NederlandReview

  Ervaringen Interpolis

  Wie 'Interpolis' zegt, laat dat vaak direct volgen door 'Glashelder'. Het bedrijf alsmede de slogan zijn goed ingeburgerd in de Nederlandse taal. Het is inderdaad slim om je te verzekeren tegen allerhande onvoorzienigheden, denk aan problemen op reis, diefstal, met uw dieren of andere ongemakken. Maar is het net zo slim om voor Interpolis te kiezen als verzekeraar? Hoe beoordelen hun klanten hun diensten, de prijzen, het contact, de klantenservice, het pakket, de voorwaarden en wat al niet meer? Lees hun ervaringen in de vorm van reviews om erachter te komen hoe sterk verzekeraar Interpolis daadwerkelijk is, en ook hoe 'glashelder'.

  Over Interpolis

  Interpolis is een dochter van Achmea en het bedrijf biedt zowel verzekeringen aan voor particulieren als voor zakelijke klanten. De geschiedenis van Interpolis gaat terug tot de negentiende eeuw. Net als bijvoorbeeld supermarkt Coop is samenwerking de bakermat. In de negentiende eeuw was er veel onvrede bij onder anderen boeren en tuinders en zij besloten steeds meer in te zetten op samenwerking. Allerlei coöperaties waren het resultaat: ondernemingen die samen inkochten, veilden en zo risico’s konden spreiden. Verzekeringsmaatschappijen kwamen op, vaak nog verzuild. In de jaren zestig fuseerden veel van dergelijke maatschappijen en coöperaties tot grotere ondernemingen. Interpolis is een van deze concerns, tot stand gekomen in 1969 toen vier waarborgmaatschappijen en een levensverzekeringsbedrijf fuseerden. In 1990 werd Interpolis onderdeel van de Rabobank en in 2005 fuseerde Interpolis met Achmea, samen met andere merken, waaronder Zilveren Kruis, FBTO en Centraal Beheer.

  Interpolis ontvangt de Raad van Kinderen in hun kantoor. De Raad van Kinderen is een initiatief van de Missing Chapter Foundation en UNICEF Nederland en heeft als doel om kinderen mee te laten helpen aan de toekomstbestendigheid van organisaties

  Aanbod van verzekeringen

  Interpolis is in de verzekeringenwereld een grote speler; ze kunnen zo ongeveer alles wat je maar wilt, verzekeren. Van vervoersmiddelen als boten en auto's tot risico's als lijfrentes en hypotheken. Hieronder een overzicht, ingedeeld per categorie. Op de website van Interpolis is te bekijken wat elke verzekering precies inhoudt en wat onder de dekking valt. Interpolis doet overigens niet alleen aan verzekeren, maar ook aan preventie (bijvoorbeeld met de SlimOpWeg). Voorkomen is beter dan genezen, niet?

  In de categorie Vervoer: Autoverzekering, Motorverzekering, Scooterverzekering, Caravanverzekering, Oldtimerverzekering, Camperverzekering, Bootverzekering, Aanhangwagenverzekering, Voertuighulp
  In de categorie Zorg en Gezin: Zorgverzekering, Aanvullende zorgverzekering, Tandartsverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Rechtsbijstandverzekering, Ongevallenverzekering, Overlijdensrisicoverzekering, Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  In de categorie Reizen: Doorlopende reisverzekering, Doorlopende annuleringsverzekering, Kortlopende reisverzekering, Kortlopende annuleringsverzekering, Caravanverzekering
  In de categorie Toekomst: Direct Ingaande Lijfrente, Koopsommenverzekering, Overlijdensrisicoverzekering In de categorie Wonen: Woonhuisverzekering, Inboedelverzekering, BuitenDeDeur verzekering, Hypotheekbescherming

  Contact en transparantie

  Glashelder is niet alleen de slogan, maar ook een sterke peiler van de bedrijfsvoering, naar eigen zeggen is transparantie van de organisatie en de producten voor Interpolis zeer belangrijk. Dat blijkt onder meer uit de uitgebreide website van Interpolis, waar je veel informatie vindt over de vele producten die worden aangeboden en waar je ook letterlijk even kunt binnen kijken in het kantoor met een zogenaamde virtuele wandeling, inclusief het uitzicht vanaf de negentiende etage van hun pand aan het Tilburgse Tivolipark, een ontwerp van architect Abe Bonnema. Fun facts: dit totale complex beslaat ruim 55.000 vierkante meter, de top is 92 meter hoog en er werken hier ongeveer 3400 mensen.

  Heb jij een of meerdere verzekeringen bij Interpolis?

  Laat dan weten hoe jouw ervaringen met deze verzekeringsreus zijn! Zijn ze echt zo transparant en 'glashelder' als ze zeggen? Hoe bereikbaar zijn ze, keren ze snel uit en hoe volledig zijn de pakketten die ze aanbieden? Help anderen een goede keuze te maken om zich wel of niet te verzekeren bij Interpolis door jouw persoonlijke ervaringen achter te laten in een review!

  Een van de bekendste verzekeraars van Nederland is Interpolis. Maar hoe goed zijn ze? Lees ervaringen en reviews van klanten van Interpolis online!

  Interpolis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Interpolis

  Uw beoordeling

  ZorgCompact polis

  Gekozen voor de ZorgCompact polis van Interpolis.

  Premie is 109 euro, iets meer dan vorig jaar maar wij zaten bij een andere en die was duurder.
  Interpolis hebben we ook voor de autoverzekering en het is toch wel handig om dingen samen te doen.
  Ze zijn ook niet de duurste dit jaar trouwens.

  nel afgesloten!

  Door: Rudy31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Snelle reisverzekering

  Ik was mijn reisverzekering vergeten voor onze tweeweekse vakantie naar Spanje. Ik heb Interpolis gebeld (daar zijn we voor andere verzekeringen verzekerd) en het was met een kwartiertje helemaal geregeld. Heel goed geregeld, dekking was goed en ik vond het niet duur allemaal, dus tevreden met deze snelle reisverzekering.

  Door: Annelies Rijs10-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  snel afgehandeld

  Zeer correct aan de telefoon en uitgebreide informatie.
  Wij hadden een kleine claim in te dienen en dat werd gelukkig vlot en snel afgehandeld.

  Door: K.Boter29-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Meerdere verzekeringen

  Ik heb meerdere verzekeringen lopen via Interpolis.

  De communicatie is inderdaad helder en duidelijk. De prijzen zijn voor zover ik weet normaal. Prima club.

  Wel ontzettend irritante reclames, die zap ik altijd direct weg!

  Door: B. Gerards15-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Interpolis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Interpolis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Interpolis actief?

  Interpolis is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Interpolis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.