NederlandReview

  Ervaringen Husk

  Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Het is goed om alle reviews te lezen over dit bedrijf. Het is een bedrijf welke auto vakanties, wintersport vakanties, jongeren vakanties en ook bus reizen organiseert. JE kunt er goedkope vakanties krijgen en ook wat duurdere. Het is helemaal af te stemmen op je budget. Wanneer je zelf ook een goede of slechte ervaring met hun hebt gehad dan lezen we die graag terug op NederlandReview. Het is dan mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld van dit bedrijf te krijgen. Al vast bedankt!

  Over husk.nl

  Er waren ooit eens een groep studenten welke hielden van de sneeuw en van de bergen. Ze zijn tijdens de tijd dat ze nog studeerden volop reizen gaan organiseren voor andere studenten naar de sneeuw. Het beviel ze zo goed, dat ze een bedrijf hebben opgericht met de naam Husk. De jaren hierna groeide deze groep van klanten en studenten alleen nog maar sterker. Steeds meer hogescholen en universiteiten volgend. Ook het aantal bestemmingen groeide. Later gingen ze nog meer en grotere groepen helpen om naar de sneeuw te gaan.


  Nu is het bedrijf overgegaan in de Sundio Group om nog beter diensten aan te bieden en ook een ruimer pakket van diensten in de mooiste gebieden. Het is heerlijk om te zien hoe ze zijn gegroeid. Nog steeds bieden ze betaalbare wintersportvakanties aan om een onvergetelijke tijd te hebben in de skigebieden van Oostenrijk en Frankrijk. Husk werkt vanuit Rotterdam om iedereen een geweldige tijd te bieden op de wintersport of andere vakantie.

  Na het skiën tijd voor een feestje? Dan ben je overgeleverd aan de Ski Hut!

  De diensten van husk.nl

  De busreis. Veiligheid is essentieel. Alle bussen worden gecontroleerd aan de eisen van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Winterbanden en sneeuwkettingen zijn een must. Er rijden alleen gediplomeerde Nederlandse chauffeurs in de bussen welke de rijtijdenwetten naleven en kennen.
  De accommodatie. Ook hier gelden hoge eisen. Het moet schoon zijn en goed onderhouden. Ook moeten er alle faciliteiten zijn en moeten ze dicht bij de pistes en apres ski locaties liggen.
  De skipas zit standaard bij het pakket in. Het is voor 6 dagen geldig. Je kunt het verlengen en ook bij het boeken uitsluiten.

  Zorgeloos

  op reis, is gemakkelijk te regelen bij Husk. Van A tot en met Z wordt alles goed geregeld.
  Husk organiseert ook groepsreizen tot 1000 mensen!

  Klachten, tips en complimenten over husk.nl

  Ben je ergens niet tevreden over of heb je ergens een klacht over? Dank kun je dit kenbaar maken bij Husk.nl. Het kan via de website, via de mail, per telefoon en natuurlijk ook per post. Het is goed om te weten, dat ze met hun instelling altijd op zoek gaan naar een oplossing.

  Heb jij ervaring met husk.nl?


  Kies ervoor om een bedrijf te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken.

  Lees ervaringen over Husk. Hoe beoordelen klanten de wintersport, chalets, feesten, ski-oorden, service en aanbiedingen van Husk?

  Husk
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  7.6
  83% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Husk

  Uw beoordeling

  Combi boeken is goedkoper

  Leuke tip! De huisjes zijn best wel ok. Niet enorm luxe ofzo maar met student/vrienden echt flink boven de normale standaard wat je bij jongerenreizen / studentenreizen zou verwachten. Het was even zoeken, maar wij hadden zelfs een appartement aan de piste in les deux alpes. De combinatie skipas / appartement / reis is goedkoper dan dat je de boel apart zou boeken. Nou wilde wij niet met de bus (want dat is altijd een ramp) dus hebben er extra een treinreis bij geboekt en de bus gelaten voor wat het was. Maar alles apart kopen zonder husk was dus duurder geweest dus dit was een prima combo! Vooral de skipas scheelt erg veel! De rest (info / reisbescheiden enzo) waren trouwens ok. Reisleiding heb je niet zo heel veel aan (want wat moet je er sowieso mee) maar ze doen daar wat ze moeten doen en zijn er wanneer ze er moeten zijn is prima dus. De barbecue is een absolute afrader (want die zit er dus ook bij) want was niet te vreten. Maar goed, die moet je dan maar gewoon overslaan.

  Door: Dirk16-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Met vier meiden op wintersport

  Met een groep van vier meiden op wintersport geweest met Husk. Een van ons had hier eerder geboekt, zo kwamen we aan Husk. Alles was mooi geregeld, genoeg materiaal mee en het hotel was erg mooi, op loopafstand van de coolste pistes en ook erg mooi design en gezellige sfeer. Volgend jaar gaan we weer en misschien wel weer naar precies hetzelfde hotel, want het was erg goed geregeld allemaal. En niet eens zo duur, dus we zijn tevreden!

  Door: tessa lodewijks31-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Zonder ouders op vakantie voor het eerst

  Voor het eerst mag ik dit jaar zonder ouders op vakantie, maar dan moet het wel met een organisatie die alles regelt.
  Wij gaan nu met Husk op skivakantie in Frankrijk!
  We konden gewoon online boeken, de website werkt prima en alles is inclusief. Dus goed geregeld, dan zijn mijn ouders weer tevreden...
  Heeel veel zin in.

  Door: Miriam Soerink16-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Goede deal

  Goede deal geboekt hier
  Reisje met alles erop en eraan
  Goed te doen!

  Door: Antoon29-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  ERGSTE REIS OOIT

  Verschrikkelijke organisatie- absoluut NIET aan te raden!!! Twee dagen in de KOU moeten wachten, omdat de check-in pas s'avonds laat was en de check-out 's ochtends vroeg en husk niet eens onderdak voorzien had! Of tenminste een activiteit. We moesten 14 uur aan een stuk gewoon in de kou buiten wachten. De bus was bovendien nog 3 uur te laat. Door alle kou (ook in de bus was het ijzig koud, zelfs met een dekentje), heb ik zelfs een nierontsteking gekregen, waardoor ik naar de dokter moest en de rest van de week niet meer kon snowboarden. Heb dan mijn materiaal naar de winkel teruggebracht. De winkel (Cyber skishop) zei dat ze geen probleem hadden met het geld ervoor terug te betalen, maar dat ze dat aan HUSK zouden doen en dat HUSK het dan aan mij zou terug betalen. Na heel veel emails en zelfs legal advice, weigeren ze gewoon het terug te betalen en houden het voor zichzelf. Ongelofelijk dat zo'n onprofessionele organisatie nog niet failliet is gegaan. Er waren nog erg veel andere slechte dingen aan de reis (veel te kleine appartementen, lichten werkten niet, etc), dus echt absoluut geen aanrader!!

  Door: Teleurgestelde Reiziger22-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Voor een schijntje op wintersport

  Zomers ga ik doorgaans altijd met mijn vrienden op vakantie, maar ik was ook erg benieuwd hoe het zou zijn om op wintersport te gaan. Daarom met twee maten een wintersportvakantie geboekt bij Husk. Op het internet van diverse jongeren verhalen gelezen en het bleek een soort jongerenvakantie te zijn. Dat kan ik inderdaad bevestigen. Je gaat natuurlijk voor de beleving en voor het skiën, maar we hebben ook een groot deel in de bar gestaan. De skipas zit bij je vakantie in, waardoor je niet verrast wordt door bijkomende kosten. Het was voor mij een onvergetelijke ervaring.

  Door: Jorrit Blanken07-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Husk een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Husk. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Husk actief?

  Husk is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Wintersport en Actief, Groepsreizen, Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Husk gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.