nog steeds mijn geld niet terug. Weer gebeld, dit keer belooft een medewerker de banden op te zoeken en het geld te retourneren. Gerustgesteld wacht ik nog een aantal dagen. Weer gebeld, een medewerker zegt dan; "ik kan pas een creditnota aanmaken als ik een reactie krijg uit het depot". Alsof ik er wat aan kan doen dat hun processen zo slecht zijn ingericht. Vervolgens stuur ik een mail met mijn ordernummer en andere formele gegevens zoals het stond in de algemen voorwaarden. Ik krijg een mail terug dat ze dit z.s.m. gaan regelen. Inmiddels reageren ze niet meer op mijn mailtjes en nemen ze de telefoon niet op als ik bel met mijn nummer. ZO KAN JE TOCH NIET MET KLANTEN OMGAAAN!!! TE ABSURD VOOR WOORDEN!!! Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Stel oplichters. Emailadress zegt dat het gaat om ene bas of rick terwijl ik alleen maar allechtonen aan de telefoon krijg die niet snappen hoe ze klanten aan de telefoon te woord moeten staan. Jullie moeten je diep schamen vieze oplichters

  theo12-06-2018

  ik maak hetzelfde mee gaat om €200 als we een front vormen kunnen we aangifte doen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  bestelling en verder!

  T.J.Bruens08-05-2018

  Ondanks vele negatieve berichten een positief bericht.
  Banden besteld vrijdag 4 mei. Krijg in de loop van de dag keurig bericht over de status van de levering.
  Omdat er het weekend tussen zit . Zaterdag 5 mei bericht waar mijn banden uithangen [route] en wanneer er geleverd gaat worden door DPD. Bericht is, het gaat 7 mei worden. Gedurende de dag werd het veranderd in 9 mei. OK.!! Kom 8 mei terug van fietsen staat DPD voor de deur met de banden. Geen track and trace gehad.
  Al met al, als er problemen zijn met de levering ligt dat niet aan Bandenconcurrent maar volgens mij door de bode dienst.
  Verder een goede DOT er op en nu monteren.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Ik voel me opgelicht door deze bedrijf, lijken goedkoop uit eindelijk kkmt u duurder uit

  Mike20-01-2018

  Ik had 2 banden besteld, 1 van die 2 bleek lek te zijn. Na meerdere keren bellen en mailen en elke keer had ik een jong klanteservice medewerker die mij opdrachten gaf om de band te laten controlere. Zo heb ik voor een band van 65 euro nu al 40 euro montage kosten betaald omdat ze mij vertelden dat band niet goed op de velg zat wat achteraf niet zo was. Vandaag vertellen ze mij dat ze de band op laten halen op mijn kosten en ik nog eens 25 euro onderzoek kosten moet betalen. Ik adviseer niemand om via deze organisatie iets te kopen. Ze doen alsof ze betrouwbaar bedrijf zijn maar trap er niet in.

  Hansi08-05-2018

  Wel goed je huiswerk doen als banden op internet besteld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Waardeloos

  O.J.Mastenbroek22-12-2017

  Eerst al problemen met levering banden en velgen aan de montagepartner. Toen bleken velgen niet te passen. Onmiddellijk terug laten halen bij die partner. Zit nu al 3 weken vergeefs te wachten op mijn geld. Gaat toch om ruim euro 1200. Alleen maar slecht georganiseerd of oplichters....??

  Hans29-12-2017

  Dit is geen reclame!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Topservice

  Lenferink14-02-2017

  Topservice van Bandenconcurrent.

  Wist precies wat ik nodig had, hier direct gevonden en enorm snel geleverd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  BandenConcurrent zeer tevreden!

  Jessica G.03-02-2017

  Echt een toppertje is BandenConcurrent!
  Ze leveren uitstekende service en advies en ik ben ook zeer te spreken over het grote assortiment.

  Ben zelf helemaal niet handig met auto's, nou dat is voor deze jongens dus helemaal geen probleem.

  De prijs viel me nog mee ook, zeker als je al die service mee telt.

  Erg tevreden!!

  Roger09-06-2018

  Wat een lul-verhaal, zelf opgezet zeker door deze oplichters...

  Klant van bandenconcurrent.nl19-12-2018

  Inderdaad allemaal fictie doe zogenaamde goede ervaringen en het cijfer 9.1 dat de klanten zouden geven. Het Internet regent klachten over bandenconcurrent.nl!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Nieuwe winterbanden en goede service bij Banden concurrent

  Hetty18-01-2017

  Erg klantvriendelijke winkel.
  Ze zijn goed bereikbaar en nemen echt de tijd voor je vragen.
  Ik ben niet zo technisch en ik was dan ook blij met alle hulp.
  Heb nu gelukkig stevige nieuwe winterbanden, dat rijdt een stuk veiliger!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over BandenConcurrent

  Uw beoordeling