Kringloopenergie

9

Bestellen

8.7

Service

8.3

Prijs

9

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Kringloopenergie

Deel jij ook dezelfde mening als anderen over Kringloopenergie? Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via et bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Recycle je mening op onze site! 

Over Kringloopenergie

Kringloopenergie is een onderdeel van HVC. HVC is het grootste niet commerciële afval energie bedrijf van ons land. Kringloopenergie is het eerste bedrijf wat zich een afvalenergiebedrijf mag noemen. Het is een bedrijf welke energie aan huishoudens levert in ons land. Kringloopenergie is een bedrijf wat restafval opnieuw gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om een duurzame toekomst te ontwikkelen. Door zoveel als mogelijk afval opnieuw te gebruiken is het mogelijk om van afval energie te maken. Het gaat hier om biomassa energie en ook om zonenergie en windenergie. Samen zorgt het voor een nieuwe economie: de circulaire economie. 

Diensten van Kringloopenergie

Kringloopenergie is een bedrijf wat energie aanbiedt. Het is een bedrijf welke afval recyclet en opnieuw gebruikt om er energie van te maken. Het is een bedrijf wat volop mogelijkheden biedt en kansen om een duurzame economie te realiseren in ons land. 

Klachten, tips en complimenten over Kringloopenergie

Natuurlijk kan er altijd iets misgaan. Het is daarom goed om te weten, dat de klachten en opmerkingen ook graag ontvangen worden door dit bedrijf. Op die manier kunnen ze niet alleen jouw klachten ombuigen naar waardevolle feedback, maar ook jou helpen om een tevreden klant te worden van dit bedrijf. Uiteraard worden tips en complimenten ook van harte ontvangen. 

Heb jij ervaring met Kringloopenergie? 

Ken jij dit bedrijf Kringloopenergie? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 


 


Deel jij ook dezelfde mening als anderen over Kringloopenergie? Lees ervaringen en beoordelingen van klanten die u voorgingen bij kringloopenergie!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Niets bijzonders. Niet goed en niet slecht.

Mwa..niet heel veel anders dan anderen. Ik blijf nog een jaartje hangen en hou het voor gezien. Op naar de volgende welkomstbonus. Geen slecht woord, maar ook niet echt een goed woord voor deze maatschappij. Niets bijzonders.

V

Van doelen

23-11-2017

0

Sympathiek

Sympathieke partij, aardige telefonistes aan de lijn en voor mij is het belangrijk dat het kringloopenergie is.

S

S. de Hond

14-12-2016

0

recycle energie

Overstappen ging snel en makkelijk Recyclen voelt toch beter

A

Azur

05-12-2016

0

Betere energie nu met kringloop

Wij kozen voor kringloop energie omdat het beter is voor het milieu en dat voelt gewoon beter. We waren wel iets duurder uit dan voorheen toen we nog bij Nuon zaten, maar het scheelt niet eens zoveel en het voelt gewoon beter. Afsluiten / overstappen ging lekker snel.

Z

Zania

30-10-2016

0

van afval nieuwe energie

Wij geloven echt in duurzaam. Bij HVC maken ze van afval nieuwe energie - kan het beter? Bovendien zijn ze zeer vriendelijk en ben je in een wip overgestapt. Aanrader!

F

Franca

27-08-2016

0

Energie beter voor het milieu want recycle

Beter voor het milieu, beter voor het gevoel Het bedrag viel me alles mee, en dat had niet eens prioriteit

D

De Smed

20-07-2016

0