OAD reizen

7.4
7.5

Bestellen

7.3

Service

7.3

Prijs

7.5

Levering

87.5%

Zou hier weer kopen

OAD reizen

Oad reviews, meningen en beoordelingen! 

Wat anderen van Oad zeggen! Oad bestaat al vele jaren. Door de jaren heen hebben ze hun dienstenpakket stap voor stap uitgebreid. Waar ze vooral bekend zijn geworden door hun busreizen is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Oad biedt zonvakanties aan, autovakanties, stedentrips, wintersport vakanties, last minute vakanties, hotel aanbiedingen, vliegtickets , dagjes uit en natuurlijk nog steeds de bus vakanties en excursiereizen.

Over Oad

De hoofdvestiging van Oad staat in Goor. Vanuit hier worden met 200 medewerkers dagtochten, rondreizen, trips, cruises, arrangementen en tal van vakanties georganiseerd. Het is mogelijk om een individuele vakantie te boeken en ook om een groepsreis te kiezen bij de Oad. 

De vijf voordelen van Oad zijn:
•    Ze hebben als enige touroperator hun eigen reisleiders en chauffeurs in dienst
•    De reisleiders en chauffeurs hebben een goede opleiding gehad en een sterke kennis over de reis en de bestemming
•    Het wagenpark is het jongste wagenpark van heel Nederland
•    Er is een Oad taxi service welke u ophaalt van huis en ook weer thuisbrengt na afloop van uw vakantie
•    Ze bieden de meest complete reizen aan zonder onaangename verassingen 
Natuurlijk is er nog veel meer. Zo willen ze u graag helpen om een onvergetelijke vakantie te vieren. Ook voor de veeleisende klant is er volop te verwachten van de Oad. Door samen te werken met specialistische partners is het mogelijk om een breed aanbod te realiseren en de meest mooie arrangementen en vakantiereizen.  

De geschiedenis van Oad 

Oad staat voor Overijsselsche Autobus Diensten. Ze zijn in 1924 gestart door een bus te kopen voor het openbare vervoer. Later werd de bus ook ingezet voor groepsreizen. Eerst binnen Nederland en later ook naar het buitenland. In de jaren zestig ging Oad verzorgde busreizen organiseren. In de jaren zeventig werden de eerste reisgidsen van de Oad verstuurd. Door de verschillende innovaties van de slaapbus, de skibus, de lage instapbus en de fietsbus werd er steeds veel publiciteit behaald door de Oad. In de jaren negentig was het bedrijf uiterst succesvol. Helaas zijn ze failliet gegaan en wisten ze door te starten na het faillissement in oktober 2013 door een samenwerking met Nobel Capital Partners.

De diensten van Oad

Oad houdt zich bezig met verschillende soorten vakanties. Het gaat onder andere om de volgende vakanties:
•    Goedkope vakanties
•    zonvakanties
•    autovakanties
•    stedentrips
•    wintersport vakanties
•    last minute vakanties
•    hotel aanbieders
•    vliegticket aanbieders
•    Daguitjes
•    busvakanties

Klachten, tips en complimenten over Oad

Natuurlijk is Oad groot geworden door naar haar klanten te luisteren. Het is belangrijk geweest voor hun om zo hun dienstverlening te verbeteren. Natuurlijk luisteren ze nog steeds goed naar hun klanten. Alle klachten, tips, opmerkingen en complimenten zijn van harte welkom bij dit mooie bedrijf. 

Uw mening over Oad 

Heeft u een mening over de Oad? Wilt u een beoordeling over Oad achter laten? Dit kan bij NederlandReview. NederlandReview plaatst als onafhankelijke partij de meningen en beoordelingen van Nederlanders over verschillende bedrijven. Ook over de Oad kunt u uw mening op NederlandReview achterlaten. U helpt hier vele mensen mee! Ze zullen uw mening graag lezen om daarna een beslissing te maken waar ze hun vakantie gaanboeken. Al vast bedankt voor uw reactie, beoordeling en review over Oad.


 


OAD reizen, met de bus of vliegtuig? Zijn ze betrouwbaar en goed? Lees onafhankelijke ervaringen & beoordelingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Anderen bekeken ook