NederlandReview

  Ervaringen Oadbus

  Heb je geen zin om dat hele stuk naar Parijs te rijden zodat je kinderen naar Disneyland kunnen en is vliegen echt te duur? Misschien dat een busreis met Oadbus dan de perfecte oplossing is. Je vertelt namelijk aan al je vrienden dat je kinderen al weken zeuren om naar Disneyland Paris te gaan, maar eigenlijk sta je zelf ook te popelen. Je hebt Sneeuwwitje namelijk altijd al eens in het echt willen ontmoeten. Met de Oadbus is het lange rijden geen probleem meer. Je wordt netjes in Parijs afgezet, maar je wilt onderweg natuurlijk niet met een lekke band komen te staan. Lees daarom eerst de reviews van klanten die al met een Oadbus gereisd hebben. Ze vertellen alles over hun ervaringen, zodat jij niet met pech langs de weg blijft zitten, terwijl Sneeuwwitje er met haar droomprins vandoor gaat.

  Over Oadbus

  Bij de meesten zal Oad bekend zijn als een reisorganisatie, maar de organisatie is in 2013 een nieuwe dienst begonnen met de Oadbus. De nieuwe dienst organiseert dagtochten, busreizen, riviercruises en zelfs reisjes naar Disneyland Parijs. Je kunt bij Oadbus zelf een reis boeken of gebruikmaken van de dagarrangementen die al gepland zijn. De bussen vertrekken vanuit 8 verschillende locaties in Nederland. De organisatie heeft maar liefst 120 verschillende bussen en de 150 chauffeurs staan altijd klaar om je veilig naar je bestemming te brengen. Of het nu gaat om een kleine groep van 20 personen of een grote bijeenkomst van 10.000 mensen. Bij Oadbus is het mogelijk.


  Zoek je nog een lekker nummer voor onderweg, probeer dan On The Road Again van Willie Nelson eens!

  Voordelen Oadbus

  – Je wordt altijd vervoerd in één van de luxe Oad bussen
  – Er is voor alle groepen een gepaste bus
  – Je hoeft je nooit zorgen te maken om het vinden van een parkeerplek
  – Er zijn basisreizen of compleet verzorgde programma’s
  – Oadbus onderhoudt goede relaties met partners om deals te kunnen bieden aan hun klanten
  – De organisatie heeft 150 eigen chauffeurs met jaren van ervaring
  – De opstapplekken zijn verspreid over heel Nederland
  – Op de bestemming is er altijd een duidelijk aanspreekpunt
  – Er is in sommige bussen WiFi beschikbaar

  Oad bussen

  – Fietsbus
  – VIP bus
  – Excellent bus
  – SnelwegNachtbus
  – StrandExpress
  – Cultuurbus
  – KNVB bus
  – Ajax spelersbus
  – Disney Kidsbus
  – KLM bus
  – Royal Class bus
  – The Lion King bus

  Klachten Oadbus

  Tijdens de reis kunnen er altijd eventuele problemen voorkomen. Deze problemen moet je altijd direct bespreken met de chauffeur van de bus. Zijn er echter na de reis nog klachten? Neem dan contact op met Oadbus via het contactformulier op de website. Je kunt ook altijd zelf mailen of gebruikmaken van het telefoonnummer als je direct met iemand wilt spreken. Heb je vragen over het boeken van een bus? Maak dan ook gebruik van de contactgegevens op de website. Je kunt voor vragen ook via Social Media contact opnemen.

  Jouw ervaringen met Oadbus

  Ben jij naar de kerstmarkt in Oberhausen gereisd met een Oadbus? Of heb jij een Oadbus gehuurd om je collega’s naar het bedrijfsuitje in Antwerpen te brengen? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de organisatie. Is het eenvoudig om een busreis te boeken? Waren de bussen schoon? Was de chauffeur altijd goed te bereiken? Geef antwoord op al deze vragen in jouw review. Nieuwe klanten kunnen van jouw ervaringen leren.

  Lees de reviews over de ervaringen van klanten die een busreis maakten met Oadbus. Wat vinden ze van de chauffeurs? En waren de bussen schoon?

  Oadbus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Oadbus

  Uw beoordeling