Goedkope energie

Goedkope energie

Goedkope energie, dat willen we allemaal wel. Helaas is de realiteit dat de kosten van energie elk jaar omhoog gaan, terwijl je er niets extra voor krijgt. Veel mensen gaan dan ook elk jaar op zoek naar een nieuwe leverancier. Veel mensen stappen elk jaar over, om per maand minder te betalen, of ...

laat meer zien

Bedrijven

Oxxio Energie
75 reviews
4.6
Nederlandse Energie Maatschappij | NLE
43 reviews
4.9
Sloop de Crisis
21 reviews
6.8
UnitedConsumers
33 reviews
5.9
Zelfstroom
88 reviews
4.8
Electrabel
5 reviews
9
DELTA Energie
49 reviews
3.5
Greenchoice
41 reviews
6.1
Miky
9 reviews
7.3
DealDirect (niet meer actief)
5 reviews
6.6
Gaslicht.com
16 reviews
5.9
EasySwitch.nl
23 reviews
7.5
Vandebron
52 reviews
5.2
Pure energie
45 reviews
7.8
ENGIE Energie
218 reviews
7.4
Pricewise
65 reviews
5.7
Independer
32 reviews
5.5
Kringloopenergie
6 reviews
8.8
Comfort Energy
4 reviews
7.6
Consumind
26 reviews
2.9
Vastelastenbond
16 reviews
6.7
Budget Energie
125 reviews
4.3
Minder.nl
3 reviews
4.2
BespaarBazaar
7 reviews
5.8
Koopkracht
2 reviews
4.8
Vrijopnaam
3 reviews
5.3
Energiecollectief.nl | EnergieFlex
1 reviews
8
easyEnergy
63 reviews
6.1
CVketelvoordeel
1 reviews
8.5
om Nieuwe Energie
9 reviews
8.7
Powerpeers
37 reviews
7.3
Overstappen.nl
4 reviews
2.1
NieuweStroom
12 reviews
5.7
ENGIE Zakelijk
1 reviews
9.5
EnergieCheck.nl
1 reviews
2
HalloStroom
5 reviews
7.3
Newpower
3 reviews
7.3
Frank Energie
6 reviews
5.6
NextEnergy
11 reviews
4.8

Goedkope energie

Loont het om een goedkope energieleverancier te nemen? Is de service ook belangrijk zodat u achteraf niet bedrogen uitkomt, of is dit helemaal niet nodig. Door middel van ervaringen en reviews willen wij u hier graag bij helpen. Misschien is het helemaal niet rendabel om voor een laag tarief te kiezen dat totaal geen klantenservice biedt. Maar wellicht is het toch winstgevend om eerst enkele energie aanbieders naast elkaar te leggen en ervaringen te lezen om zo tot een beter oordel te komen.

Hoe bepaal ik wat de goedkoopste energieleverancier voor mij is?
De goedkoopste vinden is niet altijd makkelijk en vaak ook onduidelijk. Het is een doolhof van regel, aanbiedingen, andere manier om tot de berekening te komen en dus..erg lastig om te zoeken. Daarnaast heeft elke leverancier weer verschillende tarieven met verschillende opties. En heb je die wel allemaal nodig? (ofwel; betaal ik niet teveel voor onnodige opties die niet voor mijn thuissituatie van toepassing zijn). Goedkoop is dus niet altijd duurkoop. De goedkoopste hoeft niet uiteindelijk de goedkoopste te zijn. Vandaar dat kosten niet alles zeggen. Maar ervaringen wel. Welke leverancier heeft u als goedkoopste ervaren? Lees de reviews bij NederlandReview!

Voor veel mensen bedragen de maandelijkse energiekosten een groot deel van de vaste lasten. Door geld te besparen op de energiekosten, kunt u eenvoudig veel geld overhouden aan het einde van de maand en dus meer geld overhouden om leuke dingen te doen. Maar hoe kunt u geld besparen op de energierekening, zonder dat u bepaalde apparaten nooit meer kunt gebruiken en de verwarming standaard een paar graden lager moet zetten? Dit is erg eenvoudig, want het enige wat u hoeft te doen om geld te besparen is een aanbieder te zoeken voor goedkope energie. Wat goedkope energie precies inhoudt en hoe u een aanbieder van goedkope energie kunt vinden, leest u op deze pagina. 

Goedkope energie: wat is dat?
Goedkope energie betreft energie die u voor een lage maandelijkse prijs af kunt nemen. Iedere energieleverancier hanteert weer andere tarieven bij het aanbieden van energie, wat betekent dat iedere energieleverancier voor hetzelfde verbruik weer een andere jaarrekening stuurt. Neemt u goedkope energie af, dan kunt u tientallen tot honderden euro’s per jaar besparen door simpelweg het juiste contract af te sluiten. 

U kunt goedkope energie afnemen door een aanbieder te zoeken die standaard lage prijzen hanteert, maar u kunt ook goedkope energie afnemen door gericht op zoek te gaan naar een aanbieding om goedkoper energie af te kunnen nemen. Zeker rond het einde van het jaar, zijn er veel energieleveranciers die aanbiedingen lanceren voor het afnemen van goedkope energie. Dit komt omdat veel mensen rond het einde van het jaar overstappen om goedkope energie af te nemen en veel energieleveranciers hierop inspelen door goedkope aanbiedingen te lanceren. Zeker als u aan het einde van het jaar over wil stappen, is het dus verstandig om op zoek te gaan naar een aanbieder van goedkope energie. 

Goedkope energie vinden: hoe doet u dat?
Het vinden van een aanbieder met lage energiekosten of een goede aanbieding, kan best lastig zijn. Dit komt niet alleen omdat er zo veel energieleveranciers actief zijn in ons land, maar ook omdat iedere aanbieder van energie weer andere tarieven hanteert en deze tarieven niet altijd duidelijk op de website vermeldt. Heeft u ook moeite met het vinden van een aanbieder van goedkope energie? Ga dan niet zelf op zoek naar een energieleverancier met lage tarieven of een aantrekkelijke aanbieding, maar vraag andere consumenten om hulp bij het vinden van een goede energieleverancier met lage kosten. 

De beste manier om dit te doen, is door reviews, beoordelingen en eventuele klachten van andere consumenten op deze website door te lezen. Door reviews, beoordelingen en klachten door te nemen, komt u er vanzelf achter bij welke energieleverancier u wel of geen contract af moet sluiten. Leest u bijvoorbeeld over een aantrekkelijke aanbieding van een energieleverancier, dan weet u dat u ook van deze aanbieding kunt profiteren om veel geld te besparen. Leest u over slechte services van een andere energieleverancier, dan weet u dat u beter geen klant kunt worden bij deze aanbieder van energie.