NederlandReview

  Ervaringen Alltours

  Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Alltours.nl valt in de categorie vakantie. Ze bieden goedkope vakanties aan, zon vakanties, verre reizen, all-inclusive vakantie, last minutes vaaknties, hotel aanbieders, vakantiehuizen, vakantie bungalows, jongeren vakanties, vliegtickets, cruises, busreizen en ook alle verzekeringen welke hierbij horen. Het is heerlijk om een compleet bedrijf in de vakantie branche te zien. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Alltours.nl. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over Alltours.nl. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om Alltours.nl een compliment te maken. Gewoon doen dus! Vinden wij!

  Over Alltours.nl

  Alltours.nl is in 1974 begonnen, als een solide bedrijf in Duitsland. Ze hebben een omzet van over een miljoen en verzorgen de vakanties van 1,5 miljoen mensen. Het bedrijf is binnen Europa het negende bedrijf binnen de reiswereld. Het is dus een grote jongen. Ze hebben meerdere bedrijven waaronder de reizentak en ook een vastgoed maatschappij.

  In 1974 is dit reisbureau gestart in Kleve dicht bij de Nederlandse grens. De oprichter is Willi Verhuven. Hij begon als zelfstandige reizen te organiseren. In eerste instantie gingen er vijfhonderd gasten naar Griekenland. Hij kreeg al snel een goede naam en breidde het bedrijf uit met een vliegnetwerk naar alle grote luchthavens in Duitsland. Het ging snel erg goed met het bedrijf. In 1999 kreeg men voor het eerst meer dan een miljoen reizigers. In 2005 waren het er al meer dan 1,5 miljoen.

  Een hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Alles goed en goedkoop! Het motto is van belang voor hun.
  De naam alltours is een optimale verhouding van kwaliteit en prijs voor veel mensen. Het is een zeer grote concern onafhankelijke reisorganisatie welke zeer succesvol is. Het bedrijf is van Kleve naar Duisburg verhuisd. Er is toendertijd 18 miljoen geïnvesteerd.

  HORROR-URLAUB: Reinfall mit Alltours & SBH

  Diensten van Alltours.nl

  Alltours.nl is een grote reisorganisatie welke volop verschillende soorten vakanties aanbiedt. De merken alltoura hotels en holiday hotels bieden volop mogelijkheden om een mooie vakantie te hebben. Het gebeurt allemaal binnen de reisbranche. Er zijn meerdere thema’s waar je van kunt genieten.

  Klachten, tips en complimenten over Alltours.nl

  Ben je ontevreden over Alltours.nl? Dan is het goed om te weten, dat dit per post, per mail en ook per telefoon kan. Er zijn verschillende manieren om je klachten kenbaar te maken. Het is natuurlijk belangrijker, dat het ook goed wordt opgelost. Toch?

  Heb jij ervaring met Alltours.nl?

  Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf.

  Vakantiegangers vertellen u hun ervaringen bij Alltours. Zo gaat u voorbereid op reis en weet u of u wel, of niet bij Alltours kan boeken. Lees beoordelingen op NederlandReview

  Alltours
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5.6
  57% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  5.4
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  5.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Alltours

  Uw beoordeling

  dhr.

  Op de dag van vertrek vanaf hotel es Corso in porto colom is bij het instappen in de bus mijn vrouw
  achterover uit de bus gevallen.Haar hoofd was nogal erg aan het bloeden en dat konden we provisorisch verbinden met hulp van de nachtportier en de buschauffeur. Tijdens de reis naar het vliegveld heeft de chauffeur contact gehad met de hostess van alltours.Die mevrouw had alles al geregeld o.a. rolstoel, bezoek aan arts op het vliegveld, verder brengen naar incheck en veiligheids-controle.Daar heeft het personeel van het vliegveld alles verder geregeld.
  Wij bedanken dan ook zeer hartelijk Uw medewerker ter plaatse. Ons volgend vliegavontuur zullen we zeker overwegen om alltours te nemen.

  Door: Ad van den Tillaar26-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Medewerkers zijn heel erg vriendelijk

  Onze laatste vakantie geboekt bij Alltours, maar tot nu toe was dit één van de betere vakanties. En dat kwam met name door de medewerkers van deze organisaties. Ze zijn stuk voor stuk betrokken bij je vakantie en doen hun uiterste best om het verblijf zo plezierig mogelijk te maken. Zelf hadden wij een klein probleempje met onze kamer in ons hotel, maar na een belletje met Alltours was het allemaal zo opgelost. De medewerkers laten daarnaast regelmatig hun gezicht zien en maken een praatje met je. De vakantie op zich was ook heel erg goed geregeld. Wij zijn dan ook zeer tevreden en van ons een dikke pluim aan de medewerkers die ervoor hebben gezorgd dat wij een mooie vakantie hebben gehad.

  Door: Ans van Mieghem21-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  mooie reis geboekt

  PRIMA bedrijfje dit, ik heb een mooie reis geboekt en alles ging prima.
  We moeten alleen nog gaan hihih ;-)

  Door: Dennis 18-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Reis Alanya

  Slechte ervaring met Alltours bij aankomst in Alanya
  Geen begeleiding of info, enkel een tripboekje voor uitstapjes
  Helemaal geen info betreft het ophalen bij het hotel voor de terug vlucht
  Wij zullen NOOIT meer bij Alltours een reis boeken ze zijn bar slecht!!

  Alltours logo is betalen en uitvoeren en laat de reiziger maar aan hun lot over

  Door: Don18-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Slechte ervaring.

  Een slechte ervaring bij aankomst. We werden gescammed door medewerkers van Alltours zelf. Normaal betaal je 25 dollar voor een visum om Egypte binnen te mogen. De medewerkers lieten ons in totaal 150 euro(5 personen) betalen. De hogere kostprijs werd ons niet op voorhand meegedeeld. Indien we niet direct betaalden konden we geen gebruik maken van de shuttle. Pure diefstal en chantage.

  Door: Jo Kerkhofs 26-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Nooit meer worden als leugenaar bestempeld

  Wij boeken nooit meer bij alltours , wij hadden in ons hotel schimmels in de badkamer , slecht schoongemaakte kamer met veel troep onder de bedden , schimmels in het prive zwembad ... klacht neer gelegd bij de reisleiding heeft alles meegekregen en ook foto`s van daarna doet alltours navraag in Palm wings Kusadasi en word het glashard ontkent en dat terwijl er foto`s zijn . Hier willen ze ons voor 130,00 euro tegemoet komen , maar luister ik laat me voor 130,00 euro niet wegzetten als leugenaar mede ook de andere gasten van blok D .
  DUS AL MET AL NOOIT GEEN ALLTOURS MEER .
  Jammer dat je niet GEEN ster kan bepalen .

  Door: Carina Sanders 02-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Bedrogen!

  Via prijsvrij best tenerife op tenerife geboekt, meerdere malen contact gehad omdat er een hotel naast best tenerife gebouwd word. Antwoord van Alltours is dat het afwerkwerkzaamheden zijn, bij aankomst is niks minder waar..de hele dag word er geboord met een drilboor...alles behalve afwerkwerkzaamheden. Na 3 dagen contact, moest de volgende dag een formulier invullen anders werd er in nl.niks met onze klacht gedaan. Oplossing van alltours was een andere kamer (probleem doet zich overdag voor) of voor 1 dag een ander hotel!! Echt schandalig! In Nederland klacht.neergelegt...ze willen 140 euro vergoeden...nog geen 8% van het totaalbedrag. Echt schandalig

  Door: Biessels20-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  FAQ

  Is Alltours een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Alltours. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 57% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alltours actief?

  Alltours is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alltours gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.