NederlandReview

    Ervaringen La Casita

    La Casita: Ervaringen

    Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder buren… Voor wie op zoek is naar het paradijs op aarde, zoek niet verder: La Casita kan zomaar precies hebben wat je zoekt. Lees hier de ervaringen van mensen die eerder bij La Casita hebben geboekt en kom alles te weten over deze idyllische huisjes (‘casitas’) in het Spaanse land.

    Over La Casita

    La Casita is een kleinschalige onderneming met prachtige vakantiehuisjes in het zuiden van Spanje, met name in Andalusië. Veel van deze bungalows of villa’s staan midden in olijfboomgaarden, met af en toe een vijgenboom voor een heerlijk tussendoortje. Ideaal om helemaal tot rust te komen. Alle accommodaties zijn bovendien voorzien van een (privé)zwembad en van veel privacy, sommige vakantiewoningen worden zelfs gekenmerkt door gehele afscherming. Ideaal voor bijvoorbeeld een huwelijksreis of om volledig te ontstressen. Je zou kunnen denken dat aan zo veel comfort en exclusiviteit een hoog prijskaartje hangt, maar dat is zeker niet het geval. Bovendien vind je op de website allerlei aanbiedingen en krijg je vaak korting bij een langer verblijf, bijvoorbeeld wanneer je wilt overwinteren. La Casita is meerdere malen onderscheiden met een Zoover Award.

    Diensten van La Casita

    Via de website lacasita.com kun je gemakkelijk zoeken naar een villa die voldoet aan je wensen. Wil je bijvoorbeeld graag een open haard (met brandhout), een boodschappenpakket, een fruitboomgaard, een afwasmachine, satelliet TV, golf binnen tien kilometer, je huisdieren meenemen (wel zo gezellig), een verblijf in een vrijstaande villa of juist liever in een klein vakantiepark? Dit en vele andere faciliteiten kun je eenvoudig selecteren via de website. Ook handig: La Casita biedt autoverhuur aan. Veel van de bungalows bevinden zich ver van de drukte en genieten een grote privacy, dat is natuurlijk het handigst te bereiken met een auto. Ook je reisverzekering kun je via La Casita zelf afsluiten. Het La Casita Comfort Pakket biedt allerlei extra voordelen, zoals extra vroeg inchecken of juist extra laat uitchecken (handig met kleine kinderen of een afwijkend vluchtschema), extra voordelen op de huurauto (gratis kinderzitjes, kortere wachttijd, et cetera) en gratis extra’s zoals een babybedje en kinderstoel. Via La Casita kun je ook verschillende typisch Spaanse activiteiten boeken en je zo onderdompelen in de lokale cultuur. Wat dacht je van olijven plukken in je eigen boomgaard, zelf olijfolie maken, een flamenco-avond of het genot van een uitgebreide, typisch Spaanse maaltijd? Het team van La Casita zet zich persoonlijk in om iedereen volop te laten genieten van het Spaanse leven. Je wil niet meer naar huis. La Casita is aangesloten bij de SGR.

    Waar kunt u zoal terecht komen? Andalusie, huis met zwembad? Bekijk dit filmpje om in de stemming te komen!

    Klachten over La Casita

    Voor meer informatie en reserveringen kun je telefonisch contact opnemen. Ontstaan er vragen of problemen op de accommodatie, dan is er altijd een contactpersoon waar je terecht kunt. Daarnaast staat de eigenaar altijd klaar om problemen op te lossen, indien nodig. La Casita is te volgen via FaceBook, Twitter, Pinterest, YouTube en blog.

    Ook zo genoten van een verblijf in een van de villa’s van La Casita? Laat dan hier je review achter!

    Genieten van rust en privacy in een spaans huurhuisje? Is dat ook echt zo? Lees ervaringen op NederlandReview van consumenten die u voorgingen!

    La Casita
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    9,2
    95% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,8
    Service
    rating
    9,6
    Prijs
    rating
    8,6
    Leveren
    rating
    9,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Topvakantie

    Voor het eerst in andalusie maar zeker niet de laatste keer. Huisje mi dushi geboekt dit is voorzien van alle gemakken . Bij aankomst een boodschappenpakket besteld en het motto is alles mag en niks moet. Wil je lokaal eten prima, aanschuiven voor de avond maaltijd kan zodat je gezellig met tafelgenoten kan kletsen. Gastvrijheid zoals je mag verwachten. Daar komt het relaxe leven en de mooie omgeving bij en het verhaal was voor ons compleet. Wij komen zeker terug. Supervakantie gehad.

    Door: Fam smulders 18-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Huur vakantiehuis La Casita, COIN, Spanje

    Bij aankomst La Casita, Casa Paule, binnenin zeer nette indruk.
    Oud Spaans huisje waarin echt alles voorhanden is.
    Jammer van de wifi, deze werkt helaas niet naar behoren, valt constant uit, ligt dus nooit aan als er iets binnenkomt en moet je extra voor betalen. Met telefonische contacten en emails werd dit na 14 dagen alsnog opgelost.
    Prachtig zicht vanuit terras naar de voorkant toe, mooie heuvels met bomen. De fruitbomen en druivelaar zorgen voor vers geplukt fruit. De tuin kan wat onderhoud gebruiken, onkruiden tieren welig. Buiten zie je veel gekko, hagedis, slang, maar ook ongedierte : ratten. Aguila Calzada (dwerg arend) peuzelt die lekker op naast het zwembad. Mooi groot zwembad, afwerking rondom kan beter, zit ongedierte onder en soms boven, maar is binnenin wat telt. Na een week was de bodem niet meer zichtbaar, na 5 dagen was ook dit terug opgelost. Een pluim voor de pool guy ! Goede BBQ aanwezig, maar ook hieraan wat herstelling nodig.
    Zoals gebruikelijk in het Spaanse binnenland, heel veel honden, die ook ’s nachts van zich laten horen.
    Al bij al inderdaad leuk typisch Spaans huis, maar je ziet dat het niet van de eigenaar is beheerd. Het geheel is uitgemolken, en niet in verhouding met de huurprijs. Jammer, maar voor ons geen La Casita meer.

    Door: Jurgen Focquaert 01-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Heel bijzonder, nog onbedorven Zuid-Spanje!

    Heeerlijke vakantie gehad in Zuid-Spanje. De omgeving was werkelijk prachtig. Je hebt wel echt een auto nodig daar, want je kunt niet echte ergens naartoe lopen. De wegen zijn op auto's gericht. Het is geen massatoerisme bestemming waar je overal met de bus wordt heengebracht en gelukkig maar. Het is hier nog heerlijk natuurrijk en onbedorven. Overal Spanjaarden, geen toeristen. Boodschappen doe je gewoon in de lokale Lidl of DIA. En er zijn veel hele charmante restaurantjes waar dan alleen maar een paar Spanjaarden komen. Werkelijk heel bijzonder. In de omgeving met de auto is genoeg moois te zien. Wij gaan graag nog een keertje terug.

    Door: Karin 26-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Ontpannen en genoten prachtig gebied in Spanje

    Supervakantie!!

    Je moet wel houden van het zelfstandige - wij hadden een apart huisje. Alles was erg goed verzorgd. De inrichting is netjes. Supermarkten waren een stukje rijden, niet op loopafstand. Maar geen straf om een stukje te rijden. Het uitzicht is werkelijk prachtig adembenemend. De mensen zijn er erg vriendelijk. Het is er niet toeristisch, dat vind ik persoonlijk een groot voordeel.
    Wij hebben gewoon vooral heerlijk genoten van de natuur en de rust en zijn totaal ontspannen thuisgekomen.

    Tripje naar de ruïnes in de buurt is zeker een aanrader!!

    Door: Fam vd ven 22-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Erg genoten van een Spaanse vakantie

    Erg genoten van de goede zorgen, het prachtige uitzicht en het heerlijke Spaanse weer.
    Alles zeer goed en netjes verzorgd en we hebben een heerlijke, ontspannen vakantie mogen beleven!

    Door: Karien 08-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    leuk Spaans huisje

    Bedankt voor de goede zorgen en de heerlijke vakantie!

    Erg leuk Spaans huisje helemaal in stijl en met een mooi zwembad.

    Ook de kinderen hebben het erg naar hun zin gehad

    Door: Line 07-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Heerlijke vakantie in zuiden van Spanje

    Heerlijke ontspannen en ongelofelijk mooie vakantie gehad bij La Casita in het zuiden van Spanje. Het is niet eens zo ver weg, maar je voelt je echt totaal in een andere wereld. Het is er ruim, uitgestrekt, prachtig, warm, rustig, heerlijk.

    De persoonlijke service, vele faciliteiten, heerlijke eten en totale rust te midden van prachtige natuur
    doen ons zeker nogmaals willen terugkeren naar ditzelfde huisje van La Casita!

    5 sterrren!

    Door: Hannah 30-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    een van onze mooiste vakanties was met La Casita

    Een van de mooiste vakanties die we hebben gehad was bij La Casita.

    We hadden een rustieke villa in Zuid-Spanje. De rust om ons heen, de warmte van de mensen, het heerlijke zwembad met zicht op de olijfbomen.

    Echt een onontdekt stukje Spanje.

    In de omgeving genoeg te doen. Met de auto zijn wij overal naartoe gereden, langs bergwegen en strand.

    De service van de mensen ter plaatse was ook erg goed. We konden ze voor alles bellen wat er maar was, telkens werden we uiterst zorgvuldig en lief geholpen.

    Graag gaan wij gauw nog een keer naar een villa van La Casita!
     

    Door: Sanne 05-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    De perfecte vakantiebestemming

    Dit was voor mij echt de perfecte vakantiebestemming.

    De rust, de prachtige natuur en de fantastische service.

    En we zaten niet eens ver van Torremolinos enzo, maar wát een verschil met de drukte daar.

    Het is zeer goed verzorgd en echt met liefde gerund.

    Door: Karin van G. 24-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Hele fijne vakantie gehad in Spanje

    Echt een hele fijne vakantie gehad met La Casita

    Afgelegen locatie, dus geen last van massatoerisme aan de Spaanse Costa

    Zeer persoonlijke benadering, topservice

    Wij hopen gauw weer op vakantie te gaan met La Casita!

    Door: familie Pietersen 28-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Overwinteren in the middel of nowhere

    Nu ik niet meer werk, heb ik tijd genoeg om eens lekker lang weg te gaan.
    Met mijn vrouw deden we wel eens een cruise, maar tegenwoordig doen we het rustiger aan.
    Toen kwamen we ineens op het idee in de koude maanden naar een warm land te gaan, en zo kwamen we bij Spanje uit.
    Want dat is ook niet zo ver weg.
    La Casita stond bovenaan de zoekresultaten en we vonden het een handige website met veel keuze in mooie huisjes of villa's.
    Daarom daar geboekt, en dat is ons goed bevallen.
    Het was een prachtig huisje, ver van alles, maar als je een auto huurt, kun je toch veel zien en bezoeken.
    De service was erg prettig, er werden houtblokken gebracht en we konden heerlijk blijven eten.

    Door: Egbert 20-11-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Overwinteren in Spanje

    Wij zijn een dagje ouder en de kou in Nederland ontvluchten wij daarom graag. Omdat wij tevens gepensioneerd zijn, kan dat gelukkig gemakkelijk. Maar het is vaak een dure bedoening, want het zijn heel wat overnachtingen. Vorig jaar ontdekten wij La Casita, waar er een speciale korting geldt voor overwinteraars. Precies iets voor ons dus. Ook omdat daar goed voor ons gezorgd wordt en er veel gewandeld kan worden. En het word nooit koud daar!

    Door: renske en willem 03-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Positieve ervaringen!

    Er werd mij gevraagd te beschrijven wat mijn ervaringen zijn na ons verblijf in een villa van La Casita. Nou, daar kan ik duidelijk over zijn: die waren heel positief! We hebben heerlijk gewandeld door het platteland, uitstekend gegeten via La Casita en mooie autotochten gemaakt langs bergen en dalen. Veel mooie momenten beleefd dus een positieve "review"!

    Door: Van den Berg 02-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Goed

    Fijn vakantie gehad in een Spaans huisje. Niet zoveel te doen daar, dat vond ik wel jammer maar mijn vriend vond dat juist wel fijn.

    Door: Esther 29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    UItrusten

    Wil je een vakantie waarin je helemaal niks hoeft te doen, alleen maar een beetje met een boek aan een zwembad zitten, zonder andere gasten om je heen die ook in dat zwembad moeten? Ga dan net als wij naar La Casita. Je moet niet per se fan zijn van stedentrips ofzo (je kunt er wel heen, maar dat is dan een endje rijden - Torremolinos ofzo), maar echt van natuur houden. Dan zit je hier goed.

    Door: Van Eegeren 28-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    TOPvakantie

    Net terug van vakantie en wil eigenlijk al weer terug, haha. Wat een heerlijkheid en wat een rust daar, joh! Nu weer in het drukke Nederland, dat is echt even wennen na twee weken lang alleen maar olijfbomen, krekels en vooral heel veel rust en leegte om me heen. Ga gewoon gauw weer terug, dan heb ik alvast wat om naar uit te kijken... Iig, La Casita is echt een AANRADER, voor wie van rust en prachtig natuurschoon houdt sowieso!

    Door: Sebastian vd Zee 25-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Heel erg genoten

    Heerlijke vakantie gehad bij La Casita. Service was geweldig, locatie prachtig. Helemaal uitgerust.

    Door: Anne-Marie 13-08-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Heimwee

    Wij zijn twee jaar geleden een maand lang in Los Olivos geweest, een prachtig huisje van LaCasita in het midden van een olijvenbos. Het was echt een fenomenale vakantie, we hadden een eigen zwembad, een open haard, meerdere kamers, een bar, echt top. Paar uitstapjes gemaakt in de prachtige omgeving en het dorpje in de buurt en zelfs een dagje naar Torremolinos (wát een verschil haha, zo druk als het daar is vergeleken met in ons huisje). Een fantastische vakantie, ook door de superservice van de beheerder (hout voor de open haard werd gewoon gebracht). Nog steeds een beetje heimwee. Gelukkig hebben we de foto's nog..... ;)

    Door: Jacob en Ellie 10-08-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Wat een service!

    Wat fijn, dat comfort pakket! Lekker laat uitchecken. Bij elk probleempje of vraag kon ik de beheerder gewoon vragen en kreeg ik duidelijke uitleg of hulp!
    Lekker eten ook op Moralejo, met superverse vis.

    Door: Gast 10-08-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Fantastisch

    Wij zaten in een huisje bij Alozaina, een prachtig pitoresk dorpje in Andalusië. Echt een fantastische vakantie gehad, wat een ontzettend mooie locatie. Overal olijfbomen. Nauwelijks verkeer, nul lawaai, pure rust. Ben er helemaal uitgerust en wil eigenlijk gauw weer! Bedankt!!

    Door: Loes 08-08-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over La Casita

    Uw beoordeling