Pure energie

7.8
8

Bestellen

7.7

Service

7.4

Prijs

8

Levering

75.6%

Zou hier weer kopen

Pure energie

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt het mogelijk om op een duurzame manier gebruik te maken van energie: groene energie dus. Pure energie zorgt ervoor dat u volop kunt genieten van de stroom en anderen energie. De energie is duurzaam opgewekt. U kunt altijd zien op de site welke duurzame energieprojecten dit allemaal mogelijk maken. 

Wilt u weten wat anderen van Pure energie vinden? Dan is het goed om de beoordelingen en meningen van anderen over hun te lezen op NederlandReview. U kunt dan op een onafhankelijke manier een oordeel vellen over dit bedrijf. Wel zo goed natuurlijk.        

Over Pure Energie

Pure Energie is zowel een producten als ook leverancier van uitsluitend duurzaam energie. Puur Energie is onderdeel van Raedthuys. Ze zijn al meer dan 20 jaar actief met het opwekken van stroom uit zonne-energie en windprojecten. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn. Het gaat van het weiland direct naar het stopcontact. Groene stroom is er voor bedrijven en ook consumenten. Het is altijd lokale groene stroom! 

Pure energie hanteert zeven garanties, te weten:
1.    Wij verkopen niet meer dan we zelf kunnen opwekken. De windmolens staan in het hele land. Natuurlijk heeft iedere windmolen haar eigen capaciteit. Als het maximale huishoudens is aangesloten op een windmolen dan zal deze niet meer stroom gaan leveren. Ook wordt er geen stroom geïmporteerd. Er wordt alleen stroom geleverd welke zelf opgewekt wordt in Nederland. 
2.    U kunt zelf kiezen voor uw eigen windmolen. U kiest en bepaalt welke windmolen u gebruikt om uw stroom op te wekken. Dit kan tot de stroom is uitverkocht van een specifieke windmolen. 
3.    Ons tarief is zeer scherp en eerlijk. Het is natuurlijk belangrijk om schone energie te gebruiken. Of eigenlijk om pure energie te gebruiken. Het is echter niet nodig om meer te betalen dan nodig. De tarieven zijn zeer helder en duidelijk. Ook zijn er nooit verassingen achteraf over de prijs van de energie.  
4.    Onze winst is voor het milieu en de samenleving. Tien procent van alle winst gaat naar een goed doel wat zich richt op een duurzamere wereld. De andere negentig procent wordt gebruikt om nog meer duurzame energieprojecten te realiseren. Een klant van Pure Energie helpt dus altijd om de wereld een stukje beter te maken. 
5.    Onze klanten worden beloond. U krijgt een scherp tarief voor uw energie. Daarnaast krijgt u echte groene energie geleverd. U krijgt goedkope en groene stroom!
6.    Contact is altijd mogelijk! Het is mogelijk om via social media, telefoon en ook per email contact op te nemen met Pure energie. 
7.    Kwaliteit boven alles!
 


Diensten van pure energie

Pure energie wekt haar eigen energie op via zonne-energie en windenergie. De pure energie wordt al meer dan 20 jaar geleverd. U kunt uw eigen bron van energie kiezen.    
Stroometiket: dit is onze 100% groene stroom 

Klachten, tips en complimenten over en voor pure energie

Bent u ergens ontevreden over? Wilt u een klacht indienen? Dan kunt u via social media, e-mail of per telefoon contact opnemen met hun. Ze zullen er alles aan doen om u niet alleen goed te woord te staan, maar ook om een oplossing te vinden voor uw klacht of probleem. 

Uw mening over pure energie

Bent u een klant of klant geweest van Pure energie? Dan is het goed om uw mening over hun op NederlandReview achter te laten.  Hierdoor is het namelijk mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen over hun. Het is gemakkelijker om met de hulp van vele reviews, meningen en beoordelingen van huidige en oude klanten van Pure energie te beslissen om wel of geen klant van hun te worden. Laat dus vooral ook uw mening achter over hun op NederlandReview.

Wat vertellen de ervaringen van klanten die u voorgingen bij Pure Energie? Is de service van Pure Energie wel goed en is hun goedkope windenergie wel echt groen? Wat vindt Nederland? Lees ervaringen en beoordelingen over Pur Energie op NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (45)

Anderen bekeken ook

close

Pure energie

Vergelijk reviews en bekijk Pure energie