Ga deze winter lekker naar de zon of op wintersport!

Had je dit jaar geen zin in het kerstdiner met de hele familie op kerstavond? Of ben je gewoon toe aan een korte break? Dan is de kerstvakantie natuurlijk het perfecte moment om er even tussenuit te gaan. Of je nu besluit om in het buitenland te overwinteren of helemaal klaar bent voor de wintersport, er is niemand die je tegen kan houden. Voor iedereen die nog niet geboekt heeft, is het nu wel het laatste moment om nog de leukste wintervakanties te boeken. Bij NederlandReview willen wij onze bezoekers daar uiteraard een handje bij helpen. Wij hebben de beste vakantie-organisaties op onze website voor je uitgezocht. Alleen organisaties die van reizigers een beoordeling van een 8.5 of hoger krijgen, staan op de lijst. Je weet dan zeker dat jouw kerstvakantie een geweldige afsluiter wordt van het jaar en positieve energie geeft om het nieuwe jaar goed te beginnen. 


Ga op zoek naar de zon!

Het weer in Nederland in de wintermaanden kan een enorme domper zijn op je humeur. In de zomer wordt je omhelst door de warmte in de lucht. In de winter wordt je elke keer als je naar buiten gaat in je gezicht geslagen door de koude wind. Een soort natuurlijke bitchslap. Het is geen fijn gevoel. Jij bent daarom niet van plan om 2017 af te sluiten met een warme muts op je hoofd en een sjaal om je nek. Jij gaat overwinteren in het buitenland en kijkt naar het vuurwerk in je zwemkleding! Voor iedereen die wil genieten van het Spaanse strand, zijn La Casita en ComfortVilla reisorganisaties met de beste ervaringen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het strand in Zuid-Frankrijk te bezoeken in een vakantiehuis van Provence Villas. Wil je zon, maar ben je meer geïnteresseerd in cultuur dan het strand? Neem dan een kijkje bij Italissima en geniet van een zonvakantie in Italië.


Breek je been op wintersport!

We maken natuurlijk maar een grapje. Laten we hopen dat we je nu niet ongeluk hebben gebracht! Om het goed te maken, hebben we een aantal reisorganisaties voor je uitgezocht om je volgende wintersportvakantie bij te boeken. Je kunt je snowboard en skikleding vast van zolder halen. De reisorganisaties voor de wintersport die op NederlandReview het hoogste cijfer krijgen, zijn Flowtrack en Topic Travel. Toch zijn Husk en Skichalets een sterke derde en vierde keuze voor wintersportfanaten. Er zijn genoeg bestemmingen in Europa te vinden, zodat jij op nieuwjaarsavond kunt genieten van een heerlijke glühwein en de volgende dag skiënd de berg af kunt gaan. 


Er kort tussenuit!

Een luxe all-inclusive zonvakantie en een reis naar de sneeuw voor wintersport zijn niet goedkoop. Soms heb je aan het einde van het jaar geen geld meer over om lang op reis te gaan of misschien zijn al je vakantiedagen op. Dit is natuurlijk lastig, maar het betekent niet dat je thuis hoeft te zitten. Ga bijvoorbeeld op een leuke stedentrip. Verdwaal in een prachtige stad waar je nog nooit geweest bent. Bij Stedentrips boek je een korte reis met bestemmingen over de hele wereld. Ga shoppen in Londen, cultuur snuiven in Berlijn of op boekentocht in Rome. 


Zoek het echte kerstgevoel op de kerstmarkt!

We hebben nog één leuke tip voor iedereen die in de winter zin heeft in iets speciaals. Het echte kerstgevoel vind je namelijk alleen op een kerstmarkt. Met de bus van OAD reizen ben je na een korte rit in Valkenburg, Oberhausen, Keulen, Essen, Düsseldorf of Münster. De kerstmarkt in Valkenburg is de grootste in Nederland, maar er zijn natuurlijk geen indrukwekkendere kerstmarkten, dan de kerstmarkten in Duitsland. Daar weten ze echt hoe het moet! 


Wacht niet langer en boek je reis! Maak deze kerstvakantie een geweldige ervaring door op reis te gaan. En als je een reis geboekt hebt bij één van de reisorganisaties op NederlandReview, schrijf je natuurlijk een review als je terug bent. Veel plezier en fijne feestdagen!


Foto: Etienne Valois


Share