NederlandReview

  Ervaringen Provence Villas

  Waarom zou je een huis in de Provence of de Cote d’Azur huren via ProvenceVillas.nl? Of waarom juist niet? Dat zijn natuurlijk heel goede vragen en daar geeft NederlandReview je graag een antwoord op. Hieronder geven we meer informatie over Provence Villas.nl zodat je weet wat zij je te bieden hebben. Hiernaast willen we ook graag zoveel mogelijk ervaringen van huurders verzamelen, zodat je weet of dat wat Provence Villas zegt te bieden, ook echt is wat je krijgt. Kloppen de foto’s bijvoorbeeld met de werkelijkheid, of is er duidelijk sprake van photoshop? Er zijn nog veel meer aanbieders van vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk, dus wat maakt nu dat je juist bij deze verhuurder moet zijn? Wij geven je hier informatie en beoordelingen om je keuze wat makkelijker te maken. Succes en veel plezier met de voorpret.

  Over Provence Villas

  Provence Villas verhuurt vakantiehuizen, luxe villas, appartementen en XL vakantiehuizen. Die laatste zijn vakantiehuizen bestemd voor meer dan tien personen. Bijna alle accommodaties zijn voorzien van een privé zwembad. Met deze verschillende typen accommodaties bieden zij voor elk budget een verblijf. De woningen bevinden zich in plaatsen als Lorgues, Flayosc, Vidauban en Cotignac in de Provence of de Cote d’Azur. De huizen worden geselecteerd op kwaliteit en comfort. Provence Villas verhuurt rechtstreeks, dus zonder tussenkomst van een reisbureau en vertegenwoordigt vooral Franse, Nederlandse, Engelse, Belgische en Duitse eigenaren. Als je zelf eigenaar bent van een vakantiehuis kun je de zorg voor de verhuur ook uitbesteden aan Provence Villas. Je kunt dan kiezen uit drie verschillende verhuur-servicepakketten. Hier gaan wij verder niet op in, omdat NederlandReview is bedoeld voor de consument.


  Ben jij ook benieuwd naar

  Vidauban? Hier zie je waar je terecht komt als je een huis in dit Franse plaatsje boekt!

  Diensten

  Via de site kun je in het aanbod huizen zoeken op bestemming, plaatsnaam, duur van verblijf, het aantal personen en datum van aankomst. Vervolgens krijg je een overzicht van het aantal beschikbare woningen met een foto en een korte omschrijving. Wanneer je met de muis op een huis klikt vindt je vele foto’s van alle vertrekken en de omgeving van de woning. Verder zie je een zeer uitgebreide omschrijving van het verblijf en een kaart met de ligging van de accommodatie. Daarbij een beschrijving van de omgeving en eventuele bezienswaardigheden. Tot slot natuurlijk een overzicht van de beschikbaarheid, de prijzen en welke kosten inclusief zijn. Wanneer je besluit te boeken, kun je dit via de gangbare formulieren doen. Als je op zoek bent naar aankomst binnen vier weken, kun je kijken bij de last minute aanbiedingen. Dit kan je tien tot vijftig procent van de normale prijs schelen.

  Klachten

  Als je een klacht hebt over de gehuurde accommodatie dan is de beheerder ter plaatse degene aan wie je dit moet melden. Dien je klacht in tijdens je verblijf en binnen vierentwintig uur na het ontstaan van de klacht. De beheerder of een contactpersoon zal dan proberen het probleem op te lossen. Wanneer hij dit niet naar tevredenheid doet, dan kun je telefonisch of via e-mail contact opnemen met Provence Villas.nl die in contact gaan met de eigenaar en/of contactpersoon om alsnog tot een oplossing te komen. Als de klacht wat jou betreft niet goed is verholpen of opgelost, dan moet je binnen twee weken na afloop van de huurperiode dit schriftelijk melden aan Provence Villas. Provence villas zal binnen veertien werkdagen inhoudelijk reageren op de klacht, of aangeven wat de termijn wordt, wanneer twee weken niet haalbaar blijkt. Ditzelfde geldt voor een klacht over de service van ProvenceVillas.

  Lees de reviews van gasten in een vakantievilla van Provence Villas! Beviel de vakantie in Zuid-Frankrijk? Was het vakantiehuisje schoon en mooi?

  Provence Villas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Provence Villas

  Uw beoordeling

  Prachtig vakantiehuis gehuurd in de Provence

  Sinds mijn man en ik vijftien jaar geleden voor het eerst naar de Provence in Frankrijk zijn geweest, zijn we er niet meer weg te slaan. Sindsdien ieder jaar weer naar dezelfde streek op vakantie. Je kunt wel stellen dat we echt verliefd zijn geworden op de streek. Sinds een paar jaar boeken we nu een vakantiehuis bij Provence Villas en dat bevalt zo goed, dat we dit aankomende zomer wederom gaan doen. De huizen die geleverd worden zijn echt prachtig en van alle gemakken voorzien. Hier betaal je natuurlijk ook voor, maar dat hebben wij er wel voor over. Het personeel is alleraardigst en ze helpen je graag waar nodig.

  Door: Riëlle W. 11-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Provence villa's

  Ik houd enorm van de Provence.
  De natuur is er prachtig, het eten altijd goed en ik vind de mensen er vriendelijk.

  Veel vakanties doorgebracht in deze prachtige omgeving .

  Sinds een tijd hebben we Provence Villa's ontdekt, dat zijn keer op keer keurig verzorgde accommodaties waar je echt tot rust komt en waar het betaalbaar maar toch erg goed is.

  Door: G. Terwouw04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  prachtig en rustig huisje of villa in de Provence

  Wij zijn heerlijk uitgerust in de Provence.
  Ons vakantie huisje of 'villa' lag prachtig en ook zeer rustig.
  Wij willen zeker vaker naar de Provence en dan kiezen we vast nogmaals voor Provence Villa's.
  We hebben ooit overwogen zelf een huisje te kopen, maar dit is vele malen voordeliger en net zo handig!

  Door: P + L30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Provence Villas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Provence Villas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Provence Villas actief?

  Provence Villas is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Provence Villas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.