NederlandReview

  Ervaringen BeachCheck

  Wie wil er nu te veel betalen voor een zonvakantie? Dat vroegen ze zich ook af bij BeachCheck. De online prijsvergelijker voor strandvakanties wil voorkomen dat reizigers die van de zon willen genieten, geld uitgeven aan te dure vakanties. Dat geld kun je beter besteden aan cocktails en lekker eten. Een vakantievergelijker moet alleen wel betrouwbaar zijn. Je wilt niet de kans lopen een te dure vakantie te boeken, omdat de vakantievergelijker met die vakantie-organisatie een deal heeft. Het is om die reden altijd verstandig om meer te weten te komen over de ervaringen van andere reizigers die al geboekt hebben bij BeachCheck. Hier vind je alleen eerlijke recensies van echte reizigers. 

  Over BeachCheck
  Op de website van BeachCheck vergelijk je eenvoudig prijzen van dezelfde strandvakantie bij verschillende aanbieders. Ze hebben bestemmingen over de hele wereld van Griekenland tot de Canarische Eilanden en Spanje tot Ibiza. En of je nu op zoek bent naar een familiereis, romantische get-away of wellnessvakantie, je kunt het bij BeachCheck vinden. Ze gaan alleen nog een stapje verder voor hun klanten. Ze controleren namelijk ook meteen of de vakantie voordeliger is om los samen te stellen. Binnen enkele seconde heeft BeachCheck het helemaal voor je uitgezocht. Ze beloven je dan ook altijd de beste deal


  Zo werkt BeachCheck!

  Pakketreis of los samengesteld?
  Veel reizigers kiezen ervoor om een pakketreis te boeken waar alles bij inbegrepen is. Vlucht, hotel en soms ook vervoer zijn bij deze pakketten al helemaal voor je samengesteld. Je vindt dit soort pakketten vaak bij TUI, Corendon, Neckermann en Alltours. BeachCheck vergelijkt niet alleen de prijzen van deze pakketreizen, maar controleert ook of het goedkoper is om je reis zelf samen te stellen. BeachCheck vertelt je dan niet alleen dat samenstellen goedkoper is, maar laat ook meteen zien hoe jij goedkoop zelf een pakketreis kunt combineren. 

  Neem contact op met BeachCheck
  Je wilt met het boeken van een vakantie niet voor verrassingen komen te staan. Het is daarom verstandig om voor vragen en advies contact op te nemen met BeachCheck. Ook voor klachten staat de klanteservice van BeachCheck altijd klaar. Op de website zijn dan ook alle contactgegevens van het bedrijf te vinden. Of je nu gebruikmaakt van het contactformulier of zelf een mail stuurt, BeachCheck zal altijd proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op je bericht. Je kunt ook met de klantenservice bellen. Het telefoonnummer en de tijden waarop de klantenservice bereikbaar is, staan vermeld op de website. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Vertel dan alles over het gesprek in jouw review!

  Jouw ervaringen met BeachCheck
  Vergelijk jij altijd eerst alle prijzen van jouw vakantie op BeachCheck? Vertrouw jij de prijsvergelijker elke keer weer? Laat andere reizigers dan alles weten over jouw ervaringen met het bedrijf. Laat hen weten waarom zij gebruik moeten maken van BeachCheck. Je kunt in jouw beoordeling al je verhalen kwijt over de prijsvergelijker. Of het nu positieve of negatieve verhalen zijn, andere klanten zijn benieuwd. Schrijf dus snel jouw review.

  Vergelijk de prijzen van jouw strandvakantie op BeachCheck! Of raden reizigers het af? Lees reviews en beoordelingen over de ervaringen van klanten.

  BeachCheck
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BeachCheck

  Uw beoordeling