NederlandReview

  Ervaringen Flowtrack

  We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie. Flowtrack is een bedrijf wat zich bezig houdt met goedkope vakanties, zon vakanties, wintersport vakanties en ook jongeren vakanties. Het is een bedrijf wat in België is gevestigd. Kies ervoor om de reviews te lezen over Flowtrack zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van flowtrack. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

  Over Flowtrack
  Flowtrack is een bedrijf wat in België is gevestigd en waar een jong team actief is om de mooiste vakanties mogelijk te maken bij de verschillende locaties. Ze richten zich voornamelijk op suftvakanties voor jongeren. Je kunt leren surfen op een mooie zomerse bestemming om avonturen te beleven. Het is heerlijk om hier naar toe te gaan.  Het is ook mogelijk om naar de Atlantische kust te gaan of naar Spanje aan de Middellandse zee. Het is goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Maar er zijn ook wat locaties in Frankrijk.

  Diensten van Flowtrack
  Het is mogelijk om een mooie vakantie job te scoren bij Flowtrack. Ze helpen je aan een leuke betaalde baan waar je volop van kunt genieten Daarnaast kun je gewoon vakantie vieren. Iets wat natuurlijk erg mooi en goed is. Wanneer je de foto’s ziet op de website van flowtrack dan zie je hoe mooi het allemaal kan worden en hoe goed het allemaal kan worden. Het is de moeite waard om je aan te melden en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk naar de mogelijkheden om zo een goede keuze te kunnen maken. Een vakantiejob als deze is natuurlijk wel wat anders dan kranten bezorgen of salade bakken te vullen. 
   


  Christophe, de oprichter van Flowtrack, vertelt zijn verhaal.

  Klachten, tips en complimenten over flowtrack
  Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit te melden bij Flowtrack. Je kunt dit per post, per mail en ook per telefoon doen. Het goed om dit te oden, om zo een goede toelichting te krijgen. 
  Natuurlijk is het goed om je mening over flowtrack op NederlandReview achter te laten. 

  Heb jij ervaringen bij flowtrack
  Pak je kans! Deel met anderen wat jij van Flowtrack vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van Flowtrack. Op Nederlandreview verzamelen we de meningen, ervaringen en beoordelingen van mensen over bedrijven. Schrijf een review, want ook jouw mening telt.

   

  We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie. Flowtrack is een bedrijf wat zich bezig houdt met goedkope vakanties, zon vakanties, wintersport vakanties en ook jongeren vakanties.

  Flowtrack
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8,8
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  9

  Prijs

  7,6

  Leveren

  9,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  actieve vakanties

  Joselien10-01-2017

  Voor een strandvakantie maak je mij echt niet wakker.
  Ik wil wat te doen hebben, zit al genoeg stil het hele jaar door!

  Flowtrack is echt de ideale vakantie aanbieder voor mij. Ze hebben echt heel veel actieve vakanties en de service hier is helemaal top.

  Al een paar keer hier een geweldige vakantie gevonden en ook voor mijn volgende vakantie ga ik zeker hier weer kijken.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Surfvakantie

  Hanke25-12-2016

  Mijn dochter mocht een vakantie uitkiezen en ze koos voor een surfvakantie met flowtrack, want dat wilde ze graag leren. Ze ging helemaal alleen en wij waren erg trots op haar.
  Ze had het fantastisch gehad op het 'Beach camp'.
  Volgend jaar mag ze weer en ze kiest dezelfde reis nog een keer.

  Echt een aanrader voor als je je puber op een leerzame reis wil sturen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  mountain bike weekend supervet

  Erwin16-09-2016

  Supervette mountain bike weekend geboekt met flowtrack.

  Je ontmoet lotgenoten / soortgenoten en bent een heel weekend gewoon lekker actief bezig met jezelf, je fiets en elkaar.

  Echt een fantastische ervaring, alles goed geregeld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Geweldige Short ski

  Annemarie30-04-2016

  Van de winter een Short ski naar Sölden- Ötztal gedaan.Ik kon alles makkelijk boeken, en alles was eigenlijk wel te bespreken, ben ook een dag eerder gekomen dan de rest. Alles verliep prima heb hele dagen leuk kunnen skiën en de BIG 3 gedaan! Het hotel was geweldig, na het skiën kon je meteen het welness gedeelte in! Er was een apre-ski tent langs het hotel, daar was ook altijd wel wat te doen. Ik heb een leuke en volle mini vakantie gehad

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Flowtrack

  Uw beoordeling