NederlandReview

    Ervaringen BandenConcurrent

    Heeft u al eens goedkope autobanden besteld bij de Bandenconcurrent? Of wilt u weten of anderen al eens goedkope autobanden hebben gekocht bij de BandenConcurrent en hoe zij dit hebben ervaren? Lees of schrijf hier dan een review over de Bandenconcurrent. De webshop met de laagste prijsgarantie heeft al aan meer dan 100.000 klanten goedkope autobanden verkocht. De webshop levert niet alleen de autobanden zelf maar door samenwerking met lokale montagepartners kunnen zij ook montageservice leveren. De autobanden kunnen binnen 48 uur geleverd worden bij u thuis of bij de montagepartner.

    Over BandenConcurrent

    De BandenConcurrent is een bedrijf uit Eindhoven en bestaat sinds 2015. De BandenConcurrent verkoopt autobanden online en levert daarnaast montageservice. Bovendien leveren ze winterbanden en velgen. Het bedrijf hanteert een laagste prijsgarantie, oftewel als u ergens anders een betere prijs voor de gewenste autoband vind, dan betaalt de BandenConcurrent u het verschil terug. Het bedrijf werkt samen met verschillende off- en online partners, waaronder meer dan 1000 montagepartners, autobedrijven of dealers waar u de autobanden heen kan laten sturen voor montage. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de autobanden te laten monteren bij u thuis of op kantoor.


    Tips voor het kopen van autobanden van de Consumentenbond

    Diensten

    De diensten van de BandenConcurrent richten zich op de verkoop van autobanden en velgen en het monteren van autobanden en velgen. Alle diensten kunnen online besteld worden. Op de website kun je eenvoudig de juiste autoband zoeken en selecteren. Vervolgens kan je de banden bestellen en daarbij heb je drie verschillende opties wat betreft levering:

    • Banden zelf monteren: Wanneer u zelf de autobanden kan monteren, kunt u deze optie aanvinken tijdens het bestelproces. De autobanden worden de volgende werkdag geleverd, mits ze voor 12:00 uur zijn besteld, anders in ieder geval binnen 48 uur.
    • Banden laten monteren bij een van de montagepartners: Wanneer u er voor kiest om de autobanden te laten monteren bij een van de montagepartners in de buurt, dan zoekt de BandenConcurrent een autobedrijf in de buurt waar de autobanden heen gestuurd kunnen worden. U krijgt de contactgegevens van de montagepartner doorgestuurd en kunt zelf een afspraak maken. De kosten voor de montage zijn inclusief BTW en balanceren en kunnen direct afgerekend worden bij het bestellen van de banden.
    • Banden thuis of op kantoor laten monteren: Als laatste optie heeft u de mogelijk om de banden thuis of op kantoor te laten monteren. Kiest u voor deze optie, dan neemt de BandenConcurrent contact met u op voor het maken van een afspraak.

    Naast het verkopen en laten monteren van autobanden, geeft de BandenConcurrent ook informatie op de website over het zelf monteren of verwisselen van autobanden.

    Klachten

    De BandenConcurrent geeft duidelijk op de website aan wat de contactmogelijkheden zijn voor vragen en klachten. Ze streven er naar om perfecte service en klanttevredenheid te kunnen bieden. Mocht u toch vragen of klachten hebben dan kunt u contact opnemen op de volgende manieren:

    • Stuur een e-mail naar team@bandenconcurrent.nl
    • Bel de klantenservice op 040 747 01 94 (Ma t/m Vr tussen 09.00-17:00 uur)
    • Chat live met een medewerker via het chatvenster rechtsonder in

    In de algemene voorwaarden wordt er tevens vermeldt dat een ingediende klacht binnen 14 dagen wordt beantwoord. Mocht er niet binnen 14 dagen een reactie gegeven kunnen worden, dan zal er binnen 14 dagen aangegeven worden binnen welke termijn de klacht beantwoord wordt. Klachten kunnen tevens ingediend worden op de website thuiswinkel.org middels een klachtenformulier.

    Helpt u mee de BandenConcurrent te beoordelen?

    Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen dat u een officiële klacht indient en worden klachten en vragen snel en netjes afgehandeld door de BandenConcurrent. NederlandReview hoort dan ook graag van u wat u vindt van de service, de producten en de communicatie van de Bandenconcurrent.

    BandenConcurrent » Klantervaringen met autobanden kopen

    BandenConcurrent
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1193)

    9.4
    93% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9.6
    Service
    rating
    9.4
    Prijs
    rating
    9.4
    Leveren
    rating
    9.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Pirelli banden x2

    Ik ben heel tevreden over Bandenconcurrent.nl. Het was voor mij een hele nieuwe ervaring, zowel met banden in het algemeen als met dit bedrijf. Het zoeken van de juiste bandenmaat en merk ging heel makkelijk met de filters op de website. Wat ik wel heel raar vond waren de prijzen. De band die ik graag wilde kostte in het begin €105,- per stuk. Een aantal dagen later kwam ik terug op de website en was deze opeens €150,- per band. Weer een week later, toen ik daadwerkelijk mijn bestelling wilde plaatsen, waren ze nog maar €94 per band. Ik ben blij dat ik dus een tijd gewacht heb en zou iedereen aanraden de prijzen goed in de gaten te houden. Niet gelijk bestellen!

    De levering ging heel snel. Ik kreeg de volgende dag een verzendbevestiging met een tracking code en kon toen verder zelf de montage afhandelen met de gekozen garage. Ik vind het wel vreemd dat je maar 2 garages kunt uitkiezen op basis van je postcode. Het zou fijner zijn als je gewoon de volledige lijst te zien krijgt op volgorde van afstand.

    Als laatste heb ik via de site niet kunnen vinden waar je je persoonsgegevens invult voor de factuur. Je krijgt na betaling meteen de bevestiging per mail met een factuur waar alleen je naam op staat. Zeker voor een bedrijf is dit heel onhandig. Ik heb achteraf per mail gevraagd om een aanpassing van de factuur en kreeg toen een nieuw document met nieuwe datum erop. Nu valt mijn factuur opeens in kwartaal 3 en dat was nou net niet de bedoeling.

    Over het algemeen ben ik dus heel tevreden met deze eerste ervaring. Alleen kunnen wat kleine dingen nog wel beter naar mijn mening.
    -Prijzen consequent houden
    -Alle mogelijke garages laten zien en niet alleen de 2 dichtstbijzijnde
    -Graag de mogelijkheid om adresgegevens in te vullen voor factuur

    Door: Marion 04-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Gt Radial Kargomax ST6000 DOT2020 185/80 R14

    Twee banden gekocht voor de caravan. Zelfde als er ook onder zaten. Daar had ik goede ervaringen mee. Eigenlijk mankeerde er nog niets aan de banden, maar ze worden preventief na 6 jaar gebruik vervangen. Verslijten doe je ze niet maar er kunnen niet zichtbare drogingsscheuren optreden. Bij de caravan handelaar was ik per band bijna 50 euro meer kwijt. Ik heb alleen in overleg met de montagepartner zelf voor een paar stalen ventielen gezorgd. Een gewoon rubber autoventiel kan niet zo best tegen een bandendruk van 4,5 bar. Die scheuren na verloop van tijd kapot met alle gevolgen van dien. Bij de vorige door de caravan handelaar gemonteerde banden heb ik dat helaas mogen ervaren. Aan het begin van de vakantie een hierdoor kapot gereden band en op de eindbestemming in de vakantie ook nog twee ventielen die de geest gaven. Toen stond de caravan al een paar dagen op zijn plek. De levering en ook de montage zijn snel en keurig verlopen. Ik ben dus zeer tevreden over de Bandenconcurrent en montage partner.

    Door: R. Beerman 12-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    4 stuks Vredestein 235/55R18 100 V all season

    Enige verwarring over de prijs: fluctueerde erg binnen de paar minuten. Gebeld met Thomas die onmiddellijk aanbbkod het laagste tarief te hanterenen na bestelling het verschil te retourneren. En zo is het ook gedaan. De banden werden opgestuurd naar Maicos in Oss in tweeze dinven. Alle vier de banden hadden dezelfde productie datum (2019 dus week 20 van dit jaar) Prima!
    Enige vreemde was dat het label een C aangaf voor het benzineverbruik i.p.v. een B, maar daar kan ik alleen Vredestein over aanspreken.
    Maicos belde na twee dagen om een afspraak te maken. Het werd allemaal perfect uitgevoerd: demontage en montage, nieuw ventiel, vullen met 80% stikstof (eerst 3,5 bar voor het goed "zetten" van de nieuwe band en daarna terug laten lopen naar 2, 5 bar) uitbalanceren en op de auto monteren. Bouten natrekken op 120 Nm en de sleutel van de anti-diefstal bout terug geven.
    Beter kan ik het niet wensen.
    Bedankt Banden Concurrent en Maicos.

    Door: F.W. Dreese 18-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snelle levering

    Twee stuks banden besteld zonder de montage service op de donderdag middag voor goede vrijdag. Aan het einde van de middag werd ik gebeld als ik nog gebruik wilde maken van de banden montage service op locatie, ik had toch nee ingevuld tijdens de bestelling?! Mogelijk een dubbelcheck vanuit BandenConcurent en in mijn geval overbodig. Tip voor BandenConcurent, tijdens de bestelling de consument een keuze laten maken uit drie opties; "montage verzorg ik zelf", "informeer mij over de bandenconcurent montage service", "maak graag gebruik van de bandenconcurent montage service". En dan alleen bij de laatste twee opties een telefoongesprek aanspannen. Consumenten die geen montage service willen zitten hier vaak niet op te wachten.

    Bestelling was verzonden op goede vrijdag met de verdachte leverdatum dinsdag. Zaterdag rond het middaguur stond de pakketdienst voor de deur met de banden! Top!

    Door: Rik 28-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2x Goform Ecoplus HP HP 145/60 R13

    Deze 2 bandjes besteld voor mijn brommobiel. Mooie banden. Bestelling/levering, alles super verlopen.

    Door: Ton 30-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goodyear efficiency grip

    Banden online uitgezocht en vergeleken en besteld. Op de site een montage partner in de buurt uitgezocht.
    Allemaal prima verlopen, heel tevreden! Aanrader wat mij betreft bespaard heel wat geld.

    Door: Jan 27-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Pirelli 245/45 17

    Hulp bij bestellen bereikbaarheid was prima. Na bestelling was ik even ongerust omdat de levering niet werd vermeld. Maar de volgende dag ontving ik al een mail dat de banden bij de door mij geselecteerde garage werden bezorgd en een dag daarna kon ik hen bellen voor een afspraak. Dat kon meteen de dag ern dus binnen 4 dagen zaten mij banden erom. Scheelde echt 100 per band. Ik raad wel aan om zelf een vertrouwde garage te kiezen voor het monteren. Ik had een garage gekozen vlak bij m'n werk en die kende ik dus niet en vond ze een beetje rommelig, maar dat heeft niks met de banden te maken. Ik was nog bang dat het nep merk banden zouden zijn maar het zijn echt originele pirelli banden en dat werd ook gegarandeerd via de website en aankoopbescherming. Dus ik vind dit zeker een aanrader!

    Door: Michael 22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 stuks falken banden

    na verschillende vage bedrijven op internet te hebbem gevonden bij bandenconcurrent uitgekomen prima website en nette prijzen banden werden netjes op tijd verzonden alleen dpd was drama eerst bezorging niet gelukt logisch zijn nooit langs geweest dus banden terug naar het depot ging het weekend er overheen maandag nieuwe poging stopt een bus van dpd voor de deur had geen banden alleen een pakketje voor de buren klantenservice gebeld en netjes geholpen zij wisten mij te vertellen dat de chauffeur net was geweest en wat bleek de banden lagen toch in zijn bus kwam dus later alsnog terug bandenconcurrent kan hier dus niks aan doen en zijn ook afhankelijk van een bezorger maar bandjes liggen onder de auto en zijn precies wat besteld was

    Door: Raimond Bettink 27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    4 banden

    Banden waren mooi op tijd geleverd.
    Het bleek wel zeer goedkope kwaliteit te zijn. Dit terwijl ik eigenlijk duurdere wilde bestellen maar tijdens het bestellen kwam er onder in beeld: “ goedkoper met betere prestaties “. Ik heb me laten verleiden tot het bestellen van deze goedkopere banden terwijl achteraf de andere beter waren geweest volgens de banden monteur...
    Ik voelde ook het verschil tussen mijn oude en de nieuwe banden. Dpe nieuwe zijn qua rubber veel slapper en lichter om te voelen.....
    De bandenmonteur zei ook dat hij nog nooit gehoord had van dit zeer goedkope Chinese merk. Stom van mezelf om me te laten verleiden maar ook stom van Bandenconcurrent dat ze dit op die manier doen....

    Door: Albert 18-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    4 All Weather banden; montage (lokaal) en APK (lokaal)

    Goed: Snel en gemakkelijk tot een geschikt en betaalbaar (nou enigszins; vanwege 'lastige' maat; maar toch een 8-tal merken waren er beschikbaar) set van 4 all-weather (alle seizoenen) banden kunnen kiezen.
    Prima was de mogelijkheid (tegen extra betaling helaas) het lokaal kunnen laten wisselen en monteren van de banden (wat ook prima gebeurde) en meteen de APK erbij.

    Aandachtspunt: het merendeel van de budget All weather banden zijn goedgekeurd voor het rijden in het winterseizoen in bv. Duitsland. Dit moet duidelijker worden aangegeven. Want als het met de verkeerde band mis gaat in (bv.) Duitsland tijdens het winterseizoen zit je zwaar in de (financiële) problemen.

    Door: j. Reithofer 22-10-2019
    Ivo 25-03-2020

    Bij betrokkenheid in een ongeval keert de verzekeraar uit. Deze zou een gedeelte van de schade kunnen verhalen als ze kan aantonen dat de schade (gedeeltelijk) door niet winter geschikte banden is ontstaan. Dit betekend geen vrijbrief om zonder geschikte winterbanden te rijden. Bedenk echter dat een zomerbanden met voldoende profiel het Beyer in regenachtige omstandigheden doen dan winterbanden of all weather banden. Ze scoren alleen slechter bij remmen in de sneeuw maar dat hebben we minder vaak dan regen ....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    4x michelin 4 season

    website overzichtelijk, duidelijk
    autoland drachten afspraak om 10:00 eerst koffiedrinken 10:30 aan de slag 11:40 klaar, Dat noem ik niet klantvriendelijk als je er op moet wachten.

    Door: Roelof 26-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2 banden 175/ 65 x 15

    xx

    Door: J J Hogenkamp 26-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    2x zomerbanden 225/55/17 goodyear

    Plus - alles
    Min - Helemaal niets

    Door: Mick 26-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    195 50 15 Good year

    makkelijke side goede uitleg van verschillende type banden.
    Prijs ligt lager als reguliere groothandel. zelfs bij het laten monteren.
    Bedankt tot de volgende bestelling.

    Door: Johannes HM 26-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    2 banden

    Snel geleverd, goed en goedkoop en ziet er mooi uit.

    Door: R.kroger 26-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    4 Autobanden

    !00% tevreden. Alles even vlot.
    Klopte allemaal precies.

    Door: A vd Heijden 26-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    2x banden

    Altijd een snelle bezorging, goede service aan de telefoon en geen goede kwaliteit banden.

    Door: Richello 26-03-2020
    Richello 26-03-2020

    ik bedoel WEL goede kwaliteit banden!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    4 good year egale banden

    + duidelijke website
    + gemak selecteren banden montage adres
    - slechte info over levering. DPD heeft zending na 2 dagen nog niet opgehaald. Banden concurrent gebeld, ja er zijn wat problemen bij de vervoerder, hebben meerdere mensen last van. Zou fijn zijn als banden concurrent hierover zelf een mail stuurt voordat ik de helpdesk bel

    Door: Ivo 25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    auto banden

    Goede en snelle levering.

    Door: Robert 25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    zomerbanden Uniroyal

    altijd zeer scherp geprijsde banden, voldoende keuze en je krijgt ook echt wat je bestelt ! banden waren zelfs een dag eerder dan verwacht

    top bedrijf !

    Door: ralph 25-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over BandenConcurrent

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is BandenConcurrent een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 1193 ervaringen geplaatst over BandenConcurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.4 gekregen, waarbij 93% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is BandenConcurrent actief?

    BandenConcurrent is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BandenConcurrent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.