NederlandReview

    Ervaringen BandenConcurrent

    Heeft u al eens goedkope autobanden besteld bij de Bandenconcurrent? Of wilt u weten of anderen al eens goedkope autobanden hebben gekocht bij de BandenConcurrent en hoe zij dit hebben ervaren? Lees of schrijf hier dan een review over de Bandenconcurrent. De webshop met de laagste prijsgarantie heeft al aan meer dan 100.000 klanten goedkope autobanden verkocht. De webshop levert niet alleen de autobanden zelf maar door samenwerking met lokale montagepartners kunnen zij ook montageservice leveren. De autobanden kunnen binnen 48 uur geleverd worden bij u thuis of bij de montagepartner.

    Over BandenConcurrent

    De BandenConcurrent is een bedrijf uit Eindhoven en bestaat sinds 2015. De BandenConcurrent verkoopt autobanden online en levert daarnaast montageservice. Bovendien leveren ze winterbanden en velgen. Het bedrijf hanteert een laagste prijsgarantie, oftewel als u ergens anders een betere prijs voor de gewenste autoband vind, dan betaalt de BandenConcurrent u het verschil terug. Het bedrijf werkt samen met verschillende off- en online partners, waaronder meer dan 1000 montagepartners, autobedrijven of dealers waar u de autobanden heen kan laten sturen voor montage. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de autobanden te laten monteren bij u thuis of op kantoor.


    Tips voor het kopen van autobanden van de Consumentenbond

    Diensten

    De diensten van de BandenConcurrent richten zich op de verkoop van autobanden en velgen en het monteren van autobanden en velgen. Alle diensten kunnen online besteld worden. Op de website kun je eenvoudig de juiste autoband zoeken en selecteren. Vervolgens kan je de banden bestellen en daarbij heb je drie verschillende opties wat betreft levering:

    • Banden zelf monteren: Wanneer u zelf de autobanden kan monteren, kunt u deze optie aanvinken tijdens het bestelproces. De autobanden worden de volgende werkdag geleverd, mits ze voor 12:00 uur zijn besteld, anders in ieder geval binnen 48 uur.
    • Banden laten monteren bij een van de montagepartners: Wanneer u er voor kiest om de autobanden te laten monteren bij een van de montagepartners in de buurt, dan zoekt de BandenConcurrent een autobedrijf in de buurt waar de autobanden heen gestuurd kunnen worden. U krijgt de contactgegevens van de montagepartner doorgestuurd en kunt zelf een afspraak maken. De kosten voor de montage zijn inclusief BTW en balanceren en kunnen direct afgerekend worden bij het bestellen van de banden.
    • Banden thuis of op kantoor laten monteren: Als laatste optie heeft u de mogelijk om de banden thuis of op kantoor te laten monteren. Kiest u voor deze optie, dan neemt de BandenConcurrent contact met u op voor het maken van een afspraak.

    Naast het verkopen en laten monteren van autobanden, geeft de BandenConcurrent ook informatie op de website over het zelf monteren of verwisselen van autobanden.

    Klachten

    De BandenConcurrent geeft duidelijk op de website aan wat de contactmogelijkheden zijn voor vragen en klachten. Ze streven er naar om perfecte service en klanttevredenheid te kunnen bieden. Mocht u toch vragen of klachten hebben dan kunt u contact opnemen op de volgende manieren:

    • Stuur een e-mail naar team@bandenconcurrent.nl
    • Bel de klantenservice op 040 747 01 94 (Ma t/m Vr tussen 09.00-17:00 uur)
    • Chat live met een medewerker via het chatvenster rechtsonder in

    In de algemene voorwaarden wordt er tevens vermeldt dat een ingediende klacht binnen 14 dagen wordt beantwoord. Mocht er niet binnen 14 dagen een reactie gegeven kunnen worden, dan zal er binnen 14 dagen aangegeven worden binnen welke termijn de klacht beantwoord wordt. Klachten kunnen tevens ingediend worden op de website thuiswinkel.org middels een klachtenformulier.

    Helpt u mee de BandenConcurrent te beoordelen?

    Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen dat u een officiële klacht indient en worden klachten en vragen snel en netjes afgehandeld door de BandenConcurrent. NederlandReview hoort dan ook graag van u wat u vindt van de service, de producten en de communicatie van de Bandenconcurrent.

    BandenConcurrent » Klantervaringen met autobanden kopen

    BandenConcurrent
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1203)

    9.4
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.6
    Service
    rating
    9.2
    Prijs
    rating
    9.4
    Leveren
    rating
    9.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pirelli banden x2

    Ik ben heel tevreden over Bandenconcurrent.nl. Het was voor mij een hele nieuwe ervaring, zowel met banden in het algemeen als met dit bedrijf. Het zoeken van de juiste bandenmaat en merk ging heel makkelijk met de filters op de website. Wat ik wel heel raar vond waren de prijzen. De band die ik graag wilde kostte in het begin €105,- per stuk. Een aantal dagen later kwam ik terug op de website en was deze opeens €150,- per band. Weer een week later, toen ik daadwerkelijk mijn bestelling wilde plaatsen, waren ze nog maar €94 per band. Ik ben blij dat ik dus een tijd gewacht heb en zou iedereen aanraden de prijzen goed in de gaten te houden. Niet gelijk bestellen!

    De levering ging heel snel. Ik kreeg de volgende dag een verzendbevestiging met een tracking code en kon toen verder zelf de montage afhandelen met de gekozen garage. Ik vind het wel vreemd dat je maar 2 garages kunt uitkiezen op basis van je postcode. Het zou fijner zijn als je gewoon de volledige lijst te zien krijgt op volgorde van afstand.

    Als laatste heb ik via de site niet kunnen vinden waar je je persoonsgegevens invult voor de factuur. Je krijgt na betaling meteen de bevestiging per mail met een factuur waar alleen je naam op staat. Zeker voor een bedrijf is dit heel onhandig. Ik heb achteraf per mail gevraagd om een aanpassing van de factuur en kreeg toen een nieuw document met nieuwe datum erop. Nu valt mijn factuur opeens in kwartaal 3 en dat was nou net niet de bedoeling.

    Over het algemeen ben ik dus heel tevreden met deze eerste ervaring. Alleen kunnen wat kleine dingen nog wel beter naar mijn mening.
    -Prijzen consequent houden
    -Alle mogelijke garages laten zien en niet alleen de 2 dichtstbijzijnde
    -Graag de mogelijkheid om adresgegevens in te vullen voor factuur

    Door: Marion04-07-2019
    Harrij Jaanen31-07-2020

    terugbetalen is een probleem voor bandenconcurent wacht al 3 maanden op betaling van een creditnota ondanks beloften van betaling in een week word credit nota niet voldaan geen antwoord op mails telefoon word niet opgenomen een bedrijf waar men beter geen zaken meedoet

    Bernd Schütze02-12-2020

    keine antwort auf meine E-Mail zum Widerruf meiner Bestellung und zur Rückgabe der Reifen. Ich habe auch den Text in Holländisch gesandt . Ich möchte eine Information auf meine Fragen um die Reifen zurück zugeben

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Gt Radial Kargomax ST6000 DOT2020 185/80 R14

    Twee banden gekocht voor de caravan. Zelfde als er ook onder zaten. Daar had ik goede ervaringen mee. Eigenlijk mankeerde er nog niets aan de banden, maar ze worden preventief na 6 jaar gebruik vervangen. Verslijten doe je ze niet maar er kunnen niet zichtbare drogingsscheuren optreden. Bij de caravan handelaar was ik per band bijna 50 euro meer kwijt. Ik heb alleen in overleg met de montagepartner zelf voor een paar stalen ventielen gezorgd. Een gewoon rubber autoventiel kan niet zo best tegen een bandendruk van 4,5 bar. Die scheuren na verloop van tijd kapot met alle gevolgen van dien. Bij de vorige door de caravan handelaar gemonteerde banden heb ik dat helaas mogen ervaren. Aan het begin van de vakantie een hierdoor kapot gereden band en op de eindbestemming in de vakantie ook nog twee ventielen die de geest gaven. Toen stond de caravan al een paar dagen op zijn plek. De levering en ook de montage zijn snel en keurig verlopen. Ik ben dus zeer tevreden over de Bandenconcurrent en montage partner.

    Door: R. Beerman12-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    4 stuks Vredestein 235/55R18 100 V all season

    Enige verwarring over de prijs: fluctueerde erg binnen de paar minuten. Gebeld met Thomas die onmiddellijk aanbbkod het laagste tarief te hanterenen na bestelling het verschil te retourneren. En zo is het ook gedaan. De banden werden opgestuurd naar Maicos in Oss in tweeze dinven. Alle vier de banden hadden dezelfde productie datum (2019 dus week 20 van dit jaar) Prima!
    Enige vreemde was dat het label een C aangaf voor het benzineverbruik i.p.v. een B, maar daar kan ik alleen Vredestein over aanspreken.
    Maicos belde na twee dagen om een afspraak te maken. Het werd allemaal perfect uitgevoerd: demontage en montage, nieuw ventiel, vullen met 80% stikstof (eerst 3,5 bar voor het goed "zetten" van de nieuwe band en daarna terug laten lopen naar 2, 5 bar) uitbalanceren en op de auto monteren. Bouten natrekken op 120 Nm en de sleutel van de anti-diefstal bout terug geven.
    Beter kan ik het niet wensen.
    Bedankt Banden Concurrent en Maicos.

    Door: F.W. Dreese18-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering

    Twee stuks banden besteld zonder de montage service op de donderdag middag voor goede vrijdag. Aan het einde van de middag werd ik gebeld als ik nog gebruik wilde maken van de banden montage service op locatie, ik had toch nee ingevuld tijdens de bestelling?! Mogelijk een dubbelcheck vanuit BandenConcurent en in mijn geval overbodig. Tip voor BandenConcurent, tijdens de bestelling de consument een keuze laten maken uit drie opties; "montage verzorg ik zelf", "informeer mij over de bandenconcurent montage service", "maak graag gebruik van de bandenconcurent montage service". En dan alleen bij de laatste twee opties een telefoongesprek aanspannen. Consumenten die geen montage service willen zitten hier vaak niet op te wachten.

    Bestelling was verzonden op goede vrijdag met de verdachte leverdatum dinsdag. Zaterdag rond het middaguur stond de pakketdienst voor de deur met de banden! Top!

    Door: Rik28-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    bestellung 25-11-2020 Bestellnummer: 410746

    Ich habe von dem Widerrufsrecht gebraucht gemacht, Rückführung der Reifen Rechnungsnummer DE198205. Die Reifen sollen vom Abholservice wider abgeholt werden. Geliefert von DPD GeoPost 27234 Wilmersdorf.
    Ich habe mehrmals E-Mail gesandt /auch in Holländisch/ und bekomme keine Antwort. Ich hoffe auf ein Information zu der Bestellung und dem Vorgang. E-Mail an Team Bandenconcurrent N:L.
    sind unbeantwortet

    Door: Bernd Schütze02-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    zomerbanden 4 set

    Op 26-05-2020 zomerbanden besteld. Na 4 maanden zijn de banden versleten ondanks dat ik 500KM per maand maak. Contact gehad met bandenconcurrent waarbij ik de situatie met foto’s heb uitgelegd. Voorstel van bandenconcurrent is om de banden op te sturen voor onderzoek wat 2 maanden kan duren???? Wanneer uit eigen (bandenconcurrent onderzoek) blijkt dat de banden uiteraard door fabrieksfout versleten is dan krijg ik mogelijk een nieuwe band????

    Dit slaat nergens op. Ik heb op basis van de goede reviews die door de medewerkers van bandenconcurrent zelf wordt gegeven de keuze gemaakte om een bestelling te plaatsen. Ik heb hier spijt van. Mijn advies en tip is om niet bij bandenconcurrent te bestellen. De fake 5 sterren reviews is het hoofd gestegen van bandenconcurrent!!

    PS: ik heb meteen een melding gemaakt bij mijn rechtsbijstand!;)

    Door: Jaan21-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Pirelli 245/45 17

    Hulp bij bestellen bereikbaarheid was prima. Na bestelling was ik even ongerust omdat de levering niet werd vermeld. Maar de volgende dag ontving ik al een mail dat de banden bij de door mij geselecteerde garage werden bezorgd en een dag daarna kon ik hen bellen voor een afspraak. Dat kon meteen de dag ern dus binnen 4 dagen zaten mij banden erom. Scheelde echt 100 per band. Ik raad wel aan om zelf een vertrouwde garage te kiezen voor het monteren. Ik had een garage gekozen vlak bij m'n werk en die kende ik dus niet en vond ze een beetje rommelig, maar dat heeft niks met de banden te maken. Ik was nog bang dat het nep merk banden zouden zijn maar het zijn echt originele pirelli banden en dat werd ook gegarandeerd via de website en aankoopbescherming. Dus ik vind dit zeker een aanrader!

    Door: Michael22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 stuks falken banden

    na verschillende vage bedrijven op internet te hebbem gevonden bij bandenconcurrent uitgekomen prima website en nette prijzen banden werden netjes op tijd verzonden alleen dpd was drama eerst bezorging niet gelukt logisch zijn nooit langs geweest dus banden terug naar het depot ging het weekend er overheen maandag nieuwe poging stopt een bus van dpd voor de deur had geen banden alleen een pakketje voor de buren klantenservice gebeld en netjes geholpen zij wisten mij te vertellen dat de chauffeur net was geweest en wat bleek de banden lagen toch in zijn bus kwam dus later alsnog terug bandenconcurrent kan hier dus niks aan doen en zijn ook afhankelijk van een bezorger maar bandjes liggen onder de auto en zijn precies wat besteld was

    Door: Raimond Bettink27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    4 banden

    Banden waren mooi op tijd geleverd.
    Het bleek wel zeer goedkope kwaliteit te zijn. Dit terwijl ik eigenlijk duurdere wilde bestellen maar tijdens het bestellen kwam er onder in beeld: “ goedkoper met betere prestaties “. Ik heb me laten verleiden tot het bestellen van deze goedkopere banden terwijl achteraf de andere beter waren geweest volgens de banden monteur...
    Ik voelde ook het verschil tussen mijn oude en de nieuwe banden. Dpe nieuwe zijn qua rubber veel slapper en lichter om te voelen.....
    De bandenmonteur zei ook dat hij nog nooit gehoord had van dit zeer goedkope Chinese merk. Stom van mezelf om me te laten verleiden maar ook stom van Bandenconcurrent dat ze dit op die manier doen....

    Door: Albert18-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    4 All Weather banden; montage (lokaal) en APK (lokaal)

    Goed: Snel en gemakkelijk tot een geschikt en betaalbaar (nou enigszins; vanwege 'lastige' maat; maar toch een 8-tal merken waren er beschikbaar) set van 4 all-weather (alle seizoenen) banden kunnen kiezen.
    Prima was de mogelijkheid (tegen extra betaling helaas) het lokaal kunnen laten wisselen en monteren van de banden (wat ook prima gebeurde) en meteen de APK erbij.

    Aandachtspunt: het merendeel van de budget All weather banden zijn goedgekeurd voor het rijden in het winterseizoen in bv. Duitsland. Dit moet duidelijker worden aangegeven. Want als het met de verkeerde band mis gaat in (bv.) Duitsland tijdens het winterseizoen zit je zwaar in de (financiële) problemen.

    Door: j. Reithofer22-10-2019
    Ivo25-03-2020

    Bij betrokkenheid in een ongeval keert de verzekeraar uit. Deze zou een gedeelte van de schade kunnen verhalen als ze kan aantonen dat de schade (gedeeltelijk) door niet winter geschikte banden is ontstaan. Dit betekend geen vrijbrief om zonder geschikte winterbanden te rijden. Bedenk echter dat een zomerbanden met voldoende profiel het Beyer in regenachtige omstandigheden doen dan winterbanden of all weather banden. Ze scoren alleen slechter bij remmen in de sneeuw maar dat hebben we minder vaak dan regen ....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Banden

    Waardeloos bedrijf en dieven!
    In mei 2020 kocht mijn man bij hun banden deze banden werden geleverd en wegens aankoop nieuwe auto hebben we ze geretourneerd. Tegen dat mijn man een deftige retourneer kreeg en ze opgehaald werden waren we een maand later dit omdat het bedrijf niet of nauwelijks reageert op mails en telefoontjes! Dan zeiden ze dat ze het geld terug zouden storten binnen de week. Het is 28 augustus 2020 en we hebben dit geld nog steeds niet ontvangen, nog het strafst is dat mijn man bijna wekelijke belt en te horen krijgt “het zal volgende week op je rekening staan het word doorgeven aan de dienst administratie!” Het laatste telefoongesprek eindigden met meneer wij hebben het geld op uwe rekening gestort met nogmaals het overlopen van het rekeningnummer, nu wij hebben tot op heden nog steeds GEEN GELD gezien. Wij hebben meerder maal de rekening van mei tot vandaag gecontroleerd het staat er gewoon NIET op!

    Koop hier dus niet het bespaard je een hele pak stress!

    Door: Van Steenbergen Inneke10-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Banden

    Incorrecte informatie op website, sprake van misleiding! Waardeloze service. Ongelofelijk disrespectvol en onvriendelijk. Een of andere Thomas van de klantenservice kon niet normaal praten tegen een klant en op z'n minst excuses aanbieden voor misleidende informatie. Wij gaan nooit meer bestellen bij Bandenconcurrent!

    Door: Ali09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 all season banden

    Het blijken bij levering de verkeerde banden te zijn, nu 6 weken later heb ik al 20 mails gestuurd wanneer ze de banden komen ophalen helaas geen enkele reactie van deze waardeloze firma. Dus als alles goed gaat zijn ze er wel maar bij klachten een waardeloze support en niemand reageerd, de telfoon kunnen ze niet opnemen van wegen corana??? Het virus gaat niet via de telfoon hoor!

    Door: Arjan06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    I have ordered 4x four-season tires 205x60xR16 Event brand for my car...

    I have ordered 4x four-season tires 205x60xR16 Event brand for my car.
    These tires has energy label of B indicated on the website of bandenconcurent. However, when i received the tires they came with energy label of C.
    They told that they made a mistake while writing describtion on their website but i see that they didn not make any correction yet.
    I ordered also 4 air valves within the same order but airvalves delivered after a week.
    I mean, practically you also need airvalves when you receive the tires right?
    I'm disappointed and keeping my bad experience with bandenconcurent.
    I do not recommend.

    Door: Dogan Ozmen06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    2 banden besteld

    2 banden besteld en betaald. Krijg geen bevestiging via de mail, reageren niet via de mail terug, telefonisch al 2 uur in de wacht voor de zoveelste keer maar krijg er niemand voor.

    Door: Koning06-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    All season banden

    Bestel hier niet!!!!
    Na betaling krijg je een bericht dat de banden niet geleverd kunnen worden en het geld zsm wordt geretourneerd.
    Echter wordt het, ondanks vele toezeggingen niet geretourneerd!!!!

    ALS bandenconcurrent al moeite neemt op dit bericht te reageren zal het iets zijn als o goh wat vervelend dit is absoluut niet waar we voor staan, geef ajb klantnummer etc door dan gaan wij er direct mee aan de slag.
    Deze informatie hebben zij echter al 10x ontvangen en bevestigd maar er gebeurd geen hol!!!!

    Kijkt u vooral ook even naar de Google recensies, waarin een onophoudelijke stroom aan gedupeerden is

    Door: Elsa19-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 X Pirelli 245x35x20

    17/4 besteld en betaald, afspraak om thuis te monteren op 24/4 maar op 23/4 's avonds per mail het bericht gekregen dat de banden er niet zijn (dag velof naar de knoppe). Vervolgens per mail meerdere malen contact gezocht. Mails worden nooit beantwoord, chat functie op de site niet beschikbaar, telefoon wordt niet opgenomen. Uiteindelijk na veel sory's een nieuwe afspraak op 04/5 … gevalideerd of ze de banden nu wel beschikbaar hebben en dat was geen problem. Helaas is er nooit iemand op komen dagen. Nu opnieuw geen reactie op mails, facebook chats of per telefoon is men ook niet bereikbaar. Dit is een van de slechtste ervaringen die ik ooit met een aankoop heb gehad. Belachelijke slechte service, bedenk nog een keer voordat je met dit bedrijf in zee gaat. kijk eens goed op de facebook pagina … je zal veel klachten ontdekken als worden die vakkundig weggemoffeld.

    Door: Marcel van Balkom11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    2 x Michelin Energy Saver 205/55 R16

    +Makkelijk te vinden en bestellen,
    +Scherpe prijs,
    +Advies en vergelijken,
    +Snelle levering met track&trace
    +Geen verzendkosten,
    +Indien gewenst afleveren bij een aangesloten garage voor montage
    Alles was naar wens en zoals beloofd, ik kan dan ook geen minpunten opnoemen.

    Door: Marco Faber10-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2x Goform Ecoplus HP HP 145/60 R13

    Deze 2 bandjes besteld voor mijn brommobiel. Mooie banden. Bestelling/levering, alles super verlopen.

    Door: Ton30-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goodyear efficiency grip

    Banden online uitgezocht en vergeleken en besteld. Op de site een montage partner in de buurt uitgezocht.
    Allemaal prima verlopen, heel tevreden! Aanrader wat mij betreft bespaard heel wat geld.

    Door: Jan27-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over BandenConcurrent

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is BandenConcurrent een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 1203 ervaringen geplaatst over BandenConcurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is BandenConcurrent actief?

    BandenConcurrent is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BandenConcurrent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.