om Nieuwe Energie

8.7
9.6

Bestellen

9.1

Service

7.3

Prijs

8.9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

om Nieuwe Energie

De trend van duurzaam en bewust leven is al een tijdje overal terug te vinden. Het wordt daardoor ook steeds makkelijker om groen te leven. Of het nu gaat om bewuster eten, rijden in een elektrische auto of kiezen voor een groene energiemaatschappij, we hebben steeds meer opties. Ook energiemaatschappij om heeft groene en duurzame energie voor klanten die het milieu willen beschermen. Er zijn echter zoveel spelers op de markt, dus hoe kun je kiezen? Dat is waar we bij NederlandReview bij willen helpen. Je vindt hier de reviews en beoordelingen van klanten van energiemaatschappij om. Ze vertellen je alles over hun ervaringen, zodat jij de beste keuze kan maken voor groene energie.


Over om

Nieuwe energie, dat krijg je bij om. Het gaat hierbij niet om grijze energie dat steeds vaker als groene energie aangeboden wordt. Bij om is de energie echt groen. Deze energie komt ook gewoon uit Nederland. Het wordt lokaal door een energiecoöperatie bij jou in de buurt opgewekt. Hoe wordt de energie van om zo groen? Dat komt omdat zij zich richten op alle vormen van duurzame energie die beschikbaar is. Het gaat om zonnestroom, windstroom en groen gas. Gewoon puur natuur noemen ze dat. 


 


Waarom om?

1. Bij om is alles groen: Je hoeft je bij om geen zorgen te maken dat je voor groene energie betaalt en grijze energie geleverd krijgt. Bij om is namelijk alles 100% groen. Het komt allemaal van de Hollandse wind en zon.
2. Gewoon goed: De energie van om is niet alleen goed voor je milieu, maar ook voor je buurt. De energiemaatschappij werkt namelijk samen met de lokale energiecoöperaties uit jouw buurt. En een beter milieu is natuurlijk ook goed voor jou en je familie.
3. Extra voordelig: De voordelige prijzen van om zijn een belangrijke reden waarom hun klanten kiezen voor hun groene energie. De prijzen zijn echter niet het enige voordeel. Om investeert hun winst namelijk weer in jou en je omgeving.


Klachten om

De klantenservice van om staat altijd klaar voor klanten met vragen, opmerkingen en klachten. Schrijf bij klachten dus niet meteen een negatief review en neem eerst contact op met de energiemaatschappij. De klantenservice kan je klacht wellicht oplossen. Je kunt op de website op de contactpagina het contactformulier invullen. Je vindt hier echter ook het telefoonnummer, e-mailadres en post adres. Er is dus altijd een geschikt manier om contact op te nemen met om. Heb jij je klacht al gemeld bij de klantenservice? Vertel in jouw review dan of je vriendelijk te woord bent gestaan.


Schrijf een review over om!

Ben jij al jaren klanten bij de energiemaatschappij? Of wilde je bewuster omgaan met je energie en ben je overgestapt naar om? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over om. Is de energie echt groen? Zijn ze goedkoop? En kun je makkelijk overstappen? Geef in jouw review antwoord op deze vragen en vertel over jouw ervaringen met de energieleverencier.


Is de groene en duurzame energie van om betrouwbaar? Zijn de energieprijzen voordelig? Moet je overstappen? Lees hier de reviews en ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook