NederlandReview

    Ervaringen BandenConcurrent

    Heeft u al eens goedkope autobanden besteld bij de Bandenconcurrent? Of wilt u weten of anderen al eens goedkope autobanden hebben gekocht bij de BandenConcurrent en hoe zij dit hebben ervaren? Lees of schrijf hier dan een review over de Bandenconcurrent. De webshop met de laagste prijsgarantie heeft al aan meer dan 100.000 klanten goedkope autobanden verkocht. De webshop levert niet alleen de autobanden zelf maar door samenwerking met lokale montagepartners kunnen zij ook montageservice leveren. De autobanden kunnen binnen 48 uur geleverd worden bij u thuis of bij de montagepartner.

    Over BandenConcurrent 
    De BandenConcurrent is een bedrijf uit Eindhoven en bestaat sinds 2015. De BandenConcurrent verkoopt autobanden online en levert daarnaast montageservice. Bovendien leveren ze winterbanden en velgen. Het bedrijf hanteert een laagste prijsgarantie, oftewel als u ergens anders een betere prijs voor de gewenste autoband vind, dan betaalt de BandenConcurrent u het verschil terug. Het bedrijf werkt samen met verschillende off- en online partners, waaronder meer dan 1000 montagepartners, autobedrijven of dealers waar u de autobanden heen kan laten sturen voor montage. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de autobanden te laten monteren bij u thuis of op kantoor.


    Tips voor het kopen van autobanden van de Consumentenbond

    Diensten
    De diensten van de BandenConcurrent richten zich op de verkoop van autobanden en velgen en het monteren van autobanden en velgen. Alle diensten kunnen online besteld worden. Op de website kun je eenvoudig de juiste autoband zoeken en selecteren. Vervolgens kan je de banden bestellen en daarbij heb je drie verschillende opties wat betreft levering:

    •    Banden zelf monteren: Wanneer u zelf de autobanden kan monteren, kunt u deze optie aanvinken tijdens het bestelproces. De autobanden worden de volgende werkdag geleverd, mits ze voor 12:00 uur zijn besteld, anders in ieder geval binnen 48 uur.
    •    Banden laten monteren bij een van de montagepartners: Wanneer u er voor kiest om de autobanden te laten monteren bij een van de montagepartners in de buurt, dan zoekt de BandenConcurrent een autobedrijf in de buurt waar de autobanden heen gestuurd kunnen worden. U krijgt de contactgegevens van de montagepartner doorgestuurd en kunt zelf een afspraak maken. De kosten voor de montage zijn inclusief BTW en balanceren en kunnen direct afgerekend worden bij het bestellen van de banden.
    •    Banden thuis of op kantoor laten monteren: Als laatste optie heeft u de mogelijk om de banden thuis of op kantoor te laten monteren. Kiest u voor deze optie, dan neemt de BandenConcurrent contact met u op voor het maken van een afspraak.

    Naast het verkopen en laten monteren van autobanden, geeft de BandenConcurrent ook informatie op de website over het zelf monteren of verwisselen van autobanden.

    Klachten
    De BandenConcurrent geeft duidelijk op de website aan wat de contactmogelijkheden zijn voor vragen en klachten. Ze streven er naar om perfecte service en klanttevredenheid te kunnen bieden. Mocht u toch vragen of klachten hebben dan kunt u contact opnemen op de volgende manieren:

    •    Stuur een e-mail naar team@bandenconcurrent.nl
    •    Bel de klantenservice op 040 747 01 94 (Ma t/m Vr tussen 09.00-17:00 uur)
    •    Chat live met een medewerker via het chatvenster rechtsonder in

    In de algemene voorwaarden wordt er tevens vermeldt dat een ingediende klacht binnen 14 dagen wordt beantwoord. Mocht er niet binnen 14 dagen een reactie gegeven kunnen worden, dan zal er binnen 14 dagen aangegeven worden binnen welke termijn de klacht beantwoord wordt. Klachten kunnen tevens ingediend worden op de website thuiswinkel.org middels een klachtenformulier. 

    Helpt u mee de BandenConcurrent te beoordelen?
    Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen dat u een officiële klacht indient en worden klachten en vragen snel en netjes afgehandeld door de BandenConcurrent. NederlandReview hoort dan ook graag van u wat u vindt van de service, de producten en de communicatie van de Bandenconcurrent. 

    BandenConcurrent » Klantervaringen met autobanden kopen

    BandenConcurrent
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (162)

    9
    89% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,2

    Service

    8,8

    Prijs

    9

    Leveren

    8,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bestelling

    Track en trace pas ontvangen na bericht, de bestelling bleek al bij de geselecteerde garage te liggen, verder alles prima

    Door: Anton19-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    .

    .

    Door: Willem van Klooster19-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Top

    Top snelheid levering en montage door HCS te Bemmel

    Door: Geert18-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Banden

    Prima

    Door: Andreou18-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snelle levering en goede prijs

    Op de site staan autobandmaten, merken en prijzen overzichtelijk vermeld. De levering was snel. En de service met de banden montage is prima

    Door: Bert18-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Ik ben 100% tevreden

    Door: Elkattan 17-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Banden

    +

    Door: H.C.A. De Bruyn17-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9,5

    Goede banden, hoge betere monteur

    Banden gekocht bij de bandenconcurrent, daarna gemonteerd door de steenwijker bandencentrale. Top monteur, ga daar graag heen en kan iedereen hem aanbevelen!

    Door: Rob Krijns17-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    De perfecte band

    Makkelijk bestellen en snelle aflevering van de zomerbanden. Top geregeld van jullie.

    Door: Bert Van den Burg17-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Review bandenconcurrent

    Goede en snelle levering.
    De banden waren netjes verpakt.
    De DOT code van de banden was van recente datum!
    De prijs was prima!
    Mijn volgende banden koop ik hier zeker weer????????????

    Door: Ton Kramers17-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer goede service

    Snelle en duidelijke levering. Montagebedrijf heeft de banden keurig gemonteerd.

    Door: Marco16-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    super service

    Maandag middag om twee uur vier michelin banden besteld en dinsdag om 12 uur laggen ze op de stoep met dpd nee zou ze nooit meer ergens anders bestellen echt

    Door: Danny nieuwland16-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Dunlop banden

    Alleen maar pluspunten, snelle levering en op het adres waar ik die wilde ontvangen.

    Door: M.Endevoets16-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    perfecte actie!

    De banden waren snel en goed afgeleverd bij het montagepunt. En je kan wachten tot de nieuwe eronder zitten!
    Het is zo simpel. Je verdient zo snel en makkelijk geld. Ga naar Bandenconcurrent, voer al je bandgegevens in (kijk bij je auto gewoon op je huidige band voor info) en je ziet de prijs! in mijn geval 60 euro per band goedkoper (en dan x4!). De goedkoopste die ik vinden kon. Bestellen, betalen en en even de garage bellen, die wordt aanbevolen. Binnen een paar dagen alles tot volle tevredenheid (ook de garage was top!) afgewikkeld.
    240 euro verdiend!. pomppedompedom..........

    Door: hans 16-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Gewoon precies zoals het hoort: bestellen en aflever/montage locatie kiezen, krijg je een bericht als ze daar zijn, maak je een montageafspraak en rij je daarna naar huis met je nieuwe banden... niks op aan te merken

    Door: Tim15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Caravanbanden

    één minpuntje, tijdens de bestelling kun je als optie nieuwe ventielen bestellen en dit heb ik ook gedaan. Nu zegt de montagepartner dat dit niet nodig is, want zij monteren altijd nieuwe ventielen bij een bandenwissel. Daar komt bij dat voor caravanbanden stalen ventielen worden geadviseerd door de montagepartner en deze mogelijkheid niet wordt geboden op de site.
    Verder is het goed bevallen om hier een bestelling te plaatsen

    Door: M. Borghoff 15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Alles prima zoals beloofd, zowel levering als montage, tegen de beste prijs

    Helemaal toppie!

    Door: Cornelis van der Meer15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gewoon zoals het hoort!

    Voordelig, goede communicatie, snel geleverd, en netjes gemonteerd door de partner. Ik ben tevreden????

    Door: Anja Muntz15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    banden

    goed

    Door: john van bergen15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede banden voor weinig geld.

    Goede banden, goedkoop en netjes geleverd.
    De banden worden niet de dag er op geleverd, 3 dagen later pas.
    Tijdens het bestellen goed opletten of de prijs wel klopt, door de laagste prijsgarantie wisselen de prijzen zomaar. Daardoor kan de prijs in het winkelwagentje afwijken van de prijs die je bij ideal moet betalen.

    Door: Yvonne Verloop15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Snelle levering

    Snelle levering, goede kwaliteit banden van een recent datum (soms krijg je banden die al een jaar in de schappen liggen)

    Door: C15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Echt heel blij met deze service. Je bestelt online, betaald en alles wordt geregeld. De garage belt voor een afspraak en met 15min is alles geregeld. Geen verborgen kosten.

    Door: Melanie15-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    banden

    banden besteld goede maat en top banden voor een goedkope prijs zelf gemonteerd super tevreden mee volgende keer bestel ik zo weer

    Door: Sjon Blanken14-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    super prijzen, super service

    In eerste instantie per ongeluk de verkeerde banden besteld (foutje op website, vandaar 4 ipv 5 sterren). Snel telefonisch contact opgenomen en keurig geholpen, bestelling kon nog geannuleerd worden. Dag erna nogmaals contact gehad per mail over creditfactuur voor de eerste set, ook nu weer snel en keurig geholpen.

    Nieuwe set besteld en laten bezorgen bij een garage bij mij in de buurt. Kon de dag van levering van mijn banden gelijk terecht. Montage was slechts 30 euro voor 4 banden, vond ik erg goedkoop!

    Aanrader!

    Door: Tom14-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Echt slecht

    Ja mensen had echt goeie verwachtingen van het bedrijf banden concurrent teveel hoofdpijn ten eerste banden besteld en montage op locatie is de bestelling niet goed verwerkt en dus niet gekomen op de dag wat was afgesproken okee andere dag afgesproken komt monteur vergeet die banden dus weer een slechte punt heb toen gebeld en gevraagd voor dat een leiding gevende mij terug ken bellen nooit gebeurt dit. Weer wachtende op de volgende afspraak 13uur afspraak geen belletje van de monteur vooruit en ben nog steeds wachtende. Ik raad het niet aan om hier te bestellen of dit gebeurt alleen bij mij weer . Maar ik vind hun slecht een foutje ok maar dit pfffffff

    Door: Redjesh Ramsaroep14-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    Prima service

    Uitstekend! Ook de medewerkers van de bezorgdienst.

    Door: Niet nodig 13-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beste Service

    De site is echt een uitkomst. Nog nooit iets gevonden wat beter werkte. alles is goed en geen gedoe of onduidelijkheidheid. Prijs en kwaliteit top. ik zou niet voor wat anders meer gaan in de toekomst.

    Door: Tim13-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Banden

    Levering duurde langer dan aangegeven

    Door: A12-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Toptop

    Top befrijf

    Door: Bram11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima.

    Enorm assortiment. Snel geleverd. Alleen waren de banden iets duurder dan de prijs die er stond. Was 49,95 per band en als je ze dan wil bestellen zijn ze ineens 51 nog wat. Apart.

    Door: Rene11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Voordelige banden

    - Voordelige banden
    - Snel geleverd en zonder problemen (voordelig) laten monteren bij de aangegeven montagepartner.
    - Omdat ik de banden op 1 mei bestelde, was het moederbedrijf gesloten. Ik ontving derhalve in eerste instantie geen bevestiging van de bestelling (en betaling). Ik heb hier een aantal keer over gebeld, waarbij ik steeds correct te woord gestaan werd. Uiteindelijk bleek er geen probleem te zijn, maar je blijft in eerste nsantie in het ongewisse of alles wel goed is gegaan.

    Door: Albert-Jan Kamp11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Gewoon goed

    Snelle en goede verzending, goed contact met garage. nette en volledige service.

    Door: EJM Sluijsmans11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tevreden

    Goede prijs, meestal snelle levering

    Door: Leon11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Banden

    Prima

    Door: Mark11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Banden

    Goede prijs, alleen oude dot van 2013.

    Door: K11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima product en service.

    Prima! “verse” banden met dot nummer week 8 2019. Geattendeerd op ventielen en later nog een aanbod voor mobiele montage. Tweede keer dat ik hier banden heb besteld als particulier. Er zal zeker nog een derde keer komen. Top!
    Kan nog iets goedkoper maar dan koop je niet bij een waarborg winkel.

    Door: Ac11-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tevreden

    Precies zoals gepland

    Door: Dennis 10-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service, hoewel..

    Prima service en gelukkig dat je tegenwoordig ze direct naar de monteur kan laten sturen, die desondanks de lichte taalbarrière me prima kon helpen. Zelfs nadat ik twee dagen erop een platte band in de ochtend, wat niet aan de band lag.

    Wel een beetje jammer dat ik de banden dan bestel en dat diezelfde banden een dag later ineens 6 á 7 euro goedkoper zijn. ;)

    Desondanks, prima geregeld door zowel Bandenconcurrent als de uitvoerende garagist.

    Door: Jordy10-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Banden.

    Snelle levering.Prima. Langzame afhandeling van het bedrag wat ik tegoed heb na weigering.van de banden.

    Door: John van Drongelen10-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed en makkelijk geregeld

    Goed geprijsde banden en montage optie werk goed. Als afspraak maken voor bandenwissel ook digitaal zou kunnen was het helemaal mooi

    Door: Maarten09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Heel positief

    Ben zeer tevreden

    Door: R Raghoebarsing 09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    top

    top service
    snelle levering.

    Door: Bianca09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Nieuwe banden

    Goede service , goede prijzen en prima kwaliteit.

    Volgend setje wordt hier zeker weer besteld

    Door: Tom Bosma09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Satisfied

    + Delivery as promised
    - No insurance for tires.

    Door: Sergiy09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Pirelli Cinturato AA

    p7

    Door: Dominique09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Snelle service

    Snelle levering, heel fijn montagebedrijf !
    Jammer dat jullie de ventielen apart berekenen terwijl ze in de montageproef van het bedrijf zitten !

    Door: Eveline09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Zeer te vreden

    Top bedrijf echt perfect geregeld

    Door: Deeterink09-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima levering

    levering keurig op tijd

    Door: Henk Kwakernaak08-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Heel tevreden!!!

    Banden zijn heel snel geleverd. De afspraak voor het op locatie monteren was ook zo gedaan. Monteur kwam keurig op tijd en heeft de 4 banden keurig onder onze auto gemonteerd. Super service en goede banden tegen een nette prijs. Absolute aanrader!!

    Door: Sander08-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede deal

    zeer makkelijk besteld. Zelfs een dag eerder geleverd dan was afgesproken. Na gebeld door de medewerkers over de montage service voor de deur.. Klein min puntje.. montage service voor de deur kon niet worden geselecteerd tijdens het bestellen op inter site.. alsnog aanrader... prijs kwaliteit verhouding is zeer goed...

    Door: Orhan08-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    .

    only positive

    Door: gergely vegh08-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Volgende banden zeker weer hier bestellen

    Snel geleverd, correcte service en nette prijs

    Door: C.08-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Helemaal top

    Goede informatieve website mrt beoordeling banden. Makkelijk bestellen. Snelle levering. Ruime montagemogelijkheden in de buurt. En tegen goede prijs!

    Door: Deursen martin van08-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    BC was de goedkoopste, levering banden bij de lokale garage, die heeft de banden gemonteerd, alles in 1 keer betaald dus lekker makkelijk.

    Door: Rob07-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Banden levering

    Levering duurde langer als gedacht.

    Door: Mourshied06-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima geregeld

    Mooie prijs, snel geleverd aan garage in de buurt, volgende keer weer!

    Door: Bob05-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed

    Op werk gemonteerd prima

    Door: Eradus 05-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goed

    Heel fijn vragen goed beantwoord. Goed geholpen op mijn vraag zou iedereen aanraden om hier de banden te bestellen...

    Door: U.semerci 04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Beter kan niet

    Makkelijk, snel, goede concurerende prijs, correcte levering, montage via partner snel en goed.

    Door: Andre04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top geregeld

    Goedkoper kan maar makkelijker niet en snellere levering niet

    Door: Wim04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    zeer tevreden

    goeie service en goede levering

    Door: marco04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Levering crossclimate

    Overal geen klagen
    Site is duidelijk bestellen ging vlot ..
    Vond alleen de levering wat lang duren ..
    26 april besteld en 1 mei pas geleverd .

    Door: Koning04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goed

    Zeer tevreden, makkelijk te bestellen. Snelle verzending

    Door: John04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Goede levering

    Banden besteld en goed afgeleverd alleen min punt Is track en trace code werkte niet

    Door: Eugene 04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    TOP!

    Niks op aan te merken.
    Goede, recente banden.

    Montagepunten werkt erg fijn, van te voren betaald en geen verassingen achteraf. Ik heb hier nu 2 keer bandenwissels gedaan en kom nergens anders meer voor banden!

    Door: Pascal04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Banden

    Gewoon tevreden

    Door: Gd van es 04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Super

    Gewoon ok

    Door: Peter03-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service

    Goede prijs Snel
    Geleverd

    Door: Appelman03-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle levering en niet duur

    De levering was snel en tot nu toe rijden de banden goed hoop dat ze lang zo rijden maar tot nu toe zou ik volgende keer weer kiezen voor Bandenconcurent.nl ????????

    Door: Claudia Boots03-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goede service

    via bandenconcurrent heb ik de banden naar Auto 2000 in Nijmegen laten sturen. Zij hebben de banden netjes vervangen. Vriendelijk personeel en behulpzaam

    Door: Lotte 03-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Nieuwe Zomerbanden

    Op 25 april 4 nieuwe banden besteld. Ik kreeg keurig een mailtje met de bevestiging en de leverdag (maandag).

    Ook keurig een track&trace code gekregen.
    De banden werden niet, zoals aangegeven, bezorgd op maandag maar op dinsdag.

    Beetje schuiven met afspraken maar alles verder prima verlopen!

    Ook qua prijs waren zij op moment van bestellen de goedkoopste! Bedankt bandenconcurrent!

    Door: Rene03-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    banden

    .

    Door: Dorresteijn03-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel geleverd

    Nergens was goedkoper dan hier, dus besteld en meteen geleverd. Top service!!

    Door: Bilal03-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    banden

    aleen plus punten

    Door: daniela03-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    supersnel

    Snelle service voor een prima prijs ,ga zo door

    Door: winfried02-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Vlotte afhandeling.

    Op donderdag banden besteld en deze zijn de volgende dag geleverd bij montagepartner Autohuis in Hoorn. Op maandag zijn ze gemonteerd. Prima afhandeling en goede service van Autohuis.

    Door: Erik Post 02-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Review

    Alles was perfect, goede prijs, snelle levering, echter de band werd geleverd op vrijdag (waardoor ik gelijk langs de garage kon bij mij in de straat), maar het bijbehorende ventiel werd afzonderlijk per gewone post verstuurd en die kwam pas maandag, waardoor ik er niks meer aan had en bij de garage een nieuwe heb gekocht. Verbeterpuntje dus

    Door: Lars Huning Veringa02-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tevreden klant

    Alleen maar pluspunten. Leuke prijzen snelle levering en opties tot montage bij aflevering duidelijke site

    Door: Sandra Verheul02-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top geregeld

    Mooie banden tegen een scherpe prijs. Na bestelling werd er contact opgenomen met de mededeling dat ik tegen korting de banden thuis kon laten plaatsen. Volgens afspraak geleverd en geplaatst.

    Door: Sander02-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    netjes en snel

    gewoon goed. netjes alles en snel geregeld

    Door: ronald02-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima Service

    Top ! Tot volgende keer

    Door: Mario01-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Vlotte levering / goede communicatie

    Banden zeer snel geleverd bij geselecteerde montagepartner. Duidelijke informatie per mail over voortgang levering.

    Door: Gerard01-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    top service

    good and fast delivery, nice price

    Door: Ruud01-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Hr

    Makkelijk te bestellen no nonsens.
    Levering snel ondanks dat de paasdagen er tussen zaten.
    Voor herhaling vatbaar.

    Door: S. Brouwer01-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goed en goedkoop

    Goede update van communicatie over de levering. Goedkoopste in de markt en montage bij een bandenbedrijf Ceon denbosch is prima...

    Door: Hans30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Caravan banden

    Keurig netjes op tijd geleverd. Enig puntje is dat DPD geen bericht verzonden heeft voor een track and trace.
    Voor de rest alles OK

    Door: Henk30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    4x Goodyear EfficientGrip Performance gekocht

    4 nieuwe zomerbanden gekocht.
    Snelle levering!
    Werd thuis opgebeld voor een mooie aanbieding om ze thuis te laten monteren en balanceren.
    Monteur kwam netjes op tijd en ze waren snel gemonteerd!

    Door: Otto Hensen30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Review

    Snele levering

    Door: Semir30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Review

    Geen.

    Misschien dat de klant ook de dag van levering in overleg kan bepalen.

    Door: André Tóth30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9

    banden

    Snelle levering.

    Door: Flex Healeyparts BV30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goede verhouding prijs kwaliteit

    Makkelijke duidelijke site. Snelle levering

    Door: Janssen30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Nieuwe banden

    Ik had 2 banden besteld, en helaas zag ik daarna de reviews op diverse sites en dit baarde me zorgen. Gelukkig heb ik alles goed mogen ontvangen en waren de banden uit 2019. De negatieve reviews gingen ook voornamelijk over retouren en hier heb ik niet mee te maken gehad. De banden kwamen uit Duitsland en pasen zat er tussen, daarom duurde het een week voor ze binnen waren. Zou fijn zijn als het anno 2019 de volgende dag geleverd kan worden. Al met al toch tevreden.

    Door: Anoniem28-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snelle levering

    Twee stuks banden besteld zonder de montage service op de donderdag middag voor goede vrijdag. Aan het einde van de middag werd ik gebeld als ik nog gebruik wilde maken van de banden montage service op locatie, ik had toch nee ingevuld tijdens de bestelling?! Mogelijk een dubbelcheck vanuit BandenConcurent en in mijn geval overbodig. Tip voor BandenConcurent, tijdens de bestelling de consument een keuze laten maken uit drie opties; "montage verzorg ik zelf", "informeer mij over de bandenconcurent montage service", "maak graag gebruik van de bandenconcurent montage service". En dan alleen bij de laatste twee opties een telefoongesprek aanspannen. Consumenten die geen montage service willen zitten hier vaak niet op te wachten.

    Bestelling was verzonden op goede vrijdag met de verdachte leverdatum dinsdag. Zaterdag rond het middaguur stond de pakketdienst voor de deur met de banden! Top!

    Door: Rik28-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Keurig netjes en snel geholpen.,goede service,

    Door: Anje28-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima banden

    Goede communicatie en snelle levering.
    Voor de eerste keer bij Banden Concurrent besteld en zeer tevreden.
    Kom er zeker terug.

    Door: Kees van der Linden27-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top kwaliteit voor de beste prijs!

    Geen oude opgekochte rest partij banden zoals bij veel online aanbieders maar een premium band (DOT/0219) voor een hele scherpe prijs gratis en snel thuis geleverd!!!

    Door: M.Kokkelkoren27-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goeie service

    Banden voor leuke prijs gevonden en besteld. Helaas werden er 2 banden geleverd ipv 4 maar door een simpel belletje was dit zo opgelost en werden de andere 2 binnen 48uur alsnog geleverd. Top????

    Door: Michael Naaktgeboren27-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle levering en prima service

    Via de website nieuwe zomerbanden besteld en deze laten monteren bij aangegeven partner. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd.

    Door: Ingrid27-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goed gedaan

    ik ben zeer tevreden en het was op tijd geleverd

    Door: Marko Bierman25-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel en goed

    Snel en goed maar kan goedkoper

    Door: Bert25-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle service

    Snel bezorgt en scherpe prijzen

    Door: Autohandel 't Doel25-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    BandenConcurrent Prima deal

    Overzichtelijke site, goede prijs en informatie. Echter minder tevreden over de montage partner BM Carservice, duurde ruim 2 uur en 15 minuten er waren zieken. Bel dan even maar nee hoor! De plakresten van het oude lood kon men niet verwijderen "dat doen wij nooit" en hier en daar een beschadiging op de velg! (maar ja ga dat maar is aantonen)

    Door: Anroy25-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Autobanden

    Nette prijzen en snelle levering waar je wilt thuis of de bandenmontagebedrijf

    Door: Geert25-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top op alle punten

    Conti all seasons banden. Prima band en goede levering. Zeer tevreden.

    Door: Ed24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Goede prijs , snelle levering en onderstaande installatie partij is helemaal top!


    Autoservice Bohme
    Sloterweg 2
    1171CR
    Badhoevedorp
    Contact: Erik Bohme

    Door: Ernesto Lafour24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Falken Ecorun

    Levering kwam een dag te vroeg, banden rijden heerlijk.

    Door: Steven24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Banden concurrent review

    Makkelijke website
    Doen wat ze zeggen
    Geen minpunten

    Door: Heleen Harmsen24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Waardering

    Scherp qua prijs ,levering gaat vlot

    Door: Gerrit nijhoff24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bandenconcurent

    Als je ergens over bel moet het per mail maar krijg je pas eind volgende dag reactie dus was het niet optijd binnen

    Door: Jeffrey Tebbertman 24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Bridgestone Turanza 165/65 R14 T79

    Snelle levering voor een knappe prijs, ventielen wordt door het montagebedrijf gratis geleverd. Dit wordt echter niet door BandenConcurrent genoemd, als je niet goed oplet bij het bestellen ga je hier het schip in.

    Door: Poort 24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Gewoon goed

    Eigenlijk meer dan goed. Dinsdag besteld, woensdagmorgen in huis. En voor de beste prijs.

    Door: Peter Stokman24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Helemaal tevreden

    Helemaal tevreden. Ga zeker weten vaker hier banden bestellen

    Door: Alessandro24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Geweldig

    Door: M.24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering, netjes bezorgd

    +Snel geleverd en goed bezorgd!
    -De vraag om ventielen, daardoor duurt de levering langer!
    Ik bestel er geen ventielen bij omdat ik ze zelf omleg en hoge druk ventielen gebruik, omdat bij bestelwagens de druk in de banden dubbel zo hoog is als bij een personenauto!
    En om scheuren te voorkomen gebruik ik dan stalen ventielen!

    Door: AJ Mido24-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Bandenconcurrent

    Goed

    Door: Leo Hooijmans23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    4 nieuwe banden

    De bestelling werd vlot opgenomen met een reactie via de email.
    Twee dagen later lagen ze bij bandenhuis Hoorn.
    Afspraak gemaakt en mooi op tijd vervangen door de nieuwe banden.
    Dik tevreden over zowel de prijs van de banden als de uitvoering
    Ik zal Banden concurrent bij vrienden en familie aanbevelen

    Door: J. Visser23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    Top

    Door: Paul23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tevreden

    Alles ging zoals ik had gehoopt

    Door: M.Najjaj23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Tevreden

    Alles keurig geregeld. Tevreden klant

    Door: B.D.A. Boermans23-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    25-03-1958

    Heel tevreden klant,
    Snelle levering zoals beloofd snelle bandenwisseling in Renkum bij samenwerkende partner.

    Over beide zeer tevreden

    Door: Hans Lenselink22-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Easy order/fast and on time delivery ...

    thx/bedankt

    Door: W Tai21-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Yoooo

    Yo + yo = yoyo

    Door: Yo20-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Banden

    Plus punt hele snelle levering voor goede prijs en word achter af gebeld voor evt te monteren en of alles goed is gegaan
    Geen minpunten

    Door: Jerry 20-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Michelin pilot supersport

    Goede service snel verwerkt en opgestuurd.
    Al om al een top bedrijf ????

    Door: ferry konings20-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima gregeld

    Duidelijke bestelprocedure, vlotte levering. Afspraak voor montage online via bandenconcurrent gemaakt. Er werd keurig aangegeven dat de banden bij het montagebedrijf geleverd waren zodat je een montageafspraaal hier zeker vaker gebruik van maken!k kan maken. Scherpe prijs, ik z

    Door: Ron Peeters20-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    banden bestellen

    Goede website, scherpe prijs, je wordt goed op de hoogte gehouden over de voorgang van je bestelling. Montage partner HST Arnhem monteert de banden netjes snel en vakkundig. kortom voor herhaling vatbaar.

    Door: Eric Arnhem20-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Super

    Gewoon goed goedkoop en snel

    Door: Cees Andriesse19-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima webshop!

    Zoals de titel al doet
    vermoeden een prima service! Ga zo door #bandenconcurrent

    Door: Tim Voermans 18-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prijs&Levering

    Gunstige prijzen.
    Besteld en eerder dan aangegeven ontvangen.

    Door: Baris18-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aankoop banden

    Banden vlot besteld en geleverd. Prijs was ook goed.
    Maar... de verkeerde banden werden geleverd! 15" ipv de besstelde 16".
    Dat was jammer. Gelukkig hadden we geen haast anders kom je toch in tijd nood.

    Door: Gerard18-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Bandenconcurrent

    Niks op aan te merken

    Door: Wim18-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Goedkoper dan in D-land.

    Kon de banden nergens goedkoper vinden, zelfs niet in duitsland. Wat zeker voor Michelin banden niet vaak voor komt.

    Door: Ron17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Hankook banden besteld

    Banden besteld voor nette prijs en zelfs 1 dag eerder ontvangen dan op de website stond aangegeven. Prima

    Door: Rick17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Bandenaankoop

    Snelle levering en nette prijzen

    Door: Bart Reniers17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Banden

    Prima geregeld

    Door: Ron imbos17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snel en goed

    Snelle verzending

    Door: Johan17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bestelling

    Zeer tevreden en een super snelle levering ???? dit is de 2de bestelling en kan Geen minpunten vinden!!!

    Door: D de waard17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle service

    Snelle levertijd plus makkelijk je banden opzoeken

    Door: Derrel Rapan17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Top

    Goede prijs
    Netjes vlot geleverd bij de montageservice en daar ook netjes behandeld en goed geholpen

    Door: F huijts17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top prijs/banden/service

    ????

    Door: Frank Van den boogaard17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goedkoop en snelle levering

    Snel geleverd en scherpe prijzen

    Door: Monique17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service goede prijs!

    Al vaker bij jullie besteld, altijd de beste prijzen. Zeer tevreden!

    Door: Sheediaah Vos17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Koop ergens anders !

    Na het bestellen en betalen zag ik dat ik een verkeerde maat had besteld.
    Direct gebeld om het even te veranderen, dit zou geen probleem zijn en moest maar even de juiste maat bestellen en ze zouden dan de vorige storneren.
    Na een paar uur kreeg ik een mailtje dat ik de verkeerd bestelde bande wel geleverd kreeg en dan van hun retour regeling gebruik moest maken.
    Deze retournering zou me 26,85 euro gaan kosten.
    Ook hun advies om ventielen erbij te kopen is een farce, deze zijn bij de prijs van het monteren bij montage partner inbegrepen.
    Een bedrijf met zeer slechte service waar ik dan ook nooit weer iets zal bestellen.

    Door: Koos21-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Nooit meer hier kopen! Voel me opgelicht

    Ik heb hier mijn banden besteld 4x70 eu
    Blijkt het verkeerd te zijn (hun. Fout.)
    Moest ik 60 euro betalen om ze te laten retouren(heb aangeboden dat ik ze zelf kwam brengen naar hun garage maar dat mocht niet ik moest perce die 60 euro betalen om ze te laten op halen.. Ze waren heel onbeschoft aan de tel en we konden geen midden weg vinden dus heb het uit eindelijk gedaan en ze me me geld terug laten storten waar ik tot nu toe nog op wacht... We zijn nu 44 dagen verder. Het scheeld me 2 euro per band met montage en alles om ze gewoon bij die monteur te bestellen en de volgende dag waren ze op me auto. Baden concurrent lijkt voordelig en makkelijk maar ik heb er een hele nare ervaring aan overgehouden

    Door: Dylan van Dijk06-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    OPLICHTERS!!

    Ze zouden deze tent per direct moeten dichtgooien.. maar eerst mn banden of geld terug.. wat een k.t bedrijf!

    Door: Mo02-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Verschrikkelijk met terugebetalen na retour.

    Banden besteld, banden komen binnen.
    Dag later gebeld dat ik ze retour wilde sturen, daar zitten kosten aan verbonden.. dit vond ik geen probleem omdat het mijn fout was.

    Eindstand, ben ruim 3 weken verder en heb nog m'n geld niet.
    Terwijl dit volgens de wet maximaal 14 dagen mag duren vanaf het moment dat je gemeld hebt dat je de banden wilt retourneren.

    Staat ook in de algemene voorwaarde e.d.

    Klantenservice heeft geen idee wat ze aan het doen is.

    Door: Chris20-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Ventielen...............NOT

    Advies om ventielen erbij te kopen. Ik neem dat advies over... 2x3 euro betaald voor de ventielen.

    Ik bel het afleveradres, om te horen dat ze hoe dan ook de ventielen standaard vervangen. 6 euro betaald voor noppes! :) Het is nu een principekwestie geworden. De banden liggen er ook daadwerkelijk na 2 werkdagen, dus dat in prima! Alleen dit ventielenverhaal is een beetje krom... De montagepartner geeft aan: je wordt genaaid, want je betaald voor niets.

    Gebeld met de beste mensen van Bandenconcurrent... ''Ja nee, de montagepartner heeft die ventielen al en daar betaald u voor''. Nee beste verkoper van Bandenconcurrent, ik betaal dus ergens voor wat hoe dan ook wordt vervangen, oftewel.... Betalen mag maar het hoeft niet! We vervangen het toch maar u wilt betalen, dat is prima als u wilt...

    Ik wil mijn geld terug, die 6 euro. Principe! Nu maar wachten of ik die 6 euro krijg :)

    Door: Robert19-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Slechte service

    Bij bandenconcurent banden besteld. Door mijzelf de verkeerde besteld. Moest 50 euro betalen voor de retourzending. Dat was uiteraard eigen keuze. Voor de verkeerde banden een creditnota ontvangen. Wel een creditnota alleen het geld wordt niet teruggestort. Intussen 5x over gebeld. Krijg steeds te horen dat het geld gestort is maar krijg alleen niets binnen. Zijn ze wel liquide genoeg om terug te kunnen betalen ???? Zojuist weer gebeld. Nu stond het weer om terug betaald te gaan worden. Echt knudde geregeld.

    Door: RO02-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Nooit meer!

    Belachelijk..

    Op 7 oktober 2018 een bestelling geplaats voor 2 banden,
    op de website staat de dag erna verstuurd dus binnen 3 dagen zou ik hem in huis moeten hebben, 3 dagen later niks binnen.. contact opgenomen met bedrijf, weet niet waar de banden zijn..
    week gaat voorbij dinsdag 16 oktober zijn de banden bij de DPD sorteer centrum waar ik ze kan ophalen, ik heb betaald om te laten bezorgen aan huis.. maargoed, op Woensdag 17 okt ga ik naar de DPD sorteer centrum, die zegt ze hebben de banden niet!!
    Belachelijk bedrijf dit, geen meewerking waar de banden zijn.. geen compensatie niks!! nooit meer

    Door: Jimmy17-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Matige service bij verkeerd geleverde band

    Heb in mei 2 Good year banden besteld in de wielmaat 245x 45x 17
    Deze zijn geleverd op het afgesproken montageadres. Bij de montage bleek een band te groot 18 inch ipv 17.
    Direct gebeld en lang in de wacht gehangen. Omdat het montagebedrijf verder wilde de oude band maar weer gemonteerd.
    Bij de melding van de klacht een zeer formele medewerker die stelde dat er eerst maar wat foto's gemaakt moesten worden en opgestuurd. daarna zou de levering nader bekeken worden.
    Verzocht om zending van een correcte band wat niet gebeurde. Vier dagen later kreeg ik bericht dat er een nieuwe band zou worden opgestuurd.
    Dit bedrijf is zeer formeel en weinig oplossingsgericht. Had gelijk een andere band gestuurd en daarna de oude band ingenomen. Nu wordt je met bewijslast opgezadeld en duurde het totaal 5 dagen voor er opnieuw aan de auto gewerkt kon worden. Alles behalve klantvriendelijk bij door hun gemaakte fouten. Ik koop hier niet meer keuze genoeg elders !!!

    Door: Neuteboom16-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Schade en geen service

    De Bandenconcurrent verkoopt een alles in een oplossing: Band inclusief montage. Makkelijk en goedkoop dacht ik.

    Ik betaal de Bandenconcurrent en ging uit van de bijbehorende service. Vervolgens sloopt de montagepartner HAS autobanden 1 van de velgen. 2x ANWB erbij en 3 bezoeken aan HAS later rij ik weg met een gelaste velg (APK afkeurpunt!) en de mededeling dat ik niet zo moeilijk moet doen omdat alles bij hun door de APK komt. Met de montagepartner kom ik er blijkbaar niet uit.

    Autobandenconcurrent gebeld. Gaf aan dat dit inderdaad niet kan en dat ze erachter aan gaan. Vervolgens hoor ik niks meer. Wachten, meerdere malen bellen en mailen en ja hoor, na bijna een maand eindelijk een mailtje van 2 zinnen: Het is niet hun fout en ze doen er dan ook verder niks mee.

    Dat ik een set velgen van van ruim € 500 kan weggooien is 1, maar ik wil hier ook even benadrukken dat ik nog nooit zo'n slechte service heb ontvangen van een partij waar ik zoveel geld uitgeef. Geen reactie op telefoon of mail, geen enkele moeite om een klant te helpen, 0,0 tegemoetkoming, compensatie of hulp what so ever. Zeer onprofessioneel en onbeschoft. Kijk dus uit mensen: een klassiek geval van goedkoop = duurkoop!

    Door: FK03-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    niets bij bestellen komen afspraken niet na.

    lees de andere reviews en je weet genoeg.

    Door: arie03-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    afhandeling klachten

    bij klachten een zeer slechte afhandeling. Niet bestellen bij deze cluc

    Door: bj03-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Bandenconcuurent zeer tevreden

    Erg klantvriendelijke webwinkel en gemakkelijk om hier je banden te bestellen. Ze zijn goed bereikbaar en nemen echt de tijd voor je vragen. Zelf weet ik niet zoveel van autobanden af, gelukkig konden ze me goed helpen. Ik heb nu vier nieuwe banden onder mijn auto liggen. Helemaal super. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden

    Door: Thomas06-06-2018
    Mo02-01-2019

    Thomas van de klantenservice zeker!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goeie bandenboer

    Veel keus, snelle levering en goedkope prijzen! Ik raad bandenconcurrent zeker aan.

    Door: Jos van Lichtenauer06-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Oplichters geven geen geld terug na annulering van bestelling.

    Oplichters!!!! Mensen niks bestellen bij deze mensen. Ik heb 3 weken geleden banden besteld en kwam net een dag voor de levering erachter dat ik de verkeerde maat had besteld. Toen gesproken met een mederwerker die me adviseerde de banden aan de deur te annuleren. Nog gevraagd of ik verder nog een mail moest sturen of een formulier in moest vullen, volgens de medewerkee hoefde dat niet want hij zou het "in het systeem verwerken". Na een week weer gebeld om te vragen wanneer het geld geretouneerd zou worden. Krijg ik iemand aan de lijn die zegt dat hij "het proces niet in gang kon zetten" en ze dus opnieuw aan de deur geweigerd moesten worden. Ik heb toen gevraagd om een track en trace code die ik in de eerste instantie niet eens had ontvangen. Uiteindelijk kreeg ik dan toch een track en trace. Na een aantal dagen stond deze nog steeds op "in uitlevering". Toen weer gebeld om te vragen hoe lang het nog duurde want ik kreeg ook niks geleverd. Toen kreeg ik zeer onbeleefde medewerkers aan de telefoon die amper de taal machtig waren en me niet eens fatsoenlijk uit konden leggen wanneer ik dan het geld terug zou krijgen. Ik moest "gewoon wachten", op de achtergrond hoor ik medewerkers spreken over "weer een zeikerd". Na 2 weken nog steeds mijn geld niet terug. Weer gebeld, dit keer belooft een medewerker de banden op te zoeken en het geld te retourneren. Gerustgesteld wacht ik nog een aantal dagen. Weer gebeld, een medewerker zegt dan; "ik kan pas een creditnota aanmaken als ik een reactie krijg uit het depot". Alsof ik er wat aan kan doen dat hun processen zo slecht zijn ingericht. Vervolgens stuur ik een mail met mijn ordernummer en andere formele gegevens zoals het stond in de algemen voorwaarden. Ik krijg een mail terug dat ze dit z.s.m. gaan regelen. Inmiddels reageren ze niet meer op mijn mailtjes en nemen ze de telefoon niet op als ik bel met mijn nummer. ZO KAN JE TOCH NIET MET KLANTEN OMGAAAN!!! TE ABSURD VOOR WOORDEN!!! Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Stel oplichters. Emailadress zegt dat het gaat om ene bas of rick terwijl ik alleen maar allechtonen aan de telefoon krijg die niet snappen hoe ze klanten aan de telefoon te woord moeten staan. Jullie moeten je diep schamen vieze oplichters

    Door: Q. Ahl27-05-2018
    theo12-06-2018

    ik maak hetzelfde mee gaat om €200 als we een front vormen kunnen we aangifte doen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    bestelling en verder!

    Ondanks vele negatieve berichten een positief bericht.
    Banden besteld vrijdag 4 mei. Krijg in de loop van de dag keurig bericht over de status van de levering.
    Omdat er het weekend tussen zit . Zaterdag 5 mei bericht waar mijn banden uithangen [route] en wanneer er geleverd gaat worden door DPD. Bericht is, het gaat 7 mei worden. Gedurende de dag werd het veranderd in 9 mei. OK.!! Kom 8 mei terug van fietsen staat DPD voor de deur met de banden. Geen track and trace gehad.
    Al met al, als er problemen zijn met de levering ligt dat niet aan Bandenconcurrent maar volgens mij door de bode dienst.
    Verder een goede DOT er op en nu monteren.

    Door: T.J.Bruens08-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ik voel me opgelicht door deze bedrijf, lijken goedkoop uit eindelijk kkmt u duurder uit

    Ik had 2 banden besteld, 1 van die 2 bleek lek te zijn. Na meerdere keren bellen en mailen en elke keer had ik een jong klanteservice medewerker die mij opdrachten gaf om de band te laten controlere. Zo heb ik voor een band van 65 euro nu al 40 euro montage kosten betaald omdat ze mij vertelden dat band niet goed op de velg zat wat achteraf niet zo was. Vandaag vertellen ze mij dat ze de band op laten halen op mijn kosten en ik nog eens 25 euro onderzoek kosten moet betalen. Ik adviseer niemand om via deze organisatie iets te kopen. Ze doen alsof ze betrouwbaar bedrijf zijn maar trap er niet in.

    Door: Mike20-01-2018
    Hansi08-05-2018

    Wel goed je huiswerk doen als banden op internet besteld.

    Ben Pater18-04-2019

    alles keurig geregeld,zoals ik gewend ben van deze firma.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Waardeloos

    Eerst al problemen met levering banden en velgen aan de montagepartner. Toen bleken velgen niet te passen. Onmiddellijk terug laten halen bij die partner. Zit nu al 3 weken vergeefs te wachten op mijn geld. Gaat toch om ruim euro 1200. Alleen maar slecht georganiseerd of oplichters....??

    Door: O.J.Mastenbroek22-12-2017
    Hans29-12-2017

    Dit is geen reclame!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Topservice

    Topservice van Bandenconcurrent.

    Wist precies wat ik nodig had, hier direct gevonden en enorm snel geleverd.

    Door: Lenferink14-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    BandenConcurrent zeer tevreden!

    Echt een toppertje is BandenConcurrent!
    Ze leveren uitstekende service en advies en ik ben ook zeer te spreken over het grote assortiment.

    Ben zelf helemaal niet handig met auto's, nou dat is voor deze jongens dus helemaal geen probleem.

    De prijs viel me nog mee ook, zeker als je al die service mee telt.

    Erg tevreden!!

    Door: Jessica G.03-02-2017
    Roger09-06-2018

    Wat een lul-verhaal, zelf opgezet zeker door deze oplichters...

    Klant van bandenconcurrent.nl19-12-2018

    Inderdaad allemaal fictie doe zogenaamde goede ervaringen en het cijfer 9.1 dat de klanten zouden geven. Het Internet regent klachten over bandenconcurrent.nl!

    Hen17-04-2019

    Vier Maxxis ap2 All Season banden besteld voor een prima prijs. Snelle levering aan huis. Volgende keer weer.

    Hen17-04-2019

    Vier Maxxis ap2 All Season banden besteld voor een prima prijs. Snelle levering aan huis. Volgende keer weer.

    Robin Jansen08-05-2019

    Vier Michelin banden besteld. Goede prijs en zoals beloofd een prima levering. Volgende set banden bestel ik weer hier.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nieuwe winterbanden en goede service bij Banden concurrent

    Erg klantvriendelijke winkel.
    Ze zijn goed bereikbaar en nemen echt de tijd voor je vragen.
    Ik ben niet zo technisch en ik was dan ook blij met alle hulp.
    Heb nu gelukkig stevige nieuwe winterbanden, dat rijdt een stuk veiliger!

    Door: Hetty18-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over BandenConcurrent

    Uw beoordeling