NederlandReview

    Ervaringen TUI reizen

    In de Nederlandse reisbranche is TUI dé marktleider. Met ongeveer 2.500 medewerkers in Nederland zijn zij de grootste reisorganisatie van Nederland. Via hun merken bieden ze vakanties aan voor een groot publiek. Merken van TUI zijn: TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. Daarnaast beschikt TUI over een eigen luchtvaartmaatschappij, genaamd TUIfly.

    Wat biedt TUI?
    TUI biedt vakanties aan voor elke reiziger. Daarbij maken ze gebruik van hun ruime aanbod aan merken. TUI biedt onder andere:
    -    Zonvakanties;
    -    Verre reizen;
    -    Stedentrips;
    -    Autovakanties;
    -    Wintersportvakanties en;
    -    Rondreizen.

    Middels de online zoekmachine van TUI is het mogelijk om al uw wensen op te geven, zodat u een reis (of accommodatie) wordt geboden die helemaal bij uw wensen aansluit.

    Als klap op de vuurpijl biedt TUI een gratis annuleren-policy. Hiermee kunt u kosteloos uw reis annuleren wanneer u zich bedenkt.

    Aanbiedingen
    Door het brede en diepe aanbod van reizen, zijn er vaak tickets en/of reizen in de aanbieding. Hierdoor kunt u voor een scherpe prijs toch uw droombestemming bezoeken. Zo houdt u nog wat over zodat u nog meer kunt genieten van u al geweldige vakantie.

    Last-minute vakanties
    Heeft u op het laatste moment toch besloten om nog op vakantie te gaan? Wilt u toch nog de zon op zoeken dit jaar? Of misschien bent u meer op zoek naar de sneeuw? Bij TUI kunt u op de pagina waar de last-minute vakanties te vinden zijn aangeven waar u naar op zoek bent. Door het ruime aanbod aan zowel accommodaties als bestemmingen, zit er altijd wel iets bij waardoor u een vakantie met een glimlach ervaart.

    Wat belooft TUI?
    TUI doet er alles aan om belevenissen te bieden die zorgen voor een tevreden gevoel bij de reizigers, maar ze gaan nog een stap verder. Ze proberen niet alleen aan de verwachtingen van de reizigeres te voldoen, maar ze te overtreffen. Dat is terug te zien in hun slogan: more than a smile. Door de goede service van TUI, zijn ze in 2014 én 2015 verkozen tot beste website van het jaar. Daar bovenop zijn ze ook nog eens verkozen tot beste reisaanbieder van 2015.

    Waarom kiezen voor TUI?
    TUI belooft om de verwachtingen van hun reizigers te overtreffen. Dat doen ze door:
    -    Scherpe prijzen;
    -    194.000 beoordelingen van TUI reizigers, zodat u een beeld heeft van wat anderen in het verleden van diensten van TUI vonden;
    -    Verantwoord reizen;
    -    Een eigen vliegmaatschappij;
    -    130 TUI winkels, waar u een uitgebreid advies over u vakantie kan worden gegeven.

    Hoe gaat TUI om met vragen en klachten?
    Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met TUI. Voor u contact opneemt kunt u ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Wie weet staat uw vraag hier wel tussen en heeft u direct antwoord. Mocht dit niet het geval zijn, bestaat er de mogelijkheid tot een live chat met een van de medewerkers. Zo krijgt u direct gespecialiseerd antwoord op uw vraag. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met het TUI Contact Center. U kunt het TUI Contact Center bereiken op maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 en 23:00 uur. Als dit u niet schikt, kunt u altijd nog op zondag bellen, tussen 09:00 en 23:00 uur.

    Heeft u onverhoopt toch klachten? Dan kunt u dit binnen een maand na terugkomst kenbaar maken via het webportaal van TUI.

    Als u liever persoonlijk contact heeft met TUI, kunt u langsgaan bij een van de 130 TUI winkels in Nederland. Op de website kunt u vinden welke winkel het dichtst bij u in de buurt ligt.

    Wat is uw mening over TUI?
    Heeft u uw droombestemming gevonden dankzij TUI? Of heeft u duidelijk en helder advies gehad en daardoor uw ideale vakantie ervaren? Deel dit dan met anderen! Geef aan wat u van TUI vond zodat andere mensen ook die glimlach op hun gezicht krijgen tijdens het ervaren van hun droomvakantie.

    Lees eerst ervaring zodat u zeker weet of u wel, of niet kunt boeken bij TUI. Zo gaat u voorbereid op reis! Lees duizenden ervaringen bij NederlandReview.nl!

    TUI reizen
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    7,4
    71% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,2

    Service

    7,8

    Prijs

    6,6

    Leveren

    7,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    LOVED IT!!!

    Sande16-01-2018

    Love Love LOVED it!!!! Echt heel goed geregeld en fantastische reis gemaakt. Voor een schappelijke prijs!! (5 personen a 300pp was een goede prijs/kwaliteit verhouding)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    stedentrip ingekort

    Lichtenbeld15-01-2018

    Stedentrip Praag uitgekozen o.a. vanwege gunstige vertrektijd nl 11.20 op vrijdag. En wat gebeurt er....vlucht wordt uitgesteld naar 19.00. Dat is gewoon 8 uur later, zowat een hele dag verloren. Verkort zo een stedentrip weekend behoorlijk. WAARDELOOS TUI!!! Nooit meer boeken bij TUI

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    vakantie turkye

    cas freesen 11-01-2018

    Wij werden vandaag,11 januari, door het reisbureau gebeld dat de vlucht van 2juni niet doorgaat.
    Wij hebben in november al geboekt.
    Alles is geregeld,parkeren op schiphol, dr stoelen, maar of de vakantie nog doorgaat is onbekent.
    Dank je wel Tui !!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Echt een topvakantie gehad!!

    Tommie04-01-2018

    Wij zijn met de hele fam naar turkije, all inclusief lekker weekje wezen chillen in een 5 sterren hotel. 450 euro pp en hoppa, niks over te klagen. Lekker eten, zonnen en niks doen. Helemaal top. Dus daarom ook even een reviewtje hier!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte ervaring

    Franken31-12-2017

    Strandvakantie naar Zanzibar....Paradise Beach resort ligt in een baai waar bij eb (wat overdag is) geen water in de baai staat en ontzettend veel zeewier is. All-inclusive is niet zo all inclusive als dat het zou moeten zijn want tussen de maaltijden door is er niets aan eten of dergelijk voorhanden. Het resort ziet er mooi uit maar voor de rest is het niet veel. Je kunt met een pendel naar een ander strand maar dat ligt in dezelfde baai dus ook daar staat geen water in de baai.
    Overigens is het personeel van TUi op het vliegveld niet echt vriendelijk. Wij troffen iemand die vond dat onze trolley ( die gewoon in het model van maatvoering paste) 2 cm te dik was en de trolley mocht zo niet mee.
    Voor ons was dit beslist de laatste keer TUI.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Niet de goedkoopste, wel de beste reisorganisatie (vind ik)

    J. Kamerling06-12-2017

    Vaak mee gereisd.
    Ze zijn dan wel niet altijd de goedkoopste partij, maar wel de enige waarmee ik altijd netjes behandeld ben en die gewoon nog servicegericht is. Dat kan ik van veel andere bedrijven in de reisbranche niet zeggen!!
    Daarom reis ik nog altijd graag met Tui

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Aantal keer geboekt bij TUI

    Leopold Gerards20-11-2017

    Aantal keer geboekt bij TUI, ik keer hier terug wegens de professionaliteit en het vriendelijke personeel. Aanbod is goed en op orde, ik ben nog niet teleurgesteld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goed en betrouwbare reisorganisatie

    Ben Westerik25-09-2017

    Betrouwbare reisorganisatie. Ik boek hier regelmatig. Ze zijn niet de allergoedkoopste, er zijn zoveel prijsvechters online tegenwoordig, maar ze zijn wel gewoon goed en betrouwbaar.

    Ik heb te vaak mijn neus gestoten aan goedkope reisaanbieders en de problemen die die met zich meebrengen, dat ik tegenwoordig gewoon weer liever wat meer betaal maar dan wel gerust op reis kan gaan.

    Ik vind Tui zeker een aanrader, professioneel en betrouwbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    van de reisbureau om de hoek naar online vakantie boeken

    W. Westerik16-02-2017

    Vaker dan eens een reis geboekt bij TUI. We hadden lang een TUI reisbureau om de hoek en die waren altijd zeer vriendelijk en hadden goed aanbod. Nu dat reisbureau er niet meer is, zijn we overgestapt op de website van TUI en ook daar is het aanbod altijd goed. Klantvriendelijk en duidelijk, vaak ook met een mooie aanbieding.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Barkie kidsclub

    Familie Veldt05-09-2016

    Met Tui naar HD Parque Cristolbal op Gran Canaria geweest. Super fijne vakantie gehad. Vooral de Barkie kidsclub is echt leuk voor de kinderen. Op enkele TUI bestemmingen is de Barkie Kidsclub aanwezig. Onze volgende vakantie gaat zeker weer naar een Barkie Kidsclub vakantie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Atlantica akti zeus

    Rob Jonkheer04-06-2016

    Onlangs 10 dagen in Kreta geweest , bij Atlantica Akti Zeus , TOP vakantie gehad , niet alleen door elke dag mooi weer maar ook een uitstekend hotel , volledig gerenoveerd , super service en vriendelijkheid van alle medewerkers van het Hotel. Uitstekend eten.
    Leuk waterpark erbij en strand op paar meter afstand van het zwembad dus alles in de buurt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    wijzigingen

    Lenny22-02-2016

    Wij vinden het heel vervelend maatschappij, ze hebben te veel regels. Wil je je tickets wijzigen of naar een persoonswijziging is helaas NIET mogelijk. De annuleringskosten zijn 100% en je krijg niks terug. Moet je een nieuwe ticket aanschaffen(oplichterij) . Stel je voor dat je een letter verkeerd typt, wees voorzichtig. Voortaan gaan we alleen met TRANSAVIA vliegen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Holland International

    Van der Weide18-01-2016

    Dit is een hele fijne reisorganisatie.

    Vroeger boekten wij altijd bij Holland International, dat is nu Tui geworden.

    Wel jammer dat ons oude reisbureautje niet meer bestaat, want dat was ook altijd fijn. Reisgidsen halen, uitkiezen en dan uitgebreid op dat kantoor gaan zitten boeken. Altijd de beste service.

    Inmiddels zijn er veel concurrenten waar je ook goed kunt boeken, maar niet meer in zo'n gezellig reisbureautje. En ik blijf warme herinneringen overhouden aan dat reisbureautje en de prachtige vakanties die w ij daar boekten, dus ik boek nog steeds graag bij TUI.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Geen problemen

    Herma & Gert18-01-2016

    Ik boek al jaren bij ze. Zowel winter als zomervakantie voor de hele familie en nog nooit problemen gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over TUI reizen

    Uw beoordeling